[quote=Xmen;149822]İz süren stop => 61200[/quote]
nasıl yani..iz süren stop puan hesabı olmuyomu patron...gördüğü yerden xxx puan ters yaparsa şeklinde...60200 izleyen değil, izlenen stop olur anca:o
Printable View
[quote=Xmen;149822]İz süren stop => 61200[/quote]
nasıl yani..iz süren stop puan hesabı olmuyomu patron...gördüğü yerden xxx puan ters yaparsa şeklinde...60200 izleyen değil, izlenen stop olur anca:o
selçuklu patron,
sabah sana gönderdiğim esir- teskin edici alkolik ablayı geri gönderirmisin patron..bize lazım olcak galiba..mümkünse sarhoş gelsin
61300 short 62300 stop atın ölümü arpadan ,61600 görür dedim ama göstermedi kitapsız pala
Ulen pala burdayım ulen atla ulen bana ahanda mümkünse 1000 puan geçir bana pala
Birde kötü adam gülüşü
nıhaaaa hahahahahah haaaaaa
Kuzu ile aynı pozdayım üstüne maliyetim 1000 puan yukarıda ula daha ne ossunnnn ya kebap oluruz yada kabapçının .....qqq
Nasıl gidiyor arkadaşlar kazanmaya devammı.
[quote=V.O.B;149830]Nasıl gidiyor arkadaşlar kazanmaya devammı.[/quote]
boş küp var mı? bendekiler doldu taşıyorda :D:::
yalandan kim ölmüş üüü:o
eğer yeni zirve göreceksek 48.500 ya bugün kırılmalı yada bugün kırılmalı..:)
Şöyle bir türkü vardı...Thracian bilir :)
Al kızını koy çuvala, al kızını koy çuvala, salla salla vur duvara şeklinde..
bunu değiştirelim;
Al palayı koy çuvala, al palayı koy çuvala, salla salla *** ********
Dünya merkez bankaları piyasaya sürdükleri dolar miktarını azaltacak. Dünyanın önemli merkez bankaları, şimdiye kadar kriz sonrasında istikrar sağlamak amacıyla yüksek miktarlarda bankacılık sistemlerine sürdükleri ABD dolarının miktarını azaltacaklarını açıkladılar.
................................
buyrun burdan yakın:)
[quote=V.O.B;149830]Nasıl gidiyor arkadaşlar kazanmaya devammı.[/quote]
Ağbi gözünü seveyim dua etme senin dualar hep longculara yarıyor mübarek cuma yakarsın bizi etme eyleme ::::::::::::
Alıcı tarafında the others %50'lık kıvama gelmiş..
ağam birazdan salar anakondayı.. :::
yeşil halka :)
[IMG]http://i35.tinypic.com/4j2nau.jpg[/IMG]
15 dk
[QUOTE=VOBiX;149811]Sagopa Kajmeri dinle namı diğer Pesimist Kötü Adam[/QUOTE]
Cübbeli de Sagopa dinliyormuş...
[url]http://www.haberaktuel.com/cubbeli,-sagopayi-nasil-etkilemis-izle-haberi-214551.html[/url]
[ATTACH]1462[/ATTACH]
sistemim böyle ama bende şort ısrarı var bir türlü elim longa gitmiyoüüü
61200 Flat
Arkadaş biraz da siz Türk açılımı yapın, bu nedir be adamlar hiç geri adım atmıyor...
[url]http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1143000&Date=25.09.2009&Kategori=siyaset&b=DTPli%20Tuncel:%20Kurt%20sorunun%20cozumunde%20muhatap%20Ocalan%20ve%20PKKdir[/url]
Başbakan daha halkına açıklamadığı açılımı abd li dostlarıyla paylaşıyor. İçişleri bakanı muhalefet hakkında, içeriğini bilmedikleri konu hakkında atıp tutuyorlar diyor...
E mübarek içeriğini açıklayın da bilelim :D
[QUOTE=Astatin;149833]Şöyle bir türkü vardı...Thracian bilir :)
Al kızını koy çuvala, al kızını koy çuvala, salla salla vur duvara şeklinde..
bunu değiştirelim;
Al palayı koy çuvala, al palayı koy çuvala, salla salla *** ********[/QUOTE]
Ben ona daha ne türküler söylüyorum, ne güzellemeler gönderiyorum bir bilsen:mad:üüü
Ekim 2007`ye benzedi hersey. Bu yüzden XU100`de 48334 gecilene kadar kisalari tutacagim. O zaman da hemenn hemen ayni hareket olmustu. 58864`ten 52094`e kadar inip hemen geri 58747`ye NUlar ile ciktiktan sonra basmaya baslamislar ve uzunca bir rallinin sonunu yapmislardi. Simdi de uyumsiz ciktik ve %99unu geri almak üzereyiz.
Merakla bekliyorum
61200 den bende flatleyip long actım abiler,100 puan icin degil,bunlar seans acıldıktan sonra hep klasik yukari atıyorlar,bu sefer agresif alıp makası acarlarsa 62000 e getirirlerse kuskulemeye baslıyacagım..
61275 üstüne geçemezse 2. seans ta "küskü" gelebilir..
[quote=stonhand;149835]Ağbi gözünü seveyim dua etme senin dualar hep longculara yarıyor mübarek cuma yakarsın bizi etme eyleme ::::::::::::[/quote]
[URL]http://www.e-hadi.net/Gerekli-Bilgi/bereket-duasi.asp[/URL]
O zaman bu linkten bak.:..:
Pala öğle yemeğimi yedim ama tost yemedim bekliyorum ulennnnn açılışta yukarı aç sonra son bir longlayacak varsa longlasın en sonunda bas aşağı ulennnnnn imansız pala
61175 barında sat verdi multipas.kesin sinyal..übe mübe alert malert
[QUOTE=V.O.B;149845][URL]http://www.e-hadi.net/Gerekli-Bilgi/bereket-duasi.asp[/URL]
O zaman bu linkten bak.:..:[/QUOTE]
En güzel dua [B]iş[/B]tir...
Geçen yıl Beşiktaş taraftarının dualarıyla şampiyon olduk diyen Asbaşkan Levent Erdoğana Erman Toroğlunun cevabı ;
[B]
Sayın Erdoğan çalışmadan, uğraşmadan, didinmeden dualarla şampiyon olunsaydı Suudi Arabistan, Dünya şampiyonluklarına ambargo koyardı[/B] :D
saatlik ,gecen cuma 59500 den beri alda
vay anasına..hep böyleyse iyidir..
[QUOTE=cortex;216386]Bayram geliyor.Öpün Denizli'nin elini.Bize yaşattığı ve yaşatacağı bayramlardan dolayı... Alınan iki kupa için, teknik açıdan yetersiz ve sahada yürümeye bile gücü olmayan futbolculara futbolu öğretip şampiyonluğa inandırdığı için...Taraftar dahil herkes geçen sene şamiyonluktan ümidini kestiği anlarda Şampiyonluğa Yürekten İnandığı için... Metalist maçı sonrası kopan fırtınada herkes Beşiktaş'ın dümenini başıboş bıraktığında o tüm kaygan zemine,fırtınaya ve dev dalgalara rağmen tek başına sorumluluk almaktan kaçınmadığı için...Yönetimin onca skandalına,beceriksizliğine,yitirilmiş güvenine ve saygınlığına rağmen;yine sessiz kalmayı tercih edip herşeyin tek sorumlusu kendisiymiş gibi gösterilmesine rağmen dimdik ayakta durduğu için...Yine bu senede geçen sene olduğu gibi yeteneksiz,beceriksiz yönetimin yapması gereken herşeyi tek başına yaptığı için...Bu takımın sessiz çığlığı olduğu için... Bu asırlık kulübün saygınlığını,tarihsel değerlerini kendinden daha çok önemsediği,istikrarını sürdürdüğü için... Ben senin elini öpüyorum Denizli...Ve diyorum ki:Kupalar değil sadece bize bayram yaşatan...Senin varlığın bizim için BAYRAM![/QUOTE]
Çarşıforum sitesinden alıntıdır, paylaşayım dedim. Böyle taraftarların olduğunu görmek güzel bence...
[quote=enorton;149850]Çarşıforum sitesinden alıntıdır, paylaşayım dedim. Böyle taraftarların olduğunu görmek güzel bence...[/quote]
çok güzel yazmışta geçen sezon biz iyi oynayıpta şampiyon olmuş değilizki.FB de dede vardı mahvetti takımı, GS de önce skibbe ardından bülent korkmaz duman etti meydan bize kaldı öyle şampiyon olduk.
bu sezon iki rakipte güçlü şimdi bu sezon şampiyon yapsın bizi DENİZLİ öpelim elini...
doğruya doğru...
61275 lönnk rallii :)
Bende Denizlinin geçen sene şans eseri şampiyon yaptığını düşünüyorum.Bu sene ne edecek bakalım seneye gider.
[quote=abka;149849]saatlik ,gecen cuma 59500 den beri alda
vay anasına..hep böyleyse iyidir..[/quote]
19 ağustos 56925 alış
31 ağustos 59525 satış
11 eylül 58800 alış (halen alışta)
benim tatarın 60 dk lık son 3 sinyalide iyi performans sergilemiş.
periyot uzadıkça doğru sinyal bulma şansı elbette artıyor ama uzun periyotla trade içinde sağlam psikoloji lazım..
[IMG]http://i34.tinypic.com/1zyhb9z.gif[/IMG]
Sevgili Astatin,
Sürekli PU ve NU grafiklerinde görüyorum. VOB 20 dk'lık grafikde benim favori indikatörüm ,EWO (elliott wave oscilliator) ile positive ve negatif divergency'leri görebiliyor musun. Özellikle son 4 tepede, her seferinde divergency artmış. (Ancak bu fiyat dönecek demek değildir tabi ki. Özetle , divergency ile trade açılmaz, bir şekilde fiyat konfirmasyonu gerekir, örn : trendline kırılması, ma kırılması yada benzerleri.)
Sevgili Seyyah,
Senin de hoşuna gidebilecek bir divergency fiyat grafiğinde kırmızı ile gösterdiğim negatif divergency. Özellikle EWO indikatöründe, dalga sayımları hakkında bu divergency tüm zamanların %80'inde iyi bilgi verir. Bilgi de şudur. EWO'da negatif div'i oluşturan ikinci fiyat ayağı, NU'yu oluşturan birinci fiyat ayağından Elliott açısından 1 üst dereceli dalga olur. Elliott'lu grafikte, sabah verdiğim, 4 ve B (Nu'yu oluşturan noktalar) dalga dereceleri ne demek istediğimi açıklar sanırım.
Bugünlük Sazan kaçar.
Herkese bol kazançlar.
[URL="http://img28.imageshack.us/i/sistemvob30.png/"][IMG]http://img28.imageshack.us/img28/4341/sistemvob30.png[/IMG][/URL]
hipno pala veriye kadar böyle giderse veride direnci tarumar eder Allahsız Pala getir ulen 61600 e de ek short çakayım kafana kitapsız PAALLAAAAA
[QUOTE=SEYYAH;149851]çok güzel yazmışta geçen sezon biz iyi oynayıpta şampiyon olmuş değilizki.FB de dede vardı mahvetti takımı, GS de önce skibbe ardından bülent korkmaz duman etti meydan bize kaldı öyle şampiyon olduk.
bu sezon iki rakipte güçlü şimdi bu sezon şampiyon yapsın bizi DENİZLİ öpelim elini...
doğruya doğru...[/QUOTE]
Aga bak madem doğruya doğru dedin o zaman gerçekleri konuşalım, beşiktaşın adını atıyorum denizlispor yapsan orta sıralardan yukarı çıkamaz. Çok kötü kadrosu var kendimizi kandırmayalım...
Zaten bütün oyuncuların Türkiyenin ve dünyanın sıradan takımlarından toplama adamlar... Bu sene en pahalı iki transfer antepten geldi. Geçen sene yusuf, ernst. Biri Türkiyenin diğeri Almanyanın iki sıradan klubunden transfer, keza fink de öyle... Malesef Beşiktaş çıplak...
GS maçı öncesi gsli bir arkadaşa dedim ki sana sorsalar beşiktan kimi istersin GS ye dedim, kimseyi dedi... Ama bana sorsalar ben GS den enaz 5-6 kişi sayarım dedim beşiktaşta oynamasını istediğim. Buna rağmen bu takım kaleci hatalarıyla yenildi GS ye... Neyse laf uzar gider... :)
[quote=Larossıan;149853]Bende Denizlinin geçen sene şans eseri şampiyon yaptığını düşünüyorum.Bu sene ne edecek bakalım seneye gider.[/quote]
seneye gider çok iyimser bir tahmin oldu abi :)
bakmıycam diyorum ama bakmadan edemiyorum aq....60 dklık..yapma pala...bu NU yu bozma...bu NU kırılırsa eski zirve geçilir hemide yenilenir..ama çalışırsa...3-4 bin pıvan
[IMG]http://i34.tinypic.com/zxa7vn.jpg[/IMG]
yinede 60 dklığın **
off sıkıldım.. 60.900 e stop yazıp çıkıyorum dışarı..
e çıkmadan pala^ya bir şarkı armağan edeyim de beni stoplamasın..:)
pala, et tu n'en savais pas plus que moi..:))))
[url]http://www.dailymotion.com/video/x131r_marc-lavoine-toi-mon-amour[/url]
[QUOTE=YAVUZHAN;149858]seneye gider çok iyimser bir tahmin oldu abi :)[/QUOTE]
Bence enaz 5 yıl takımın başında kalmalı, yanındaki Tayfur gibi isimleri yetiştirmeli... Boby Robson, Arsen Wenger, Alex Feguson örneklerini herkes iyi düşünmeli, kısa vadeli başarı ya da başarısızlıklar değerleme ölçüsü oldukça biz ne uzarız ne kısalırız Türk Futbolu olarak...
[QUOTE=YAVUZHAN;149858]seneye gider çok iyimser bir tahmin oldu abi :)[/QUOTE]
Ocak 2010 da mi cok iyimser?:..:.lelele
[quote=sazan;149855]Sevgili Astatin,
Sürekli PU ve NU grafiklerinde görüyorum. VOB 20 dk'lık grafikde benim favori indikatörüm ,EWO (elliott wave oscilliator) ile positive ve negatif divergency'leri görebiliyor musun. Özellikle son 4 tepede, her seferinde divergency artmış. (Ancak bu fiyat dönecek demek değildir tabi ki. Özetle , divergency ile trade açılmaz, bir şekilde fiyat konfirmasyonu gerekir, örn : trendline kırılması, ma kırılması yada benzerleri.)
Sevgili Seyyah,
Senin de hoşuna gidebilecek bir divergency fiyat grafiğinde kırmızı ile gösterdiğim negatif divergency. Özellikle EWO indikatöründe, dalga sayımları hakkında bu divergency tüm zamanların %80'inde iyi bilgi verir. Bilgi de şudur. EWO'da negatif div'i oluşturan ikinci fiyat ayağı, NU'yu oluşturan birinci fiyat ayağından Elliott açısından 1 üst dereceli dalga olur. Elliott'lu grafikte, sabah verdiğim, 4 ve B (Nu'yu oluşturan noktalar) dalga dereceleri ne demek istediğimi açıklar sanırım.
Bugünlük Sazan kaçar.
Herkese bol kazançlar.
[URL="http://img28.imageshack.us/i/sistemvob30.png/"][IMG]http://img28.imageshack.us/img28/4341/sistemvob30.png[/IMG][/URL][/quote]
yes Dear bay sazan ..bende zaten, kör gözüne parmak trade etmektense NU PU ile (-bile-) etmek iyidir demiştim...şüphesizki başka koşulların da yerine gelmesi lazım...sistem de odur:o..hörmetler....benim işretlediklerim domuz gibi ağır ama eşik tetiği cevik olan indikatörlerin NU ları PU ları..rsi, macd ve hatta EWO gibi cevval çevikler değil zati... tekrar hörmetler.ha birde unutmadan TGG dediğim zımbırtıda bir çeşit supap zaten..bu 4 deyken asla NU ya, 0 daykende asla PU ya kanma şeklinde..sizle sohbete doyum olmaz..
PAMBIK a bir fırça alalım hemen arkasından :)
[QUOTE=thracian;149862]Ocak 2010 da mi cok iyimser?:..:.lelele[/QUOTE]
Tüpçü inşallah o zaman gidecek ama yerine kim gelecek o daha önemli... Gizli mafya, tüpçüden daha karanlık Murat Aksu mu? Kalsın bence tüpçü daha iyi...
full uzun devam..inşallah kıracağız 62.000 i..
[quote=sazan;149855]Sevgili Astatin,
Sevgili Seyyah,
Senin de hoşuna gidebilecek bir divergency fiyat grafiğinde kırmızı ile gösterdiğim negatif divergency. Özellikle EWO indikatöründe, dalga sayımları hakkında bu div %90 zamanda iyi bilgi verir. Bilgi de şudur. EWO'da negatif div'i oluşturan ikinci fiyat ayağı, NU'yu oluşturan birinci fiyat ayağından Elliott açısından 1 üst dereceli dalga olur. Elliott'lu grafikte, sabah verdiğim, 4 ve B (Nu'yu oluşturan noktalar) dalga dereceleri ne demek istediğimi açıklar sanırım.
Bugünlük Sazan kaçar.
Herkese bol kazançlar.
[URL="http://img28.imageshack.us/i/sistemvob30.png/"][/URL][/quote]
abi bu divergency işi çok sakat.malesef herhangi bir derecedeki 3.iii ilerlerken bu para etmiyor özellikle düşük periyotlarda 5/15 dk lıkta.ama 60 dk ve üzeri işe yarıyor gibi.
EWO iyidir ama temzi çocuktur...:)))