[QUOTE=Astatin;150024]he brakın....benim eve brakın...
yalnız asker bayanlardan konu nasıl buralara geldi yaw... olayı cıbıldak resimler :cool:boyutuna taşımayalım bence...:cool:[/QUOTE]
he patron demir karıştırdı ortalığı .. birden .. heheh :D:D:D
Printable View
[QUOTE=Astatin;150024]he brakın....benim eve brakın...
yalnız asker bayanlardan konu nasıl buralara geldi yaw... olayı cıbıldak resimler :cool:boyutuna taşımayalım bence...:cool:[/QUOTE]
he patron demir karıştırdı ortalığı .. birden .. heheh :D:D:D
[QUOTE=jani;150026]usaglar...
durumumuz heç eyi degil....aglaşın...öldük bittik yandık deyin...bi yüzde 2 düşşün....[/QUOTE]
ralli patron .. altın vuruş bekliyorum haftaya .. dow düştü düzeltmesini yaptı biz güçlü kaldık ... yeni tepe görecez bence .. ralli .. haftasonuna uzun .. son kararım .. ralli ..
[quote=abka;150022]15;59 kapanışı 800 olursa sat vermiyecek miydi..
oysaki 675 kapattı..[/quote]
cık....o mesaj yazıldığı an geçici sat çıktı... bunu daha öncede konuşmuştuk sanırsam.. 800 den geçici sat veren 700 de vazgeçebilir..terside olabilir..bar kapanışında ne olduğu önemli...
fiyatların ortalamasına v.s. bakan sistemelrde bu olmaz..(misal Mov(5) varsa formülünde olmaz ama Mov(Barssince(koşul)) gibi birşey yazdıysan olur beyle şeyler... :)
[quote=Astatin;150019]APKA;
Benim saatlik hala sat vemedi...[/quote]
benkimde vermedi...la ne vercek zati mal dünün bile üstünde niye SAT versin? deli mi ne? :::
60775 longştayneeee bi 60600 vermedi *****ü
Hoş memlekette FDOW toparladı diye çoğunluk longlamıştır ama yapcek bir şey yok üse pala dayı 61300 e kadar yoksa 60500 stopşayneee
Bayramdan sonraki ilk işlem gününde günlükler kuvvetli al verdi dahada sata geçmez diyorum, uzunlarla tam yol ileriiiiiiiiiii :)
[QUOTE=jani;150026]usaglar...
durumumuz heç eyi degil....aglaşın...öldük bittik yandık deyin...bi yüzde 2 düşşün....[/QUOTE]
jani benden gecmis artık.. uzaktan izleyip hilal taktigiyle cevirecem agayı sımdılık gizleniyorum.. bugun allahtan altın dustude karda kapattık.. sınır mınır kalmadı bundan sonra once aga yapacak hamlesını sonra ben yapacam.. ne la bu ben yapıyorum aga kafasına gore makas acıyo yok buyutuyo yok daraltıyo .. aga kararını versın sonra ben ona uyarım bundan sonra..
[quote=SEYYAH;150031]benkimde vermedi...la ne vercek zati mal dünün bile üstünde niye SAT versin? deli mi ne? :::[/quote]
::::::::: pamık hiç güleceğim yoktu....yani fiyatın dünün üzerinde olması yeterli sat vermemesi için ylemi...:::::::::arada ne olduğunun önemi yok yani::::::
en basit örnek; 2000 puan çıktı diyelim düne göre, sonra 1500 düştü..senin hesaba göre sat vermemesi lazım hei:..::..:
verdim tekrar 800 den... kısa devam...
Akşam akşam ezber bozmadı gene Allahsızlar ulen bir kerede KY yi terse getirmeden para verin beee.
Fdow a baktık sabah bizim 61,000 seviyesine gelmiş Allah dedik 61825 longladık 100 puanı kucağa bıraktılar demekki korkmadığın poza girmeyeceksin korkuyorsan para kazanıyorsun bu kadar basit
flatos seyredos bugün 175 puan puan yeteros allahtan bugünde çarpılmadım buna şükür
[quote=Astatin;150035]::::::::: pamık hiç güleceğim yoktu....yani fiyatın dünün üzerinde olması yeterli sat vermemesi için ylemi...:::::::::arada ne olduğunun önemi yok yani::::::
en basit örnek; 2000 puan çıktı diyelim düne göre, sonra 1500 düştü..senin hesaba göre sat vermemesi lazım hei:..::..:[/quote]
inan bana bunu yazıcanı biliydim...oltaya geldin yavrım :D
tabiiki dünün üstünde olması tek başına bi halta yaramaz.ama ne dün ne bugün öyle heyvan gibi çıkıpta geride heyvan gibi düşmedi.ne oliy? az çıkıy geri düşiy sonuç sıfır...60 dk ve üzeri için SAT oluşturacak bir hareket değil bunnar.
yani ben SHORT yapmam en azından :D
[QUOTE=mbm;150036]verdim tekrar 800 den... kısa devam...[/QUOTE]
[QUOTE=stonhand;150037]Akşam akşam ezber bozmadı gene Allahsızlar ulen bir kerede KY yi terse getirmeden para verin beee.
Fdow a baktık sabah bizim 61,000 seviyesine gelmiş Allah dedik longladık 100 puanı kucağa bıraktılar demekki korkmadığın poza girmeyeceksin korkuyorsan para kazanıyorsun bu kadar basit
flatos seyredos bugün 175 puan puan yeteros allahtan bugünde çarpılmadım buna şükür[/QUOTE]
Ne güzel işte "alın verin, ekonomiye can verin" :)
[QUOTE=Astatin;150035]::::::::: pamık hiç güleceğim yoktu....yani fiyatın dünün üzerinde olması yeterli sat vermemesi için ylemi...:::::::::arada ne olduğunun önemi yok yani::::::
en basit örnek; 2000 puan çıktı diyelim düne göre, sonra 1500 düştü..senin hesaba göre sat vermemesi lazım hei:..::..:[/QUOTE]
Yaw asti bırak bu teorik lafları, günlerdir yeşil halka diyon, NU diyon, PU diyon ama düşüremiyon bu borsayı :::
[quote=SEYYAH;150038]inan bana bunu yazıcanı biliydim...oltaya geldin yavrım :D
tabiiki dünün üstünde olması tek başına bi halta yaramaz.ama ne dün ne bugün öyle [COLOR=red]heyvan gibi çıkıpta geride heyvan gibi düşmedi[/COLOR].ne oliy? az çıkıy geri düşiy sonuç sıfır...[COLOR=red]60 dk ve üzeri için SAT oluşturacak bir hareket değil bunnar.[/COLOR]
yani ben SHORT yapmam en azından :D[/quote]
bu heyvanlar kaç puana tekabül ediyo:) ne kadar çıkıp düşerse senin için makbul:..::..: 30 dklık sat verdi desem hemde 3 bar önce :)
zildaq .. yyldaq .. pbldaq .. 675 long devam .. ralli ralli ralli ..
17,00 veri bombardımanı var looo gardaşlar dikkatttt
Abi yemisim verisini ne olursa olsun bu sefer veriye flatos..
fxci nerde yaw...
[QUOTE=enorton;150039]Ne güzel işte "alın verin, ekonomiye can verin" :)[/QUOTE]
he aynen...rakıda içek lazım arada,,
rakı içersen;
Tekel fabrikası kazanır, Tekel Bayiileri kazanır,
> meyhaneler kazanır, peynirciler kazanır, mezeciler kazanır, balıkçılar
> kazanır, anason üreticisi çiftçiler kazanır, şişe üreticisi kazanır,
> nakliyeci kazanır, taksiciler kazanır,
>
>
>
> İçtikten sonra kaza yaparsan; kaportacı kazanır, tamirci kazanır,
> hastaneler kazanır, doktorlar kazanır,
>
>Kaza yapıp ölürsen; mezarcılar kazanır, tabutçular kazanır, imamlar
> kazanır, çiçekçiler kazanır, lokmacılar kazanır,
>
> Velhasıl tüm Türkiye Kazanır...
[quote=enorton;150040]Yaw asti bırak bu teorik lafları, günlerdir yeşil halka diyon, NU diyon, PU diyon ama düşüremiyon bu borsayı :::[/quote]
hahaahah..PU deyip düşmesini istemem garip olurdu zaten...NU,PU biri düşüş biri çıkış demek :) onlara bi daha dön bak :)..Ayrıca o yatay piyasa işi..emortıımmm:..:
[quote=Astatin;150041]bu heyvanlar kaç puana tekabül ediyo:) ne kadar çıkıp düşerse senin için makbul:..::..: 30 dklık sat verdi desem hemde 3 bar önce :)[/quote]
60.000 i delsinler...taam mı onnan sonna duruma bakarım abi...
ben ağır kütleyim pardon kitleyim abi anadın nı?
boşver sen 30 dk. yı 3 BAR önce SAT veren döner 3 BAR sonra AL verir .kom
alt periyotlar kevgire döndü asti şu an yön yukarı ve bunun bozulması için hiç değilse 60 dk lığın tacize uğraması lazım.ya da tecavüze :p
[QUOTE=mbm;150046]he aynen...rakıda içek lazım arada,,
rakı içersen;
Tekel fabrikası kazanır, Tekel Bayiileri kazanır,
> meyhaneler kazanır, peynirciler kazanır, mezeciler kazanır, balıkçılar
> kazanır, anason üreticisi çiftçiler kazanır, şişe üreticisi kazanır,
> nakliyeci kazanır, taksiciler kazanır,
>
>
>
> İçtikten sonra kaza yaparsan; kaportacı kazanır, tamirci kazanır,
> hastaneler kazanır, doktorlar kazanır,
>
>Kaza yapıp ölürsen; mezarcılar kazanır, tabutçular kazanır, imamlar
> kazanır, çiçekçiler kazanır, lokmacılar kazanır,
>
> Velhasıl tüm Türkiye Kazanır...[/QUOTE]
Abi ne yaptın, adamı ahirete gönderdin neredeyse ahirettekiler bile kazanacak:..::..: ne rakıymış beaaa:::
[QUOTE=Astatin;150047]hahaahah..PU deyip düşmesini istemem garip olurdu zaten...NU,PU biri düşüş biri çıkış demek :) onlara bi daha dön bak :)..Ayrıca o yatay piyasa işi..emortıımmm:..:[/QUOTE]
.dng.dng.dng
Yapma bea asti Pozitif uyumsuzluk nedir negatif uyumsuzluk nedir biliyoruz çok şükür... Kafiye olsun diye dedik heralde, TA bilmiyorsak o kadar değil :(
vay canına küsküyü vermişsiniz ben yokken.
tatar 2.tokadıda yemiş 61175 alış 61025 ten satışa dönmüş.
bizim stopta patlamış bu arada..
[QUOTE=YAVUZHAN;150051]vay canına küsküyü vermişsiniz ben yokken.
tatar 2.tokadıda yemiş 61175 alış 61025 ten satışa dönmüş.
bizim stopta patlamış bu arada..[/QUOTE]
Boşver Allah tren kazası vermesin yavuzhan...
[quote=enorton;150050].dng.dng.dng
Yapma bea asti Pozitif uyumsuzluk nedir negatif uyumsuzluk nedir biliyoruz çok şükür... Kafiye olsun diye dedik heralde, TA bilmiyorsak o kadar değil :([/quote]
bende bilmiyosun diye değil, bu yazımını yakaladım diye yazdım zati....
ama yeşil halka da düşüş demek değil..:D:D:D dönüş demek.boks. ha bu arada onlara dön bak dediğimde graflara bak, pu ya nu ya bak değil
Uşaklar bir satış baskısımı var ne...
Moody’s kapatılsın!
Selim ATALAY
Moody’s kendini kapatıp tasfiye etsin!
Öneri bizim değil, eski bir Moody’s çalışanının.
geceye uzun kararım kesin .. dow kapanış tahminim 10011,31 kayıtlara geçsin ..
cümleten iyi akşamlar ... iyi haftasonları ..
Uzun devam anasını satayım...
herkese iyi tatiller..ii akşamlar.
[QUOTE=selçuklu;150056]geceye uzun kararım kesin .. dow kapanış tahminim 10011,31 kayıtlara geçsin ..
cümleten iyi akşamlar ... iyi haftasonları ..[/QUOTE]
700 uzun lo.....
[QUOTE=Astatin;150054]Uşaklar bir satış baskısımı var ne...[/QUOTE]
ağam işi biliyor .. satış baskısı gibi gösteriyor alış baskısını ..
ağam eyi oğlandır ..
soyacam ağayı . .ralli .. aq .. :):)
[QUOTE=Astatin;150053]bende bilmiyosun diye değil, bu yazımını yakaladım diye yazdım zati....
ama yeşil halka da düşüş demek değil..:D:D:D dönüş demek.boks.[/QUOTE]
Ben küstüm oynamıyorum :):(
[QUOTE=activex31;150055]Moody’s kapatılsın!
Selim ATALAY
Moody’s kendini kapatıp tasfiye etsin!
Öneri bizim değil, eski bir Moody’s çalışanının.[/QUOTE]
Hop hooop Olmaz, tamda bizim tahvil notumuzu yükseltecekken kapatılmasın yaaa:::
[QUOTE=bull market;150057]Uzun devam anasını satayım...
herkese iyi tatiller..ii akşamlar.[/QUOTE]
bull patron .. .tırsıyom valla .. sen böyle yazdıkça ...üüüüüü
eft shortcuları yıldırığ longcuları topladılar halada toplamaya devam edıyolar demekkı cokuş yakın..
lanet olsun içimdeki ayu sevgisine... aga cok canımı yakacak coook..
Buarada Ağustosun son haftası ve Eylül ayı ilk haftası bana göre çok sayılabilecek paralar kaybettim... Gerçekten moralim bozuldu ve kafaya çok taktım denebilir...
Dün gece bir rüya gördüm ve üstüne bugün camiye giderken bir olay yaşadım, aslında ne kadar boş şeylere üzülüp kafa yorduğumu farkettim. Klasik cümle olacak ama hayatta en son önemli olan şey paradır, paraya daha fazla önem verip hayatımızı zehir etmeyelim...
Dax dow bov ne yapmış hepsini kapatın bence ve 2 gün boyunca başka şeylerle ilgilenin...
herkese iyi tatiller iyi akşamlar
flatos hafta sonu kafayı VOB la meşgul etmeyos rahatos cumartesi pazar kitap okuyos
gel lem delianlıysan....gaypak *****....SENİ SOYACAGIM...GIPRASMA BOSUNA...
[QUOTE=enorton;150064]Bbuarada Ağustosun son haftası ve Eylül ayı ilk haftası bana göre çok sayılabilecek paralar kaybettim... Gerçekten moralim bozuldu ve kafaya çok taktım denebilir...
Dün gece bir rüya gördüm ve üstüne bugün camiye giderken bir olay yaşadım, aslında ne kadar boş şeylere üzülüp kafa yorduğumu farkettim. Klasik cümle olacak ama hayatta en son önemli olan şey paradır, paraya daha fazla önem verip hayatımızı zehir etmeyelim...
Dax dow bov ne yapmış hepsini kapatın bence ve 2 gün boyunca başka şeylerle ilgilenin...[/QUOTE]
ralli patron .. golü atacaz merak etme .. bu film böyle bitmez .. altın vuruş olacak bence .. hayırlı olsun .. :)