:)Nasıl gider savaşırmısınız daha.:..:Benim 5 dklık sat verdi
Printable View
:)Nasıl gider savaşırmısınız daha.:..:Benim 5 dklık sat verdi
ula gene şort..full artı full
[quote=jani;149481]marasalim....
bana yapmadiklari eziyet kalmadi....ceryana verdiler...filistin askisina taktilar....yunlerimi komple tras ettiler....alaman keferenin elindeyim....
yettin yettinnnnnn....
yoksam sis kebaba takarlar beni....[/quote]
Samuel unclenin iletişim sistemiyle TİT devrede DAYAN....boks.
selçuklu kumandan çürüğe ayırdılar mg 3 çünü haberin ola :)
geceye uzun devam....
Bu akşam long sakat.
950 den sat geldi..
[URL=http://img6.imageshack.us/i/grafed.jpg/][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/2633/grafed.jpg[/IMG][/URL]
Verinin kötü gelmesi shortçular için iyi olmadı şimdi yurt dışına bakan KY shortlar yarın Pala bir güzel 100 puanlık makasla piyasayı sürer yukarı , üstüne biz kapanırken eksi olan DOW akşamda artı olur sabah sabah gapda palaya cila olur
Ne bekledik ne oldu verisine mıçtımın memleketi planlarında içine etti flatos amerikanınn ......q
sat yanmasada flat duruma geçti benim 5 dk lık..
Merhaba ne oldu da düşüyoruz bilen varmı ?????
güzel gün oldu..4 dakikada ekstrem bişi olmazsa geceye full artı full şort... jani kurtulur bence :)
[QUOTE=Adrianinho;149509]Merhaba ne oldu da düşüyoruz bilen varmı ?????[/QUOTE]
Niye yukseldiğimizi biliyormuyuz da düşüşümüzü bilelim :-))
[quote=Adrianinho;149509]Merhaba ne oldu da düşüyoruz bilen varmı ?????[/quote]
ne olduda çıktık önce onu bilsek :)))
Ich möchte eine kuskubar und ein gap im morgen...
Naziler,rusları bitirdi abi benden soylemesi..Stalingrad'ı koruyamadı ruslar..ahahaha bu arada su savas muhabbeti nedir abiler cok komikmis ya,eski yazıları okuyorumda millet ucak mucak resmi koymus bende dalıyım dedim muhabbetin ucuna bi sekilde..
geceye uzun giriyorum .. stoplar çalışmadı .. uzun devam .. ralli .. aq
İdare et dostum,
Zurnada peşrev olmaz ne çıkarsa bahtına,bunun ayarı böyle..:)
İkinci el konut satışları,beklenenden düşük gelmişmişşş..
[quote=abka;149497]asti sistemde sat kesinleşti mi..61150 den geceye kısa..[/quote]
pardon abi yeni gördüm..075 de sattaydı ama kapanış 125 olduğu için 17:00 da kesinleşmedi..şu an sot barda az sora :)...
kademelerdeki artıslar dikkat ettiniz mi mal topluyo gibi.. yada cok saglam mal gomsuruyo ınsanlara..
herkesi long etti...shortculari komple kesti....yarinda sellelede ....
cunki short kalmadi....
61150 kısalar 60750 den kapandı..flat..saatlik cumadan beri al da..ama 5 daklık sat da(60950 den)..
beyuk küskü geliyo..bu arad son barda küskübar olmuş
uzun devam...
iyi akşamlar
BUNU SOYACAGIM....donuda dahil....
çook şık gün oldu..1200 points cillop kar..geceye full şort...
Bu meydan muharebesini de kazandık...En kötü günümüz böyle olsun..Öperim...
Ben istiraate çekiliyor..esir gızların yanına...aralarında 2 dene 1.77 var..heheheheh
Gozzeeelll.
5 ve 20 dk flat kapadı.
60 dk halen alda..
bende flat,ucuz kurtulduk..
Abiler bende de adios;bu arada gunun en yuksek kuskusu benim heralde 61275den..ihsallah en dusuk alısıda benim olur..kendinize cok iyi bakın,sevgiler...
zor gündü..
sabahki kontranın benzerini kapanıştada yaptılar.
yarın kötü başlarsak katılırız 34.mekanizeye :)
[quote=sazan;149524]Gozzeeelll.[/quote]
Bay SAZAN,
Esir lazımmıydı...3 adet daha sayıya, 1 esir gönderilir...öncekileri biliyorum..3 dene daha de bağa...1-54 arası
[QUOTE=YAVUZHAN;149512]ne olduda çıktık önce onu bilsek :)))[/QUOTE]
al benden de o kadar..
yaf bu adamlar oyle bi acıklama ayarı yapıyolar ki bu kadar denk gelir.. herkes agaya calısıyo.. aga canı sıkıldıkca yukseltıyo ortada fol yok yumurrta yok .. ama bu gecici yakındır pıyasalardan cıkısları..
şimdi dj dönüp
%2 artı kapatıyomuş..sabah da IMF anlaşamsı açıklanıyomuş...:) peeeeeeeeeee..forum mevcudu ben dahil %50 discount yapar **......
ben gıllandım ağbey bu son dakka verişinden...yalandan verdiler kimi...
bu sefer FLAT kaldım...sıkıldım açıkçası ne LONG para ediyor adam kimi ne SHORT...
aslında sazı ele alıp aşağı yukarı dönmek lazımdı son 20 günde eşşek yüküyle para kaldırırdık.sistem AL-SAT diyene kadar zaten yol yarılanmış oluyor.sen poz açıyon az daha iniyor veya çıkıyor hooop geri terse boş yere komişın,hatta ve hatta normalde edilmeyecek zararlar ediliyor...
hele bir saatlikler bozulsun onnan sonna bakarız...onun haricinde tepeden 500/600 pıvan düştük diye helede bu sapık günlerde SHORT pek akıl karı gelmedi bana.hatta dünkü 200 pıvanlık DJI düşüşünü buhar etti piyasa.sonuçta günü düne göre + da kapattı hem VOB hem vadeli...ee niye shortluyon o zaman bilader diye sormazlar mı adama?
gece kaykına kaykına izlerim dowu tuzum kuru nasılsa bu sefer...
[quote=Astatin;149530]şimdi dj dönüp
%2 artı kapatıyomuş..sabah da IMF anlaşamsı açıklanıyomuş...:) peeeeeeeeeee..forum mevcudu ben dahil %50 discount yapar **......[/quote]
İİİ Nasil söylüyor siz Türkler,
Aaagızini hayira aaaac,gerisiniii iii bayira AC....:)
vix endexini gözleyen varmı
şu an 25,07 % 6,77 de
[quote=selçuklu;149514]geceye uzun giriyorum .. stoplar çalışmadı .. uzun devam .. ralli .. aq[/quote]
stop çalışmamışsa en doğrusunu yapmışsın patron da piyasa p.şt, ne çıkarsa kısmetine
GÜNEŞİ GÖRDÜM OSCAR ADAY ADAYI
MAHSUN KIRMIZIGÜL'ÜN YÖNETTİĞİ "GÜNEŞİ GÖRDÜM" OSCAR ADAY ADAYI OLDU
haberturk
[IMG]http://i38.tinypic.com/2diramq.jpg[/IMG]
yeşil halka bugün en alttaki indikdeydi...son 10-12 bar mal iteleme barıymış. 60500 üstü gazmanmış yani..gelgörki gazmanın önemli kısmı geri alındı..velakin...son 15 dakikada DJ toparlarkene buraya blok blok basmmaalrı küskünün yarın devam edeceğine alamet....Artık bakakım DJ ne edecek.....
DJI daki haftalık takoz unutulmamalı..asla unutulmamalı...DAX ın ** lar..one yaaa
[QUOTE=Astatin;149530]şimdi dj dönüp
%2 artı kapatıyomuş..sabah da IMF anlaşamsı açıklanıyomuş...:) peeeeeeeeeee..forum mevcudu ben dahil %50 discount yapar **......[/QUOTE]
umudunu kaybetme..
bugun ki pskolojık savastan galip cıktık sayılır.. bakalım yarın bi aksilik olmazsa ver elini 57000 :S neyse ki zaaiyat fazla değil.. hayırlısı artık..
g-GECEYE FLAT HERKESE İYİ AKŞAMLAR
[quote=Astatin;149530]şimdi dj dönüp
%2 artı kapatıyomuş..sabah da IMF anlaşamsı açıklanıyomuş...:) peeeeeeeeeee..forum mevcudu ben dahil %50 discount yapar **......[/quote]
işte o gün var ya o gün ah bir gelse o gün .dng