F dow sat vermiş
Printable View
F dow sat vermiş
Yarın sabah hava 33 derece olursa şort giymek gerekecek terlememek için.İki gün sıcaklar devam edebilir gibi.Yanımızda kalın birşeyler de almakta fayda var tabiki havanın bozması olasılığına karşı.Fakat ben yine de gecelere serin olabilir diye şort giymem.
Bol şanslar...
son yarım saatte yukarıya atak yapabılecekmı acaba
tahmınım 8400
8.580 desek...
sabahada kalsın
28625 Maliyetli Longları Sabah 29975 Den ççevirdiğimi Yazmıstım Geceyede Kısa Girdim Aldığım 1350 Puanı Geri Verip 400 Puanda Zarara Girmişim Sağlık Olsun Sistem Hala Satta
bende kısayım ama paritelerı gorunce bu gece uzun olacak gıbı
efenim ben 27000 den long yaptım full, sora arada relizasyonlardada ek 2000 puan yaptım..şu an 6800 puan kardayım..10000 puan kara kapatırım :) :) :) yokkk beee nerde.....28025 den al veren sistemime uymadım Cuma günü..Sistemm her uymayınca anında kesiyor cezayı...:) :)
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın sazan,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Dji te zirveden düşüşü A-B-C olarak etiketlerken Sayın mozkan Prechter'in 1-2-3 olarak saydığını belirtmişti bir yazısında.Şu ana kadar sorun değildi bu fark, C veya 3 sonrası gelecek tepkiden ötürü. Eğer 1-2-3 ise 2 a-b-c olduğundan 4 ten nasıl bir yol beklemem gerektiği içindir sorum.1-2-3 ise Problem şurada, almaşıklıklığa göre 9.600 lerde tepkinin sonlanmasını beklemek gerekirken, görmeyi istediğim resim diyelim bana 10.900 leri işaret ediyor.Birde ben kural ihlali olmadan 1-2-3 diye sayamıyorum da...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]10.900 sonrasında(gelir ve dönerse) ABC-X diyesim geliyor.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Ewp uygulaması konusunda size epey borçluyuz eski topiğinizden.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Buraya da bir büyük resim yapıştırırsanız memnun oluruz ewp yi öğrenmeye çalışanlar olarak.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bol şanslar...[/FONT][/COLOR]
bız kpandığımızda dow kaçtı
bılen varmı
[quote=mavi;64299][COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın sazan,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Dji te zirveden düşüşü A-B-C olarak etiketlerken Sayın mozkan Prechter'in 1-2-3 olarak saydığını belirtmişti bir yazısında.Şu ana kadar sorun değildi bu fark, C veya 3 sonrası gelecek tepkiden ötürü. Eğer 1-2-3 ise 2 a-b-c olduğundan 4 ten nasıl bir yol beklemem gerektiği içindir sorum.1-2-3 ise Problem şurada, almaşıklıklığa göre 9.600 lerde tepkinin sonlanmasını beklemek gerekirken, görmeyi istediğim resim diyelim bana 10.900 leri işaret ediyor.Birde ben kural ihlali olmadan 1-2-3 diye sayamıyorum da...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]10.900 sonrasında(gelir ve dönerse) ABC-X diyesim geliyor.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Ewp uygulaması konusunda size epey borçluyuz eski topiğinizden.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Buraya da bir büyük resim yapıştırırsanız memnun oluruz ewp yi öğrenmeye çalışanlar olarak.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bol şanslar...[/FONT][/COLOR][/quote]
sn. mavi, aşağıdaki sayım isteğinizi karşılar, orijinalinden çünkü, benim fikrim sayımı külliyen yanlıştır, kitabında yazdığı kuralların bir çoğunu ihlal etmektedir çünkü, gene de işinize yararsa afiyet olsun :D
[QUOTE=okansak;64300]bız kpandığımızda dow kaçtı
bılen varmı[/QUOTE]
8.250 civarıydı...
citigroup show yapıyor.. ve korkunç hacim var citi de..