okumak da suç mu acaba :) ... tıkladık bi kere habere... bi gece ansızın almasınlar evden...
Printable View
okumak da suç mu acaba :) ... tıkladık bi kere habere... bi gece ansızın almasınlar evden...
Okuduklarınızı 10 saniyede unutursanız suç değildir belki :) İşin garibi madem suçsa site neden hala ısrarla ilgili haberi yayınlıyor. Sanırım onların da hukukçuları vardır...
demek ki , bankaların temel analizini yapmak da yasakmış... bunu da öğrenmiş olduk hehhe.. ne günlere kaldık...
abd'den son 1 yılda batış söylentisi gelmeyen banka kalmadı neredeyse.. ya onlarda demokrasi var.... ya da bizde....:..::..:
[quote=VOBiX;63989][URL]http://www.odatv.com/index.php?id=14026[/URL]
‘5187 sayılı Basın Kanununda belirtilen araçlarla ya da radyo, televizyon, video, internet, kablolu yayın veya elektronik bilgi iletişim araçları ve benzeri yayın araçlarından biri vasıtasıyla; bir bankanın itibarını kırabilecek veya şöhretine ya da servetine zarar verebilecek bir hususa kasden sebep olunamaz ya da [COLOR=red][B]bu yolla asılsız haber yayılamaz.[/B][/COLOR]’
Bu da bundan sonra O banka batacak, bu banka batabilir diye mesaj atacakların aklında bulunsun. Havada BULUT, sen banka batırmayı unut!
Haberi yapmak gibi yaymak da suçmuş. Astatin söyle Spak seni ışınlasın hemen .dng Ben alıntıdan sildim modlar da senin mesajı düzeltirse iyi olur.[/quote]
Yok hiç zahmet etmesinler silmeye falan..Bak kendin kırmızı ile yazmışsın zaten :D"asılsız" :) ... bir yerlerde 5 mişte haber 500 mü demiş :) adamlar temel analiz yapmışlar bilanço üzerinden..hem haberde banka adı yokki.kom hem sen neden bu kadar rahatsız oldun ki? Elbette finans sektörü sistemin belkemiğidir ve asılsız söylentilerle güven mekanizmasına zarar verilmesi tüm memlekete zarar verir. Ama asılsız !!! olanlar :D.. Hem finans sektörü konusundaki hassasiyeti, forumda diğer bazı bankalar hakkında spekülasyonlar yazılıyorkende göstermek lazım :)
Hiiheyyttt.. Bir tarafda kartel bir tarafda yandaş medya hepsi haftalardır yazıyor Bankacılık sisteminin x milyar dolar paraya ihtiyacı var sendikasyonları çevirmek için, bu risk.....Sonre doyçeler rapor yayınlıyor 90 milyar dolara ihtiyacı olacak türkiye nin, risklii...hiieytt atın içeri bütün gazeteleri gazetecileri, doyçeleri...
VOBIX cim... Niyetler değil gerçekler konuşsun he:D:D:D
yönetim mesajları niye biçti anlam da veremedim... korkmayın yahu gölgenizden... kim ne söyledi suç teşkil edecek ?
geçmiş olsun demek de mi yasak :D
korku toplumu bu olsa gerek...
önce forum kuralları oluşturun.. ona göre hareket etsin millet... neye göre silindi mesajlar ?
kafanıza göre mesaj editlemek biraz abes kaçıyor...
saygısızlık olarak algıladım ben...
n'olmuş forumda böyle mesajlar toplu silinmiş.. çok şey kaçırdım galiba:..:
"mesajlar istek üzerine silinmiştir"... ne bu ya istek şarkı yapsak da söyleyecek misiniz ? :D
bu kaçıncı falso yönetici arkadaşım? görme görme nereye kadar ?
[quote=halojen;64000]yönetim mesajları niye biçti anlam da veremedim... korkmayın yahu gölgenizden... kim ne söyledi suç teşkil edecek ?
geçmiş olsun demek de mi yasak :D
korku toplumu bu olsa gerek...
önce forum kuralları oluşturun.. ona göre hareket etsin millet... neye göre silindi mesajlar ?
kafanıza göre mesaj editlemek biraz abes kaçıyor...
saygısızlık olarak algıladım ben...[/quote]
mesajlar, yazanların isteği üzerine silinmiş..gibi görünüyor.. bu arada, biliyorsun değil mi...bende bir halojenim :)
Herkez biliyorki Türkiyede bundan evvelki yıllarda TMSF kuruldu, 2001 yılındada kriz oldu ve bu kirizdede buraya biton banka TMSF kapsamına alındı, yalanmı alınmadımı?
Şimddiii, o zamanlar Türkiyede banka sayısı çok, ilerleyen yıllarda mutlaka bişekilde krizler olacak, krizin olmayacağı garantisi yok denmedimi? dendi, ve öylede oldu, o zamanlar bu fazla banka sayısı dahada azalacak dendi, işte zaman geldi çattımı? çattı.
O zaman henüz batmamışlarsada batacak olan bankalara şimdiden geçmiş olsun diyim ben, bu eryada geç olacaktı, gördüğüm kadarıyla haberleri bile şimdiden millete zarar vermeye başladı bile, batmasaydılar kardeşim, benmi batırdım, beceriksiz herifler noolcak, ülkeninde başına bela oldular resmen, batacaklar evet ve kurtulacağız, ama ceremesini koskoca ülke çekecek, [B]zamanında bankacılık yapmak için neye niyetleri vardı ne oldu derim o kadar[/B], tekrar takrar geçmiş olsun hepsine, zerre kadar üzülmem, tek bir kişinin bile işsiz kalmasına daha çok üzülürüm, yoksa banka batmış mış, çokta tın yani, batmayan nasıl oluyorda batmıyor? değilmi ama, demekki bankacılık yapma niyetinde ki batmıyor, saygılar.
[quote=Astatin;64004]mesajlar, yazanların isteği üzerine silinmiş..gibi görünüyor.. bu arada, biliyorsun değil mi...bende bir halojenim :)[/quote]
ben birşey istemedim abi, başkaları karar vermiş benim yerime.. masumane bir geçmiş olsun yazısıydı kime ne zararı oldu anlam veremedim...
hepimiz halojeniz :..:
[QUOTE=halojen;64003]"mesajlar istek üzerine silinmiştir"... ne bu ya istek şarkı yapsak da söyleyecek misiniz ? :D
bu kaçıncı falso yönetici arkadaşım? görme görme nereye kadar ?[/QUOTE]
yönetime haksızlık yapmayın bence... yazanların istekleri doğrultusunda silindiyse vardır sebepleri..
[quote=halojen;64006]ben birşey istemedim abi, başkaları karar vermiş benim yerime.. masumane bir geçmiş olsun yazısıydı kime ne zararı oldu anlam veremedim...
[COLOR=red]hepimiz halojeniz[/COLOR] :..:[/quote]
Flor, Klor, Brom, Iyot ?? onları göremedim :)