[quote=jerfin;252186]selçuklu patron görünmüyor hiç..üüü[/quote]
tatilde.
Printable View
[quote=jerfin;252186]selçuklu patron görünmüyor hiç..üüü[/quote]
tatilde.
70.700 flat...
[QUOTE=jerfin;252195]70.700 flat...[/QUOTE]
Abla tebrikler ben sabah kısaları kapadım sonra uzamaya cesaret edemedim tekrar kısaldım 200puan çarpıldım sonra uzadım onu geri almaya çalısıyom.
hpy kardeşim fx çok tehlikeli aman dikkat et tekniğin ne kadar iyi olsada vur kaç yapman lazım orda.Bizim bi arkadaş 40,000 tl yi batırmıştı fx de ve hala ruhsal tedavi görüyor.üüü
ema55:70.231
yukarı güzel trend oluştu,iyi bişi..:D
bu trend,çok iyi çocuktur,eğer dilinden anlarsan dostluğu çok kuvvetlidir,:p
[quote=jerfin;252195]70.700 flat...[/quote]
.brvtebrikler..
71300/350 direnç olabilir...bence..
[QUOTE=saraylı;252203]yukarı güzel trend oluştu,iyi bişi..:D
bu trend,çok iyi çocuktur,eğer dilinden anlarsan [COLOR="Red"]dostluğu çok kuvvetlidir[/COLOR],:p[/QUOTE]
aslında böyle günlerde o dostun elinden sıkı sıkı tutup bırakmamak lazım di mi hocam..
ama ben, arada sıkılıp bırakıyorum elini, biraz özgürce dolaşmak istiyorum..:)
tekrar gelip elini tutmak istediğimde de bazen izin veriyor buna, bazen de izin vermiyor.. özgür kalmak isteyişinin bedelini uzaktan beni izleyerek öde bakalım diyor..üüü:..:
[quote=jerfin;252211]aslında böyle günlerde o dostun elinden sıkı sıkı tutup bırakmamak lazım di mi hocam..
ama ben, arada sıkılıp bırakıyorum elini, biraz özgürce dolaşmak istiyorum..:)
tekrar gelip elini tutmak istediğimde de bazen izin veriyor buna, bazen de izin vermiyor.. özgür kalmak isteyişinin bedelini uzaktan beni izleyerek öde bakalım diyor..üüü:..:[/quote]
jerfin haklısın,
ama trendin sonuna kadar akşama beklemeye de gerek yok yani,
misal sabah girip 1000 puan almışsın ,kapatıp gidersin,bu gayet güzel demektir,illa tepeyi de beklemeeyceksin,
str sisteminde poz kapama yöntemlerinden biri de ,iyi bi puan kar olmasıdır,...
yani daytrade de,teknik bir gerekçe olmadan,sadece para yönetimi açısından poz kapamak normal...:)
[QUOTE=saraylı;252213]jerfin haklısın,
ama trendin sonuna kadar akşama beklemeye de gerek yok yani,
misal sabah girip 1000 puan almışsın ,kapatıp gidersin,bu gayet güzel demektir,illa tepeyi de beklemeeyceksin,
str sisteminde poz kapama yöntemlerinden biri de ,iyi bi puan kar olmasıdır,...
[COLOR="Red"]yani daytrade de,teknik bir gerekçe olmadan,sadece para yönetimi açısından poz kapamak normal...:)[/COLOR][/QUOTE]
yani daytrader olmayı seçmişsek ve mutluysak bundan, özümüzdeki özgürlük isteğini sorgulamamalıyız di mi hocam..:o:::
[quote=jerfin;252216]yani daytrader olmayı seçmişsek ve mutluysak bundan, özümüzdeki özgürlük isteğini sorgulamamalıyız di mi hocam..:o:::[/quote]
evet doğru,
daytrader olmak bence biraz da özgür olmak demek,her sabah flatsın ve yeni bir trend bulup ona dahil oluyosun..:)))
hergün 300-500 neyse kazanıyorsun ve özgürsün ,akşam yurtdışı falan naparsa yapsın....kom
özgürlük iyidir..:cool:bence sorgulama.