str nin son sinyali ilginç oldu saraylı abi .. wma lar .. filtre oldu bu sefer ... .. 55 ema altında wma kesişimi oldu ... üvvvvvvvvvvvvv .....
Printable View
str nin son sinyali ilginç oldu saraylı abi .. wma lar .. filtre oldu bu sefer ... .. 55 ema altında wma kesişimi oldu ... üvvvvvvvvvvvvv .....
arkadaşlar bugün erken kaçıyorum ben.
herkese iyi haftasonları.
bol kazançlar. ama hafta sonu grafikti oydu buydu uğraşmayın, ailelere vakit ayırın. paradan çok daha değerli şeyler olduğunu sık sık hatırlamak şart.:)
OSN göçüyor acaba bu göçüş habercisi olarak mı algılamak lazım acaba
Stop filan kalmadı bi daha bu gün yukarı yaparsan okkalı bi küfür sallıcam
pala*****************
dax dow noldu hala nerdeyiz bu nası iştir yav :(
bizim kadar yükseliş meraklısı borsa yok.. !!!
sayım son durum. selcuklu patron ne buyurdun
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/b7e48c61.png[/IMG]
etr 73700 den short a geçti..
PALA demişti sistemlerinizi mahvedeceğim diye dinlamadık adam haklı çıktı iyi mi :(
73.600 desteği tutarsa kapanışa kadar tekrar yukarı deneyebilir...:)))
[QUOTE=trader38;266046]sayım son durum. selcuklu patron ne buyurdun
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/b7e48c61.png[/IMG][/QUOTE]
aynen katılıyorum patron .. teprik ediyorum ..... .brv.brv
[quote=oguzhan;266044]Stop filan kalmadı bi daha bu gün yukarı yaparsan okkalı bi küfür sallıcam[/quote]
sen küfürü yazdığın kademeyi söyle ordanda ben döşeyeceğim.:mad:
şip-şak geçici sat çıkardı,bu bar kapanışıyla o da sat a geçecek muhtemelen..
son sinyal 73675 long !
[quote=selçuklu;266055]aynen katılıyorum patron .. teprik ediyorum ..... .brv.brv[/quote]
Selçuklu patron.ben saymayı bilmiyom abi.1 den sonra kaç geliyor hatırlamıyom.:p
Bu sayım hangi yönü gösteriyor?
owww mondiyoooo..luc beson
73625 ten short şip-şak !
şükür gısaldım ...
ha şöyle hizaya gel pala
[QUOTE=hpy;266059]Selçuklu patron.ben saymayı bilmiyom abi.1 den sonra kaç geliyor hatırlamıyom.:p
Bu sayım hangi yönü gösteriyor?[/QUOTE]
o sayım mondiyo dağlarının küsküsel tepelerini işaret ediyor hpy öğretmenim ... :o:o:D:D:D
bazı zamanlar pıyasada öyle gunler olur ki...asıl kazanc para kaybetmemektır..Piyasa dırek kaybettırmeye oynar,ki gercek trend olusumunda elınızde optımum mermı sayısı kalmasın....işte bu son 1-2 hafta bunun ağır olarak hissedildiği zamanlardır...
ve kımse darılmasın ama benım bu pıysada 0 a 0 la cıkan (son 2 hafta ıcın) ınsanlara saygım daha fazladır ,kazananlara oranla...çünkü kazanılan para dısıplın ya da ongoru değil,çoğunlukla şansa olmuştur...ve Eski bir uzman abimin lafıdır "Allah kimseye bu işte şansıyla para kazandırmasın"....
valla athlon abi 2 gündür 1000 pivan terste kaldım slow olduğu için :D zarar yok kar var üwwww
yanlız şu var makas 0 landı spotta bi numara yok vay anasını yaaa teorik 74 binde üwww
oha eksi oldu makas gelde trade et
yakalayabilene çok temiz 2.000 pıvan verdi bugün pala...dün ise tam 3.000 puan verdi...
var mı yakalayan :D:D:D
benden buraya kadar dostlar :D üwwww pala ne derse o olacak anlaşıldı üwwwwww
boşuna dow dax analizi yapmayak :D üwww pala analizi lazım
poz : elephant&horse üühhüühühühühü yedirmedi namızzzzızzzz
eyi hafta sonları :)
[quote=TÜRKOĞLU;266075]yakalayabilene çok temiz 2.000 pıvan verdi bugün pala...dün ise tam 3.000 puan verdi...
var mı yakalayan :D:D:D[/quote]
uzman kardeşlerimizi den ses çıkmadığına göre biz minikler de nanay
::: bunun derdi ne ya dünya ya kafa tutuyor bizim borsamız vay be dedirtiyorlar resmen
:::
[quote=citiwan;266078]uzman kardeşlerimizi den ses çıkmadığına göre biz minikler de nanay[/quote]
alabilsek iyi olurdu yani hsonu bayağı keyifli olurdu :D:D
önümüzdeki haftaya inşallah diyor ve bu mevzuyu burada kapatıyoruz :D:D
[quote=selçuklu;266069]o sayım mondiyo dağlarının küsküsel tepelerini işaret ediyor hpy öğretmenim ... :o:o:D:D:D[/quote]
Öğretmenliğimi öne çıkarıp saymayı bilmediğim için utanmamaı istedin ve başardın.Çok utanıyorum patron, sayamıyorum bir türlü.
1 den sonra ne geliyor halen bilmiyorum:(üüüüüüüüü
[quote=ATHLON;266071]bazı zamanlar pıyasada öyle gunler olur ki...asıl kazanc para kaybetmemektır..Piyasa dırek kaybettırmeye oynar,ki gercek trend olusumunda elınızde optımum mermı sayısı kalmasın....işte bu son 1-2 hafta bunun ağır olarak hissedildiği zamanlardır...
ve kımse darılmasın ama benım bu pıysada 0 a 0 la cıkan (son 2 hafta ıcın) ınsanlara saygım daha fazladır ,kazananlara oranla...çünkü kazanılan para dısıplın ya da ongoru değil,çoğunlukla şansa olmuştur...ve Eski bir uzman abimin lafıdır "Allah kimseye bu işte şansıyla para kazandırmasın"....[/quote]
Günlük marjlar 1000 puan üzeri ise kazanmamak için hiçbir neden yok. Buna sn.saraylıda katılacaktır eminim. Daytrade için konuşuyorum. Sistemim günde max. 5 sinyal üretiyor ve hepsini karsa kar, zararsa zarar uyguluyorum ve son 2 haftada kazandım. Bu şans değil vadelinin günlük dalgalanması 1600 puana ulaşıyosa sistemli trade edenler için o gün kaybetmek imkansızdır. Trader sistemci olduğu halde işlem yapmadığı yurtdışı piyasaları izliyosa, öngörülerini karıştırıyosa, ew sayım vs. vs. ilgileniyosa işi çok zor dikiş tutturamaz.
[quote=Multipass Nikola;266063]owww mondiyoooo..luc beson[/quote]
tebrikler nicola yenisin ama fena değilsin bu işlerde :)))
74200 lerde florance shortingale e ambulans yolladın takdiri hakettin +.
yygd .. oewwwww mondiyo ..
Luc Beson, ne diyoson..ehueh
son sinyal 73.900 kısa ,
geldik 73.025 e ,
:cool:
[quote=Multipass Nikola;265963]Osssss...telepati yaptım astepetro ile..."bugün VOB eksi kaparsa şaşırma, çok su içip altına kaçırma" ve "VOB bugün eksi kaparsa, Luc Beson ay boyunca long kontratlara koson" dedi... sonra kesildi bağlantı[/quote]
[quote=Multipass Nikola;265987]Florence Shortingale[/quote]
[quote=The Tatar;266085]tebrikler nicola yenisin ama fena değilsin bu işlerde :)))
74200 lerde florance shortingale e ambulans yolladın takdiri hakettin +.[/quote]
Sayın Dıtatar,:..::..::..:
200 değil 125 di fiyat ambulans kalktığında...hak geçmesin:p
Bakalım eksi kapayacak mı...Beson act:::
[quote=saraylı;266088]son sinyal 73.900 kısa ,
geldik 73.025 e ,
:cool:[/quote]
875 de benimkisi cortlattı:)))
[quote=Multipass Nikola;266090]Sayın Dıtatar,:..::..::..:
200 değil 125 di fiyat ambulans kalktığında...hak geçmesin:p
Bakalım eksi kapayacak mı...Beson act:::[/quote]
75 puan kıyak yaptık işte yeni kardeşimizsin diye daha ne .dng
dow uzun ortalamaya geldi,dikkat !
10200 altı kapanışlar kara pazartesi sinyali olabilir..
ufffff oyle bir sovecegım kı utanıp vobu kapatacak spk çok ciddiyim ....
o 74375 e gidip de stopumu patlatanlara da ayrıca selam edıyorum ....
neyse ben kacar bu pıyasa adama kafayı yedırır... herkse ıyı haftasonları...
Dow kapanış tahminim ; Fatfinger!
0www mondiiyooo.....pilizzzzz rilıyzzzzzzzzz assssss.....Long Live BEARS
73.975 ten cortladım,ve artık bu sınyalın kazancını alacak baska sınyal gelmeden trende oturayım reca edıorum ...
bu arada düne göre halen + bizim piyasa ?
pozitif ayrışımın gözü oyuldu yine..