[QUOTE=teo;64210]vob tavan, turkıye ekonomısı taban :)[/QUOTE]ekonomi yine sürünür..hatta en az 2 yıl..hatta borsa bile eski dipleri test etmiş olabiliyor..ben ilk tepki adına konuşuyorum..
Printable View
[QUOTE=teo;64210]vob tavan, turkıye ekonomısı taban :)[/QUOTE]ekonomi yine sürünür..hatta en az 2 yıl..hatta borsa bile eski dipleri test etmiş olabiliyor..ben ilk tepki adına konuşuyorum..
24/11 16:18 *erdoğan: (imf Ile Anlaşma) Nihai Açıklamayı Bizzat Ben Yapacağım-cnn Türk
[quote=mozkan;64152]dax 4296 ya dikkat gerçek coşku başlayabilir, halen short cover aşamasındayız, bence tabi[/quote]
dax 4310, dax hedef 4500;)
Piyasalar kapanınca olumlu çok şey açıklanacak, yarın rallinin kralı olacak görülüyor, saygılar, hatta ne yarın, hafta boyunca sürebilirde, saygılar.
dolarda (özellikle bankalar arsında gözüküyor)mükemmel bir negatif uyumsuzluk var..günlüklerde..hemde 2 li tepe..yani dolar artıkın nakavt...
31650 altında kapanış yapmasında, istedikleri korkutmayı yapabilirler, saygılar.
Bende dolar düşmedi düşmedi kaç gündür, bugün neden düştü diyordum, meğer kulağı kesikler varmış, saygılar.
Korkunun ecele faydası yoktur, şimdi aşağıya korku dakikaları başlattılar kendilerince:) saygılar.
Başbakan'ın seçime kadar IMF ile anlaşmıyacağına eminim, açıklama yapacağım demesinden belli, yoksa anlaştık derdi...
dolarda 1470 aşşağı kırılırsa son hedef 1.310 olur..tabiki orta vade..
Yarın 33000 garanti de, 34000 ne zaman olur, 35200 potada bence, daha fazlası öbür gün yada ilerleyen günlerde olabilir diyorum, saygılar.
Yok yok, dolardaki rahatlamadan belli, anlaşma varda, boyutu açıklanacak bence, saygılar.