31.75'den Short pozisyon açtım.
Printable View
31.75'den Short pozisyon açtım.
dowu şu an ayakta tutan %44 lük artısı ile Citi..sonrasında %12 ile BoA gelio..diğer hisseler 2,86 lık artışa katkı sağlayacak derecede artı diil..
Benden başka açan var mı, merak ediyorum ?
1 sozlesme kısa saatlikteki mum grafikteki + isaretleri hatrına :)
Bunun dısında baktıgım hersey al da duruyor
full kaldıraç short
sansa ihtiyacım var !!!!!!!!!
Full uzun girdim...
geceye uzunları hiç ellemeden devam ederek girdim. yaptığım tek işlem 850 den yarısını flatla 700 den koy yerine işlemiydi. ana maliet 28675.
uzun girdim...hem geceye giriş sistemim,hemde takip ettiğim sistem al da...%10 yükselişten sonra uzunlardan ekstra kar beklemek kolay değil..ama ben burada %20 de gördüm...kısmet!
dolarda kısaya devam (cumadan)
[QUOTE=sazan;64250]Benden başka açan var mı, merak ediyorum ?[/QUOTE]
Ben varım sayın sazan:)31.800 kapanırken..
Sabahki yol haritamız tutmadı.. Hayırlısı bakalım..
[QUOTE=Vob Trader;64254]geceye uzunları hiç ellemeden devam ederek girdim. yaptığım tek işlem 850 den yarısını flatla 700 den koy yerine işlemiydi. ana maliet 28675.[/QUOTE]
Yav sen bugüne Cumadan 28950 kısalarla başlatyıpda, tek işlemle nasıl 28675 den uzun oluyosun akıl ermez tradersın:) ben kısada kalıyom kısada kalıyon terse geliyoruz, uzunda kalıyom uzunda kaldın yarın yine tersemi gelicez:eek:.
kanımca artık ralli başladı..dolardaki olusan negatif,,,,,,,,,,,spotta oluşan poz. uyumsuzluk bunu gösteriyor..3 aylık ralli bekliyorum.dolarda kanımca 1470 i kırıp 1.310 gelir..ama oranın altı artık kanımca yok...bu arada borsa 40.000 lere (imkb-100) e yaklaşmıştır...oradan hisseleri satıp dolar alacagım..