[quote=activex31;149624]borsacıOzgür'ü de küstürdünüz ne güzel tiyo veriyordu...
Gerçi en son tiyo için [COLOR=red]200 dolar[/COLOR] istedi ama..[/quote]
Özelden !!!!!!! değil mi...hahahaha
Printable View
[quote=activex31;149624]borsacıOzgür'ü de küstürdünüz ne güzel tiyo veriyordu...
Gerçi en son tiyo için [COLOR=red]200 dolar[/COLOR] istedi ama..[/quote]
Özelden !!!!!!! değil mi...hahahaha
[QUOTE=Astatin;149626]Özelden !!!!!!! değil mi...hahahaha[/QUOTE]
yok be Allah var şimdi özelden yolladıgı tüyolara para istemiyo , beleş paylaşıyo.. :::::::::::::::
[QUOTE=Astatin;149626]Özelden !!!!!!! değil mi...hahahaha[/QUOTE]
Ha pardon özelden di değilmi....
Bugün mümkünse sabahtan bir short panikletme maksatlı 61300 civarı bir yukarı yapsında kefesine basalım ama yapmaz *****
Üstat bugün 59800 ciddi destek ve önemli ancak 61300 çok zor agresif alış gelmez demiş ve sonuçta iki üstatda xtrader ve kuzu aynı yolda buluşmuş görünüyor
flatos mal gibi seyredos
ahanda bunlarda üstadın destek ve direnços 61300 de mal gibi shortlamadım pıy bu kafama
[COLOR=Blue]60600[/COLOR]/61300-600
60200
[COLOR=Red]59800[/COLOR]/59200-58800
[quote=Astatin;149621]seni hala ergenekon dan içeri almadılarmı :) forumlar genel yayın yönetmeni...teşekkürler bu arada[/quote]
[B]Uslu çocukum ben[/B]:p
Rica ederim+.
Ahanda bende 200 dolar isterim hatta kenny ile kırışalım buraya o kadar KY ne halt etmiş modunda pozisyon paylaşıyoruz ama dimi KENNYY
Tüyonun kıralı bizde ula her pozisyonumuza adam başı 100 doler isterük hiç öyle bilmemne sorumlusunada soru sorulmasına gerek yok bakın bize KY ne yapıyor görün .dng.dng.dng
[quote=excali;149630][B]Uslu çocukum ben[/B]:p
Rica ederim+.[/quote]
usluluğuna güvenme..ergenekonda hakeden puslu adamlar da içerde ama kimileri uslular da içerde diyor....kom
günaydın .. bol kazançlar ..
Günaydın VOBORSA FANATİKLERİ ;
GÜNLÜK SABAH YORUMU;
ABD borsaları, 2. el ev satışlarındaki sürpriz düşüşle ve Fed'in kredi
piyasalarını desteklemeye yönelik iki programının kapsamını
daralatacağını açıklamasıyla birlikte önceki gün olduğu gibi dün de
değer kaybetti..
Güçlenen dolarla birlikte petrol iki ayın en düşüğü seviyelerine
gerilerken, başarılı geçen 7 yıl vadeli ABD Hazinesi ihalesinin
ardından tahviller değer kazandı.
Mart ayındaki 12 yılın düşüğü seviyelerinden yaklaşık % 60 yükselen
S&P 500 Endeksi, dünkü satışlarla birlikte son üç haftadaki en kötü
iki günlük düşüşünü kaydetti.
Endeksteki 10 sektörün tamamı değer kaybetti; ancak enerji, mali ve
sanayi hisselerindeki düşüşlerin endeks üzerindeki etkisi daha büyük
oldu.
Haftalık işsizlik maaşı başvurularındaki sürpriz düşüş haberiyle güne
artıda başlayan piyasada yükseliş kısa sürdü.
ABD'de ikinci el ev satışlarının % 2.7 gerileyerek yıllık 5.1 milyona
inmesi piyasada hayalkırıklığı yaratırken, dört aylık yükselişin
ardından gelen bu düşüş konut sektörüyle ilgili iyimserliğe de zarar
verdi.
Veri sonrasında Dow Jones ABD Ev İnşaatı endeksi % 2.4 geriledi. Önde
gelen konut üreticileri arasında D.R Horton % 4.2 düşerken, Toll
Brothers % 2.3 ve Beazer Homes % 4 geriledi.
Yatırımcıları üzen bir başka haber, kapanış sonrasında Research In
Motion'dan (RIM) geldi. BlackBerry üreticisi Research In Motion'ın
çeyrek dönem geliri Wall Street beklentisinin altında kaldı. RIM'in
açıkladığı görünüm de yatırımcıyı hayalkırıklığına uğrattı. % 3.2
ekside kapanan hisse, kapanış sonrası işlemlerde kayıplarını
artırdı..
Dolardaki yükselişe bağlı olarak düşen küresel emtia fiyatlarıyla
birlikte madencilik hisseleri de değer kaybettiler. Petrol % 4.5
düşerek 65.89 dolara gerilerken, altın 1,000 doların altına indi..
Dow Jones Sanayi % 0.42 değer kaybederek 9,707 seviyesinde, Standart &
Poor's 500 Endeksi % 0.95 değer kaybederek 1,050 seviyesinde ve Nasdaq
Bileşik Endeksi % 1.12 değer kaybederek 2,107 seviyesinde günü
tamamladı.
Asya borsalarında düşüş eğilimi sürüyor. Dün yükselen Tokyo bu kez %
2.5 geriledi..
Hong Kong, Şanghay ve Seul'de % 0.5-1.5 civarında düşüş var.
Tokyo'da düşüşün hızlanmasında Japan Airlines'ın (JAL), 2001 yılından
bu yana 4. kez hükümete iflas başvurusunda bulunması etkili oldu.
Hükümet, havayolları şirketinden en kısa sürede yapılandırma planı
beklediğini, şirketin batmasına izin vermeyeceklerini açıkladı. JAL
hisseleri % 9 geriledi.
Nomura'nın son 6 ay içinde 2. kez sermaye artırıma gideceğini
açıklaması da mali hisselere satış getirdi. Nomura, 5.6 milyar dolar
toplamak için sermayesinin % 30'u oranında hisseyi satacağını duyurdu.
Euro-dolar paritesi New York'ta 1.46'ya doğru indikten sonra Asya'da
1.4650 seviyelerinde..
Emtia fiyatları da Asya'da pek değişmedi. Petrol 66 dolar, altın 997
dolar civarında..
Günaydın degerli arkadaslar;
61275 den actigim shortları 60875 den kapattım,dogru duzgun bi ekmek yedirtmediler insana,yok moodys yine acıklama yapmıs bankaların yabancı cinsi para degerini yukseltmismis de,kılmıs yunmus..
Samanyolu haberde Halil Reçber var, adamı ne kadar eleştirsek de 10 gündür haklı çıkmaya devam ediyor...
875 kısa .. şelale .. a*
60900 kısa...
sattayız... al verene kadar kısa devam....
kabaca 61000 üstü uzun ,altı kısa a&q .......
Bu vob ne nalet bişidir... Alfabemizde olmayan "q" harfini bile bu kadar popüler yaptı....*q.....
günaydın çilekeş vobcular :)
[QUOTE=Astatin;149639]Bu vob ne nalet bişidir... Alfabemizde olmayan "q" harfini bile bu kadar popüler yaptı....*q.....[/QUOTE]
875 aynı yerden uzun a%q ..ralli a*
[quote=enorton;149636]Samanyolu haberde Halil Reçber var, adamı ne kadar eleştirsek de 10 gündür haklı çıkmaya devam ediyor...[/quote]
Hocam adam bozuk saat gibi çıkacak der çıkar ama yarın öbürgün DOW 7000 olsa direkt kar satışı der üstüne hala 10,000 olacak ralli olacak der insanı deli eder. Dikkate alınacak bir adam değil.
spot açılışı öncesi yukardan başladıysa gün sonunu aşşada bitirecek demektir.. yanı bi kac haftadır gözlemlerim bunu soyluyo.. ilk hareket yönü herzaman terste kalıyo.. umarım yanılmam ve güzel bi gün olur bizim için..
Kaç kere başıma geldiğinden deneyimimdir.
Bugün Spot açılışta yüksek açılış bir anda 61200-300 lere bir ataking sonra yeni ve taze açılan longlar eşliğinde aşağıya doğru ver gelsin, Allah ne verdiyse boşalt piyasası bekliyorum böyle günlerde bak bugünde gidiyor deyipde açılışta yüksek açarsa çok sazan çıkar ki pala bunu affetmezzzz
[QUOTE=Kennym;149643]spot açılışı öncesi yukardan başladıysa gün sonunu aşşada bitirecek demektir.. yanı bi kac haftadır gözlemlerim bunu soyluyo.. ilk hareket yönü herzaman terste kalıyo.. umarım yanılmam ve güzel bi gün olur bizim için..[/QUOTE]
aşağıdan başladı .. 650 gördü ordan tepti .. ralli ralli ralli .. a*
Günaydınlar kesin sat gelene kadar flata devam.:..::..:
a****g****:D:D:D
selçuklu patron..motivasyonunu bozulmuş görüyorum senin patronüüüüüü
al sana esirlerden birini vereyimüüü...alkolik falan ama..idare edeceksin patron...
bakalım bugün hangi hisseyle tutacaklar endeksi. dün ak önceki gün tcel
[QUOTE=Astatin;149647]selçuklu patron..motivasyonunu bozuomuş görüyorum patronüüüüüü
al sana esirlerden birini vereyimüüü...alkolik falan ama..idare edeceksin patron...[/QUOTE]
sağolasın astatin patron .. iyiymiş .
akşam beraber içerim bununla . canım sıkkın .. a*
61350 denermi acaba?
günaydın herkese.. şimdilik uzun devam.. ralli ralli...
[ATTACH]1457[/ATTACH]
vobtan para kazanırsam bu arabadan alacam:) asti abi araba benim diğeri senin olsun :)
Çizik yukarda olduğundan flatta aşağı düşerse alım ana sistem sat derse itinayla satım yapılır.:..::..:
[IMG]http://i36.tinypic.com/mhwvhg.jpg[/IMG]
TEKNİK:
60 dk. VOB graf...özetle long traders çok dikkat gerek...bu mezara bakıyo sanki..yeşil halka bu sefer 3ncü indikte...Eski bir VOB atasözü derki, bu dünyada bir babana güven birde fiyattan önce hareket eden indikatöre
MÖHİM NOT: Özellikle ABD deki ekonomi medyasında, 2-3 aydır gelen iyi verilerle ilgili iki temel farklı görüş vardı
1) Bunlar krizden kalıcı olarak çkıldığının kalıcı göstergesidir.
2) Hayır bunlar pomplanan para ile yaratılan sahte cennettir..Film yaz sonunda bitecektir.
Dünkü veriden sonra bu akşamki verilerde kötü gelirse, 2 numara öne çıkacak ve beklenmedik şiddette düşüşler olabilir borsalarda
Tabi bunlar hep koşullu..-sa ve -se
800 kısa aq ..
VOB, 60 DK'lık, Elliott.
Anlaşılmadık bir şey var mı ?
[URL=http://img62.imageshack.us/i/sistemvob30.png/][IMG]http://img62.imageshack.us/img62/4341/sistemvob30.png[/IMG][/URL]
[quote=demir;149652][ATTACH]1457[/ATTACH]
vobtan para kazanırsam bu arabadan alacam:) asti abi araba benim diğeri senin olsun :)[/quote]
diğeri derken herhalde arkadaki diğer arabayı kastediyosun...evet o benim olsun.. çünkü ordaki hatun senin arabanın promosyonuymuş...daha doğrusu, araba senin hatunun promosyonuymuş...:) Allah bir yastıkta kocatsın sizi.brv.brvyada 3 yastık..yada 5 yastık..artık nereye sığarsa
60600 de destek var kitapsız pala eksi açtıki bu piyasada longcular sittin sene trenden inmez birazdan artı yapar diye bekler ezber bozuyor hipno
[QUOTE=demir;149652][ATTACH]1457[/ATTACH]
vobtan para kazanırsam bu arabadan alacam:) asti abi araba benim diğeri senin olsun :)[/QUOTE]
Sakın haa o arabada hayır kalmamıştır. Ayrıcada Asti'yede öyle bi kıyak geçme sora Asti'dede hayır kalmaz.
Bu arada herkese hayırlı işler.
[quote=demir;149652][ATTACH]1457[/ATTACH]
vobtan para kazanırsam bu arabadan alacam:) asti abi araba benim diğeri senin olsun :)[/quote]
Günadyın,
Demirim,bir taşla iki kuş ha,hem kendi bineceğini hemde Asti agabeyinin bineceğini ayarlıyorsun...:)
ayularrrr ayularrr şimdi şelaleye daldularrrrr dınıtdınıt dınını ayularrrrr ayularrrr ..
[quote=Astatin;149657]diğeri derken herhalde arkadaki diğer arabayı kastediyosun...evet o benim olsun.. çünkü ordaki hatun senin arabanın promosyonuymuş...daha doğrusu, araba senin hatunun promosyonuymuş...:) Allah bir yastıkta kocatsın sizi.brv.brvyada 3 yastık..yada 5 yastık..artık nereye sığarsa[/quote]
hazır cevabına hayranım abi :..: :..: :..:
[QUOTE=Astatin;149647]selçuklu patron..motivasyonunu bozulmuş görüyorum senin patronüüüüüü
al sana esirlerden birini vereyimüüü...alkolik falan ama..idare edeceksin patron...[/QUOTE]
selçuklu bayılır buna...
alkolil olmasıda işine gelr.. ha haaaaaaa:D:D:D
Az kaldı az..
[quote=sazan;149656]VOB, 60 DK'lık, Elliott.
Anlaşılmadık bir şey var mı ?
[URL="http://img62.imageshack.us/i/sistemvob30.png/"][IMG]http://img62.imageshack.us/img62/4341/sistemvob30.png[/IMG][/URL][/quote]
Yok patron gayet net....5 lik yükseliş bitti..mevcutta düzeltme dalgası içindeyiz...Dünkü en yüksek geçilebilirse 62xx mümkün...geçilemzse zaten jet ski..aşağı...
üüüüüüüüü Bu kadar anlayabildim patron..Bu EW olayına yabancıyım ben.. anca bu kaar anladım....üwwwww..anlabilmişmiyimüüüüüü