-
[quote=enorton;150102]Abi foruma yazarken komisyon alınmıyor daha sık yazabilirsin, özlettin kendini :)[/quote]
biraz yoğunum trend sistemimin son 13 yılını test ediyorum imkb30 da
bir de yazacak birşey yok bu 59 bin pivotu 16 seanstır beton attırdılar bana
gerçi
hazirandada 43bin pivotu 17 seans boyunca pivot yaptırmışlardı
sonrası malum:..:
yine yukarı patlayacak gibi duruyor bakalım artık tuzak değilse zero işlem devam ederim...
neyse herkese iyi tatiller
-
[QUOTE=enorton;150103]Yahu asti yapma etme inan mesajının sadece ilk satırını okudum, gerisini tahmin edebiliyorum... Şaka amaçlı söylenmiş bi sözü nereye getirdin... Aramızdaki samimiyete dayanarak takılmıştım sadece...[/QUOTE]
he valla enortonun tampon meselesini bile günlerce yazdık burada adam takılmadı. sen en takılıyorusn astetonum maraşalım. bi de o kadar esir gız verdik saaa .dng
-
[QUOTE=enorton;150104]Eee sonra nolcak? Rüyada ne diyecekler? Kutuna git mi diyecekler :D[/QUOTE]
Yok ak sakallı bir dede geliyormuş.
-
[QUOTE=VOBiX;150112]Yok ak sakallı bir dede geliyormuş.[/QUOTE]
Geyiğe devam,
Ak sakallı dede ne diyecek onu merak ettim. Sonuçta kutuyu sen seçmiyorsun sanırım, sana şans eseri geliyo. O yüzden şu kutuyu seç diyemez. Sadece kutuna git ya da teklifi kabul et der... İş o aşamaya gelirse zaten ben teklifi kabul ederim, o yüzden rüyaya da ak sakallı dedeye de gerek yok :D
-
[QUOTE=Astatin;150105]ya valla çok pardon cerfin..bende rahatsız oldum, yani forumu takip edip izleyen bayan arkadaşlardan rahatsız olanlar olabilir deyu..walla en az suçlu benim..esir bayan muhabbetini demir başlattı..ben güzide seçme bayan askeri birlik resmi kydum sadece...ama TOKOBa işi çığrından çıkardı:..::..::..::..: ama forumda maşallah..süper katılım oldu yani..:..:
Hellim Fairgirl iyi sabretmiş valla.. yada daha mesajları görmedi..belkide sabretmeyecek....:confused::confused::confused::confused: way bee..neredeyse tüm aktif üyelerinin yasaklandığı forum olarak tarihe geçermiyiz...olurmu olur:)
sonra forum bayanlara kalır..sizde artık erkek esir muhabbeti yaparsınız..ne diyim..üwww[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;149978]emortım,
boşver longu şortu vobu mobu yaaww....[COLOR="Red"]venezuella yada brezilya ordusundan enstantaneler varsa onları da alalım benzer şekilde...[/COLOR]
bu kadar ilgi normak..türk milleti konuksever bir millettir..şahsen ben ırklar arası sıcak ilişkilerden yanayım..savaşmayalım...:)yani[/QUOTE] Hitlerden kötü ırkçılık yapıp Venezüellalı esir siparişi veren bendim dimi .dng
-
[QUOTE=Astatin;150105]
Hellim Fairgirl iyi sabretmiş valla.. yada daha mesajları görmedi..belkide sabretmeyecek....:confused::confused::confused::confused: way bee..neredeyse tüm aktif üyelerinin yasaklandığı forum olarak tarihe geçermiyiz...olurmu olur:)
sonra forum bayanlara kalır..sizde artık erkek esir muhabbeti yaparsınız..ne diyim..üwww[/QUOTE]
işin garibi adminimiz bayan, moderatörümüz bayan ve forumun haline bak..:..:.dng
buldunuz iki hoşgörülü, yumuşak bayan yöneticiyi, azdınız...dng benim gibi birinin eline düşmediğiniz için şanslısınız ne diyim...boks.
-
[quote=jerfin;150115]işin garibi adminimiz bayan, moderatörümüz bayan ve forumun haline bak..:..:.dng
buldunuz iki hoşgörülü, yumuşak bayan yöneticiyi, azdınız...dng benim gibi birinin eline düşmediğiniz için şanslısınız ne diyim...boks.[/quote]
Ben kılıbığım vallahiii dün aşkı memnu bugün hanımın çiftliği bu yeni dizilerle benim hanımın yüzü perşembe ve cuma gülüyor bende internetten kurtlar vadisini kulaklıkla seyrediyorum ulen nedir bu erkeklere yapılan eziyet üüüüüüüüüüüüüvvvvvvv
-
[QUOTE=stonhand;150116]Ben kılıbığım vallahiii dün aşkı memnu bugün hanımın çiftliği bu yeni dizilerle benim hanımın yüzü perşembe ve cuma gülüyor bende internetten kurtlar vadisini kulaklıkla seyrediyorum ulen nedir bu erkeklere yapılan eziyet üüüüüüüüüüüüüvvvvvvv[/QUOTE]
hiç olmazsa internetten kulaklıkla olsun izleyebiliyormuşsun.. daha ne istiyorsun işte..:..::..:.dng
-
[QUOTE=stonhand;150116]Ben kılıbığım vallahiii dün aşkı memnu bugün hanımın çiftliği bu yeni dizilerle benim hanımın yüzü perşembe ve cuma gülüyor bende internetten kurtlar vadisini kulaklıkla seyrediyorum ulen nedir bu erkeklere yapılan eziyet üüüüüüüüüüüüüvvvvvvv[/QUOTE]
Kadın erkek eşitliği istiyoruz. İşin garibi ülkemde kadınalra torpil geçilirken mağdur olduğunu söyleyip kadın erkek eşitliğini isteyen de kadınlar.
-
[QUOTE=jerfin;150115]işin garibi adminimiz bayan, moderatörümüz bayan ve forumun haline bak..:..:.dng
buldunuz iki hoşgörülü, yumuşak bayan yöneticiyi, azdınız...dng benim gibi birinin eline düşmediğiniz için şanslısınız ne diyim...boks.[/QUOTE]
Seni mod yapalım. Hazır boştasın...
Mod olunca forumu amazona çevirmek yok ama .kom
-
[QUOTE=enorton;150113]Geyiğe devam,
Ak sakallı dede ne diyecek onu merak ettim. Sonuçta kutuyu sen seçmiyorsun sanırım, sana şans eseri geliyo. O yüzden şu kutuyu seç diyemez. Sadece kutuna git ya da teklifi kabul et der... İş o aşamaya gelirse zaten ben teklifi kabul ederim, o yüzden rüyaya da ak sakallı dedeye de gerek yok :D[/QUOTE]
Ben izlemiorum da bir ara denk geldi adam rüyalarımı anlatıyorum diye benle dalga geçiyorsunuz ama geçen ak sakallı dednin dediği çıktı. sıkışırsanniyet et rüyaya yat dedi bana gibi bir şeyler dedi. sanırım bunun borcu filan varmış. Sıkıntın geçecek gibi birşeyler demiş ak sakallı dede. Kutuyla alaksı yoktu.
-
[QUOTE=VOBiX;150118]Kadın erkek eşitliği istiyoruz. İşin garibi ülkemde kadınalra torpil geçilirken mağdur olduğunu söyleyip kadın erkek eşitliğini isteyen de kadınlar.[/QUOTE]
ilk defa kadın-erkek eşitliği istiyoruz diyen bi erkek..:confused::confused::))).kom
-
[quote=VOBiX;150114]Hitlerden kötü ırkçılık yapıp Venezüellalı esir siparişi veren bendim dimi .dng[/quote]
hop hop karıştırmayalım..benim benzer enstatntaneler istediğim resim, giyinik bir rus kızının siperdeki haliydi...senin koydukların ne giyinikti ne de tekdi:::
-
[QUOTE=VOBiX;150119]Seni mod yapalım. Hazır boştasın...
[COLOR="Red"]Mod olunca forumu amazona çevirmek yok ama [/COLOR].kom[/QUOTE]
forumdaki erkek hegomanyasını bitirmek için kendimi feda etsem miki..:..::..:
-
[quote=VOBiX;150119]Seni mod yapalım. Hazır boştasın...
Mod olunca forumu amazona çevirmek yok ama .kom[/quote]
forumu podyuma çevirmek için mod olmak gerekmiyosa amazona çevirmek için de gerekmiyordur..dimi tokoba:D:D:D
-
[quote=enorton;150107]İnan yanıldın tüm samimiyetimle söylüyorum... Mesajının geri kalanını okudum, böyle bir izlenim bıraktığım için üzüldüm doğrusu üüü
sistemler konusunda matriks, MS ile ilgili formüller hk. sana kaç kere pm attığımı biliyosun, senin bildiklerinin onda birini bilmiyorumdur ben... Seni TA konusunda eleştirmek ne haddimize...[/quote]
beni her konuda sınırsız eleştirebilirsin..benden çok yada az şeyde biliyor olabilirsin.ama konu o değil...neyse uzatmayalım bu konuyu
-
Abi yapmayın etmeyin ya, bu kadar taviz vermeyin :D Kurtlar Vadisinin bizim hanım da fanatiği o yüzden sıkıntı yok ama olmasa da farketmezdi zaten... Hele Beşiktaşın maçı varken bana hiçbir kuvvet başka bişey izletemez...
-
Uhhhhh... Hellim Fairgirl bir uğrayıp geçmiş...Cerfine teşşekür etmiş ama aşağıdaki on-line listde yok..mesaj vermiş..burdayım ayağınızı denk alın demiş..ben yapmadım, DEMİR,TOKOBA, SELÇUKLU suçludur..ben sadece sempatizanım..üwww
işin garibi adminimiz bayan, moderatörümüz bayan ve forumun haline bak..:..:.dng
buldunuz iki hoşgörülü, yumuşak bayan yöneticiyi, azdınız...dng benim gibi birinin eline düşmediğiniz için şanslısınız ne diyim...boks.
[RIGHT][URL="http://www.voborsa.com/forum/newreply.php?do=newreply&p=150115"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/quote.gif[/IMG][/URL] [URL="http://www.voborsa.com/forum/newreply.php?do=newreply&p=150115"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/multiquote_off.gif[/IMG][/URL] [URL="http://www.voborsa.com/forum/newreply.php?do=newreply&p=150115"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/quickreply.gif[/IMG][/URL] [URL="http://www.voborsa.com/forum/post_thanks.php?do=post_thanks_add&p=150115&securitytoken=1253902424-a050f45c36c23fb37e4a6e49533f1a0c2c0288b0"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/post_thanks.gif[/IMG][/URL] [/RIGHT]
[B]4 kişi bu gönderiye teşekkür etmiştir / katıldığını belirtmiştir.[/B] [URL="http://www.voborsa.com/forum/post_thanks.php?do=post_thanks_remove_user&p=150115"]Verdiğin teşekkürü sil[/URL] [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=596"]Astatin[/URL] (Bugün), [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=52"][B]HeLLiM[/B][/URL] (Bugün), [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=937"]SaNCaKTaR[/URL] (Bugün), [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=1207"]stonhand[/URL]
-
[QUOTE=Astatin;150124]forumu podyuma çevirmek için mod olmak gerekmiyosa amazona çevirmek için de gerekmiyordur..bimi tokoba:D:D:D[/QUOTE]
topu topu kaç bayanız ki burada...boks. azınlık haklarının genişletilmesini talep ediyorum..:))) mesela bir bayan 10 ayrı nick ile yazabilmeli.. ee anca eşitlenir sayı..:rolleyes:
-
[QUOTE=Astatin;150125]beni her konuda sınırsız eleştirebilirsin..benden çok yada az şeyde biliyor olabilirsin.[B]ama konu o değil[/B]...neyse uzatmayalım bu konuyu[/QUOTE]
Konu nedir bana özelden atabilirsin, ben konunun ne olduğunun farkında değilim... Özelden sorduğumda, "[B]sorun yok[/B]" deyip hala buradan devam edip konuyu uzatmana da ben anlam veremedim doğrusu...
-
[quote=enorton;150129]Konu nedir bana özelden atabilirsin, ben konunun ne olduğunun farkında değilim... Özelden sorduğumda, "[B]sorun yok[/B]" deyip hala buradan devam edip konuyu uzatmana da ben anlam veremedim doğrusu...[/quote]
mesajını update etmişsin de o yüzden yazdım..yani konu "ben bilgiliyim ve ben eleştirilmezim" gibi bir şey değildir.... her neysee
-
[quote=jerfin;150128]topu topu kaç bayanız ki burada...boks. azınlık haklarının genişletilmesini talep ediyorum..:))) mesela bir bayan 10 ayrı nick ile yazabilmeli.. ee anca eşitlenir sayı..:rolleyes:[/quote]
yaww bende merak ediyorum kaç bayan olduğunu..cerfin, hellim, kuin, mersi birde forum cilalı taş devrindeyken pelinn vardı..vay be..hakkaten azmış sayınız...gerçi tokoba nın geceye kısa pozda girdiklerinin bilinmesini istemeyen gizemli adamları var..onlarda bayan olabilir...ama sonuçta bilinen ve halen yaşayan 4 kişisiniz.. hatta Hellim i ve mersi yide sayma bence..kala kala ikisiniz..ü[url]www..üzüldüm[/url] size valla...foruma birkaç yüz tane bağyan transfer edelim...................................:..: sizin için yani..
-
[QUOTE=Astatin;150130]mesajını update etmişsin de o yüzden yazdım..yani konu "ben bilgiliyim ve ben eleştirilmezim" gibi bir şey değildir.... her neysee[/QUOTE]
Ok nema problema...
-
[QUOTE=Astatin;150131]yaww bende merak ediyorum kaç bayan olduğunu..cerfin, hellim, kuin, mersi birde forum [B]cilalı taş devrindeyken pelinn vardı..[/B]vay be..hakkaten azmış sayınız...gerçi tokoba nın geceye kısa pozda girdiklerinin bilinmesini istemeyen gizemli adamları var..onlarda bayan olabilir...ama sonuçta bilinen ve halen yaşayan 4 kişisiniz.. hatta Hellim i ve mersi yide sayma bence..kala kala ikisiniz..ü[url]www..üzüldüm[/url] size valla...foruma birkaç yüz tane bağyan transfer edelim...................................:..: sizin için yani..[/QUOTE]
Abi pelin yakında gelir, kira kontratının süresi bitmek üzere :)
-
queen nerdesiiin..üüüüüüüüüüüü
-
[quote=jerfin;150134]queen nerdesiiin..üüüüüüüüüüüü[/quote]
KUIN hafta içi bile eğlencenin gözüne gözüne vuruyordu...Cuma akşamı hiç affetmez..dur ya bende gideyim bir yerlere..Kadıköy yeni barlar sokağında, soğuğa rağmen hala hayat var...:)..
-
[QUOTE=Astatin;150136]KUIN hafta içi bile eğlencenin gözüne gözüne vuruyordu...Cuma akşamı hiç affetmez..dur ya bende gideyim bir yerlere..Kadıköy yeni barlar sokağında, soğuğa rağmen hala hayat var...:)..[/QUOTE]
buddha bar'a git..:)))
-
[QUOTE=Astatin;150131]yaww bende merak ediyorum kaç bayan olduğunu..cerfin, hellim, kuin, mersi birde forum cilalı taş devrindeyken pelinn vardı..vay be..hakkaten azmış sayınız...gerçi tokoba nın geceye kısa pozda girdiklerinin bilinmesini istemeyen gizemli adamları var..onlarda bayan olabilir...ama sonuçta bilinen ve halen yaşayan 4 kişisiniz.. hatta Hellim i ve mersi yide sayma bence..kala kala ikisiniz..ü[url]www..üzüldüm[/url] size valla...foruma birkaç yüz tane bağyan transfer edelim...................................:..: sizin için yani..[/QUOTE]
Değişik zamanlarda aşağıda ismi görünenlerden en az iki kişi daha var bayan. Şu an yoklar.
-
[QUOTE=VOBiX;150138]Değişik zamanlarda aşağıda ismi görünenlerden en az iki kişi daha var bayan. Şu an yoklar.[/QUOTE]
aşağıda ismi görünen değil, forumda mesajı görünen hemcinsler istiyoruummm..:)))
-
[COLOR=red]-g 20 sonuc bıldırısı[/COLOR]
-[B]lıderler, kuresel ekonomık dengesızlıklerın[/B]
[B]gıderılmesı ıcın onlem alınması konusunda hemfıkır[/B]
[B]-kuresel ekonomık krıze karsı mucadeleyı kazandık[/B]
pıttsburgh (a.a) - 25.09.2009 - dunyanın en buyuk ekonomısıne sahıp
ulkelerın lıderlerını bır araya getıren [COLOR=red]g-20 zırvesınde, kuresel ekonomık [/COLOR]
[COLOR=red]dengesızlıklerın gıderılmesı ıcın onlem alınması konusunda mutabakat saglandıgı [/COLOR]
[COLOR=red]bıldırıldı.[/COLOR]
Hazırlanan sonuc bıldırısı taslagına gore, 1930`lardakı buyuk buhran`dan
sonrakı en buyuk ekonomık[COLOR=red] krıze yol acan nedenler arasında yer alan [/COLOR]
[COLOR=red]dengesızlıklerın gıderılmesı ıcın reformlar yapılması konusunda mutabakata [/COLOR]
[COLOR=red]varıldı.[/COLOR]
Bu cercevede ulkelerın dıs tıcaret acıklarının dusurulmesının, butce
acıklarının daraltılmasının saglanmasına yonelık hedefler formule edılmesı
konusunda gorus bırlıgıne varıldı. Soz konusu uygulamalar arasında, bır ulkenın,
bır dıgerı tarafından ızlenmesı, kontrol edılmesı de bulunuyor. Ancak bu
onlemler, hedefı tutturamayan ulkenın cezalandırılması gıbı bır yol
ıcermıyor.
Lıderler ortak belgede, kuresel ekonomık krıze karsı mucadelenın
kazanıldıgını ılan edıyor. Nısan ayında yapılan oncekı toplantıda ekonomık
canlanma ıcın gereken onlemlerın alınması, [COLOR=red]fınansal sıstemın onarılması, kuresel [/COLOR]
[COLOR=red]kredı akısının korunması gıbı onlemler uzerınde mutabakata varıldıgı [/COLOR]
anımsatılarak, bu tedbırlerın ıse yaradıgı ılan edılıyor.
Tedbırlerın, tehlıkenın durdurulması, kuresel ekonomık hareketlerdekı
keskın ınısın onlenmesıne karsı ıyı bır yanıt olusturdugunun ıfade edıldıgı
belgede, sanayı uretımı neredeyse tum g-20 ulkelerınde artmaya baslamıs, tıcaret
ıyılesmeye baslamıstır denıyor. Belgede, fınans kuruluslarının sermayelerını
arttırmaya basladıgı da ıfade edılıyor.
Belgede buna karsın yapılması gereken hala cok sey oldugu belırtılerek,
bu cercevede ekonomılerın daha ıstıkrarlı bır ortamda buyumesının guvence altında
tutulması ıcın kuresel buyumenın ıc dengelerının saglanması gerektıgı, ayrıca
[COLOR=red]fınans sıstemının reforme edılmesının sart oldugu ıfade edılıyor.[/COLOR]
belgede, normallesme duygusu, rehavete yol acmamalıdır ıfadesıne yer
verılıyor.
(ap-reu-rem-moc)
21:59 25/09/09
--aa--|
-
[quote=Astatin;150122]hop hop karıştırmayalım..benim benzer enstatntaneler istediğim resim, giyinik bir rus kızının siperdeki haliydi...senin koydukların ne giyinikti ne de tekdi:::[/quote]
he valla dedim bi sonraki ekleyeceği resim anadan üryan dana büryan resimler olacak :::
-
[quote=SEYYAH;150141]he valla dedim bi sonraki ekleyeceği resim anadan üryan [B]dana büryan[/B] resimler olacak :::[/quote]
Gezginim SEYYAHIM,
Bazı dostlarımız alınmasın ama büryan KUZU dan olur,bide KEÇİ den ha bak bu uyar senin resime...:)
-
[quote=ERGEN;150143]Gezginim SEYYAHIM,
Bazı dostlarımız alınmasın ama büryan KUZU dan olur,bide KEÇİ den ha bak bu uyar senin resime...:)[/quote]
biliyom yafu ama ana-dana kafiyeli ossun diye öyle yazdım.kuzu yazsam mı diye düşündüm geri ama bu seferde bizim kuzu alınır, bunların niyeti bozuk beni pişirecekler filan der diye düşündüm :::
-
[QUOTE=SEYYAH;150141]he valla dedim bi sonraki ekleyeceği resim anadan üryan dana büryan resimler olacak :::[/QUOTE]
Millet o beklentiye girdiyse reytingler tavan olmuştur. .dng
-
[quote=selçuklu;150070]geceye uzun ..[/quote]
bendende geceye uzun... kritik yerde kapadılar...sistem sat vermek üzere... dow 700 üstünde kapanmazsa.. sat teyit ulur.. bizde karın ağrısı başlar...
-
[B]-INGILTERE
-MILIBAND: AKLI BASINDA HIC
KIMSE IRAN ILE CATISMA ISTEMEZ
[/B]
LONDRA (A.A) - 25.09.2009 - INGILTERE DISISLERI BAKANI DAVID MILIBAND,
AKLI BASINDA HIC KIMSENIN, IRAN ILE NUKLEER PROGRAMI NEDENIYLE BIR CATISMAYA
GIRMEK ISTEMEYECEGINI SOYLEDI.
MILIBAND, CHANNEL 4 HABER KANALINA YAPTIGI ACIKLAMADA, AKLI BASINDA HIC
KIMSE, IRAN ILE NUKLEER FAALIYETLERI NEDENIYLE ASKERI BIR CARPISMAYA GIRMEK
ISTEMEZ. BU NEDENLE BEN DAIMA YUZDE YUZ DIPLOMATIK YOLA BAGLI OLDUGUMUZU
SOYLUYORUM. DIPLOMATIK YOLUN ISLEYEBILECEGINE INANIYORUM DEDI.
DAVID MILIBAND, IRANLILARIN SILAHSIZLANMA ANLASMASI CERCEVESINDE
HAKLARINI YERINE GETIRECEK SIVIL NUKLEER PROGRAMA SAHIP OLMAK ISTEDIKLERINI
BELIRTEREK, BUNU, GIZLI YA DA ACIK BIR ASKERI NUKLEER PROGRAMA SAHIP
OLMAYACAKLARI YONUNDEKI SORUMLULUKLARINI KABUL ETTIKLERI SURECE YAPABILIRLER
DIYE KONUSTU.
(REU-GMT-MOC)
22:55 25/09/09
--AA--|
[B]Bu akşam bu konuda o kadar farklı taraflardan mesajlar geçtiki,nihayet bunu siteye vermeye karar verdim,AZIMI ÇOĞA TUTUN...:) [/B]
-
:D[QUOTE=Astatin;150136]KUIN hafta içi bile eğlencenin gözüne gözüne vuruyordu...Cuma akşamı hiç affetmez..dur ya bende gideyim bir yerlere..Kadıköy yeni barlar sokağında, soğuğa rağmen hala hayat var...:)..[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;150137]buddha bar'a git..:)))[/QUOTE]
Milletin erkeği ne şanslı, biz burada forumda finansal krizi takibededuralım, kuin eğlencenin gözüne vuradursun, pariste hemcinslerim kış sezonunda finansal verileri takibederken krizin analizini striptiz gösterisinde seyrederken yapacak, üstelik hiçbir feministinde şikayeti olmadan oh ne rahat, nerde bizde bu imkanlar, hani çağ atladıydık uleeeyn, hiyeaaaayt daadırım ortalığı uleynnnn:D:D:D
[SIZE="4"][COLOR="Red"]Bu da Paris'te finansal striptiz. [/COLOR][/SIZE]
Fransa'nın başkenti Paris'teki ünlü gece kulübü Crazy Horse, 'Kriz' adlı bir striptiz kaberesi sahneye koyuyor.
Bugüne kadar sayısız revüye sahne olan Crazy Horse, dünyada yaşanan son ekonomik kriz sonrası ilk kez böylesine sosyal içerikli bir konuyu işlemiş olacak.
Gösteride, finansal kriz öncesi ve sonrası yaşananlar estetik bir striptiz şov formatında aktarılıyor. Bu gösteri için yazboyu hazırlık yapan dansçı kızlar, ünlü sanat yönetmeni Philippe Decoufle'un yeni dans kreasyonu ile kış sezonunda büyük gişe hasılatı yapmayı planlıyor. Gösteri sırasında finansal verileri de takip etmek mümkün.
işte link :)
[URL="http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=11430&page_number=23"]http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=11430&page_number=23[/URL]
[IMG]http://img121.imageshack.us/img121/3848/61542haber24o.jpg[/IMG]
-
[B][COLOR="Red"]."Nükleer tesisler tespit edildi!". [/COLOR][/B]01:37 25-09-2009
Paris'te basın toplantısı düzenleyen Halkın Mücahitleri örgütü yetkililerinden Mehdi Abrihamçi, İran'da iki gizli nükleer tesisin tespit edildiğini açıkladı.
Paris'te basın toplantısı yapan Halkın Mücahitleri örgütü yetkililerinden Mehdi Abrihamçi, "Direniş kaynakları, nükleer silahlanma programıyla bağlantılı iki gizli tesisin varlığını tespit etti" dedi.
Abrihamçi, iki tesis konusunda Uluslararası Atom Enerjisi Kurumuna (UAEK) "geçenlerde" bilgi verdiklerini söyledi.
Mehdi Abrihamçi, biri Tahran'ın Pars semtinde, diğeri Tahran'ın doğusundaki Senceryan köyü yakınlarında bulunan tesislerin, "molla rejiminin nükleer başlık imalatı ve araştırma merkezleri" olduğunu söyledi.
Halkın Mücahitleri, 2002 yılında İran'ın nükleer programını ilk açıklayan grup olmuştu.
Batılılar, İran'ın 2002'den beri atom bombası peşinde olduğuna inanıyor. Tahran ise nükleer programının barışçıl olduğunu söylüyor.
-
[QUOTE=bull market;150148]:D
Milletin erkeği ne şanslı, biz burada forumda finansal krizi takibededuralım, kuin eğlencenin gözüne vuradursun, pariste hemcinslerim kış sezonunda finansal verileri takibederken krizin analizini striptiz gösterisinde seyrederken yapacak, [COLOR="Red"]üstelik hiçbir feministinde şikayeti olmadan oh ne rahat[/COLOR], nerde bizde bu imkanlar, hani çağ atladıydık uleeeyn, hiyeaaaayt daadırım ortalığı uleynnnn:D:D:D[/QUOTE]
şimdi buradaki ''şikayetçi feminist'' tanımlamasındaki şahıs ben mi oluyorum...dng.kom
-
iran'da demokrasi yok emme guzum.. özgür irade yok..!!
şimdi ''kıytırık ülke'' tanımlamasından kurtulmamız için bizde de mi islam devrimi olması lazım..:..: etme eyleme guzu, sen ırakıyı fazla kaçırmışsın yine...:)))dng