[quote=Astatin;451508]ule yoksa palanın gılı mı olacez..ühühühüh[/quote]
ahada...
Printable View
[quote=Astatin;451508]ule yoksa palanın gılı mı olacez..ühühühüh[/quote]
ahada...
buyur aynı şey oluyor yine...fiyat yükselirken apsd -2500 lere geldi..sonra artmaya başladı -2100 oldu..yani kabaca 400 yeni poz açıldı 97000 üzerinde...eşhedü...pala may not be on long side-günün en yükseğinde...gerçi bu takas makas apsd işlerine güven olmiyi..fiktif işlamlardan ötürü... neyse sonuç: femen act devam
bıyır fiyat yeniden 97000 üstü yaparken apsd yine dehşet düştü -3300 oldu..tübe tübe..
ahada bu benim fastest sistem... dayanağımız olsun..hehe..yarın anlarık..
[IMG]http://i39.tinypic.com/o5cnkx.png[/IMG]
Gurtar bizi FEMEN
[quote=Astatin;451415]yettim hacılar..way..bir seans ortada olmasak arkamızdan neler çevriliyor peeee :) :)
Şinci durum şöyle; dün akşam gazetelerde gördüm ki, femen göğüs göğüse çarpışmak için TR'ye geleceymiş... Emniyet Güçleri safında yer tutmak için torpil arıyordum hacılar.. Yani femen in olduğu ortama gitmek kolayda, orda sivil görünüp karambole gelmeyelim diye o olaya müdahale edecek emniyetçi arkadaşlar belliyse, önceden tanışıp, abi ben bi 5 dakika sizin safınızda göğüs göğüse çarpışıp gidecem, izin verirseniz diyeceydim ama bi sonuç alamadım..du bakalım...hehehehe
bu arada hayret yawi hala divitır da "femenin **tünün gılıyık" diye bir heşteg açmamış..hehehe[/quote]
Çakaaaaaallll...:D Aynı şeyi düşünmüş ve o torpil bulmuş:D
[IMG]http://i39.tinypic.com/j9t5bq.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;451415]... femen göğüs göğüse çarpışmak için TR'ye geleceymiş...[/quote]
flaş flaş tv de açıkladılar...
az önce Ukranyalı baldır illegal öğkütü açıklamış...
uçak bileti parasını gönderirseniz ucçj özne göndereceklermijjj essahhhtannn:..:
hacılar hesap açak, yardım edek derim:::
ben hesabı açıyom ona gove+.
ni kadar eğmek o gadağ .....[COLOR=white](fesatlanmayalım GARI DEĞİL LA KÜFTE...)[/COLOR]
.lelele
[QUOTE=Astatin;451521]Çakaaaaaallll...:D Aynı şeyi düşünmüş ve o torpil bulmuş:D
[IMG]http://i39.tinypic.com/j9t5bq.jpg[/IMG][/QUOTE]
Olaya daha ciddi yaklaşmaya başladım :D Tam olarak nireye geliceklermiş goordinatlarıylan alabilir miyik?
dow titrek manda gibi **...git nereya gideceksen demi yaww
[quote=Astatin;451513]buyur aynı şey oluyor yine...fiyat yükselirken apsd -2500 lere geldi..sonra artmaya başladı -2100 oldu..yani kabaca 400 yeni poz açıldı 97000 üzerinde...eşhedü...pala may not be on long side-günün en yükseğinde...gerçi bu takas makas apsd işlerine güven olmiyi..fiktif işlamlardan ötürü... neyse sonuç: femen act devam[/quote]
[quote=Astatin;451517]bıyır fiyat yeniden 97000 üstü yaparken apsd yine dehşet düştü -3300 oldu..tübe tübe..[/quote]
EXHIBIT3
ahada hazır dow un düşmesinden faidelenerek opportunist bir yorum yapak..yoruma en iyi 10 dakikalık periyot uyduğu için onu seçtim:D..hehe..
grafın adı "nereye gidiyorsun memed"... öyle fiyat yükselirken hacimde yükseliyor velakin para çıkışı trendik trendik....lonkkları gıllandırmadan gıllandırmadan...:p dara alanda fare üfürüğü ile sezdirmeden sezdirmeden:::takozun altına değdire değdire...e o kadar değdirirsen o takoz tahrik olmaz mı..olur tabe..femen fotolarıda var zati...he...dow sabaha %2 artı filan yapmaz demi..rezil oluruk bak o zaaann
[IMG]http://i39.tinypic.com/1z1zltv.png[/IMG]
FEMENi kaale almayanın sonu GORKUNÇ olur... :p HANGSENG, NIKKEI, DOW, BIST, DAX, BOVESPA.......her yer graşş her yer direniş.... (gaza gelmemeli tabe..graf haftalık ve daha hafta bitmedi..he..zaten bitsede gaza gelmemeli..)
[IMG]http://i41.tinypic.com/347v5ao.png[/IMG]
Bernanke yıl sonuna doğru ekonomik göstergeler iyiye giderse, varlık alımlarını azaltıcaz tarzı bişiler söylüyodu.Dimek doğru anlamışım dediğini :D anında depki vermiş piyasa :p
Bugün o gün mü ey şanlı brakisefal,
Şortta olanların sayısının, puslu havada gökte görünebilen yıldızların sayısından bile az olduğu,
Çoğunluğun, brakın borsaları, Kadıköydeki boğa heykelinin bile canlanıp ralliye katılacağına inancının zirve yaptığı,
Boğa algısının "Opus Dei"'ye dönüştüğü,
Boğaların BIST'de eksi gaple açılış sonrası sırtlarına aldıkları yarayı basit bir sıyrık sanacakları,
Ve ama o kılıçın an ve an kalbe doğru ilerleyeceği,
Kulaklarının çekileceğini sanacakları ama ipe çekilecekleri,
O gün bugün mü......Ey şanlı brakisefal..
(Bilmiyorum, göreceğuk...Ama kesin olan şu: Açılışta, fıkrada olduğu gibi, "Artık dert senin derdin Mişon..hehehe")
[quote=flexy;451544]Bernanke yıl sonuna doğru ekonomik göstergeler iyiye giderse, varlık alımlarını azaltıcaz tarzı bişiler söylüyodu.Dimek doğru anlamışım dediğini :D anında depki vermiş piyasa :p[/quote]
eski gılları ağarmış piyasacılar derki, piyasa risklerin fiyatlamasını asla son ana brakmaz...yanneee..bence, dün FED; parasal genişlemeyi brak daraltmayı, daha da genişleteceğiz ulan demediği sürece, ne derse desin ilk tepk, graş olacaydı...:p
Macera dolu amerika..hehehehe..-%1.7 mi...YETMEZZZZZ aamaaa EVETTTTTTTT..hehe
Günlükte 94700..millenium challenge yeresi hacılar
[SIZE=4][COLOR=red]HANGSENG, NIKKEI, DOW, BIST, DAX, BOVESPA.......her yer graşş her yer direniş[/COLOR][/SIZE]
[quote=Astatin;451550]Macera dolu amerika..hehehehe..-%1.7 mi...YETMEZZZZZ aamaaa EVETTTTTTTT..hehe[/quote]
-%3...YETMEZZZZZ ama EVETTTTTT
Little bit long denemesi yaptıydım, çarpıldım brrrrr :D
evvvveeettt..bundan sonrası trader yeteneği..ben 93950 filat..
[quote=Astatin;451551]Günlükte 94700..millenium challenge yeresi hacılar[/quote]
[quote=flexy;451555]Little bit long denemesi yaptıydım, çarpıldım brrrrr :D[/quote]
94700 ün bu gadar golay kırılmaması lazım..oraya bi depe eyiydi... trader feelingsle poz kapatmanın riskide bu:D eğer düşmeye devam ederse yeniden poza giriş biraz sıkıntılı olayor..cila benmayor
94025 reşort hacı
[quote=Astatin;451559]94025 reşort hacı[/quote]
93975 refilat
94125 reşort
[quote=Astatin;451561]94125 reşort[/quote]
93975 kavırma yazdım bekliorum
[quote=Astatin;451562]93975 kavırma yazdım bekliorum[/quote]
way**..850 bile geliyomuş..neyse...filat and wait.lelele
94075 reşort...15 dklık boll band fiyatla buluşana jadar surfe devam
[quote=Astatin;451564]94075 reşort...15 dklık boll band fiyatla buluşana jadar surfe devam[/quote]
93900 e kavırmalarını yazdım
[quote=Astatin;451565]93900 e kavırmalarını yazdım[/quote]
celdu:D
94000e şortları yazdım..bakaamm gelecehmi
[quote=Astatin;451567]94000e şortları yazdım..bakaamm gelecehmi[/quote]
üğww..bizi mallandırmadan gitme hacı..üğww
hay skilachi...750 den şort..1 kademeyle kaçtı 94000 ***
[quote=Astatin;451564]94075 reşort...[B]15 dklık boll band fiyatla buluşana jadar surfe devam[/B][/quote]
buluşmuşya hacı..hiç demiyon.boks..kom
bum bum bum..daldan hop dala uçtum..sonunda femeni buldum..lay lay lay..
neydi hacı FEMEN formasyonunun guralı: git-gel-boomm
bu hafta motoru soğutucaz sanırım :) cuma'yı bekliyeyim bare..ondan sonra gidişata göre gireriz
[B][SIZE=4][COLOR=red]HER YER GRAŞŞŞ HER YER DİRENİŞŞŞŞŞŞ[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000](Gorkuyorum..94700 ü bu kadar golay kırmamalıydı)[/COLOR][/SIZE][/B]
[quote=Astatin;451569]hay skilachi...750 den şort..1 kademeyle kaçtı 94000 ***[/quote]
600 filat..725 reşort..ne ani bir reverse barın gurbanı olmak istiyorum ne de trendi kaçırmak..1 dklık graflarla surfing
[quote=Astatin;451545]Bugün o gün mü ey şanlı brakisefal,
Şortta olanların sayısının, puslu havada gökte görünebilen yıldızların sayısından bile az olduğu,
Çoğunluğun, brakın borsaları, Kadıköydeki boğa heykelinin bile canlanıp ralliye katılacağına inancının zirve yaptığı,
Boğaların BIST'de eksi gaple açılış sonrası sırtlarına aldıkları yarayı basit bir sıyrık sanacakları,
Ve ama o kılıçın an ve an kalbe doğru ilerleyeceği,
(Bilmiyorum, göreceğuk...Ama kesin olan şu: Açılışta, fıkrada olduğu gibi, "Artık dert senin derdin Mişon..hehehe")[/quote]
bir şeyi eksik brakmışız...kimsenin yeni şort pozisyon açmasına fırsat vermeden:D
Bir EW ci gelsin şunu etiketlesin ve desinki yükseliş gorrektiv (itkisel deil), tüm yükselişin geri alınması lazım..desin be haciii
[quote=Astatin;451545]Bugün o gün mü ey şanlı brakisefal,
[COLOR=red][B]Boğaların BIST'de eksi gaple açılış sonrası sırtlarına aldıkları yarayı basit bir sıyrık sanacakları,[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]Ve ama o kılıçın an ve an kalbe doğru ilerleyeceği,[/B][/COLOR]
(Bilmiyorum, göreceğuk...Ama kesin olan şu: Açılışta, fıkrada olduğu gibi, "Artık dert senin derdin Mişon..hehehe")[/quote]
oowww yeaaaaaaaahhhhhhhhhh