Dolarda 1,60 desteği çalışcak gibi görünüyor.Kar realizasyonu sonrası açtığım kısalar zarar yazabilir.
Ama sn HEXEN dediği gibi 31550 e gidecekse dolarda (spot)1,60 altında 1,580 potans var.
Yukarıda 1,62 kırarsa bayağı bir potans var.lelele
Printable View
Dolarda 1,60 desteği çalışcak gibi görünüyor.Kar realizasyonu sonrası açtığım kısalar zarar yazabilir.
Ama sn HEXEN dediği gibi 31550 e gidecekse dolarda (spot)1,60 altında 1,580 potans var.
Yukarıda 1,62 kırarsa bayağı bir potans var.lelele
fdow dediğim gibi saatlik uyumsuzluk ihtimali nedeniyle sakat duruyorda
vadelinin maşllahı var.... o yüzden devam uzuna..
spotta net uyumsuz 15 dakikalıkta..onun düzeltmesini yapıyor.....
Konuyu Toplam 102 Üye okuyor. (51 Kayıtlı üye ve 51 Misafir)
mbm, mgudul, efor, truva, dilemma, abilag, oğuzt, abka, optra, mavi, uufuk, lwarrior, berkedi, Ardasu, thracian, mimar74, follow, özdenil, Malix, aras, sentinus, yorenli, enorton+, QUEEN+, men, pammin, otobus, gingert, maşuk, emrehan, Astatin, bien, oguzhan, yukcel, Nafiz, parderi, bonnie, yavuzblnt, falconettin, türkmen, spreadbetting, ayyu12, daylight, LaNCe, mursevim
yine sustu forum...sayımız hep aynı gibi..100 civarı..
kayıtlı olupta sıfır yazısı olan arkadaşlar var burda
[QUOTE=mbm;64178]Konuyu Toplam 102 Üye okuyor. (51 Kayıtlı üye ve 51 Misafir)
mbm, mgudul, efor, truva, dilemma, abilag, oğuzt, abka, optra, mavi, uufuk, lwarrior, berkedi, Ardasu, thracian, mimar74, follow, özdenil, Malix, aras, sentinus, yorenli, enorton+, QUEEN+, men, pammin, otobus, gingert, maşuk, emrehan, Astatin, bien, oguzhan, yukcel, Nafiz, parderi, bonnie, yavuzblnt, falconettin, türkmen, spreadbetting, ayyu12, daylight, LaNCe, mursevim
yine sustu forum...sayımız hep aynı gibi..100 civarı..
kayıtlı olupta sıfır yazısı olan arkadaşlar var burda[/QUOTE]
birçoğu röntgenci malum yerden:)
[QUOTE=Vob Trader;64179]birçoğu röntgenci malum yerden:)[/QUOTE]
ya röntgenci degilim :D yanıltırım diye yazmıyorum 31375 short yaptım
Al devam ralli var ne diyelim sinyal yok başka kısa yapan macera arar derim
[QUOTE=Vob Trader;64179]birçoğu röntgenci malum yerden:)[/QUOTE]
o anlamda söylemedim...
kimse yazmıyor diye söyledim.. bugün ben sıkılmaya başladımda ondan .. :)
yoksa kimin takip etiği belli zaten..
adam burayı bizi begenmez hakaret yagdırır..burdan da hiç ayrılmaz..
altta durur hep..
görüşürüz arkadaşlar..
erken çıkayım bugün..
kendinize iyi bakın.....
[QUOTE=mbm;64183]görüşürüz arkadaşlar..
erken çıkayım bugün..
kendinize iyi bakın.....[/QUOTE]
Gece için fikrinizi alalım gitmeden:)))
sn hexen vadeli 31,600 geçti.
Yeni potans neresi?
Sayın mbm kardeşim,
Ben 69 yaşında sessiz ve hatta sizln gibi de bilgili değilim.Uzun süreden beri de sizi hayranlıkla izliyorum.Sadece sizler gibi değerli kardeşlerimden faydalanmakla iktifa ediyorum.Sevgiler..
nokta atış yapan arkadaşlara ve sistemine uyup trendde oturabilen arkadaşlara tebrikler..güle güle harcayın..cumadan izleyemeyince flat kaldık malesef..güzel bir fırsatı kaçırdık..