sankodan bir babalık daha geldi helalll.brv.brv.brv
ağalık vermekle olur
ayda 50 ytl evet yanlış duymadınız 50 ytl komisyon ödeyen her müşteriye(hisse senedi) derinlikli fx2000 veriolarmış.
.brv.brv.brv
Printable View
sankodan bir babalık daha geldi helalll.brv.brv.brv
ağalık vermekle olur
ayda 50 ytl evet yanlış duymadınız 50 ytl komisyon ödeyen her müşteriye(hisse senedi) derinlikli fx2000 veriolarmış.
.brv.brv.brv
Ooooo, kapanışı yapmaya geldik ama %+10 yapmışınız vob u, maşallah diyelim, e bu kadar yukarı giden fiyatlarda artık uzun kalınmaz heralde, flat bekle gör bakalım yarın ne olacak demezlermi? saygılar.
yazamıyorum pek aradaslar 250puana stop oldum buralardan dönmeli yoksa 33000leri konuşurz
[QUOTE=bull market;64189]Ooooo, kapanışı yapmaya geldik ama %+10 yapmışınız vob u, maşallah diyelim, e bu kadar yukarı giden fiyatlarda artık uzun kalınmaz heralde, flat bekle gör bakalım yarın ne olacak demezlermi? saygılar.[/QUOTE]
Kısada olmaz sat vermeden trend var trendden inmekde var flatlanırsa
31700'den short giydim.Tamamen duygusal..
[QUOTE=QUEEN;64184]Gece için fikrinizi alalım gitmeden:)))[/QUOTE]
vadeli ve spot alda.. yarım uzun girecegim ben...
dow 8100 üzeri oturabilirse çok daha iyi olur uzunlar için...
şu andaki fikrim o... son 15 dakika daha net olurum..
27200 den beri uzunla geldiğimiz için sisteme uyanlar daha rahat..yarın aşagı olsa nolur..
vadeli ve spotta saatlikler bile alda..onu yazmayı unuttuk...
şu an kısa yapıp kazanan şansına kazanır...sata gelmeden
önemli olan trend devamlılıgı...
aşagı trendi şahsım adıma güzel geldik....
şimdi bu yukarı trende yapıştık..
nerden döner ve sat verirse artık.......
[QUOTE=QUEEN;64191]Kısada olmaz sat vermeden trend var trendden inmekde var flatlanırsa[/QUOTE]
Olsun, kendi kendine coştuysa, kendi kendine göçebilir, yatayda kalabilir, her nane olur, bi halt yokken %+10 yapan şeyin ben şeyine.... :) , saygılar.
Yanımdaki hissecilerede satmayın artık diyorum, dingillik olurda yukarı giderse satarsınız, buradan almayında satmayında diyorum, herkes hemfikir benlen:), saygılar.
[QUOTE=bull market;64194]Olsun, kendi kendine coştuysa, kendi kendine göçebilir, yatayda kalabilir, her nane olur, bi halt yokken %+10 yapan şeyin ben şeyine.... :) , saygılar.[/QUOTE]
Ne naneler var cityde duymadınmı bide imf var açıklasın başbakan sistemde sat versin satarız acele giden ecele gidermil şekilde görüldüğü üzere:..:
[quote=Vob Trader;64188]sankodan bir babalık daha geldi helalll.brv.brv.brv
ağalık vermekle olur
.brv.brv.brv[/quote]
ne yapmak gerekiyor
temsilcimizlemi görüşmeliyiz ?
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;64197]ne yapmak gerekiyor
temsilcimizlemi görüşmeliyiz ?[/QUOTE]
evet müşteri temsiilcinizle görüşün yardımcı olcakdır.
Pekala, yuh artık diyorum. IMF ile anlaşsak her halde bu kadar fiyatlanırdı. Flat izlemeye devam.