[QUOTE=Kennym;149336]bugun dananın kuyrugu kafamda kopabilir.. hadi hayırlısı..[/QUOTE]
stop hayat kurtarır..valla sistemler alda..o yüzden..sata geçmesine çok var..veriden tırsıyorum....işsizlik pek parlak değil..
Printable View
[QUOTE=Kennym;149336]bugun dananın kuyrugu kafamda kopabilir.. hadi hayırlısı..[/QUOTE]
stop hayat kurtarır..valla sistemler alda..o yüzden..sata geçmesine çok var..veriden tırsıyorum....işsizlik pek parlak değil..
usaglar...
su an 60 700 deyiz....
koptugu yon onemli...
yukari koparsa 64 800 hedeftir....asagi koparsa 55 800 hedeftir....arasi deresi yok....
yukari kopus icin...acaip bi haber sart....IMF gibi...
asagi kopus ucun...g20 ve fed piyasadan parayi cekecegini duyurmasi yeterli....
ceddimiz...boyle gunnerde katledildi hep....
[QUOTE=jani;149340]yukari kopus icin...acaip bi haber sart....IMF gibi...
ceddimiz...boyle gunnerde katledildi hep....[/QUOTE]
bizide bole katlatsinler ceddimizin gittigi yolda telef olalım.. saglık olsun.
[B]Revolver[/B] için HeLLim hanım gereğini yapar inşallah.
60 dak..bayrak gördüm..1000 pointlik..uyumsuzlukda var..bilmiyorum..karı kitledim..500 gelirse kapaanır...
[QUOTE=jani;149340]yukari kopus icin...acaip bi haber sart....IMF gibi...
ceddimiz...boyle gunnerde katledildi hep....[/QUOTE]
I.M.F Haber bence uzun bir süre gelmeyecek...
u Kafamızın üzerinden bir korku sopası olacak...
imf de gelirse ne kalacak geriye...ne tutacak...
[QUOTE=QUEEN;149343]60 dak..bayrak gördüm..1000 pointlik..uyumsuzlukda var..bilmiyorum..karı kitledim..500 gelirse kapaanır...[/QUOTE]
sat bayragımı ne bayragı :).lelele.lelele
[QUOTE=Kennym;149345]sat bayragımı ne bayragı :).lelele.lelele[/QUOTE]
yok..775 i geçersem 1000 puan al bayrağı...dng
bide işsizlik kotu gelirse değmeyin bugun keyfimize.. üstüne de dowun çöküşü ohooooww ver elini 57000 :)
auhauah aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş benimkisi o hesap :rolleyes:
[QUOTE=QUEEN;149346]yok..775 i geçersem 1000 puan al bayrağı...dng[/QUOTE]
abow bizim idam fermanı var ama o bayragın ucunda.. üüüüüüüüüüüüüüü
[QUOTE=Kennym;149348]abow bizim idam fermanı var ama o bayragın ucunda.. üüüüüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
stop kullanmalı..ben onu bilirim..takmıyo bişey düşmüyo..canları ne zaman isterse ozaman düşecek...
[quote=mozkan;149123]yarın sabah ilk iş imf haberi ısıtıla, olmadı falanca kurumdan bankalara hedef değeri verile, oda olmadı inadına akbank ereğli tüpraş çizile, nereye öyle shortlayayım da para yapayım, ölümüne shortlamak istiyorum demekki daha zamanı değil, hehehehehe[/quote]
sabahtan beri dışarıdaydım, gene almış keçiler, zamanı deelmiş :..:
[QUOTE=demir;149262]"tecavüze karşı koyamıyorsan zevk almasını bileceksin" demiş kim demişse. :) :)[/QUOTE]
Ya Nuri abi demiştir ya da Coşkun abi. .dng
mevcut seviyelerde daha fazla yatay kalamayız artık,karar zamanı ya aşağı ya yukarı ?
yukarı taraf şimdilik ağır bassada sabahki kontra aklımızda..
[QUOTE=Astatin;149274]sen önce kendi boynunu bir kurtar bakem...:..::..:sonrasına bakarız...yanındamı oluruz kovalayanınmı oluruz bakarız:..::..::..::..:
FLAT Orduları Karargahı...[/QUOTE]
Paralı asker gördüm seni...
Kim daha çok para verirse onun safhına geçiyorsun...
Braveheartın da böyle bir destek gücü vardı. İngilizler daha çok para verince onu yarı yolda bıraktılar. Daha sonra pişamn oldualr ama.
jani de Braveheart gibi oldu; yalnız ve ihanete uğramış.
dayanın şortçular
[QUOTE=Astatin;149294]patron yaww...forumda 1.75 den uzun olan yok mu??? en uzunumuz KUIN mi yani...way canına..ordu mordu kumandan komutan bordo bereliler milisler falan diye bissürü palavra atıyoruz..ordu meğersem cüce ordusuymuş patron:..::..:[/QUOTE]
benim boy 1,74-1,76 arası değişiyor. En son 1,76da mutabık oldular.
Kim mi? Askeri hastane. Dört defa boy kilo ölçtüler. Kilo değişir analrım da boy nasıl değişti onu çözemedim. 1,75-1,74-1,76-1,76 şeklinde gitti. Vade sonunda 1,76dan uzlaştık.
[QUOTE=abka;149298]boy 1.74..ama kilo istersen var..tam 88 kilo:)
şimdiki nesil şanslı..
bizim yediklerimizi yeselerdi onlarda cüce kalırlardı..
yahu 4 yıl yatılı okul..tamda buluğ çagında...
sabah kahvaltısı sadece peynir..veya sadece zeytin ..veya sadece yumurta çıkarsa bu olur...:)
o yatılı okulda benim tam 4-5 cm. boyum kaldı..
boy sonuçta fenotiptir(gen +çevre)..çevre den kasıt %90 buluğ çagındaki(12-18 yaş arası diyelim) beslenmedir..
yaramı deştiniz..
lise yıılarında 4 yıl vitaminsiz kaldık..:)[/QUOTE]
MArgarin yok muydu şöyle ihale sonucu alınmış en ucuzundan.
Birinde ymekhane margarin kokusundan biri bayılmıştı. Kazan kaldırdık isyan ettik. Temsilcilerimiz gönderdik. Direndik, mücadele ettik. Paket margarin ve kova reçelden küçük kaselerdeki teryağ ile bala, kazanda kaynamış çaydan da çay makinası çayına terfi ettik. Bayılan eden de olmadı.
Bende de aynı şey olmuştu, 1.75 ile 1.77 arasında gittim geldim askerde. Ama yine de en kısa amfibilerden biriydim.
[QUOTE=Kennym;149301]1.80 kilo 70 .. 315.donem jandarma komando astegmen foça :) kumandan lazımsa 1 yıllık deneyimim var :)[/QUOTE]
Bizim arkadaş intikalden ambulansla dönmüştü Foça'da. Bir Foça ikincisi Kırkağaç.
gaptırdılar gidiyolar gene.. piff allahım hep mi ters indikatorluk nasip oluyo bize :)
pala baktı bunlar askerlik hatıralarına daldı,çekti piyasayı 200 puan daha :)
[quote=Demirci;148489]Görüldüğü üzere pala dayı yanıltmadı...dirençlerde kapattık...
şortcuları toplu halde mezbahaneye götürmüş oldu....
dow bu akşamda yeşil kapadı...p.tesi ve salıda muhtemelen slow ralli ile yeşillere devam edecektir. Hedef net olarak önce 10.200 ler sonra 10.400-500 ler...
Bu bize nasıl yansır çarşamba günü...tabiki bobide önce 61500 leri ziyaret ederiz ufak silkelemelerle...eski zirveye dikti gözünü..61950...
Selçuklu uzun girerek doğru yaptı bence....riski aldı karıda alacaktır...
Yola devam...herşey yukarıyı işaret ediyor...
iştah...not artırımı (görünüm artırımı, bu kadar kriz ortamında artan görünüm bile not artırımı değerindedir. ama yinede hatırlattığı için wobbix'e tşk. ler)...dowun yukarı trendi....
Herkese iyi bayramlar...[/quote]
Değerli arkadaşlar merhaba.....
çok yoruma ve dikkatimizi dağıtmaya gerek yok...yön yukarı....ister haber gelerek ister gizliden....ama pala dayı YÖN yukarı uşaklar diyor....
palaişi inada bindirdi.. neyse saglık olsun.. elimizde patlayadursun shortlar.. beklicem gun sonuna razı oldum ne düşerse bahtımıza..
para giriş çıkışı ne durumda ?
[QUOTE=activex31;149344]I.M.F Haber bence uzun bir süre gelmeyecek...
u Kafamızın üzerinden bir korku sopası olacak...
imf de gelirse ne kalacak geriye...ne tutacak...[/QUOTE]
Hökümet biz krize bile sizi IMFe muhtaç etmedik diyordu seçim propangadası olarak. azcık rakam razı olup IMFe teslim oldualr dedirtecek m iacaba muhalefete.
[QUOTE=selçuklu;149321]675 stop ve long ne boktan piyasaymış .. vay *q ..[/QUOTE]
son poz 675 uzun stopu yazıp alım satım ekranını kapattım ..
ne olacaksa olsun a* ..
bekleyecem inat ettim a.*
[QUOTE=VOBiX;149363]Hökümet biz krize bile sizi IMFe muhtaç etmedik diyordu seçim propangadası olarak. azcık rakam razı olup IMFe teslim oldualr dedirtecek m iacaba muhalefete.[/QUOTE]
i.m.f anlaşması bence hayal gibi duruyor...
ha silah satacaklardır o zaman olur ama şimdi açılım falanda yapiyoruz biraz ters olur
Oh be fitflat ne güzelmiş böyle...:) :)..longdan para kazanmışım 500 puan..sakin durmam lazım..eldeki en kıymetlidir
gerçi ne boyum 1.75 ne güzellik yarışmasına katıldım veya katılmaktan sarf-i naz edildim ne de erkek bacak güzeli sertifikam var...üwwwww
stop 600 oldu..
[QUOTE=Astatin;149367]Oh be fitflat ne güzelmiş böyle...:) :)..longdan para kazanmışım 500 puan..sakin durmam lazım..eldeki en kıymetlidir
gerçi ne boyum 1.75 ne güzellik yarışmasına katıldım veya katılmaktan sarf-i naz edildim ne de erkek bacak güzeli sertifikam var...üwwwww[/QUOTE]
patron ne o öyle erkek güzel bacak yarışması falan .. delikanlı adama yakışırmı hiç .. hele hele asker adama hiç yakışmaz .. jani iyice düştü gözümden ..asteton komutan al rütbelerini falan .. janinin.
60900 direnç vardı değdi hemen 100 puan aşağı geldi direnç yokluyor pala
Valla sabah sabah gaptan shortlardan aldığım 350 puan cepte longlamakda aklımdan geçti ama pozisyonda ha verecekler ha gömecekler diye baka duracağıma temiz aldığımı cebime koyarım olur biter.
Xtraderx IMF işi tamam ancak açıklamaya daha var demiş hoş üstat boşuna lafda etmez ya bakalım hayırlısı.
askerler baldır bacağa daldı :)
bu gidişle 61 kalesi zor yıkılır :)
[QUOTE=stonhand;149370]60900 direnç vardı değdi hemen 100 puan aşağı geldi direnç yokluyor pala
Valla sabah sabah gaptan shortlardan aldığım 350 puan cepte longlamakda aklımdan geçti ama pozisyonda ha verecekler ha gömecekler diye baka duracağıma temiz aldığımı cebime koyarım olur biter.
Xtraderx IMF işi tamam ancak açıklamaya daha var demiş hoş üstat boşuna lafda etmez ya bakalım hayırlısı.[/QUOTE]
patron kim bu xtrader taktın sende .. hehhe :D:D
[quote=Astatin;149261]seans vakti bu esirler adamın tikkatini dağıtorrrr... şuraya bak 10 dakika içinde, selçuklu janiye kurtarma yapayım demiş ama 100 puan karı görünce anında satmış...işte ideal bir vobçu davranışı.. :)
ben flatim şimdilik..ordular yoruldu...parayı nere görürsek onun saflarına katılcaz..ama daha yeşil halka göremedim..henüz erken.... (850 ye, üst bb nin 200 puan üstü olması ve 15 dklık grafda şimdiye kadar max 250 puan aşım görülmüş olması endeniyle satış yazmıştım ama gitmedi...üwwww)..fltos weytos[/quote]
way**...bu emri tahtada unutmuşuk..850 kısalar gelmiş.hemen flat 800 den..way**...burda gerine gerine istraaatt ederken, sırtımızda mal varmışda farkında değilmişik..way**...Du bakayım 50 puanlık getiriyi, esir kampında paylaştırayım....bıdı bıdı bıdı...
[quote=selçuklu;149369]patron ne o öyle erkek güzel bacak yarışması falan .. delikanlı adama yakışırmı hiç .. hele hele asker adama hiç yakışmaz .. jani iyice düştü gözümden ..asteton komutan al rütbelerini falan .. janinin.[/quote]
kinaye yapıyorum patron..bize de ters...ben kimseyi gözden düşürmüyorum patron..her an herkesle ittifak mümkün olabiliyo...sabaha bak misal..forum yengeç sepeti gibi **...10 dakikada bir saflar değişiyo :):::::::::
60500 uzunlarının stobunu 60325 e güncelledim bende..
sabahki 500 puanlık tokadı telafi etmeye çalışıyorum..
[quote=stonhand;149370]60900 direnç vardı değdi hemen 100 puan aşağı geldi direnç yokluyor pala
Xtraderx IMF işi tamam ancak açıklamaya daha var demiş hoş üstat boşuna lafda etmez ya bakalım hayırlısı.[/quote]
[quote=selçuklu;149372]patron kim bu xtrader taktın sende .. hehhe :D:D[/quote]
yani selçuklu patron diyorki, stonhand yoksa Xtraderx senmisin diyo...:rolleyes::rolleyes: elçiye zeval olmaz...
[QUOTE=Astatin;149374]kinaye yapıyorum patron..bize de ters...ben kimseyi gözden düşürmüyorum patron..her an herkesle ittifak mümkün olabiliyo...sabaha bak misal..forum yengeç sepeti gibi **...10 dakikada bir saflar değişiyo :):::::::::[/QUOTE]
he jani komutanı severiz .. heheh :..::..:::::::