30125 flat.. 200 den yarı uzundu..
acele ettik 200 alışı ......
flat izleyecegim biraz...
Printable View
30125 flat.. 200 den yarı uzundu..
flat izleyecegim biraz...
[quote=oğuzt;64133]Sn Samico değerli bir yorumcu gelirse sevinirim
ama haberi varmı bu kampanyadan[/quote]
hisse.net de yasaklı olduğm için mail atamıyorum.atabilen varsa yapıversin..
[QUOTE=mbm;64138]30125 flat.. 200 den yarı uzundu..
flat izleyecegim biraz...[/QUOTE] dediğiğn gibi uyumsuzluk var..birde aps değ. nötr olunca bende flatledim..
[QUOTE=Astatin;64139]hisse.net de yasaklı olduğm için mail atamıyorum.atabilen varsa yapıversin..[/QUOTE]
Son kayıt olan üyemiz hoş geldiniz, samico
gelmişki zati .kom
çıkmam lazım.... ögleden sonra yokum..
30125 yarı uzunu trend yönüne koyup stopu yazdım...
herkese bol kazançlar....
yurtdışına bakıyoruz ama bunlar sistemdeler alda olduktan sonra yukarıya her numarayı çekebilirler...aklımızda olsun...
[QUOTE=abka;64140]dediğiğn gibi uyumsuzluk var..birde aps değ. nötr olunca bende flatledim..[/QUOTE]
trend olunca önceliğim trendde benim..ekran başında olsaydım flat tekrar yerine koy olayına devam ederdimde...
çıkmam lazım...o yüzden yarım uzun sabit kalacak... trendden maximum faydalanmak için...
sat verdiği yere stop yazdım..stoplarsada ne ala....
kolay gelsin......
GÜNLÜK TREND sistem son durum,
[IMG]http://i405.photobucket.com/albums/pp131/mozkanm/GN.png[/IMG]
Long'ların yarısını 30.45'den verdim gitti.
Longların kalan yarısını ise 30.55'de verdim. Flat izliyorum.
[QUOTE=Vob Trader;64101]sabah alım yolladım 28850 den ataonline 15.03 de 100 adet satış yolladı alamadık ordan kıl payı kaçırdım:) 29500 den cover yaptım sonra zaten kısaydım hafta sonu 600 long cover 375 şort cover tam 450 versemmi derken dsi başladı kütürdetmeye ve çekildim bende kenarı. tahminen bugün dışarlarda dolanırım. işlem yapmam burası fecimsi alınır. dsi cover yapıo çünkü. tık dedimi gidio zaten[/QUOTE]
dışarda dolandım geldim. şimdide tv keyfi ekrana bakmamaya devam:)
[QUOTE=abka;64137]tekrar flatim...% 5 yükselişe ragmen neden aps degişimi neredeyse sıfır...[/QUOTE]
-6715 apds cover yapıolar
apds -7300 hızla azalıor