-
[QUOTE=oguzhan;149737]Jani ben onu bunu bilmem düşecekse düşsün artık su gına geldi başlıcam vobuna ömrümüz çürüyo ps karsısında ya
Sanki aga guzellik yarışmasına gatılmış gızını verecek bize istediğimiz 2000 puan
yettigari[/QUOTE]
56500- 61350 nerdeyse 5000 puan verdi ağan hemi de 15 günde... Niye tek yönlü bakıyorsunuz olaya?
-
pala gene iş tuttu hayde bree
-
wayaq...5 dklık zystem 750 de al vermeye başladı demeden 900 ettiler..üwwww
-
100 endeks te AL verdi.. 5 dak..
-
[QUOTE=selçuklu;149743]komisyon onbinde 2 patron ..[/QUOTE]
abavv 10000 de 2 ne yaf bızım banka dusurduk dedigi bile seninlinin 13 katı.. abavv... uleee sendekı komısyon bende olsa ortalıgı hoplatırdım :D fırıl fırıl donerdım :D
bide aga makası mı acıyo ne ayak bu yukseliş..
-
bu sıkışmalar hep yukarı yöndemi kırılır yahu :(
-
5 al
10 flat
15 flat
30 al
60 al
Gün Flat => Geçici AL
-
[quote=oguzhan;149737]Jani ben onu bunu bilmem düşecekse düşsün artık su gına geldi başlıcam vobuna ömrümüz çürüyo ps karsısında ya
Sanki aga guzellik yarışmasına gatılmış gızını verecek bize istediğimiz 2000 puan
yettigari[/quote]
ula oguzhan...
sen adamin gizini istesen aninda verir....senden iyisinimi bulacak...
ama guzel kardesim...sen adamin canini istiyorsun....PARASINI....
KOLEY KOLEY VERMEZ....once burnumuzu surtecek...essek sudan gelinceye kadar dovecek...ceryana verecek...
OLMEZDE SAG KALIRSAN....PARASINI ALIRSIN....
-
q..mum palası..ömrümden yedi..az kalsın stopluyordum..
Enorton bu long olayını hic sevmem abi,cok huzursuz oluyor insan longluyunca,zaten pesimist yapım var ortalık gulluk gulistanlık olunca insan huzursuz oluyor...yagmuru severim ben,kapalı havayı,siyah rengini,gotik kızları,rock dinlerim,edgar allan poe okurum,borsada dususu,vobda da shortu:))
-
[QUOTE=Kennym;149750]abavv 10000 de 2 ne yaf bızım banka dusurduk dedigi bile seninlinin 13 katı.. abavv... uleee sendekı komısyon bende olsa ortalıgı hoplatırdım :D fırıl fırıl donerdım :D
bide aga makası mı acıyo ne ayak bu yukseliş..[/QUOTE]
onbinde 2 çok düşük bir komisyonda değil .. .. çoğu kurum veriyodur bence araştır patron .. yazık parana ..
-
-
[QUOTE=elstock;149754]q..mum palası..ömrümden yedi..az kalsın stopluyordum..
Enorton bu long olayını hic sevmem abi,cok huzursuz oluyor insan longluyunca,zaten pesimist yapım var ortalık gulluk gulistanlık olunca insan huzursuz oluyor...yagmuru severim ben,kapalı havayı,siyah rengini,gotik kızları,rock dinlerim,edgar allan poe okurum,borsada dususu,vobda da shortu:))[/QUOTE]
Borsalar uzun vadede hep yükselir, long olmak daha karlıdır istatistiklere göre... Ama sn devirin dediği gibi 200 yıllık yükselen trend 2007 sonunda bittiyse onu bilemem tabi...
-
61 yaktılar ..vay anasını ... ulan pala ulan pala .. a* senin .. ralli rallli ralli ..
-
[QUOTE=selçuklu;149755]onbinde 2 çok düşük bir komisyonda değil .. .. çoğu kurum veriyodur bence araştır patron .. yazık parana ..[/QUOTE]
Yaw onun komisyon işini hallettik onbinde 2 den yüksek olmaması lazım...
-
15 dklık hala satta..üwww
-
mümkünse bir 61300 göstersin kefesine kefesine Shortingaleeeeeeee 62300 e kadar yerinden oynama yuokkkkk
Gene açgözlülük ettim 60550 ye verdim alışı 1 kademe ile gelmedi cenabet bari güzel yerden short fırsatı versede şüle bir arkaya yaslansak beyavvvvvvv
-
vay A&Q......
sigara içmeye indik aşagı...olana bak....
800 uzun yeriyken 900 den uzunladık.....
yok bu sigarayı bırakmak lazım...böyle olmayacak........
-
[url=http://urlal.com/bn][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/25/1162.bmp[/img][/url]
-
[QUOTE=mbm;149762]vay A&Q......
sigara içmeye indik aşagı...olana bak....
800 uzun yeriyken 900 den uzunladık.....
yok bu sigarayı bırakmak lazım...böyle olmayacak........[/QUOTE]
hani bırakmıştın abi .. sigarayla vobu bırakmak çok zor .. vobu bırakırsam sigarayıda bırakırım ben .. :)
-
[QUOTE=selçuklu;149764]hani bırakmıştın abi .. sigarayla vobu bırakmak çok zor .. vobu bırakırsam sigarayıda bırakırım ben .. :)[/QUOTE]
tekrar başladım lo...
yok bu sefer kesin... bu hafta sonu bırakacam bu a&q un sgarasını
-
baskı belli ralli belli .. bu film böyle bitmez bence. . arkaya yaslandım uzun devam ..
-
61950 olurmu yaw öbür tepe
-
075 den itibaren al firriiirrr üwwww
-
[quote=stonhand;149761]mümkünse bir 61300 göstersin kefesine kefesine Shortingaleeeeeeee 62300 e kadar yerinden oynama yuokkkkk
Gene açgözlülük ettim 60550 ye verdim alışı 1 kademe ile gelmedi cenabet bari güzel yerden short fırsatı versede şüle bir arkaya yaslansak beyavvvvvvv[/quote]
Stonhand bugun orayı gecirebilirler abi dikkat et,orayı dun gosterdikleri icin üstünü hedefliyorlar,ben kuskuyu 62000 den itibaren vericem her ikiyuzluk artısta kademe kademe azar azar vericem artık,yoksa bititir bu q.larım,cunku shortcu avlıyacaklar bunlar belli oldu...
-
Çok işlem
Çok işlem yaptırıyor.. Ama uymak lazım.. :)
[IMG]http://img198.imageshack.us/img198/6209/5dak.png[/IMG]
-
hala şortum **..nassı kaçırdık bu cillop dalgayı..60550-61200....üwwww
-
61300 direnç sonrası üstadın dediği 61600 direnç sonrası 62,000 ve FEZAAA ama kusura bakmayın herkes FEZAA beklerken Geriden Fezaaa, yemezler Pala zamanında bir kulağımın arkası kalmıştı orayıda geçen cuma hallettin hemide sürttüre sürttüre hallettin yimezlerr Palaaa verin ulen 61300 shortlarımı
-
61300 de şort için acele edilmemeli..
-
hiçmi sortçuların yüzü gülmeyecek a.g.
-
gene bize işkence başladı... ulan pala bıktıracan benı sonunda..
-
güzel temiz bir hareket oldu...
tam PALA tarzı :D
işlem yok FLAT FLAT izliyom gaaari...bugün şlem yapmıycım...
benim saatlikler bozulmadan bu piyasada SHORT sakat abi...gidiyor işte yuharı silkeleye silkeleye...
bilemiyoruk tabii belki az sonna tornistan deyip aşavı veriverecek...hele bi versin onnan sonna baharık duruma...
-
Şimdide makası daraltıyo Allahsız dalga güzel oldu ama kitappsız her zamanki haltı yedi ne yaptı 700 puan makasla short topladı sonra bastı yukarı şimcik o shortları stoplattıracak
Ula en az 50 kere başıma geldi bundan sonrası şelale olmalı ver ulen shortlarımı hipno pala
-
60175 long dedi tatar.
günün ilk tokadını yedi (400 puan )
bakalım dünkü gibi toparlayabilecekmi ?
[IMG]http://i34.tinypic.com/1fcthw.gif[/IMG]
-
Namıssız pala tam çizgiye değdirecek kaçıy kereta..brv.brv
-
[QUOTE=Astatin;149654]
TEKNİK:
60 dk. VOB graf...özetle long traders çok dikkat gerek...bu mezara bakıyo sanki..yeşil halka bu sefer 3ncü indikte...Eski bir VOB atasözü derki, bu dünyada bir babana güven birde [COLOR="Blue"][B]fiyattan önce hareket eden indikatöre[/B][/COLOR][/QUOTE]
Zümdürü anka kuşu ya da unicorn beygiri gibi bir şeydir bu. indikatör geçmiş fiyat çubukalrındak iveriyle oluştuğuna göre fiyattan önce hareket edemez.
-
bu aga ne emmeye ne gommeye geliyo .. deli oldum .. bu kadar olmaz yaf.. .dng.dng.dng yaf ne meraklıymıs mal almaya * g :mad::mad::mad::mad:
-
bu projeksyonun hakkını veremedik tam olarak .. bi enorton patron veriyor hakkını 0 işlem gidiyor helal olsun ...
[IMG]http://img35.imageshack.us/img35/9307/adszoyv.jpg[/IMG]
-
[quote=VOBiX;149780][B]Zümdürü[/B] anka kuşu ya da unicorn beygiri gibi bir şeydir bu. indikatör geçmiş fiyat çubukalrındak iveriyle oluştuğuna göre fiyattan önce hareket edemez.[/quote]
o ne lem o nası bi guş eyle? :::
-
Başka, görünüm iyileştirecek kurum var mı. Bir Fitch kaldı sanırım. İkisi açıkladı. Özetle, üçün biri (kaldı) durumu.
-
[quote=VOBiX;149780]Zümdürü anka kuşu ya da unicorn beygiri gibi bir şeydir bu. indikatör geçmiş fiyat çubukalrındak iveriyle oluştuğuna göre fiyattan önce hareket edemez.[/quote]
Bu yorum kesinlikle yanlış...:) Fiyattan önce hareket edebilir :)..bunun en karikatürize edilmiş hali PU NUdenilen şeydir...:..::..: