sistemn sat vermiyor.
Yoksa çoktan satmıştım
Printable View
sistemn sat vermiyor.
Yoksa çoktan satmıştım
[QUOTE=sazan;64199]Pekala, yuh artık diyorum. IMF ile anlaşsak her halde bu kadar fiyatlanırdı. Flat izlemeye devam.[/QUOTE]
Anlaşma açıklansın beklenti biiti hesabı düşeriz o zaman büyük ihtimal
[quote=sazan;64199]Pekala, yuh artık diyorum. IMF ile anlaşsak her halde bu kadar fiyatlanırdı. Flat izlemeye devam.[/quote]
spot 54564 den başlayan düşüş bir double zigzag ile sonlanmış olabilir, teyit 37682 pivotuna temastır.
[QUOTE=otobus;64185]sn hexen vadeli 31,600 geçti.
Yeni potans neresi?[/QUOTE]
pc acık bıraktım asaya gittim sindi geldim otobusum 31600 asayasında short deneme yapcayım... amma üstesinde short tehlike olur.
[QUOTE=hexen;64203]pc acık bıraktım asaya gittim sindi geldim otobusum 31600 asayasında short deneme yapcayım... amma üstesinde short tehlike olur.[/QUOTE]
Teşekkürler cevabın için.
Dolarda 1,590 larda aşağı potans az..kısa rizikolu
DJI future 8200 geçmiyor. Ama burada uzun açmak benim harcım değil.
Ben de flat kalayım bari
Deutsche mi satıyo nedir?
Spota verişler geldi biraz ondan düştük sanırım, saygılar.
Yarına 30550 destek oldu, görülürde aşağıya sarkarsa iş değişmiştir diye bilmeli, ama bugünşük bu ralliyle idare edicez galiba, eğer düşerek kaparsak korkutmadır derim, bunların yarında %+10 yapmayacağı ne malum? saygılar.
imf den 30 milyar kredi gelsin,vob direk tavandır...ne demek istediğimi anlamak isteyenler 2000 kasım ve 2001 mayısı incelesinler..onun için kısa intihardır kanımca..
Spot hemen toplandı 31000 üzerine, bunlar kararlı, bu kadar alımın ardından çok süper bir ralli yapacaklarını tahmin ediyorum, saygılar.
[QUOTE=abka;64208]imf den 30 milyar kredi gelsin,vob direk tavandır..[/QUOTE]
vob tavan, turkıye ekonomısı taban :)
[quote=abka;64208]imf den 30 milyar kredi gelsin,vob direk tavandır...ne demek istediğimi anlamak isteyenler 2000 kasım ve 2001 mayısı incelesinler..onun için kısa intihardır kanımca..[/quote]
Bunların(py'ler)bahane bulmakta üstlerine yoktur,tek amaçları herkesin beklentisinin tersini yapıp herkesi terse getirmektir.O açıdan siz haklısınız ama beklenti bitti veya istediğimiz kadar para vermediler ..vs bahanesi de olabilir.Ben kontrollü ve stoplu kısa gidiyorum..