-
[QUOTE=enorton;64058]Silelim o zaman sn hellim, en doğrusu galiba bu. Teşekkürler sabrınız için..[/QUOTE]
Eğerki son kararınızsa, tekrar gereğini yapıyorum.
Bu konu hakkında bizim bir çekincemiz olmadığını sadece sizin hukuki anlamda sıkıntı çekmemeniz için sizin isteğiniz üzerine alınan bir karar olduğunu ve konunun sizin şahsi konunuz olduğunu tekrar beyan ederim
Konu hakkındaki mesajlarınızı ve sizin mesajlarınıza cevaben yazılanlanları siliyorum.
Teşekkürler.
HeLLiM
-
[QUOTE=catedral;64051]
Burada bir korku ortamı yada düşüncesi olduğunu da sanmıyorum. Fakat takdir edersiniz ki kişiye karşı bir dava açılması son derece ciddi maddi ve manevi yükümlülükler getirmektedir. Haklı olsanız dahi bir avukat tuttuğunuzda avukatın ücreti ayrıdır.. Kazansanız dahi karşı tarafın ödemekle yükümlü olduğu rakamlarda ayrıdır.
Bu yazıların silinmesine karşı çıkan arkadaşları lütfen biraz itidalli düşünmeye davet ediyorum...
İyiniyetle yapılan bazı davranışlar yaşadığımız örnekteki gibi bazen kendimize bazende etrafımızdaki insanlara istemeyerek de olsa zarar verebilir.
saygılar[/QUOTE] Helal olsun işte bu yawf. Önemli olan enortonun durumu kesinlik kazanmamışken onu daha da zor duruma düşürebilecek ortamın hazırlanmamasıdır. Geçmiş olsun vs dersiniz bunu özel mesajla da diyebilirsiniz. Yönetim de 7/24 nöbet tutamaz zaten. Ayrıca sorun olmayacağını düşündüğü bir şeyin sorun yaratacağını düşündüğünde müdahle edebilir. Aynen yeri geldiğinde kanun değişikliklerinin yapılması gibi bir şeydir bu.
-
Sayın halojen,
Mesajlaşmamızın yarım kalmasından ötürü okuyacağınızı varsayarak, teşekkürünüze ve kibar yanıtınıza teşekkürlerimle...
Bol şanslar...
-
Değerli Forumdaşlar,
Cuma akşamından beri yazılanları okudum, tartışmalarımızın ve birbirimizi kırmanın bir incir çekirdeğini bile doldurmuyacak nedenlerle olduğunu düşünüyorum. Tabi ki Sn Enorton'un durumuna üzüldüm ve kendisine hayatında başarılar dilerim, Ancak, artık isterseniz bu kırgınlıklara bir son verelim.
-
Yahu hiç güleceğim yoktu, sabahtan beri olanlara...
SAyın Enerton işten atılmış, şaşkın ördek gibi, bir silinsin diyor,bir silinmesin diyor.
Bir deli kuyuya taş attı, kırk akıllı çıkaramıyor, (yok suçmuş , yok değilmiş. ( Vobix).
Halojen bodozlama daldı, sen nasıl yaparsın diye, sil kaydımı falan filan...
Hellim , bir siler bir geri getirir, sonra siler, yeniden :) hehehe
Ne gerek var bunlara,... Sakin olun. Bir şey olmaz...
Forumda da olmaz...
Sonuçta enertonun sözleşmesine bağlı bir olay banka ile, zaten adamlar bu gerekçe ile atmışlarsa, gizlilik anlaşmasından çıkarmışlardır, Yalan haber yayınlaması falan iddia edilecek muhtemelen,
Sonuçta muhtemelen Enerton bundan bir şey çıkaramıyacak.. Minareyi çalan kılıfını hazırlar..(Banka)
BU nedenle İş müfettişi diyorum, sadece buranın korkusundan belki para verirler,Çünkü bakanlığın şakası olmaz. (Eğer müfetişide bağlamamışlarsa tabiki...)
Not: Burada kimseye deli demiyorum, yanlış anlaşılmasın, atasözüdür o yazdığım...
Neticede işin özü, pazar günü canınız sıkılıyor galiba...
Herkes yuvaya, halojen sende çok aşırı tepki vermişssin dostum....
Bizi yazılarından mahrum etme...Dön yuvaya...
-
[B][COLOR="Red"]ABD buhrana biraz daha yakın[/COLOR][/B]
ABD´den gelen ekonomik göstergelerle birlikte tahminler de giderek kötüleşiyor. Son çeyrekte ABD GSYİH´sinin yüzde 4-5 küçülmesi bekleniyor. 2009 için yapılan öngörüler de pek parlak değil. Yaşananlar bir bunalıma işaret ediyor. İşte gerekçeleri:
1. Toplam borçların GSYİH´ye oranı, rekor seviyede.
2. Birçok şirket ellerini açmış, devlete gidiyor.
3. Tahvil piyasasında faiz farkları son bunalımla kıyaslanabilir seviyelerde.
4. Politikada tutukluk ve karışıklık var. Kimse ne yapacağını ya da yapmayacağını bilmiyor, gözü kapalı hareket ediyor veya korkuyla siniyor.
5. Çok güvenilir kabul edilen ABD Hazine tahvillerinin getirileri, seviyede düşük.
6. Bankalar birbirlerine güvenmiyor.
7. Ekonomi küçülüyor ve işsizlik sürekli artıyor.
8. Mali şirketler batıyor ve sektör yüksek oranda küçülüyor.
9. Devlet piyasalara yardım etmek için geliyor ama piyasaların yerini alıyor.
10. Bankaların ve diğer mali kuruluşların güvenliği sorgulanıyor.
Bu yıl Nobel ödülü kazanan ekonomist Paul Krugman´dan kısa bir değerlendirme şöyle:
"Hisse senedi piyasaları yüzünden paniklemeyin. Kredi piyasalarından korkun. ABD Hazinesi´nin üç ay vadeli bonolarının faizi yüzde 0,02; az güvenli olan şirketlerin ´çöp´ tahvillerinin faizi yüzde 20. Bu, ekonomik bir alarmdır"
-
[QUOTE=sazan;64062]Değerli Forumdaşlar,
Cuma akşamından beri yazılanları okudum, tartışmalarımızın ve birbirimizi kırmanın bir incir çekirdeğini bile doldurmuyacak nedenlerle olduğunu düşünüyorum. Tabi ki Sn Enorton'un durumuna üzüldüm ve kendisine hayatında başarılar dilerim, Ancak, artık isterseniz bu kırgınlıklara bir son verelim.[/QUOTE]
Sayın sazan yazınız için çok teşekkür ederiz.
günlük bir analiz sayımı rica etsem.....
-
gergin olmama lazım enortonum istemis silmesini halojenim kızma gerek yok
-
24 kasım 2008
24 kasım 2008 PAZARTESİ....
Aramızda mesleği ÖGRETMENLİK olan TÜM ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIN
[FONT="Times New Roman"]ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLARIM....[/FONT]
En içten dileklerimle.......
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img213.imageshack.us/img213/8355/96446321vc5.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img213/96446321vc5.png/1/][IMG]http://img213.imageshack.us/img213/96446321vc5.png/1/w530.png[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=hexen;64068]gergin olmama lazım enortonum istemis silmesini halojenim kızma gerek yok[/QUOTE]
Sayın hexen
yarın vob için bir öngörü yazabilirmisiniz...
-
[QUOTE=cbaykus;64071]Sayın hexen
yarın vop için bir öngörü yazabilirmisiniz...[/QUOTE]
sindi laptopla salondayım..15 dakk sora seyans odama girceyim ozaman bakcayım detay detay
-