-
sabah alım yolladım 28850 den ataonline 15.03 de 100 adet satış yolladı alamadık ordan kıl payı kaçırdım:) 29500 den cover yaptım sonra zaten kısaydım hafta sonu 600 long cover 375 şort cover tam 450 versemmi derken dsi başladı kütürdetmeye ve çekildim bende kenarı. tahminen bugün dışarlarda dolanırım. işlem yapmam burası fecimsi alınır. dsi cover yapıo çünkü. tık dedimi gidio zaten
-
-
ben de 30050 den kapattım uzunları, akşama kadar ekrana bakma şansın yok. Ne olur ne olmaz...
-
3. dünya borsası arızalıymış. Niyekine? Hep böyle ani durumlarda arıza oluyor nedense. Özellikle trend line filan kırılacağı zamanlarda. .dng
24/11 09:54 *TEKRAR-İMKB VERİ YAYIN SİSTEMİ İLE İLGİLİ TEKNİK BİR NEDENDEN DOLAYI 1.SEANS BAŞLANGIÇ SAATİ İKİNCİ BİR DUYURUYA KADAR ERTELENMİŞTİR-İMKB
-
DOWF 7987 ye düştü.Hayırdır.Çok yükseldiği için mi düştü? Yoksa başka bir şey mi var?
-
-
[QUOTE=Vob Trader;64106]spotumuzda güçlü bugün[/QUOTE]
cumadan alda spotta.....
-
he he.. bi gurupta gördüm... "yalancı bahar yaşıyor gönlüm, gel benim şortum oluver şimdi" :)..
elimizde kalan 2 kaldıraçlı şort pozisyonu açılışta duble çekerek longa çevirdim 4 kaldıraçla..sve 29950 den kapadım..sonuçta nette 550 puan kitlediler..perşembedne bu yana nette bana. şu an flatim
-
27100 uzunları 30100 den kapattım ..flatim..sanki 30000 üzeri tutup mal veriyorlar gibi..
-
28625 Uzunları 29975 Den Kapadım Sistem Gereği Kısaya Devam
-
[QUOTE=abka;64109]27100 uzunları 30100 den kapattım ..flatim..sanki 30000 üzeri tutup mal veriyorlar gibi..[/QUOTE]
ama sistem sat demeden kısa açmam..
-
devam uzuna.. yorum yapmıyorum..
sisteme uyuyorum......
yurtdışı satta.. bizimkiler alda...
spot biraz geri çekilebilirsede..önemli değil benim için....
bu olay parti kapatma öncesini hatırlatıyor bana...o zamanda ayrışmıştık.....
sistem ne derse o.. sat desin satayım........