-
[QUOTE=hexen;64135]30300 üstesine gider eyer dikat edin shorts varsa dikat olsun. 30300 üstesinde gün system long signale olur
30300 üstesi min 31600 potans yapar..
amma asayasında 15 dakk short signale kadar flat(seyans içte trade) en iyi pozyon[/QUOTE]
31600 potansı 31550 oldu..
-
dax 4296 ya dikkat gerçek coşku başlayabilir, halen short cover aşamasındayız, bence tabi
-
Herkese merhaba fx2000 programında aralık vade endeks grafiği saatlik seçiyorum ve internetten çek diyorum ama grafikte 21/11 in verileri gelmiyor. Aynı hatayı alan var mı acaba?
-
imf 19 milyar veririm fazla olmaz demiş..
-
tavancıbaşı HSBC 37,200 maliyet vade başından bu yana, acilen göreve davet edile :D
-
alıntı:
[FONT=Times New Roman]Belki daha [B]ciddi insanlar [/B]şu bilgiyi bir yerlere not eder? Derecelendirme kuruluşu Standart and Poor’s, Erdemir’in “durağan2 olan kredi notunu, “negatif” olarak değiştirdi. [B]Erdemir, dövizle borç bulmakta zorlanırsa, bu ülkede hiçbir şirket borç bulamayacaktır.[/B] Hükümet asıl buna çare düşünsün[/FONT]
-
[QUOTE=enorton;64153]Herkese merhaba fx2000 programında aralık vade endeks grafiği saatlik seçiyorum ve internetten çek diyorum ama grafikte 21/11 in verileri gelmiyor. Aynı hatayı alan var mı acaba?[/QUOTE]
aynı işlemi denedim suan bende bir sorun olusmadı Sn Enorton
Bende sistem ayarları ve baglantı ayarlarında port olarak 443 kullanılıyor bu port lardan kaynaklanabilir diye düşünüyorum
[url]http://www.sankomenkul.com/docs/progs/FX2000/fx2000_baglanti_ayarlari.pdf[/url]
-
[QUOTE=aras;64154]imf 19 milyar veririm fazla olmaz demiş..[/QUOTE]yeni haber mi,kaynağı ciddi mi..yoksa her zaman ki söylentiler mi...
-
geldim...
kagıtlar tavan olacak galiba...
işc nin tavanı 3.64... üç kademe kaldı..
devam uzuna
-
-
[QUOTE=mbm;64159]geldim...
kagıtlar tavan olacak galiba...
işc nin tavanı 3.64... üç kademe kaldı..
devam uzuna[/QUOTE]sistem hala al da..ben ise flatimle kaldım..tüh be..
-
[QUOTE=mbm;64160]garanın 2.14.....[/QUOTE]
garan tavan olmazda isc olur bi açıkçıyı çok yüklü felaket kıstırdılar çünkü