-
[quote=enorton;149861]Bence enaz 5 yıl takımın başında kalmalı, yanındaki Tayfur gibi isimleri yetiştirmeli... Boby Robson, Arsen Wenger, Alex Feguson örneklerini herkes iyi düşünmeli, kısa vadeli başarı ya da başarısızlıklar değerleme ölçüsü oldukça biz ne uzarız ne kısalırız Türk Futbolu olarak...[/quote]
doğru dersinde denizli o tip bir insan değil..
yaş zaten kemale erdi,bundan sonra kulüp takımı çalıştırmaz bence.
sadece milli takım önerilirse ki o da bence çok zor.
bence bıraksın çeşmede emekliliğin keyfini çıkartsın :)
zaten sözleşme yenilediği masada gazetecilere şimdi çeşmede olmak vardı ya diyerek kafasında emeklilik planları olduğunu gösterdi.bence şampiyon yapıp bıraksa süper iş yapmış olurdu ama paranın yüzü sıcak senelik 3 milyon euro boru değil :)
-
[QUOTE=abka;149865]full uzun devam..inşallah kıracağız 62.000 i..[/QUOTE]
Yaw Birde Şu imf açıklansın yeter bu kadar not düzeltme.. o zaman belki 100.000 oluruz....
-
[quote=thracian;149862]Ocak 2010 da mi cok iyimser?:..:.lelele[/quote]
kesinlikle..
takımı bi süre tayfura verirler sonra yabancı hoca gelir..
bu sezon bitti zaten..
bu havayla cl de gruptan çıkmakta imkansız gözüküyor ki grup ta çıtır bir grup aslında..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;149867]doğru dersinde denizli o tip bir insan değil..
yaş zaten kemale erdi,bundan sonra kulüp takımı çalıştırmaz bence.
sadece milli takım önerilirse ki o da bence çok zor.
bence bıraksın çeşmede emekliliğin keyfini çıkartsın :)
zaten sözleşme yenilediği masada gazetecilere şimdi çeşmede olmak vardı ya diyerek kafasında emeklilik planları olduğunu gösterdi.bence şampiyon yapıp bıraksa süper iş yapmış olurdu ama paranın yüzü sıcak senelik 3 milyon euro boru değil :)[/QUOTE]
Doğru ben de katılıyorum dediklerine ve zaten Denizli bırakmak istedi ama bizim tüpçü bırakmadı... Ogün dedim tamam bırakın, adam mutlu biz mutlu herkes evine ama olmadı... Şimdi günümüze bakalım benim söylediğim tipte bir hoca göster Denizliye alternatif...
Yaşı çok değil buarada Alex fergusondan da, boby robsondan da , DEDE den de genç... Hepsi hala aktif olarak çalışıyor...
-
[quote=enorton;149864]Tüpçü inşallah o zaman gidecek ama yerine kim gelecek o daha önemli... Gizli mafya, tüpçüden daha karanlık Murat Aksu mu? Kalsın bence tüpçü daha iyi...[/quote]
bizim kulübü TUNCAY ÖZİLHAN paklar abi...başkansa böyle başkan lazım bize...RAHMİ KOÇ ve ekürileri bu adamı istiyor...keşke olsa...
-
-
[QUOTE=SEYYAH;149871]bizim kulübü TUNCAY ÖZİLHAN paklar abi...başkansa böyle başkan lazım bize...RAHMİ KOÇ ve ekürileri bu adamı istiyor...keşke olsa...[/QUOTE]
Keşke ama uğraşmaz adam bu işlerle...
-
[quote=SEYYAH;149866]abi bu divergency işi çok sakat.malesef herhangi bir derecedeki 3.iii ilerlerken bu para etmiyor özellikle düşük periyotlarda 5/15 dk lıkta.ama 60 dk ve üzeri işe yarıyor gibi.
EWO iyidir ama temzi çocuktur...:)))[/quote]
O yüzden extra konfirmasyon aranır. Pozitif div'i herkes bilir ama gerçek para negatif div'dedir. Onda kompleks konfirmasyona gerek yoktur.
-
""shortcular durumlar nasıl.. saglammıyız.. ben yoruldum yaf.. aga hep bıze yuklenıyo.. sonumuz da bellı degıll.. ""
işte ky olarak dusuncelerim.. agada bunu istiyo galiba... bakalım ne kadar daha zorlıcak aga.. bızı..
-
Herkesi yukarı cıkmayacagına dair ikna etmeye calısıyor gibi *****..Sanki 61300 tepeymis gibi..Ahahahhaa..Bende jani gibi yazmaya basladım..***** filan...
-
Melekler ve Şeytanlar TR Dublaj Sömürün :D
[url]http://rapidshare.com/files/283613714/Melekler.Ve.Seytanlar.2009.part1.rar[/url]
[url]http://rapidshare.com/files/283613834/Melekler.Ve.Seytanlar.2009.part2.rar[/url]
[url]http://rapidshare.com/files/283613649/Melekler.Ve.Seytanlar.2009.part3.rar[/url]
[url]http://rapidshare.com/files/283614982/Melekler.Ve.Seytanlar.2009.part4.rar[/url]
[url]http://rapidshare.com/files/283611167/Melekler.Ve.Seytanlar.2009.part5.rar[/url]
-
[quote=Kennym;149875]""shortcular durumlar nasıl.. saglammıyız.. ben yoruldum yaf.. aga hep bıze yuklenıyo.. sonumuz da bellı degıll.. ""
işte ky olarak dusuncelerim.. agada bunu istiyo galiba... bakalım ne kadar daha zorlıcak aga.. bızı..[/quote]
dayanıyorum ama gücüm kalmadı üüü
-
[QUOTE=Kennym;149875]""shortcular durumlar nasıl.. saglammıyız.. ben yoruldum yaf.. aga hep bıze yuklenıyo.. sonumuz da bellı degıll.. ""
işte ky olarak dusuncelerim.. agada bunu istiyo galiba... bakalım ne kadar daha zorlıcak aga.. bızı..[/QUOTE]
63.000 kadar saflardayım artık orayıda geçerse yapacak bir şey yok..
-
[QUOTE=m3rts3fa;218429]Herkes konuşuyor,yazıyor,çiziyor.Bir de ben nacizane yorumumu yazayım.
Öyle usta yazarlar gibi edebiyat konusunda döktüremem ama ilk yazım için sanırım yeterli bir dile sahibim. Kusurlarım olursa şimdiden affınıza sığınıyorum .
Mustafa Denizli takımı Barcelona gibi oynatmak istiyor. Bence dünyanın en iyi takımının sistemini bizim takımımıza monte etme düşüncesi son derece doğru bir karardır. Fakat oyuncu tercihleri son derece yanlış malesef.
Kaleyi geçip sağ bekten başlıyorum. Bakıyoruz ki Barca'da sağ bekte Dani Alves gibi hücum gücü yüksek bir bek oynuyor.Bizde ise son derece ağır devşirme sağ bek İbrahim Kaş. Bence hoca burada Ekrem Dağ'ı denemelidir ki geçen sen oynadığında gördük ne kadar verimli oynadığını.
Sol beke baktığımızda Barca'da Abidal ve Maxwell ikilisinin beraber götürdüğü bir sol bek kulvarı görüyoruz ki bence bizde bu bölgeye İsmail'i denemeliyiz. Her ne kadar defans yapma yönünde zaafları olsa da bunu oynayarak kapatacağına ve hücum gücüyle takıma pozitif katkı yapacağına inanıyorum.
Stoperlerimizin takım içindeki en uyumlu bölge olduğu görüşündeyim. Sivok,Ferrari ikilisi bozulmadan devam edilmelidir.
Barca'da defansın önünde oynayan isim Yaya Toure ya da Keita oluyor.. Yaya Toure'ye baktığımızda mücadele gücü yüksek,topu olumlu kullanabilen bir futbolcu görüyoruz. Bizde bu işi hakkıyla yapacak kişi Alman panzerimiz Fabian Ernst'tir. Onun yokluğunda da Fink.
Barca'da Toure'nin önünde top cambazları Xavi ve İniesta var.. Top tekniği mükemmel iki oyuncu. Bizde oraya Tabata ve Tello'yu yerleştirebiliriz..
İleriye baktığımızda sol tarafta sağ ayaklı Henry oynuyor. Mustafa Hoca bizde "Bobo'yu Henry yapma" çalışmasıyla Bobo'yu solda oynatıyor.Benim tercihim orada Nihat'ı denemek. Hem Henry gibi ayak içi vuruşu iyi. Hemde hızlı.
Sağ tarafta Barca ile kıyaslayamayacağımız biri var ki : Messi .
Bizde Messi'nin bölgesinde oynayacak en ideal iki oyuncu : Holosko ve Serdar Özkan.
İleri uçta da benim ilk tercihim " Bobo " dur. Sonra Batuhan. Sonra Nobre.Tabi bu kadar yorumu yapıyoruz ama en önemli olan şey ise kadroda yakalanması gereken istikrar. İskeleti oluşturmak ve 6-7 oyunculuk bu iskeleti mecbur kalmadıkça bozmamak.
Sonuç olarak ;
Benim kafamdaki Barca sistemli kadromuz şöyle :
-------------------Hakan-----------------------
Ekrem-------Sivok----------Ferrari-------İsmail
-------------------Ernst-----------------------
-----------Tabata----------Tello---------------
--Holosko-----------------------------Nihat----
-------------------Bobo------------------------
Yedek Kadrom ise :
-------------------Rüştü-----------------------
Rıdvan-------İ.Kaş----------İ.Toraman-------İbo
--------------------Fink-----------------------
-------------Uğur----------Yusuf---------------
--Erkan Z.-----------------------------Serdar--
-------------------Batuhan---------------------
Sonuna kadar okuyan ( okuyabilen ) herkese teşekkür ediyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
m3rts3fa
Mert Safa ÖZKARAKOÇ
[/QUOTE]
Taraftar deyip geçmeyeceksin hepsi birer johan cruyff mübarek :) .brv.brv.brv
-
[quote=enorton;149870]Doğru ben de katılıyorum dediklerine ve zaten Denizli bırakmak istedi ama bizim tüpçü bırakmadı... Ogün dedim tamam bırakın, adam mutlu biz mutlu herkes evine ama olmadı... Şimdi günümüze bakalım benim söylediğim tipte bir hoca göster Denizliye alternatif...
Yaşı çok değil buarada Alex fergusondan da, boby robsondan da , DEDE den de genç... Hepsi hala aktif olarak çalışıyor...[/quote]
beşiktaşın yapacağı en iyi şey ersun yanalı hoca yapmaktır..
trabzonda yarım kalan işi tamamlayabilir beşiktaşta.asıl ersun yenal a uzun kontrat yapacaksın bence.
ama fener ve galatasarayın oluşturduğu kadroları yakalaması zaman alır beşiktaşın.bence bu yıl ve önümüzdeki yıl beşiktaşın şampiyonluk kazanması imkansız.trabzon geçen yıl o treni kaçırdı,fırsat tepti ki gs ve fb tarihlerinin en kötü durumlarındayken..artık 10 yıl sonra hami pişipte ts a hoca olursa belki..yabancı hocayla olmaz trabzonun işi.zaten şehir ufak,sosyal hayat yabancıya uygun değil bu yüzden kaliteli yabancı oyuncu getiremiyorsun.bide terim ve denizliden sonra en iyi yerli hocayı kovuyosun.
tam karadeniz fıkrası :)
-
[quote=activex31;149879]63.000 kadar saflardayım artık orayıda geçerse yapacak bir şey yok..[/quote]
Sabah yazmıştım drenç 63000 küsür orası uzaya çıkış kapısı exıt:..::..:.
Bir haftayı daha yedi namussuz pala.
-
usaglar...
marasal sag mı....
-
60750 ye stop yazıp çıkıyorum.
61175 ten uzunum..
kolay gelsin size..
-
Hayırlı haftalar herkese bu paladan bi m.....k olmaz.
-
ABD’yi her an şiddetli bir deprem vurabilir
ABD’nin batı yakasındaki Utah eyaletini her an şiddetli bir depremin vurabileceği belirlendi. Yerbilimciler, depremin büyüklüğünün 6,5-7 büyüklüğünde olabileceğini ve ağır kayıplara yol açabileceğini belirtiyorlar.
Utah Jeolojik Araştırmalar ve ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumlarınca yapılan çalışmalarda elde edilen yeni bulgulardan, Wasatch Front adı verilen deprem kuşağı boyunca meydana gelen son şiddetli depremin sanılandan çok daha yakın bir zamanda olduğu anlaşıldı. Bu bölgede son büyük depremin 800-1500 yıl önce olduğu sanılırken, yeni bulgular 500 yıl önce meydana geldiğini ve çok kısa bir zaman dilimi içinde tekrarlayabileceğini ortaya koydu.
milliyet.com.tr
-
[quote=jani;149883]usaglar...
marasal sag mı....[/quote]
dimdik ayaktayız ama adam ayakta götürüyor .lelele
-
[quote=jani;149883]usaglar...
marasal sag mı....[/quote]
Sağ, dimdik ve orduların başında..Bir elinde bal öbür elinde esir....:..:
-
usaglar oynamaya deymez...700 puana sıkıştırdı...oynarsan ya 200 puan alırsın yada verırsın...
kmisyon o bu...degmez yaw....
aasama dogru ceset çogalır....oflu hoca gelir gömer....
-
uşaklar 61100 kısa
vurun acımayın...
-
[quote=demir;149887]dimdik ayaktayız ama adam ayakta götürüyor .lelele[/quote]
Sabah resmini yolladığın yengenin arkasına saklan...:::
-
[QUOTE=activex31;149879]63.000 kadar saflardayım artık orayıda geçerse yapacak bir şey yok..[/QUOTE]
umarım dusundugun gıbı olur ama bu adamlar bu saatten sonra longculara kolay kolay para kazandırmazlar dıye dusunuyorum..
sadece kendı mı kazanacak pekı ? bence hayır .. dunden bugune ne degıstı ? sadece makası actılar .. ılersıne goturebılecekler mı ? yenı para gırısı mı olacak spota ?
aga dedıgımız sey ya cok saglam para basıyo yada bu durak son durak.. bılmıyorum bana long da pek mantıklı gelmıyo bu saatten sonra..
illa cokecek bu aga sırtında en cok zıplayan ben olucam.. bugunlerde bıraz hırpalasa yerıdır ama saglık olsun altından gelenı 30 kontratta verdık bugunluk olurda duserse o zaman kotu ıste longcular ıcın..
-
[quote=Astatin;149891]Sabah resmini yolladığın yengenin arkasına saklan...:::[/quote]
arkadaşımızın sevgilisine saklanmam abi o senin tepe tepe kullan. .lelele
-
[quote=demir;149887]dimdik ayaktayız ama adam ayakta götürüyor .lelele[/quote]
lem demir...demir gibisin valla...
lem bu harbi gazanırsak....
seni sirbistan gralı atayacagım....slav ırkını yönetirsin...gacılardan bahsetme sakın...marasal duyarsa...yandın haaaa....
-
Şimdi bu oyalanmanın şöyle bir faydası oldu..bğırsakalrından gördüğüm kadarıyla 60800 gibi saatlik sistemde sata geçer...15 dklık zaten satta 175 den...15 dklıkla saatlik birbirine bu derece yakın yerlerdeyken gelen sinyaller, ballı börek kıvamında pıvan brakıyor....ama buda koşullu..hele bir sat versin...
-
argadaslar...
celcukiyi...rehin filan mı verdiniz...görünürde yok....
-
Allahsız veriye kadar tuttu piyasayı Veri ile yukarı yaparsa son atım barutla shortları yakma operasyonu yapabilir 61800 e kadar yolu var sonrası afedersiniz ama bana göre bubayı gider oradada taze 61,000 üstü ne kadar loncu varsa keser sabırrr ulen sabırrrr 61600 de ekstra shortlar bekliyor sabırrrrr ver ulen pala vierrrr evladummm
-
[quote=demir;149893]arkadaşımızın sevgilisine saklanmam abi o senin tepe tepe kullan. .lelele[/quote]
sark demedim saklan dedim:D:D:D sen her arkasına saklandığına sarkarmısın? :D eyle yaparsan pala da senin az önce dediğin gibi yapar....lelele
-
Aga verdim elibe 61325 ten tut bakalım
-
[quote=jani;149894]lem demir...demir gibisin valla...
lem bu harbi gazanırsak....
seni sirbistan gralı atayacagım....slav ırkını yönetirsin...gacılardan bahsetme sakın...marasal duyarsa...yandın haaaa....[/quote]
slav kadınlarıda pek bir gözel olur beaaaaa....şu VOB la hesap bitince birde sırbitan amı savaş açsak....:rolleyes:
-
yeni geldim .. 100 den kısa .. şelale ..
-
[quote=jani;149896]argadaslar...
celcukiyi...rehin filan mı verdiniz...görünürde yok....[/quote]
En son, long vadilerinde ceylanlar gibi mutlu mutlu sekiyodu ama çok saattir haber yok..sekreterinin kafasına kül tablası atmış olabilir...kıl kapmaya başlamıştı sekreterinin kinayeli bakışlarındna çünkü
-
lem yaklaşık 1000 puan soktu bana....çok agırıma gidiyor....burnumu sürtmedigi yer kalmadı....
seni yiyitler üstünde gidesice....gidişin ola gelişin olmaya...*****üüü....
-
[QUOTE=Astatin;149902]En son, long vadilerinde ceylanlar gibi mutlu mutlu sekiyodu ama çok saattir haber yok..sekreterinin kafasına kül tablası atmış olabilir...kıl kapmaya başlamıştı sekreterinin kinayeli bakışlarındna çünkü[/QUOTE]
kültablasını vobun kafaya geçirecem patron .. küskü geliyo küskü .. hehe :D
-
ABD'li tanınmış yatırımcı Marc Faber, hisse senetlerinin bu yıl için
zirve yapmış olabileceğini ve deflasyon endişeleriyle yüzde 20 gerilemenin
mümkün olduğunu söyledi.
Gloom, Boom & Doom'un da yayıncısı olan Faber, Dolar'ın 'aşırı satış'
durumundan canlanmasının muhtemel olduğunu ve bu durumun hisse senetleri
için olumsuz olacağını kaydetti.
Katıldığı bir TV programında konuşan yatırımcı, "Hisse senetlerinde
bu yıl için zirveyi görmüş isek bu beni şaşırtmaz. Ekonomik haberlerde
önemli bir gelişme olmayacak" dedi.
Faber, Batılı ekonomiler için olumsuz bakışını devam ettirdiğini
vurgulayarak, yeni krizin önlenemediği yalnızca ertelendiği yönündeki
görüşlerini de tekrarladı.
Altın için 8 yıldır Al tavsiyesi veren Faber, bu kez fiyatların
920 Dolar/ons seviyelerine kadar inebileceğini söyledi. Bununla
birlikte kendi altın varlıklarını samayacağını vurguladı.
------------------------
yeterli long topladılar herhalde gelen haberlere bak.. şakamı bunlar yaf..
-
küskü... gel artık.. 60800 bekliyorum ...
attığımız taş ürküttüğümüz kubağaya değmiyor.. 61150 kısalar devam..