HEXEN kardesyy, plans varmı plans
Printable View
HEXEN kardesyy, plans varmı plans
[quote=jerfin;64007]yönetime haksızlık yapmayın bence... yazanların istekleri doğrultusunda silindiyse vardır sebepleri..[/quote]
sebep olarak belirtilen şu ... (yoğun) "istek üzerine" :D
haksızlık filan yok... zamanında bana yapılan hadsizliği bildirmeme rağmen gereğini yapmadılar... benimki de istekti...
belli ki korktular şimdi...birilerinden...
yok arkadaş...
ciddiye almıyorum artık bu forumu da.. yöneticisini de... böyle keyfi bir tutum olmaz...
[QUOTE=halojen;64006]ben birşey istemedim abi, başkaları karar vermiş benim yerime.. masumane bir geçmiş olsun yazısıydı kime ne zararı oldu anlam veremedim...
hepimiz halojeniz :..:[/QUOTE]
Sn halojen yönetimin hiç suçu yok, ben istedim silmelerini. Onlar da kırmadı ve sildi yazılanları. Geçmiş olsun mesajlarınızı ben gördüm nasılsa, herkese tekrar teşekkür ederim. Boşu boşuna forumu kendimle alakalı konularla kirletmeyeyim dedim ve ayrıca hukuki açıdan foruma zarar gelmesin diye düşündüm. Korku toplumu sözlerinize katılıyorum. Ben de paranoyaklaştım iyice...
[QUOTE=halojen;64010]sebep olarak belirtilen şu ... (yoğun) "istek üzerine" :D
haksızlık filan yok... zamanında bana yapılan hadsizliği bildirmeme rağmen gereğini yapmadılar... benimki de istekti...
belli ki korktular şimdi...birilerinden...
yok arkadaş...
ciddiye almıyorum artık bu forumu da.. yöneticisini de... böyle keyfi bir tutum olmaz...[/QUOTE]
Sayın halojen
Server taşınma sebebinden ötürü yaptığınız bildirimin tarafımıza ulaşmadığını size söyledim yoksa niye gereğini yapmayayım.
Sayın enortonun isteği üzerine kendi mesajlarını kaldırdım.. Diğer mesajlar sayın enortonun yazdıklarına alıntılı ve cevaben yazıldığı için silindi.
Tekrar ediyorum ,[B]korkma gibi bir durum yoktur [/B] sayın enortonun isteği üzerine slinmiştir ve geri getirilmesi istenirse getirilebilinir.
[quote=HeLLiM;64014]Sayın halojen
Server taşınma sebebinden ötürü yaptığınız bildirimin tarafımıza ulaşmadığını size söyledim yoksa niye gereğini yapmayayım.
Sayın enortonun isteği üzerine kendi mesajlarını kaldırdım.. Diğer mesajlar sayın enortonun yazdıklarına alıntılı ve cevaben yazıldığı için silindi.
Tekrar ediyorum ,[B]korkma gibi bir durum yoktur [/B]sayın enortonun isteği üzerine slinmiştir ve geri getirilmesi istenirse getirilebilinir.[/quote]
herkes istediği yazıyı size rica edip sildirebiliyor demek....
başka diyeceğim yoktur efendim...
[QUOTE=VOBiX;63984][B][COLOR="Red"]Akadaşlar enorton arkadaşımız bazı şeyleri burada paylaşmış fakat email grubunda şirket mailindne attığı bir mail işine mal olmuşken burada yazdıkalrı da onu haksız duruma düşürebilir. Bu sebeple bence konuyu kapatalım. Geçmiş olsun vb dileklerinizi özel emsajla bildirin. Ve Moderatörlerden ricam enorton uın mesajlarının aleyhinde delil oalrak kullanılmamsı için forumdan silinmesi şeklindedir.[/COLOR][/B][/QUOTE]
[QUOTE=enorton;63986]Evet ben de silinmesini talep ediyorum ve forumu kendi sorunlarım nedeniyle işgal ettiğim için özür diliyorum.[/QUOTE]
[B]
bence burda farklı bir durum var sn halojen neden yönetimi suçluyorsunuzki ? sn enortonun haksız duruma düşmesinimi istiyorsunuz ?[/B]
arkadaşlar ne oldu yazılanları yeni okuyorum fakat birşey anlamadım...tartışma falan mı oldu...
sorun nedir...
[QUOTE=mordak;64023]arkadaşlar ne oldu yazılanları yeni okuyorum fakat birşey anlamadım...tartışma falan mı oldu...
sorun nedir...[/QUOTE]
tartışma yok. detaylar özelden atarım isterseniz bura yazmiyim:)
yazılanlar sn enortona hukuksal anlamda sorun yaratabilir dicektim sn enortonun silinmesini talep etmesi yerinde olmus yonetimde hata yokki
[QUOTE=Vob Trader;64024]tartışma yok. detaylar özelden atarım isterseniz bura yazmiyim:)[/QUOTE]
sağol arkadaşım...azda olsa öğrendim yazılanları....
ilginden dolayı teşekkür ederim...
sn. enorton durumunuza çok üzüldüm...geçmiş olsun...umarım en kısa zamanda farklı bir yerde başlarsınız....
canınızı sıkmayın demek kolay fakat anlarım ki durumu yaşayan en iyi bilir ve anlar.....sizin için en hayırlısının olması dileğiyle....
tekrar geçmiş olsun.....iyi geceler....
[url]http://www.sahibinden.com/vob_sinyal_programi_otomatik_long_short_sinyali_uretir_WQQaXQQ10547563WQQpXQQdisplayitem[/url]
sahibinden.comda ilginç ilanlar da rastladım ve sn abkanın sözünü hatırladım:) adam xx kilogramlık balık tutma yöntemini satıor:)