-
[quote=TÜRKOĞLU;265933]abi peki 55 EMA veya muadili fiyat bunu kırıp 5 dk kapanış beklemeden mi giriliyor? peki nerden biliyoruz ki kırıldığını? hoş kapanış yapsada poz garanti değil ama malum sistemlerde bize öğretilen hep kapanışı bekle idi.
yani kapanış görmeden giriyoruz ben öyle anladım.ufff biraz riskli bu...
tamam evet risk yoksa parada yok :D:D[/quote]
STR malum sistemlerden diğil...:..:
o kadar izah ettim ,daha kimse anlamamış,bu iyi bişi...
STR basit gibi gözüken zor bi sistem esasında ve üzerinde düşünülmesi gerekiyo...:)
haa selçuklum anlamış ....:)
evet dediğin gibi ,
wma lar daha önce kesmiş,esasında al var demektir,ama filtre olarak ema55 seviyesinin yukarı kırılmasını bekliyoz,
o da kırılınca ;bar kapanışını beklemeden dalıyoz,..
tekrar ema 55 altına geldi ,aynı çubukta ,flat yapıyoz...
-
ema 55 seviyesinde dolanıp duruyor,wema lar aşağı yönde..
-
[quote=selçuklu;265935]str net satta ... dimi saraylı abi. . default 225 flat .. 900 gısa ..[/quote]
evet abim,
geç oldu biraz işim vardı da....:)
-
[quote=selçuklu;265965]hpy abey elmasmı oldu yine .... ne oldu .. üvvvvvvvvvvvvv .. :o:o
[/quote]
Selçuklu öyle birşeyler var gibi gibi ama geçen gün senin yakaladığın elmas gibi değil.Biraz daha şekillenirse belki birşeyler çıkar bence.
Az önce selam verip haftaya 77 demiştim sonra da bu kama aklıma geldi kısaldım ve hemen yazdım.Başka bir forumda bir arkadamşımız bizi uzattın, kendin kısaldın demiş.Umuyorum kimseyi yanlış etkilememişdir.Piyasa kıvrak, dansöz.ben de anamdan dansöz olarak doğmadım.ne edelim ki zamanında yazdık yaptığımızı da.Az sonra da uzarız belli mi olur.
-
[quote=The Tatar;265954]15:00 barında str 73900 den sat dedi,doğrumuyum ?[/quote]
doğrusun tatarım...:)
-
[quote=saraylı;265974]STR malum sistemlerden diğil...:..:
o kadar izah ettim ,daha kimse anlamamış,bu iyi bişi...
STR basit gibi gözüken zor bi sistem esasında ve üzerinde düşünülmesi gerekiyo...:)
haa selçuklum anlamış ....:)
evet dediğin gibi ,
wma lar daha önce kesmiş,esasında al var demektir,ama filtre olarak ema55 seviyesinin yukarı kırılmasını bekliyoz,
o da kırılınca ;bar kapanışını beklemeden dalıyoz,..
tekrar ema 55 altına geldi ,aynı çubukta ,flat yapıyoz...[/quote]
son sinyalde 74200 den wema lar aşağı dönmüş ancak ema 55 aşağıda kaldığı için poz a 73900 kapanışıyla giriliyor mesela.
ema 55 filtre oluyor yani.
anlamışmıyım öğretmenim yoksa otur sıfırmı diyosun :)
-
default str 15:35 ala geçti 975 ten yanlış görmüyorsam .... .. .. full flat ben ...
-
bu bar kapanışıyla yine al diyecek str..
-
73750 tuttu.kısaldığım yere geri geldi teresler.Şimdili kısadayım.heran uzayabilirim ve yazarım eş zamanlı.
-
-
[quote=The Tatar;265981]son sinyalde 74200 den wema lar aşağı dönmüş ancak ema 55 aşağıda kaldığı için poz a 73900 kapanışıyla giriliyor mesela.
ema 55 filtre oluyor yani.
anlamışmıyım öğretmenim yoksa otur sıfırmı diyosun :)[/quote]
anlamışsın abim,
otur 10...:..:
-
slow olmadıktan sonra zarar kaçınılmaz
ühühüühüh
sistemide teprik ederim şu an çarpilmiş durumda gelde sisteme uy sonra biliyor uymadık felan kaos kısır döngü vs. vs. vs.
[B][COLOR=DeepSkyBlue]
hygd[/COLOR][/B] (hüzünlüyümgısadevam)
japan futures -2.8 küsür üstüne daha da eksi futureları bizi de ayrıca teprik ederim
mali kural dalgasına yüzde 10 yükselen palayıda ayrıca teprik ederim mali kural önemli deel diye :)
-
[quote=hpy;265961][URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=265959#post265959[/URL]
Önceki analiz diğer topicteydi.merak edenler için.[/quote]
tebrikler hpy nokta atışı gene .brv
-
[quote=selçuklu;265982]default str 15:35 ala geçti 975 ten yanlış görmüyorsam .... .. .. full flat ben ...[/quote]
bu da doğru abim...:)
-
eğer trade lerini de böyle yapıyorsan var ya hpy kardeş çuvalla götürüyorsundur he :..:
-
Hareketler çok "çarpıcı"... :)
-
arkadaşlar zannediyorum hepimiz doğru noktada giriyoruz fakat çıkamıyoruz.
çıkış için formule ihtiyacım var çok önemli.. tşk.ler sn saraylı..
-
74400 altı short üstü long olarak düşünüyor ve 74400 ü kendime pivot seçiyorum.Hayırlı olsun vatana millete.
-
arkadaşlar sistemlerden anlamadığım için bişey sorucam.
73.200den al veren 15 dakikalık bir sistemin, 74.450'den 73.775'e kadar al sinyalini koruması (genel anlamda soruyorum) normal midir?
soru abzürtse söylemekten çekinmeyiniz. cehalet böyle bişey işte.
hayır sistem öğrenmeye bu kadar mukavemet niye abi onu anlamıyorum ki kendimde. :D
bi de şirketin IT manager'iyim hee vay anasını :D
-
[quote=Multipass Nikola;265987]Florence Shortingale[/quote]
sistyem hisytem :eek: :confused:
-
[quote=a.kaya;265996]eğer trade lerini de böyle yapıyorsan var ya hpy kardeş çuvalla götürüyorsundur he :..:[/quote]
Yok bee ağbi.bak mesela 73750 yi kaçırdım foruma yazacam diye.Düşünmekle uygulamak çok farklı ve zor.ben iyi düşünürüm ama iyi bir trader değilim maalesefüüü
-
[quote=yusuf_alp;265999]arkadaşlar zannediyorum hepimiz doğru noktada giriyoruz fakat çıkamıyoruz.
çıkış için formule ihtiyacım var çok önemli.. tşk.ler sn saraylı..[/quote]
çıkış için, bakın okuyun 5 seçenek var,
kolay iş diğil ki bu,:rolleyes:
ben de hala inanın düşünüyorum üzerinde,:)
du bakalım daha zamanımız var,...
-
[quote=hpy;266001]74400 altı short üstü long olarak düşünüyor ve 74400 ü kendime pivot seçiyorum.Hayırlı olsun vatana millete.[/quote]
hayrını gör görmesinede bari pivotu yeni yüksek olarak seçseydin 425 in üstünde :)
bi tik için kırmayalım birbirimizi :..:
-
[QUOTE=unlimitted;266003]arkadaşlar sistemlerden anlamadığım için bişey sorucam.
73.200den al veren 15 dakikalık bir sistemin, 74.450'den 73.775'e kadar al sinyalini koruması (genel anlamda soruyorum) normal midir?
hayır sistem öğrenmeye bu kadar mukavemet niye abi onu anlamıyorum ki kendimde. :D
bi de şirketin IT manager'iyim hee vay anasını :D[/QUOTE]
Bence tam sınırda...Biraz daha düştüğü halde sinyal virmeyen 15 dakkalık zistemi at çöpe gitsin ....dng
-
[quote=unlimitted;266003]arkadaşlar sistemlerden anlamadığım için bişey sorucam.
bi de şirketin IT manager'iyim hee vay anasını :D[/quote]
usta bendeki de 73650 de al verdi hala da al da ama ben yemiyorum nedense şu sistem işi harbiden sadakat ve itaat isteyen bi şey:( he bide sabırrrrrrrrrrrrrr
-
[QUOTE=unlimitted;266003]arkadaşlar sistemlerden anlamadığım için bişey sorucam.
bi de şirketin IT manager'iyim hee vay anasını :D[/QUOTE]
Patron kendi sistemim için konuşursam dün 74200 den al vermiş 73400 den sat vermiş düşüş o kadar hızlı olunca indikler ani dönüş yapamıyor sisteme başka şeyler daha eklemek gerek sanıyorum.
-
bu akşam çıkışa çalışacağım
-
[quote=unlimitted;266003]arkadaşlar sistemlerden anlamadığım için bişey sorucam.
bi de şirketin IT manager'iyim hee vay anasını :D[/quote]
est . unli,
bu sistemin esnekliğine bağlı bişi,
dediğin olabilir yani öle sistem olur,:)
-
[quote=yusuf_alp;266013]bu akşam çıkışa çalışacağım[/quote]
yusuf ,
bişiler bulursan bize de söyle haa....:)
-
[quote=oguzhan;266012]Patron kendi sistemim için konuşursam dün 74200 den al vermiş 73400 den sat vermiş düşüş o kadar hızlı olunca indikler ani dönüş yapamıyor sisteme başka şeyler daha eklemek gerek sanıyorum.[/quote]
dün 74.550den sat vermiş. o büyük hareketten iki bar önce.
sonra 73.200den al vermiş. al sinyalini hala koruyor...
-
[quote=The Tatar;266008]hayrını gör görmesinede bari pivotu yeni yüksek olarak seçseydin 425 in üstünde :)
bi tik için kırmayalım birbirimizi :..:[/quote]
Olur ağbi:kırar mıyım hiç sizi.hemen pivotumu değiştiriyorum o halde.gayıtlara geçsin...74425 üstü long altı short.
Oldu mu:..:
-
dön baba dönelim havası var... tam benim havalar ama .. halim yok ... yordu beni pela ... üğğğğ:o:o
-
anlamıyorum garan ve isc % +2,70 +3 yaptığı borsada vob naz yapıyor ya da harbiden haftaya göççez
-
ne güzel kamaymış beee.Günün dibine gelelim hemen uzayacam.haftaya 77 beklentim halen devam ediyor.
-
etr ninde gazı kaçtı son iki 500 puanlık gitgelde..
satışa geçebilir 73900 altında kalmaya devam edersek..
-
3 saattir yataya girdik,
karlar gitti....:mad:
du bakalım??
-
matriks downloader takılıyor buna nasıl cozum bulacağım. hatalı işlem yaptım flat. kandırdı beni bne.
-
ohhh mondiyo crashenSYNC
nikola :D aç bi kola içek üwwww
ivrenç oldü
-
vay anasını ya .. flat kalakaldım iyimi .... ... vay anasınıki vay anasını .. üvvvv ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:o:o:o:o
-
etr bu bar kapanışıyla sat a geçecek..
şip-şak çok gecikti halen alışta ve fake yedi şimdiden.long dediği yerin üstünde sat demesi imkansız hale geldi..
üwww :(