-
[QUOTE=Vob Trader;64029][url]http://www.sahibinden.com/vob_sinyal_programi_otomatik_long_short_sinyali_uretir_WQQaXQQ10547563WQQpXQQdisplayitem[/url]
sahibinden.comda ilginç ilanlar da rastladım ve sn abkanın sözünü hatırladım:) adam xx kilogramlık balık tutma yöntemini satıor:)[/QUOTE]
İlginç ilan gerçekten, fiyatı neye göre belirlemiş anlamadım :)
Sn mordak çok teşekkürler, iyi dilekleriniz için...
Buarada İstanbul Anadolu yakasında çalışan iş hukuku konusunda uzmanlaşmış avukat tanıdığı olan var mı? Bu güne kadar avukatlara işim hiç düşmemişti ve tanıdık avukatım da yok :(
-
[quote=Nohamura;64022]
[B]bence burda farklı bir durum var sn halojen neden yönetimi suçluyorsunuzki ? sn enortonun haksız duruma düşmesinimi istiyorsunuz ?[/B][/quote]
yahu ne alakası var demagoji yapmayın, niye isteyim sn.enorton'un davasında haksız duruma düşmesini psikopatmıyım ben... çok üzgün olduğumu, onu çok iyi anladığımı belirttim zaten...
izin vermeseydiniz madem en baştan bu diyaloğa... neden sonradan çark ettiniz anlamadım..sürü psikolojisi heralde...sn.enorton düğmeye bastı, herkes bi anda 180 derece değişiverdi.. mesajlar uçuruldu... bunun tek bir açıklaması vardır.. o da KORKU'dur.. becerdiler işte korku imparatorluğu kurmayı... ARTIK TARTIŞMAYA BİLE KORKAR HALE GETİRİLDİK !!!
[B]forumların amacı tartışma değilse nedir? yasadışı ne yazıldı dün?.... hiçbirşey....[/B]
örgüt propagandası mı yaptık?.... bankaları kötüleyici yazı mı yazdık ?..
aklınız nerdeydi 3-4 sayfa bu konu üzerinde yapılan onca yorumdan sonra uyanabildiniz...
[B]benim mesajlarım üzerinde neden başkasının tasarruf hakkı var?[/B] en önemli sorun bu... bundan sonra ne güvenip yazıcam ben bu foruma... birinin hoşuna gitmez yazdığım... rica eder sildirir gene... aksinin garantisi var mı... yok....
bana bunun cevabını verin...demagoji yapmayın...
haklıyken haksız konuma düşmesinmiş... bir "geçmiş olsun" mesajıyla bu olacaksa..... ne kadar haklı olduğu da tartışılır o vakit...
sn.enorton'un, olayı başlatan mesajı silinseydi madem sadece... diğerleri neden uçtu arkadaş...
körler-sağırlar diyaloğunu devam ettirin siz en iyisi...
Tartışmaktan korkmayın arkadaşlar... teslimiyetçi zihinlerden arının !!
KORKMAYIN
-
İnanın kimseden ve hiç bir kurumdan korkum yok. Bunu tüm içdenliğimle söylüyorum sadece forum zarar görmesin diye sildirdim. 2- 3 arkadaşımdan bana uyarı geldi ve ben de haklı gördüm, yönetimden rica ettim. Herkes hem fikirse yazılanlar geri getirilsin, ben yazdıklarımın arkasındayım. Zaten suç unsuru olan hiçbir şey söylemedim.
-
ya burda çok büyük bir tezgah dönüyor... ya da aşırı beceriksiz bir yönetim ile idare ediliyor forum...
üyeliğimi de iptal ediverin bir ara....
-
2 gündür gereksiz yere forumu kendi özel meselemle işgal ettiğim için herkesten özür diliyorum...
Sn halojen söylediklerinde haklıdır, ben de olsam aynı tepkiyi verirdim. Madem sildirecektin, en başta neden yazdın derdim..
-
Syn halojen gibi bilgi ve deneyimlerini yatırımcılarla dürüstce paylaşan kaç kişi var forumlarda , Onuda tekrar küstürsünler herkes rahat etsin ,
-
Bu topiğe yazmayı haksız saldıralara gerek yönetimin , gerekse üyelerin tepkisiz kalması nedeniyle bıraktım, Burası bilgi paylaşımından çıkarak çatışma alanı haline getirildi , Söylermisiniz kim ne kazandı, Syn halojen gibi kaç kişi var bilgisini emegini paylaşan.
-
sn.enorton kusuruma bakmayın... zaten derdiniz başınızdan aşkın şu sıralar... canınızı sıktıysam özür dilerim... problemim sizinle değildir lütfen yanlış anlamayınız... ekstra dert yarattıysam lüften affedin beni...
artık bu konu benim açımdan kapanmıştır.. daha fazla gönderide bulunmayacağım...
-
Sn sağanak söylediğiniz gibi kimse bişey kazanmadı, sn halojenin gitmesinden de kimse bişey kazanmaz. Aslına forum ve forumdan faydalanan bizler zarar görürüz. Şu anda sn halojenin gitmesi için bir neden görmüyorum. Tabiki karar kendisinin Ancak bu yaşananlar nedeniyle siteden ayrılırsa kendimi suçlayacağım.
-
Sn Halojen lütfen yazmayı bırakmayın, inanın beni daha çok üzersiniz.
-
[quote=enorton;64038]Sn sağanak söylediğiniz gibi kimse bişey kazanmadı, sn halojenin gitmesinden de kimse bişey kazanmaz. Aslına forum ve forumdan faydalanan bizler zarar görürüz. Şu anda sn halojenin gitmesi için bir neden görmüyorum. Tabiki karar kendisinin Ancak bu yaşananlar nedeniyle siteden ayrılırsa kendimi suçlayacağım.[/quote]
Sizede geçmiş olsun ,Umarım sonucu sizin için iyi sonuçlanır.
-
[color=#FF0000][b]ABD Hazinesi´ne NY Fed Başkanı getiriliyor[/b][/color]
ABD´nin yeni Başkanı Barack Obama, Hazine Bakanlığı görevine New York Merkez Bankası Başkanı Timothy Geithner´i getirmeyi planlıyor.
ABD başkanlığı görevini 20 Ocak´ta George W. Bush´dan devralacak Barack Obama´nın, piyasaları rahatlamak ve etkin önlemlerin alınabilmesi için ekonomi takımını pazartesi günü açıklaması bekleniyor.
Obama´nın, ABD Ticaret Bakanlığı´na da, New Mexico Valisi Bill Richardson´u getirmesi bekleniyor.
1988 yılından buyana ABD Hazinesi´nde çeşitli görevlerde bulunan Timothy Geithner, 2003 yılından bu yana ABD Merkez Bankası (FED) New York Başkanlığını yürütüyordu.
2003 öncesinde, gerek Hazine Bakanlığı, gerekse IMF´de üst düzey görevler alan Geithner, Türkiye ekonomisini de yakından tanıyor.
IMF´de görev yaptığı dönemde, özellikle Asya Krizi ve diğer bölgesel krizlerde başarılı yönetimiyle tanınan Geithner, IMF´nin, gerek Güney Kore, gerekse Brezilya´ya mali yardımlarında katkıda bulunan isim olarak gösteriliyor.
Obama´nın, daha önce kriz döneyiminin olması nedeniyle, mevcut küresel finansal krizin de üstesinden gelmesi açısından da Geithner´i düşündüğü belirtiliyor.
Geithner, ABD´nin eski Dışişleri Bakanı Henry Kissinger´in danışmanlık şirketinde de çalıştı.
[color=#FF0000][b]Wall Street kapanışı yüksekten yaptı[/b][/color]
ABD hisseleri seçilmiş Başkan Obama´nın, New York Fed Başkanı Timothy Geithner´ı Hazine Bakanı olarak aday göstereceğine yönelik haberlere bağlı olarak yükseldi. Sıçrama seansın son saatinde en yükseğine ulaştı ve endekslerdeki haftalık düşüşü yarı yarıya azalttı.
Piyasalar Geithner´ın iyi bir seçim olduğunu düşünüyor. Geithner genç, zeki ve deneyimli.
Bu, Barack Obama ile Wall Street arasındaki soğukluğun giderilmesi açısından da önemli bir adım olabilir.
Dow Jones 494.13 puan yani %6.5 yükselişle 8,046.42´da kapanmadan önce 500 puandan fazla yükseldi. Endeks hafta boyunca %5.3 değer kaybetti.
Dow Jones´u oluşturan 30 hisseden sadece ikisi ekside kapandı, yükselişi sürükleyen hisselerin başında %23.2 artışla alüminyum üreticisi Alcoa geldi.
Citigroup hisseleri % 20 daha düşerek kapandı. Banka kaygıları yatıştırmak için kendisini tümüyle ya da parça parça satabileceğini açıklamıştı. Hafta boyunca kayıp% 60´ı aştı.
Bankanın bir yıl önce 180 milyar dolar olan piyasa değeri ise 20 milyar dolara inmiş durumda.
[color=#FF0000][b]Altın 800 dolara yükseldi[/b][/color]
Çeşitli yatırımcılar altına güvenli liman olarak geri döndüğünden altın vadeli işlemleri yükselerek ons başına 800 dolar zirvesine ulaştı bu da bir aydan beri ilk kez gerçekleşiyor.
Aralık için altın sözleşmesi 43.10 dolar yani %5.8 artarak ons başına 791.80 dolarda kapadı. Sözleşme gün içinde 801,90 dolar gördü. Bu, 16 Ekim´den bu yana ilk.
Altın haftayı %6.6 yükselerek kapadı bu da 19 Eylül´den beri en yüksek kazanç. Altın ylül´de 900 dolara kadar çıkmıştı.
[color=#FF0000][b]Citigroup kurtarılabilir[/b][/color]
Yatırımcı ve analistlere göre, güven krizi Citigroup hisse değerinin yarısını üç günde erittikten sonra, ABD hükümeti Citigroup´u kurtarma yönünde adım atabilir.
Citigroup´un 2 trilyon dolarlık varlıkları yanında bu yıl ABD hükümetinden yardım alan American İnternational Group gibi küçük kalıyor. Hazine Sekreteri Paulson ve Fed Başkanı Bernanke Lehman Brothers´ın iflasından sonra yaşanan kaosun tekrar yaşanmasından kaçınmak için Citigroup´u kurtarmayı tercih edebilirler.
Holland&Co.´nun kurucusu Michael Holland, Citi´nin tam da "iflas etmek için çok büyük" kategorisine girdiğini belirtti.
Fed ve Hazine için başka bir opsiyon ise Citi´den kötü varlıkları almak için özel bir araç yaratmak.
[color=#FF0000][b]Kapatılan 20. banka: Community Bank[/b][/color]
Federal Tasarruf ve Sigorta Kurumu´nun (FDIC) verdiği bilgiye göre Loganville merkezli Community Bank kapatıldı bu da bu yıl kapatılan 20. banka oldu.
Bankanın tüm mevduatları Bank of Essex´e devredildi. Community Bank´ın toplam varlıkları 681 milyon dolar ve toplam mevduatları 611.4 milyon dolardı.