[quote=flexy;451188]Yaw ne bırakıcan işi..özel jet,havyar menülü toplantılar falan..:..::..::D[/quote]
yaw jet i sattılar..ebitdayımı ne bozuymuş..o yüzden bozuğum biraz..:..:
Printable View
[quote=flexy;451188]Yaw ne bırakıcan işi..özel jet,havyar menülü toplantılar falan..:..::..::D[/quote]
yaw jet i sattılar..ebitdayımı ne bozuymuş..o yüzden bozuğum biraz..:..:
tmm olm pala yavaş, sakin..hepsi senin
hacı bak.. ** takozu bu kadar uzunmuş..saydım 7 ett..hehehehe..yannız ben bu grafı yapıştırdıktan sonra bu yine ranarsa, bir daha takoz formasyonundan bahsetmeyeceğim...bahsedenlere de onur kırıcı laflar edeceğim..gururu ile oynayacağım..hehehehe..
yaw bu arada çıkış gorrektivmiş...sistemin çarpılmasından belli...
[IMG]http://i41.tinypic.com/243ht89.png[/IMG]
hacı...
günlük graf bakıonmu...o yukarı kırdım görüntüsündne sonra bir reverse atarsa eğer, nereye kadar gümbürdeyeceği hakkında gorkunç hislerim var..94700 altında falan kapatırsa bugün varya; (ivit abarrtım) gece dow %5 çıksada, şortları kapat diye bana rüşvet olarak jena yıda gönderseler, gapatmam bu şortları..ha jena fırsatını değerlendirim de çamura yatarım sonra..ben öle anlamamıştım derim..ben jena nın şortunu kapatcam sanıyodum derim
tehlikeli yerelerden kapadı yaw..geceyi bekleyek o zaman
[QUOTE=Astatin;451196]hacı bak.. ** takozu bu kadar uzunmuş..saydım 7 ett..hehehehe..yannız ben bu grafı yapıştırdıktan sonra bu yine ranarsa, bir daha takoz formasyonundan bahsetmeyeceğim...bahsedenlere de onur kırıcı laflar edeceğim..gururu ile oynayacağım..hehehehe..
yaw bu arada çıkış gorrektivmiş...sistemin çarpılmasından belli...
[IMG]http://i41.tinypic.com/243ht89.png[/IMG][/QUOTE]
Ne takozmuş hacı ama yaw
a-ha..seans bitmiş..ne kadar çabık... long libe şorts long live erken seçim gorkusu on longssss
[quote=flexy;451207]Ne takozmuş hacı ama yaw[/quote]
onun ben war ya..ta **:D:D yok hacı bi dah aböyle başı sonu belli olmayan formasyonlara bulamayacam...raning triyengıl öyle mi mesela.. sucuk gibi..tak tak..takoz yada ed öyle mi **... 7 si var 11 i var...bi de çalışmama ihtimali var..:..:
yok yok vazgeçtim..erken seçim filan haberi önce gelmesin..beyle medyada filan yazılmaya başlasın.. o gorkuyla sindire sindire düşmeye başlasın...bir süre düşsün..sonra akşam haber açıklasın..açılışta taban olsun, ordan şort kavır edip lonklayak..sonra tavan olsun :) nassı... niye tavan olmasın hacı, erken seçim kararı alınınca gamu maliyesi gevşer şirket karları artar ya :) sonrada acı ilaç olur ya mecbır..erken seçim kararı çıkana kadar şort..erken seçim kararı çıktınktan sonra şort kavır..müsait teknikle long...sonra piiiii long..sonra yine şort..hehehe..long kısmının vadesi garuşuk tabe
Aha buda hissiyatımın görsel sunumu
[IMG]http://i42.tinypic.com/357kb2t.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;451214]Aha buda hissiyatımın görsel sunumu
[IMG]http://i42.tinypic.com/357kb2t.png[/IMG][/QUOTE]
:..::..::..::..::..: cycle'ın sonunda hooooop bahamalarrr
[quote=flexy;451223]:..::..::..::..::..: cycle'ın sonunda hooooop bahamalarrr[/quote]
çok emin deilim...kamu maliyesi gevşemesi yeresinde şortta yakalanmamam lazım..hehe
giseller giselli...güzeller güzeli...ivit önce tepki sonra graş senaryosuynan treydıyorum hacı..şort kavır reşort şekli..senaryo doğruysa zaten volevur a.ş. yi kurarız...değilse arada aldığımız bufferlarla hasarı azaltırız..he mi...he de hacının yerine gidek
Asti patron uyuma shortçulara sahip çık !
[quote=gnome;451272]Asti patron uyuma shortçulara sahip çık ![/quote]
Yes I will...açıyorum heştegi
saadetimiz bozulacak mı fikret
Şort taburlarına az moral verek..
Şortcular, kardeşlerim, gözlerinizin içinde kalbimde yeşermesine izin vermediğim korkuyu görüyorum. An gelir ayular cesaretlerini yitirebilir. Gontratlarına sırt çevirebilir, stoplayabilir ve tüm kardeşlik bağlarını koparabilir. Ama bu an o an değil.. Boğaların zaferi ve patlamış şort stoplar bekler ayu çağının çöküşünü ama o an bu an değil. An itibariyle savaşacağız. Börtföyünüzdeki şort gontratlar adına size savaşmanızı öneriyorum. (Astatin- Kara Vob Kapıları Diyarı..18 Haziran 2013[COLOR=white]...belki de şehit düşmeden hemen önce..bilemiyoruk az sonra öğrenirik[/COLOR]:::)
fileks ortalarda yok..cicişlerle görünmüş en son
[quote=Astatin;451285]Şort taburlarına az moral verek..
Şortcular, kardeşlerim, gözlerinizin içinde kalbimde yeşermesine izin vermediğim korkuyu görüyorum. An gelir ayular cesaretlerini yitirebilir. Gontratlarına sırt çevirebilir, stoplayabilir ve tüm kardeşlik bağlarını koparabilir. Ama bu an o an değil.. Boğaların zaferi ve patlamış şort stoplar bekler ayu çağının çöküşünü ama o an bu an değil. An itibariyle savaşacağız. Börtföyünüzdeki şort gontratlar adına size savaşmanızı öneriyorum. (Astatin- Kara Vob Kapıları Diyarı..18 Haziran 2013[COLOR=white]...belki de şehit düşmeden hemen önce..bilemiyoruk az sonra öğrenirik[/COLOR]:::)[/quote]
Rap Rap Rap Rap...ROOOOAARRRRRRRRRr
Give No Mercy, Take No Prisoners
-1000 makas var..üstelik 60 dklık sistemler hala alda...şort devam o zaman... a ha ha ha..ben zaferin imkansız görünenini seviyorum.. (EN BÜYÜK TÜRK'e hayranlığım da ondandır)
timekki neymiş..dahvil ve faiz, gezi parkı olayından önce de ranmış... gezi parkı olayı bitti ve şu an yine de ranıyor...demekki neymiş, tahvil faizi ve usdtry deki ana trendin gezi parkı ile alakası yokmuş..muşmuş
[quote=astatin;451300]timekki neymiş..dahvil ve faiz, gezi parkı olayından önce de ranmış... Gezi parkı olayı bitti ve şu an yine de ranıyor...demekki neymiş, tahvil faizi ve usdtry deki ana trendin gezi parkı ile alakası yokmuş..muşmuş[/quote]
yok tabii taa mayıs ayının başında yazdık patron
11 yıllık alçalan trend kırıldı diye tahvilde .
Gezi parkı sütlaçın tarçını oluyor .
[quote=gnome;451303]yok tabii taa mayıs ayının başında yazdık patron
11 yıllık alçalan trend kırıldı diye tahvilde .
Gezi parkı sütlaçın tarçını oluyor .[/quote]
ivit hatırlıyorum grafını..Hatta daha önce, ben haftalık grafta tahvilin ranışına dikkat çektiğimde, bunun bir kere daha +.geri gelmesi lazım demiştin...ve geldi de..haklı çıktın ordada..teprik ederim+.
yaw hepsi bir kenara da..neden taban olmuyoruz acaba
[quote=Astatin;451285]Şort taburlarına az moral verek..
Şortcular, kardeşlerim, gözlerinizin içinde kalbimde yeşermesine izin vermediğim korkuyu görüyorum. An gelir ayular cesaretlerini yitirebilir. Gontratlarına sırt çevirebilir, stoplayabilir ve tüm kardeşlik bağlarını koparabilir. Ama bu an o an değil.. Boğaların zaferi ve patlamış şort stoplar bekler ayu çağının çöküşünü ama o an bu an değil. An itibariyle savaşacağız. Börtföyünüzdeki şort gontratlar adına size savaşmanızı öneriyorum. (Astatin- Kara Vob Kapıları Diyarı..18 Haziran 2013[COLOR=white]...belki de şehit düşmeden hemen önce..bilemiyoruk az sonra öğrenirik[/COLOR]:::)[/quote]
Take no prisoners, give no mercy arkadaşlar...Acelemiz var ağırlık bulundurmayalım, biçin geçin:o:D
enter-hasan... fiyata vermelerine rağmen TGG 3 e çıktı..çok i,lginç..bu bar 95900 altında kapatmazsa fena gıllanacağım...filexi nerde yaw..grubamı takılıyo acap..yannış anlama olmasın, turistik grup yanne
beyük kavgayı 94700 de bekliyordum şahsen..boğlar erken direnmeye başladı..du bakalım
gıllar artıyor
amanın..15 dklık sistem al veriyor geçici...dibe çok yakın yerelerde geldiği için şort için çok gıllandırıcı..tetikte olalım
bar kapanışna da 4 dk var..du bakalım
375 flat hacı...
Şundna tırstım
[IMG]http://i40.tinypic.com/2ztaik7.png[/IMG]
625 re-tren
475 refilat
surf...
[QUOTE=Astatin;451329]Şundna tırstım
[IMG]http://i40.tinypic.com/2ztaik7.png[/IMG][/QUOTE]
Patron, koyma şöyle grafikler :..::p
Kedi gibin bekliyorum şuan
hacı reşortum ben