-
[quote=demir;149662]hazır cevabına hayranım abi :..: :..: :..:[/quote]
herkes benim hazır cevabıma ben de ancelina coli ye hastayım:..::..:
hazır ve hayır cevaplarım meşhurdur demir.... seninde yalancılığın meşhurmuş..nerde kaldı esirler...3 gün oldu **:..::..:
-
-
675 uzun nasip oldu .. .. ralli ..
-
analist görüşü ve geçmiş bilgiler eklendi) ebru tuncay İstanbul, 25 eylül (reuters) -doğan yayın holding'in bazı bağlı ortaklarına yönelik vergi cezasına ilişkin toplam 4.8 milyar lira tutarındaki teminatın 15 gün içerisinde gösterilmesinin vergi daireleri tarafından talep edildiği haberinin ardından, şirketin hisselerinde satıcılı seyir bekleniyor.
HOBAAAAAAA
Böyle haberler düşmüşken kısa olunmazz ula terse getirir kitapsız pala yimezler çek yukarı basalım palaaaaa mümkünse 61300 den bak stobumda 62300 haaaa üüüvvvv
-
5 dk lık tatar dün 60500 den alışa geçmişti,bugün 60775 ten satışa geçti..
[IMG]http://i36.tinypic.com/2eck6kh.gif[/IMG]
-
700 den long..saatlik gecen cumadan beri hala al da..
amma 5 daklık dün 950 den sat da..
-
750 kısa son poz . şelale
-
soyacam bu *****leri :D:D:D ..ağam eyi oğlandır .. heheh ... jani nerde a%q..:D:D
-
[quote=sazan;149656]VOB, 60 DK'lık, Elliott.
Anlaşılmadık bir şey var mı ?
[URL="http://img62.imageshack.us/i/sistemvob30.png/"][IMG]http://img62.imageshack.us/img62/4341/sistemvob30.png[/IMG][/URL][/quote]
var sir!
62.000 üstüne nasıl A-B-C çıkıyor sir?
en dipten başlayan tüm hareketide o zaman sürekli A-B-C şeklinde mi sayıyorsun abi?
-
[quote=Astatin;149654][IMG]http://i36.tinypic.com/mhwvhg.jpg[/IMG]
TEKNİK:
60 dk. VOB graf...özetle long traders çok dikkat gerek...bu mezara bakıyo sanki..yeşil halka bu sefer 3ncü indikte...Eski bir VOB atasözü derki, bu dünyada bir babana güven birde fiyattan önce hareket eden indikatöre
MÖHİM NOT: Özellikle ABD deki ekonomi medyasında, 2-3 aydır gelen iyi verilerle ilgili iki temel farklı görüş vardı
1) Bunlar krizden kalıcı olarak çkıldığının kalıcı göstergesidir.
2) Hayır bunlar pomplanan para ile yaratılan sahte cennettir..Film yaz sonunda bitecektir.
Dünkü veriden sonra bu akşamki verilerde kötü gelirse, 2 numara öne çıkacak ve beklenmedik şiddette düşüşler olabilir borsalarda
Tabi bunlar hep koşullu..-sa ve -se[/quote]
[IMG]http://i35.tinypic.com/oqbx4j.jpg[/IMG]
60 dk graf reloaded...grafın şimdiki hali...long trader çok dikkat gerek çokkk...fiyatın 750 deptiğine bakmayın...long trader..dikkat diyorum yaaww..kime diyorumüüüüüüüühühühüh...long trader tiikat et kendiğe..
-
[quote=abka;149671]700 den long..saatlik gecen cumadan beri hala al da..
amma 5 daklık dün 950 den sat da..[/quote]
abka dostum,
:) yeni gelişen haberleri duymamıştır senin saatlik,çeşme başında su alırken bak 5 lik duymuş...:)
-
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler
Selçuklu patron sal su bebe ayıları artık ya dağıtsınlar ortalığı
-
Günaydın....dow ve daksideki gırmızılar size korkutmasın....kar satışı normaldir....dow 9600 lerin altında 2 gün kapanış yapmadıkça hedef 10400....
Yani uzun kısadan makbuldür bu aralar.....yoksa mezbehane kapısındaki şortçu kamyonunnda bulursunuz kendinizi....
-
[quote=selçuklu;149673]soyacam bu *****leri :D:D:D ..ağam eyi oğlandır .. heheh ... jani nerde a%q..:D:D[/quote]
Jani artık slow trader 62200 e kadar pozisyonun üzerine yattı hayatta kalkmaz
-
pala sıkıştı verdirmiyor ama 60000 e değdirecekler
-
[QUOTE=stonhand;149679]Jani artık slow trader 62200 e kadar pozisyonun üzerine yattı hayatta kalkmaz[/QUOTE]
jani eyi oğlandır ..bilir işini ... bacak güzeli .. hehehe :D:D
-
makas çalıştırıyorlar doğanlara karşı..
-
Doğanlar kamuşkayı yedi gene 61,000 üzerinden longlayanlar bugün tırs tırs durumlarında eskiden olsa ralli modu der direkt sazanlama atlardım şimdi mel mel seyrediyorum hele bir 60200 e desteğe bir gelsin löngştayneeee 61300 e zıplasın shortşayne yoksa pohmu var flatos seyredos yimezler Palaaa
Bu arada üstadın 60600 desteği çalışıyorrrrrrr
-
gunaydin...
dost ve dusman ordulari...
marasal asti...
ve turkun buyuk evladi rumelibeylerbeyi celcuki...
ve itilmis...ve kakilmis ve sungunlenmis....cenk argidasim demir....
vetani savunun usaglar...ben emekli oldum gariii....
-
[quote=stonhand;149683]Doğanlar kamuşkayı yedi gene 61,000 üzerinden longlayanlar bugün tırs tırs durumlarında eskiden olsa ralli modu der direkt sazanlama atlardım şimdi mel mel seyrediyorum hele bir 60200 e desteğe bir gelsin löngştayneeee 61300 e zıplasın shortşayne yoksa pohmu var flatos seyredos yimezler Palaaa
Bu arada üstadın 60600 desteği çalışıyorrrrrrr[/quote]
Akıllılar düşünürken,deliler köprünün üzerinde gitmiiiiiş,gelmiiiiiş,gitmiiiiiş gelmiiiiiş böyle devam etmiiş....:)
-
kurum değiştirecegüm için altundakı 49200 maliyetli shortlarımı 48400-500 aralıgından kapattım :) aralık kontratındaki alıcı gorunum yanıltmasın kimseyi :) aslında amacım 45000 e kadar beklemekti lakin yeni kuruma kontrat tasınmıyomus.. saglık olsun.. bi an once geceyim dedim.. bu komısyonlar belimi büktü.. ::::::
bu arada shortcu kardeslere selam olsun.. bugun bizim gunumuz gibi.. 600 puan makasla aga bize prim vermeyecek gorunuyo ama hadi hayırlısı..
-
:..:[quote=Demirci;149678]Günaydın....dow ve daksideki gırmızılar size korkutmasın....kar satışı normaldir....dow 9600 lerin altında 2 gün kapanış yapmadıkça hedef 10400....
Yani uzun kısadan makbuldür bu aralar.....yoksa mezbehane kapısındaki şortçu kamyonunnda bulursunuz kendinizi....[/quote]
Sen geç onu mazide kaldı artık.:..:Nostalji nostalji:..::..:
-
grafik 20 dk lık,
ortalama 60625 seviyesinde,yükselen kanalın alt bandı ise 60425 seviyesine denk geliyor şuan için..
bu seviyelerin aşağı geçilmesi satışları hızlandırabilir..
[IMG]http://i33.tinypic.com/9s8jnl.gif[/IMG]
-
[quote=sazan;149656]VOB, 60 DK'lık, Elliott.
Anlaşılmadık bir şey var mı ?
[URL="http://img62.imageshack.us/i/sistemvob30.png/"][IMG]http://img62.imageshack.us/img62/4341/sistemvob30.png[/IMG][/URL][/quote]
Seyyahım pambığım,
Anlaşılmadık ne var.?
EW derki, bu sayım dogrultusunda sadece 2 zeçenek var.
1.'si.
iii depesi geçilemeden ii ile gösterilen dip aşağı geçilirse, daha aşağıdaki B dipi de geçilir. (Expanded Flat C dalgası oluşur) Yükselişin başlangıcı (Zıfır noktası) aşağı geçilemeden yeni yükseliş gelir. (Grafikteki en tepeyi aşan)
2.'si.
iii depesi geçilirse, bu sayım dogru ise mavi ok ile gösterilen yatay çizgi geçilmemek kaydı ile düşüş yine beklenmelidir. Mavi ok geçilirse , yükselişe oynanır. (Ending diagonal C dalgası). Bu senaryodaki düşüş, tüm yükselişin en az %61'ini geri alır, idealde 0 seviyesini de bafi'lemesi beklenir.
Clear.?
(Ha unutmadan... Yemişim EW'i)
-
farkettigim bir husus ise ing de mi bu mallık var yoksa tum aracı kurumjlardamı bilemiyorum ama.. satısta 48450 de bulunan kontrat icin limit deger de alımı 48480 girerseniz sistem gidip piyasa fiyatı olan 48450 den değilde 48480 olarak girdiginiz alım fiyatından islem yapıyor.. boyle bi sacmalık olabilir mi ? auhauhauh yapacagınız işin * q .. nasıl düşünemezsiniz yahu boyle bişeyi huahauh ilk kez gordum bunuda.. o kadar işlem yapmışlığım var imkb de bisuru bankayla orda boyle bisey yoktu...
daha önce bununmla karsılasan oldumu ?
ornekleyeyim
ALım Satım
48400 5 48650 10
48300 10 48700 15
48250 30 48800 25
şimdi ben piyasa fiyatından alım gondersem gidip 48650 den alım yapmaya baslar değil mi ..
aynı şekilde ben limit alım emri gondersem 48700 den bu sistemin piyasa fiyatını kontrol edip eger gonderdigim fiyat piyasa fiyatından buyukse fiyata kadar olan kısmını piyasafiyatından yapmalı kalanını limit fiyat uzerınden gerceklestırmelı.. yanı 48700 den alım gondersem 15 lot bu gıdıp 48650 10 lot ve 48700 5 lot ıslemı yapmalı.. ama bızım paşa gidip bodozdan 48700 den alım yapıyo :D uahauha
-
Astatinim , pidikap'ım.
Gerçekten iyi okumuşun. A(+) Otur yerine yafrım. (Sevgiyle yaklaşarak söylenir)
-
600 flat ve wc ye gittim 700 olmuş .. vay anasını ..
-
[quote=Larossıan;149687]:..:
Sen geç onu mazide kaldı artık.:..:Nostalji nostalji:..::..:[/quote]
yaw larossian...nostalgi dedinde aklima geldi...
bi zamanlar bi nostalgi keriz kamil vardi....
keriz kamil derdik...
cunki 2007 aralik fiyatlariyla mali agam buna itelemisti....
biz borsa dusecek dedikmi...bu keriz kamilin safti oynar....
galiz iftiralarla saldiriya gecerdi....bizde kis kis gulerdik...ha ha ha....
-
Sabahki malları 875 den kaptırmanın moral bozukluguyla 650 den lönk actımm..kendimden tiksiniyorum su ortamda long oldum..
-
675 kısa şelale şelale şelale ..
-
Pala dayım çıkıştaki direnci destek yaptı....daksi toparladımı roketi ateşleyecek....
Rakamlar ve trendler hislerden önce gelir....yoksa kör bıcakla bile işi bitirir pala dayı...
-
[QUOTE=sazan;149691]Astatinim , pidikap'ım.
Gerçekten iyi okumuşun. A(+) Otur yerine yafrım. (Sevgiyle yaklaşarak söylenir)[/QUOTE]
sazan patron bende böyle şaymıştım endeks grafı . ne dersin ?üüü
[QUOTE=selçuklu;149312]ahanda ew sayım projeksyon ... ed olmuş .. düşer burası .. şelale şelale şelale şelale şelale şelale şelale .. .yedi defa yazdım şelale diye .. çöker burası .. baskı belli küskü belli ..
[URL=http://img28.imageshack.us/i/adszed.jpg/][IMG]http://img28.imageshack.us/img28/116/adszed.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
-
[quote=sazan;149689]Seyyahım pambığım,
[COLOR=red]Anlaşılmadık ne var.?[/COLOR]
EW derki, bu sayım dogrultusunda sadece 2 zeçenek var.
1.'si.
iii depesi geçilemeden ii ile gösterilen dip aşağı geçilirse, daha aşağıdaki B dipi de geçilir. (Expanded Flat C dalgası oluşur) Yükselişin başlangıcı (Zıfır noktası) aşağı geçilemeden yeni yükseliş gelir. (Grafikteki en tepeyi aşan)
2.'si.
iii depesi geçilirse, bu sayım dogru ise mavi ok ile gösterilen yatay çizgi geçilmemek kaydı ile düşüş yine beklenmelidir. Mavi ok geçilirse , yükselişe oynanır. (Ending diagonal C dalgası). Bu senaryodaki düşüş, tüm yükselişin en az %61'ini geri alır, idealde 0 seviyesini de [COLOR=red]bafi'l[/COLOR]emesi beklenir.
Clear.?
(Ha unutmadan... Yemişim EW'i)[/quote]
[quote=sazan;149691]Astatinim , pidikap'ım.
Gerçekten iyi okumuşun. A(+) Otur yerine yafrım. (Sevgiyle yaklaşarak söylenir)[/quote]
Heheheh...tembel teneke pambık..yedin fırçayı..ben çalışkan aldım A(+) yı..özetle jet ski:D:D
(Yada Sazan benle fena halde ...k geçiyo:D:D:Dki bu daha muhtemel)
-
Djı aynı gün günün en yükseği görecek sonrada en düşüğünden kapatacak 10400 beklenecek olacak iş değil.Vob için şu an daha bir işaret yok ama yakın zamanda oda verecektir fazla sürmez.
-
[QUOTE=elstock;149694]Sabahki malları 875 den kaptırmanın moral bozukluguyla 650 den lönk actımm..kendimden tiksiniyorum su ortamda long oldum..[/QUOTE]
Tiksinme yok, panik yok, yorum yok long devam :D
-
[QUOTE=Astatin;149698]Heheheh...tembel teneke pambık..yedin fırçayı..ben çalışkan aldım A(+) yı..özetle jet ski:D:D
(Yada Sazan benle fena halde ...k geçiyo:D:D:Dki bu daha muhtemel)[/QUOTE]
benim sayımada a+ verecek şimdi ... hehhe .. .boks.
-
spot git gel yapıyor ama vadelide tık yok öyle sabit sabit kendi halinde takılıyor rezil piyasa
-
[QUOTE=Kennym;149690]farkettigim bir husus ise ing de mi bu mallık var yoksa tum aracı kurumjlardamı bilemiyorum ama.. satısta 48450 de bulunan kontrat icin limit deger de alımı 48480 girerseniz sistem gidip piyasa fiyatı olan 48450 den değilde 48480 olarak girdiginiz alım fiyatından islem yapıyor.. boyle bi sacmalık olabilir mi ? auhauhauh yapacagınız işin * q .. nasıl düşünemezsiniz yahu boyle bişeyi huahauh ilk kez gordum bunuda.. o kadar işlem yapmışlığım var imkb de bisuru bankayla orda boyle bisey yoktu...
ornekleyeyim
ALım Satım
48400 5 48650 10
48300 10 48700 15
48250 30 48800 25
şimdi ben piyasa fiyatından alım gondersem gidip 48650 den alım yapmaya baslar değil mi ..
aynı şekilde ben limit alım emri gondersem 48700 den bu sistemin piyasa fiyatını kontrol edip eger gonderdigim fiyat piyasa fiyatından buyukse fiyata kadar olan kısmını piyasafiyatından yapmalı kalanını limit fiyat uzerınden gerceklestırmelı.. yanı 48700 den alım gondersem 15 lot bu gıdıp 48650 10 lot ve 48700 5 lot ıslemı yapmalı.. ama bızım paşa gidip bodozdan 48700 den alım yapıyo :D uahauha[/QUOTE]
daha önce boyle bisey basına gelen oldu mu ? yada boyle biseyle karsılasan ?
-
700 long oldum hayırlı olsun .. ralli ..
-
[quote=selçuklu;149701]benim sayımada a+ verecek şimdi ... hehhe .. .boks.[/quote]
sanmam patron...1-2-3-4-5 tamamda, a-b-c nin c si eksik sende...Bence tek ayak üstünde durma cezası geliyo sana...dedim ben sağa kaç kere..bu EW olayı sana yaramıyo diye ama..sen biliinn:..::..: