[QUOTE=activex31;149535]GÜNEŞİ GÖRDÜM OSCAR ADAY ADAYI
MAHSUN KIRMIZIGÜL'ÜN YÖNETTİĞİ "GÜNEŞİ GÖRDÜM" OSCAR ADAY ADAYI OLDU
haberturk[/QUOTE]
yarın +5000 gapa sebep olmasın bu veriden sayarlarsa :::::::::
Printable View
[QUOTE=activex31;149535]GÜNEŞİ GÖRDÜM OSCAR ADAY ADAYI
haberturk[/QUOTE]
yarın +5000 gapa sebep olmasın bu veriden sayarlarsa :::::::::
[QUOTE=Kennym;149540]yarın +5000 gapa sebep olmasın bu veriden sayarlarsa :::::::::[/QUOTE]
valla açılım ayağına gidiyoruz...
Hele birde petrolun kokusunu aldım... doğal gazlara bulandım derse o zaman gör...
[quote=activex31;149535]GÜNEŞİ GÖRDÜM OSCAR ADAY ADAYI
haberturk[/quote]
ülkeye salladığı için kesin bi ödül ayarlamışlardır kıyısından köşesinden..
ödül almanın en basit yolu bu zaten..
cümleten iyi akşamlar !
vawwww daksi giz donsuz....eksi 1.70...beter ol....ha ha ha
[QUOTE=enorton;149191]YYLD YÇLD :D
YÇLD= Yola Çıkıyorum Long Devam[/QUOTE]
EGLD :D
EGLD= Eve Geldim Long Devam...
usaglar....
deveyi horgucu ile goturecegiz bu sefer....
bu deyyuzlar...g20 den ne cikar biliyorlar.....
usaglar...
avusturya yuzde 2....helsinki yuzde 2.5....diger heryerde kan akiyor....
*****....bugun bana bu yuzden cok zulum yapti...shortu kapayayim diye....
SENI SOYACAGIM...ELIMDEN KURTULAMAZSIN....
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/24/3549.bmp[/img][/url]
Üstteki kahverengi yeşile değmeden hem fdjı hemde vobdan düşüş beklememek lazım.:..::..:
Yarın Fdow artı olur bugün %1,50 eksi olan Dax yarın %0,50 artı olur biz gene ralli moduna gireriz.
Nereye kadar Babaların canının istediği yere kadar bugün çarpılmamak için beynimi long tarafından çektim kapanışa bakıyorum iyide etmişim ama 61300 den buz gibi short fırsatı kaçtı gitti oda benim mallığımdan kaynaklandı kendim 61325 direnç dedim gidip shortlamadım sağlık olsun.
Herkese iyi akşamlar yarın şelale olmazsas 61325 short noktam olmadı ralli olupda geçerse 61800 kesin short noktam 62,000 üstü zaten FEZAAAA demek üüüvvvvvv
DJI ralliye hazırlanıyor... Önümüzdeki yarım saat içinde..
[QUOTE=jani;149547]usaglar...
avusturya yuzde 2....helsinki yuzde 2.5....diger heryerde kan akiyor....
*****....bugun bana bu yuzden cok zulum yapti...shortu kapayayim diye....
SENI SOYACAGIM...ELIMDEN KURTULAMAZSIN....[/QUOTE]
jani bi ara savasırken seni goremedik , esir düşüp shortları teslim etmedin inşallah ?
Arkadaşlar sabah dua etmiştim tuttumu acaba iyi para kazandınızmı afiyetle yiyin.
[QUOTE=V.O.B;149554]Arkadaşlar sabah dua etmiştim tuttumu acaba iyi para kazandınızmı afiyetle yiyin.[/QUOTE]
yaf nasıl bi duaydı oyle dibimi buluyodum ya sabır diye diye zor seans sonunu ettim..
Selam hızlıca tüm yazılanları okudum, benim açımdan iyi bir gün oldu... Kayınpedere dedimki 60 bin altına inerse beni ararsın, hiç inmediği için o da aramadı, kafam rahat yolculuk yaptım. Milletteki bu short sevdası nedir anlamıyorum, ben de 59700 shortlamıştım ama baktım yükseliyor longladım, piyasa ile inat etmemek lazım... Bazı Shortcu arkadaşların stoplar önce 60300 dü orada kol kesiyorlardı sonra 60700 oldu sonra 61000 kesin stop noktası oldu ama 61350 görülmüş ama stop mtop yok short devam... Kimseyi eleştirmiyorum buna haddim de olamaz ama sanki bir yanlış var gibi bu işte... :)
[QUOTE=enorton;149557]Selam hızlıca tüm yazılanları okudum, benim açımdan iyi bir gün oldu... Kayınpedere dedimki 60 bin altına inerse beni ararsın, hiç inmediği için o da aramadı, kafam rahat yolculuk yaptım. Milletteki bu short sevdası nedir anlamıyorum, ben de 59700 shortlamıştım ama baktım yükseliyor longladım, piyasa ile inat etmemek lazım... Bazı Shortcu arkadaşların stoplar önce 60300 dü orada kol kesiyorlardı sonra 60700 oldu sonra 61000 kesin top noktası oldu ama 61350 görülmüş ama stop mtop yok short devam... Kimseyi eleştirmiyorum buna haddim de olamaz ama sanki bir yanlış var gibi bu işte... :)[/QUOTE]
evet işte bi yerden sonra vob pskolojiyi bozuyo deli dumrul gibin bişey oluyo insan.. bakalım aga bizi deli edip paramızı alabilirse alacak.. yoksa biz inadımızla dogru bildiğimiz yolda devam edeceğiz.. düşmesi lazımken yükseliyo bu garip değil mi ? belki hatalıyız ama genede insan bi aşşağıdan bi yukarıdan çarpılmaktansa tek sefer çarpılayım diyo.. nasılsa o zararı ettik gün içinde diye açıkçası ben shortarı bırakmadım.. 61350 aşılsa bırakırdım herhalde..
[QUOTE=enorton;149557]Selam hızlıca tüm yazılanları okudum, benim açımdan iyi bir gün oldu... Kayınpedere dedimki 60 bin altına inerse beni ararsın, hiç inmediği için o da aramadı, kafam rahat yolculuk yaptım. Milletteki bu short sevdası nedir anlamıyorum, ben de 59700 shortlamıştım ama baktım yükseliyor longladım, piyasa ile inat etmemek lazım... Bazı Shortcu arkadaşların stoplar önce 60300 dü orada kol kesiyorlardı sonra 60700 oldu sonra [B]61000 kesin [COLOR="Blue"]top[/COLOR] noktası oldu[/B] ama 61350 görülmüş ama stop mtop yok short devam... Kimseyi eleştirmiyorum buna haddim de olamaz ama sanki bir yanlış var gibi bu işte... :)[/QUOTE] İşte o topa smaç basmaya kalktılaşr oradan en son seans sonunda tutturdular. .dng
[B][COLOR="Red"] İşsiz adam hazine buldu[/COLOR][/B]
Arkadaşının arazisinde metal dedektörüyle arama yaptı ve...
İşsiz İngiliz, metal dedektörüyle müthiş bir Anglosakson hazinesi buldu.
55 yaşındaki Terry Herbert, Staffordshire bölgesinde bir arkadaşının arazisinde metal dedektörüyle define ararken, 7. yüzyıldan kalma yaklaşık 1500 parçadan oluşan bir hazine keşfetti.
Keşfi “piyangoda kazanmaktan daha zevkli” bulan işsiz İngiliz’in gün ışığına çıkardığı hazinenin, arkeolojik bakımdan Tutankamon’un mezarı kadar önemli bir keşif olduğu belirtildi.
Hazine, 5 kilo ağırlığında 650 altın ve 1,3 kilo ağırlığında 530 gümüş parça ve çok sayıda değerli taştan oluşuyor. British Museum yetkilileri, 1,1 milyon avro değer biçilen hazine parçalarını inceleme çalışmalarının bir yılı bulacağını düşünüyor. Hazineyi bulan adam ve arazi sahibi hazineden paylarına düşeni alacak.
[url]http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=260946&ref=top100[/url]
Arzisinde hazine olan varsa haber versin dedektörü kapıp geliyorum .dng
[QUOTE=mozkan;149534]stop çalışmamışsa en doğrusunu yapmışsın patron da piyasa p.şt, ne çıkarsa kısmetine[/QUOTE]
abi hiç ümidim yok açıkçası .. sabah gene ters tarafta olurum büyük ihtimal .. ..sonra güniçi kazığı çıkarmak için uğraş dur .. gün sonu ya az bişey kar yada kafa kafaya kapat günü .. bazı günler eşşek yüküyle komisyon tutar .. sekreter kız sürekli kültablasını boşaltır ..suratıma bakar imalı imalı derdine noluyo diye ... akşam başım ağrır .. .. bu iş böyle sürer gider *q .. . a* um böyle işin .. :D:D:D
piyasa p.şt abi yapacak bişey yok .. forexemi geçsem acaba .. bu kadar vakit harcıyoz belki orda daha iyi olur ... a* um 1/10 kaldıracın .. .yaşasın 1/200 kaldırac ..:D
[b]-kuresel ekonomı
-japonya pıyasa duzenlemesınde rol almak ıstıyor
[/b]
bırlesmıs mılletler (a.a) - 24.09.2009 - japonya basbakanı yukıo
[color=red]hatoyama, ulkesının ``asırı para kazanma oyunlarını`` dızgınlemek ıcın kuresel
duzenlemelerı formule etmede rol almak ıstedıgını soyledı[/color].
Hatoyama, bm genel kurulu`nda yaptıgı konusmada, ``tıcarette ve yatırımda
serbestlesmeyı gelıstırmek ıstıyorsak, asırı para kazanma oyunlarını
dızgınlemenın yanı sıra sadece pıyasa mekanızmalarına bırakarak duzenlemesı zor
olan yoksulluk ve ekonomık esıtsızlık konularında bır sıstem olusturmada
uluslararası ısbırlıgı gereklıdır`` dedı.
``japonya, genel kurallar formule etme amacıyla, g-20 dahıl, uluslararası
cabada `kopru` olarak rol oynamaya acık`` dıyen hatoyama, kuresel ekonomının
krızın en kotu safhasını gecmıs gıbı gorundugunu, ancak gelecegı tahmın etmenın
zor oldugunu kaydettı.
(reu-sel-mtn)
20:16 24/09/09
--aa--|
[QUOTE=selçuklu;149564]abi hiç ümidim yok açıkçası .. sabah gene ters tarafta olurum büyük ihtimal .. ..sonra güniçi kazığı çıkarmak için uğraş dur .. gün sonu ya az bişey kar yada kafa kafaya kapat günü .. bazı günler eşşek yüküyle komisyon tutar .. sekreter kız sürekli kültablasını boşaltır ..suratıma bakar imalı imalı derdine noluyo diye ... akşam başım ağrır .. .. bu iş böyle sürer gider *q .. . a* um böyle işin .. :D:D:D
piyasa p.şt abi yapacak bişey yok .. forexemi geçsem acaba .. bu kadar vakit harcıyoz belki orda daha iyi olur ... a* um 1/10 kaldıracın .. .yaşasın 1/200 kaldırac ..:D[/QUOTE]
yok lo.. merak etme..
dow kapanış 9800 üzeri....lelele.lelele
PALA izin vermez caponların regulator olmasına.onnar ellerinin suşisiylen PALA işine karışmasın der...
PALA namert PALA...
[quote=selçuklu;149564]abi hiç ümidim yok açıkçası .. sabah gene ters tarafta olurum büyük ihtimal .. ..sonra güniçi kazığı çıkarmak için uğraş dur .. gün sonu ya az bişey kar yada kafa kafaya kapat günü .. bazı günler eşşek yüküyle komisyon tutar .. sekreter kız sürekli kültablasını boşaltır ..suratıma bakar imalı imalı derdine noluyo diye ... akşam başım ağrır .. .. bu iş böyle sürer gider *q .. . a* um böyle işin .. :D:D:D
piyasa p.şt abi yapacak bişey yok .. forexemi geçsem acaba .. bu kadar vakit harcıyoz belki orda daha iyi olur ... a* um 1/10 kaldıracın .. .yaşasın 1/200 kaldırac ..:D[/quote]
forexin avantajı çok çok fazladır, en önemlileri
1) önünde trade edeceğin çok fazla seçenek var, birini kaçırsan diğerini yakalarsın, onu da kaçırsan öbürünü yakalarsın,
2) gereken trade sermayesi voba göre çok çok azdır. misal 1 kontrat vob endex 600 ytl, endeks %10 artarsa paran olacak 1200 tl, 600 tl ne eder 400 usd yaklaşık. alalım hemen usdcad, usdchf vs., adeti 100 dolar aldık 4 dene 400 dolar, fiyat %1 oynarsa lehine paran oldu 800 usd. %10 nire %1 nire.
3) senden başka kimse psikolojine oynamaz, efg dsi takas derdin yok, kısayken akbank çizerler mi derdin yok, aq un imf si heç yok:..:
dow dax bov eur dolar, altın vs.. hepsi hikaye neyi alıp satıyorsan ona bakacaksın... Dün dowa verdiler de noldu?? Bugün vob yine bildiğini yaptı... Boşverin dowu falan izlemeyin KV başlıyor az sonra onu izleyin :D
[b]-petrol fıyatı yuzde 4 deger kaybıyla 66 dolara yaklastı
[/b]
new york (a.a) - 24.09.2009 - abd`de ham petrol stoklarının artması ve
[color=red] ıkıncı el konut satıslarının beklentılerın aksıne dusmesı, uluslararası
pıyasalarda petrol fıyatını 66 dolara gerılettı.
[/color] abd ham petrolunun varıl fıyatı kasım ayı teslımı bugun 2,82 dolar (yuzde
4) deger kaybederek 66,15 dolara, londra brent tıpı ham petrolun varıl fıyatı da
2,749 dolar azalarak 65,25 dolara ındı.
Abd enerjı enformasyon ıdaresı`nın, gecen hafta 1,5 mılyon varıl azalması
beklenen ham petrol stoklarının aksıne 2,8 mılyon varıl arttıgı acıklaması ıle
agustos ayında yıllık bazda artması beklenen ıkıncı el konut satıslarının da
dusmesı, petrol fıyatının gerılemesınde rol oynadı.
Gecen yıl aralık`ta 32 dolara kadar ınen petrolun varıl fıyatı bu yıl en
yuksek sevıyesını 75 dolarla agustos ayında gordu.
(reu-sel-mtn)
20:46 24/09/09
--aa--|
[b]yangına benzin,istedinizmi neler buluyorsunuz eşrefsizler..:)[/b]
Djı düşüşü teyid etti.Büyük düşüş başlıyor galiba.
[QUOTE=Larossıan;149571]Djı düşüşü teyid etti.Büyük düşüş başlıyor galiba.[/QUOTE]
bu kanaate nasıl vardınız larossian ?
[quote=jerfin;149572]bu kanaate nasıl vardınız larossian ?[/quote]
Bazı kriterlerim var bakalım önümüzdeki günlerde göreceğiz.:):)Vob için birşey demiyorum vobda takibimde.
[quote=enorton;149557]Selam hızlıca tüm yazılanları okudum, benim açımdan iyi bir gün oldu... Kayınpedere dedimki 60 bin altına inerse beni ararsın, hiç inmediği için o da aramadı, kafam rahat yolculuk yaptım. Milletteki bu short sevdası nedir anlamıyorum, ben de 59700 shortlamıştım ama baktım yükseliyor longladım, piyasa ile inat etmemek lazım... Bazı Shortcu arkadaşların stoplar önce 60300 dü orada kol kesiyorlardı sonra 60700 oldu sonra 61000 kesin stop noktası oldu ama 61350 görülmüş ama stop mtop yok short devam... Kimseyi eleştirmiyorum buna haddim de olamaz ama sanki bir yanlış var gibi bu işte... :)[/quote]
bu rakkamlar benim rakkamlarim....
sebebini izah edeyim...sabah yazdim ama geride kaldi...anlaman hakkin...beni izliyorsun cunki....
59 700 shorttum....bu fur kac shortu idi....bu sabah dow a ragmen...yukari surdu...yani shortlari kesip bicmeye longlari odullendirmiye basladi...
dedimki yazimda...
gercekten cikacak adam...bu firsati kullanir asagi gider tum longlari yakar sonra cikardi...ama agam...longlari degil...shortlari kesiyor...
oyleyse...ben artik slow trader pozizyonuna gececegim dedim...bunlari sabah yazdim....
59 700 shortlarimi 1000 puan ustten kol kesecekken...1000 puan ustten bi o kadar daha short actim...ortalama maliyetim ise...60 200 oldu....
daha onceki yazilarimda belirttim...slow trader 2000 puanda kol keser....marji acar...
cunki...
buyuk paranin kokusunu almistir gariii....BU KOKU ADAMI CILDIRTIR....
BUNU SOYACAGIM...SEYRET BENI....ha ha ha
[QUOTE=jani;149574]bu rakkamlar benim rakkamlarim....
sebebini izah edeyim...sabah yazdim ama geride kaldi...anlaman hakkin...beni izliyorsun cunki....
59 700 shorttum....bu fur kac shortu idi....bu sabah dow a ragmen...yukari surdu...yani shortlari kesip bicmeye longlari odullendirmiye basladi...
dedimki yazimda...
gercekten cikacak adam...bu firsati kullanir asagi gider tum longlari yakar sonra cikardi...ama agam...longlari degil...shortlari kesiyor...
oyleyse...ben artik slow trader pozizyonuna gececegim dedim...bunlari sabah yazdim....
59 700 shortlarimi 1000 puan ustten kol kesecekken...1000 puan ustten bi o kadar daha short actim...ortalama maliyetim ise...60 200 oldu....
daha onceki yazilarimda belirttim...slow trader 2000 puanda kol keser....marji acar...
cunki...
BUNU SOYACAGIM...SEYRET BENI....ha ha ha[/QUOTE]
iyi bi acıklama.. inadımı acıklamak ıcın bı sebep var jani de..
bende slow trader olmuşum da haberim yok tu janı dile getirdi sagolsun .. jani sen nerde kol kesersen ben pesindeyim benımkınıde bırakıcam pıttadanak yanıbasına .. şelaleyi yakaladıysak eger o vakit mangalı koyarız yanı başına keyfimize bakarız..:):):)
ben tr nin çin olma ihtimalini sevdim... :::::::::::::::
Gold 995.50 -18.90 -1.86
altın da şelale basladı gıbı .. hadi hayırlısı..
[QUOTE=Kennym;149576]Gold 995.50 -18.90 -1.86
altın da şelale basladı gıbı .. hadi hayırlısı..[/QUOTE]
altın da long durumdayız hadi bakalım hayırlısı.. ama altın burda durmaz..
[QUOTE=activex31;149577]altın da long durumdayız hadi bakalım hayırlısı.. ama altın burda durmaz..[/QUOTE]
shorttayım ben de .. bakalım belli olmaz 1 ayda cıktıgı kadar ınse selalenın yanında mangal partısı verırım o derece :::::::::
[B]-g-8: ``ıran`ın uranyum zengınlestırmeyı[/B]
[B]durdurması ıcın 3 ayı var``[/B]
bırlesmıs mıletler (a.a) - 24.09.2009 - ıtalya dısıslerı bakanı franco
frattını, g-8 ulkelerının uranyum zengınlestırmeyı durdurmayı taahhut etmesı ve
yaptırımlardan kacınması ıcın ıran`a yıl sonuna dek sure verdıgını soyledı.
[B]sanayılesmıs 8 ulkenın olusturdugu g-8`lerın donem baskanı ıtalya`nın [/B]
[B]dısıslerı bakanı frattını, uye ulkelerın dısıslerı bakanlarının dun gece ``ıran`a [/B]
[B]bır sans daha verılmesı`` ıcın fıkır bırlıgıne vardıklarını bıldırdı.[/B]
frattını, dısıslerı bakanlarının vardıgı gayrıresmı anlasmanın yıl sonuna
dek her ay gozden gecırılecegını kaydettı.
[COLOR=red][B]rusya devlet baskanı dımıtrıy medvedev[/B] de ıran`ın nukleer programıyla [/COLOR]
[COLOR=red]uluslararası topluma meydan okuması durumunda, bu ulkeye yonelık yaptırımların [/COLOR]
[COLOR=red]``kacınılmaz`` olabılecegını ıfade ederek, tahran yonetımıne olası yenı [/COLOR]
[COLOR=red]yaptırımlar konusunda abd`ye destek olacagının sınyalını vermıstı.[/COLOR]
(ap-adg-ın)
22:14 24/09/09
--aa--|
ben longum guzum etme eyleme.. söyle ağana ben pozu kapatıp kısaya geçtikten sonra piyasayı düşürmeye başlasın..:)
[quote=jani;149574]bu rakkamlar benim rakkamlarim....
dedimki yazimda...
cunki...
BUNU SOYACAGIM...SEYRET BENI....ha ha ha[/quote]
kazanmak için kuzuyu takip etmek yeterli... ancaaaa..
marjın geniş olacak birrrrr
stopa karşı allerjin olacak ikiiii
atarın bol olacak üçççççç
birkaç gündür izleyemiyorum.... ancak sistemler SAT vermek üzere....
Yarın şortları çeker keyfime bakarım...
[quote=mozkan;149568]forexin avantajı çok çok fazladır, en önemlileri
1) önünde trade edeceğin çok fazla seçenek var, birini kaçırsan diğerini yakalarsın, onu da kaçırsan öbürünü yakalarsın,
2) gereken trade sermayesi voba göre çok çok azdır. misal 1 kontrat vob endex 600 ytl, endeks %10 artarsa paran olacak 1200 tl, 600 tl ne eder 400 usd yaklaşık. alalım hemen usdcad, usdchf vs., adeti 100 dolar aldık 4 dene 400 dolar, fiyat %1 oynarsa lehine paran oldu 800 usd. %10 nire %1 nire.
3) senden başka kimse psikolojine oynamaz, efg dsi takas derdin yok, kısayken akbank çizerler mi derdin yok, aq un imf si heç yok:..:[/quote]
Gecenin köründe microsoft zarar yazabilir gibi bir haber düşer euro/usd longsundur o %1 bir anda kol gibi girer.
Hipnatorun biri durup dururken (bir ekonomi profu yada bir merkez bankası başkanı yada yardımcısı yada oramakoma buramako adında biri) çıkar konuşma yapar terste isen %1 kol gibi girer
ABD de Petrol stokları artar yada düşer ula bir veri ile petrol deli gibi düşer yada çıkar sonrasında hammadde üretici ülkelerin para birimi çöp olur yada değerlenir o %1 kol gibi girer
ha derseniz arkadaş kafayımı yedin kol gibi girmişi burda zamanında kaşındım atlarım böyle VOB a dedim Forexe girdim 1 ayda beni bülbül gibi öttürdüler rsı, ccı, stoc,heiken,momentum vs izlemekten kafam 1 milyon oldu yahu düşerken rsı 20-30 a kadar gelir dersin dip gördü çıkışa oynarsın fiyat yerinde durur rsı tekrar 70-80 olur sonra hopp bir daha aşağıya falan filan .uyk.uyk.uyk
[quote=küçük_k;149581]kazanmak için kuzuyu takip etmek yeterli... ancaaaa..
marjın geniş olacak birrrrr
stopa karşı allerjin olacak ikiiii
atarın bol olacak üçççççç
birkaç gündür izleyemiyorum.... ancak sistemler SAT vermek üzere....
Yarın şortları çeker keyfime bakarım...[/quote]
grafik olarak 60700 altı şort bölgesi...
Birde Kuzu Üstadım sizin stop 62200
Xtraderx üstadında hededi 62200
xtraderx U-100 de ise hedef 48.465 gelirse maximum 49.200 sonrası son tango diyor
yani birinizin stobunun 62200 diğerinizin hedefi 62200 vallahi ironimi desem ne desem :(:(:(
bir de Türkiye'de denetimsiz bir piyasa foreks piyasası stonhand.. yüksek mebla ile işlem yapılmaz.. bi sorunun olsa yada dolandırılsan kime şikayet edeceksin, hakkını nerede arayacaksın ?..