gerçi zaten hiçbir zaman işe yaramadığını biliyordum..ama yinede aklımı çeldiler...bundan sonra ne aps deg. zırvalığı ne de uyumsuzluğa bakacagım..bu uyumsuzluk zırvalığı beni çok çarpıyor yahu..
Printable View
gerçi zaten hiçbir zaman işe yaramadığını biliyordum..ama yinede aklımı çeldiler...bundan sonra ne aps deg. zırvalığı ne de uyumsuzluğa bakacagım..bu uyumsuzluk zırvalığı beni çok çarpıyor yahu..
yalnız yurtdışı fdow uyumsuzluk potasında..saatlik...
yurtdışı gelebilir aşagıda...
şimdi ona bakmanın zamanı değil...
bizimkiler sat verene kadar devam uzuna...
spot cuma al vermişti.. çok güzel hakkını verdi bu alın...
[QUOTE=abka;64164]gerçi zaten hiçbir zaman işe yaramadığını biliyordum..ama yinede aklımı çeldiler...bundan sonra ne aps deg. zırvalığı ne de uyumsuzluğa bakacagım..bu uyumsuzluk zırvalığı beni çok çarpıyor yahu..[/QUOTE]
cevabımda önemli olan trend diye sana özellikle yazmıştım abka....
trenddde pek kımıldamamak lazım... bana bakma sen...
ben yarım sabit.. diğer yarıylada can sıkıntısını gideriyorum....
Dow haftalık grafige göre 8250 devirebilirse ve üstünde kalabilirse bizdede trend orta vadeli grafiklerde gücünü koruyarak devam edebilir aksi taktirde tekrar aşağıya dalga yaşama olasılıgımız var sanki.
systems
5dakk long signalde 15dakk long signalde gün long signalde
31500..31600 yeresine dikat etsin yeni malyets orda realiz gelme normal olr
[QUOTE=abka;64158]yeni haber mi,kaynağı ciddi mi..yoksa her zaman ki söylentiler mi...[/QUOTE]
bugükü hürriyet com tr
fibo kesişimleri ve destek direnç noktalar 24500ü gösteriyor spotta. bakalım neler olacak.
efg kısaları kapattı uzuna döndü maliyeti [B]35,915[/B]
günaydın diyelim
[QUOTE=oğuzt;64157]aynı işlemi denedim suan bende bir sorun olusmadı Sn Enorton
Bende sistem ayarları ve baglantı ayarlarında port olarak 443 kullanılıyor bu port lardan kaynaklanabilir diye düşünüyorum
[url]http://www.sankomenkul.com/docs/progs/FX2000/fx2000_baglanti_ayarlari.pdf[/url][/QUOTE]
Teşekkürler, sadece aralık vade endeks grafiğinde var bu durum. Diğer grafiklerde normal çalışıyor. Nedenini anlamadım...
[B]bu arada sn halojenide tebrik etmek lazım...[/B] dediği yerden teptik..
benim şurdan döner, şuraya kadar gider diye bir yetenegim veya teknik bilgim yok...
bende al verdimi al.sat verdimi sat...
bu sıralar sıkı sıkı sarıldım bu olaya...yüzde 400 le aldım karşılıgını.. bir ayda....
longları 950den verip kısaladık
yukarda söylediğim getirinin en büyük nedenlerinden biride bu dönemde gündüz sisteme ters girmemem...
sistem aldayken kısa yapmamak ve satı beklemek gibi.....alda olunca yeni dipler yerine yeni tepeler yapıyorlar.. ve bunu ne zaman yaptıklarını bilemiyorsun......
aldıgını verdiğin gibi olası kardanda oluyorsun........
söylediklerim kendimle ilgili.. başkasıyla değil..