benim bugüne dair tahminim ;tabiki görüşümü paylaşıyorum kesinlikle yatırım tavsiyesi değil,
vob pisikoloji bozar düşmanın varsa vob öğret dışardan izle
Printable View
benim bugüne dair tahminim ;tabiki görüşümü paylaşıyorum kesinlikle yatırım tavsiyesi değil,
vob pisikoloji bozar düşmanın varsa vob öğret dışardan izle
[QUOTE=Kennym;150297]60225 aga ya vergiyi kes olarak belirlendi.. geldigi an long kapanır shorta dönerim :)[/QUOTE]
Kennym patron golu atacaz inşallah kafanı yorma .. mutluluk çubuğunu dikecez ..
Mutluluk çubuğuda bayağı işe yarıyor.:..::..:
bu çizişler hayra alamet değil..ben 575 den kastıra kastıra kısaları kapatır ve dinlenmeye geçer
[quote=SEYYAH;150298]aşağı değerse AL oluyordu değil mi abi?[/quote]
evet yukarda okut aşağıda al.:)
675 ek longlar acıldı.. bugun frenkansı tutturmus olabilirim kesin degil ama :)
[quote=Strategist;150280]Abi gap'ler tersi yönde hareket habercisidir, merak etme her an zıplama gelebilir... %80 böyle oluyor...[/quote]
Demedim mi ben. 10:00 itibariyle açılış gap'ini kapattı bile. Her sabah gözünü kapa, gap'in tersi yöne oyna. 300-400 puan cepte... :)))
[QUOTE=selçuklu;150300]Kennym patron golu atacaz inşallah kafanı yorma .. mutluluk çubuğunu dikecez ..[/QUOTE]
aga ole tabi.. hergun carpılmamak lazım.. inat ettik yeter simdi biraz huyundan gidelim belki bize de biseyler atar aga..
[QUOTE=Strategist;150305]Demedim mi ben. 10:00 itibariyle açılış gap'ini kapattı bile. Her sabah gözünü kapa, gap'in tersi yöne oyna. 300-400 puan cepte... :)))[/QUOTE]
demiştin Strategist patron .. teprik ederim ..
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/28/1337.bmp[/img][/url]
Buda trend göstergesi sabah yaklaştırıp değdirmeden gene yukarı yaptı.
[quote=Larossıan;150303]evet yukarda okut aşağıda al.:)[/quote]
abi zahmet olmazsa ve mümkünse bunun 15 ve 60 dk lıklarınıda paylaşabilir misin?
muhtemelen AL konumundadırlar gerçi ama merak ettim.
sırf gaza gelsın dıye aga bı kısım longu 775 den üfurdum.. satarsam yukarı cıkar bu meret :) selcuklu patronunda dedigii gibi ralli ralli..
[QUOTE=selçuklu;150307]demiştin Strategist patron .. teprik ederim ..[/QUOTE]
Uzlaşıyoruz inşallah bu vadede patron, ben de seni tebrik ederim hala projeksiyonu değiştirmediğin için... .brv
[QUOTE=Kennym;150311]sırf gaza gelsın dıye aga bı kısım longu 775 den üfurdum.. satarsam yukarı cıkar bu meret :) selcuklu patronunda dedigii gibi ralli ralli..[/QUOTE]
çubuğu dikecez inşallah patron .. kafanı yorma .. analiz belli ... baskı belli .. ralli belli ..
Bizim borsa yine DAX'dan copy-paste bir çıkış yapıyor şu an. Adamlarda seçimler oldu, istikrar vaadeden bir hükümet oluştu, borsaları çıkıyor. Bundan bizim borsaya ne anlamadım.
Yani bence balon bir çıkış, en geç öğleden sonra düşüşe hazırlanın. Long'cular stop-loss'larına dikkat esinler... :cool:
[QUOTE=Strategist;150314]Bizim borsa yine DAX'dan copy-paste bir çıkış yapıyor şu an. Adamlarda seçimler oldu, istikrar vaadeden bir hükümet oluştu, borsaları çıkıyor. Bundan bizim borsaya ne anlamadım.
Yani bence balon bir çıkış, en geç öğleden sonra düşüşe hazırlanın. Long'cular stop-loss'larına dikkat esinler... :cool:[/QUOTE]
bu olmadı patron .. ayıp ediyon valla ...
[QUOTE=Kennym;150311]sırf gaza gelsın dıye aga bı kısım longu 775 den üfurdum.. satarsam yukarı cıkar bu meret :) selcuklu patronunda dedigii gibi ralli ralli..[/QUOTE]
eft dedigim oldu ve 2/3 ten 1/3 e indigim anda longdan direk yukselis geldi.. tamam ben buldum agayı kandırma yolunu.. hauahuah aga yandımn olm sen.. bundan sonra her turlu yolu kullanıcam ehuehe
günaydın,kolay gelsin !
genelde olduğu gibi kısa da rahat oturulmuyor,yangından mal kaçırır gibi 2/3 dk da 400 puan yukarda alıyoruz soluğu..
925 ten longlar kapatıldı.. gune 525 puan artıda baslayalım bıraz dınlenelım bakalım spot desteklerse 61300 trenıne de bınerız :) gozum yollarda ... her an ayulugumda tutabılır tabı..
tahminim olan 950 geldi bereket versin flat devam
Sabahtan 60400 ve 604500 uzunlar 60750'den FLAT..
Cuma'dan kalan uzunlar 60875'ten FLAT..
Kısaca 1175 points ve şu an FULL FLAT..
İşim çıktı biraz.. Duruma göre öğleden sonra müsait bi yerden binerim yine trene..
selçuklu patron seni teprik ederim :)
zero işlem .. ben çıkıyorum .. işlerim var ... stopu yazdım .. ben geçimimi vobla sağlamıyorum henüz ...:o:o ..
emortım patron..endeks haftasonu analizdeki sarı bölgeyi yukarı geçerse .. o zaman altın vuruş potasına gireriz .. hehe :D:D
[quote=selçuklu;150315]bu olmadı patron .. ayıp ediyon valla ...[/quote]
Na'apayım abi, bana öyle geliyo... DAX hareketlenene kadar düşüyorduk, sonra DAX yukarı dikildi, bundan bize neyse bilmem biz de dikildik. Bu nereye kadar gider?
Hem DAX da düşebilir. Almanya'da güçlü hükümet güçlü EURO demek, bu da düşük borsa demek. Yani DAX'daki balon da yakında söner bence...
[QUOTE=selçuklu;150313]çubuğu dikecez inşallah patron .. kafanı yorma .. analiz belli ... baskı belli .. ralli belli ..[/QUOTE]
kısa devam lo....
5-15 dakikalık satta...
rallinin a&q..ha haaaaa:)
aga longçuları mı shortçuları mı palaladı bilen var mı?
makası kapattılar muhtemelen yukarı hareket baslayacak bugun tekrardan.. en azından ızlenımım bu sekılde.. sabahki frekans tuturma konusunda haklıymısım keske ters pozısyonuda alsaydım ılk saat itibariyle + 1500 u bulabilirdim.. dalga frenkansını belırleyen bi teorı var mı ? muhtemelen vardır bu konuda calısmalar onlara bı goz atayım once.. bilgisi olan var mı bu konularda ? kaynak önerebilecek ?
[QUOTE=ordi;150325]aga longçuları mı shortçuları mı palaladı bilen var mı?[/QUOTE]
aga kararsız.. takılıyo assa yukarı.. stopploslardan ne koparırsak kardır hesabı salınımını yaptı.. kesin hareket bı kacsaat icerisinde gelir.. ne tarafı dograyacagına karar verdigi an..
ky yi forumda yalnız bıraktılar üüüüüüüüü neyse kendı kendıme takılayım herkesin işi gücü var..
sistem alda..astatin 500 den az porsiyon lonkkk yapr
[QUOTE=enorton;150296][url]http://kralspor.ensonhaber.com/futbol/turkcell-super-lig/39831/diyarbakir-ligden-cekiliyor.html[/url]
Malesef bunlar daha başlangıç, hokümet inşallah bu yanlışından çabuk döner... Yoksa işler daha da karışacak bu gidişle :([/QUOTE]
Diyarbakırda DTPye kim oy veriyor?
Pusulanın her bölümünde DTP mi yazıyor yoksa?
Bölücübaşına liderimiz önderimiz PKKlıya da kardeşimiz diyen DTP değil mi?
Elien silah alıp dağa çıkan ve bu ülkenin vatandaşalrını Türk Kürti kadın çocuk ayırt etmeden öldüren kim?
Adamlar bu bilgiler ışığında tepki gösterdiyse haksız mı?
Madem PKKlı değilsin neden daha çok kan akar diye tehdit edersin?
Sen eşkiya mısın? Koskoca Türkiye cumhuriyetinde neyi paylaşamadınız? Aç mı kaldınız açıkta mı kaldınız? Atatürkün partisi, Milliyetçilerin partisi gibi siz de meclistesiniz üstelik %10 barajını aşmadan üç kağıtçılık yöntemi ile.
Başbakanın bir lafı vardı : Gözünüzü toprak doyursun!
ABD borsaları, beklentilerden düşük gelen dayanıklı mal siparişleri ve
ev satışları verilerinin tüketici güvenindeki toparlamayı arka plana
itmesiyle birlikte değer kaybetti...
Endeksler, Temmuz ayından bu yana en büyük haftalık düşüşlerini
kaydetti.
Petrol fiyatları üç gün sonra ilk kez değer kazanırken, ABD hazine
tahvilleri bir hafta içerisindeki en büyük düşüşünü yaşadı.
Verilerin yanı sıra Research In Motion'dan gelen zayıf bilanço raporu
da teknoloji harcamalarına yönelik iyimserliğe zarar verdi.
Ekonomi tarafında, ABD'de Ağustos ayında dayanıklı mal siparişleri,
yedi aydaki en büyük gerilemeyi kaydederken, yeni ev satışları verisi
de Wall Street beklentisinin altında kalarak ekonomik iyileşmeye dair
soru işaretlerinin artmasına neden oldu..
Dayanıklı mal siparişlerindeki % 2.4'lük sürpriz düşüşün ardından
General Electric, Alcoa ve American Express hisseleri % 1'in üzerinde
geriledi.
FDIC Başkanı Sheila Bair'in, büyük bankalara yönelik kurtarma
yardımlarının sonlandırılması önerisi sonrasında Bank of America ve
Citigroup hisseleri hızla geri çekildi..
Teknoloji, imalat, banka, konut inşaatı ve tüketim şirketleri gibi
ekonomik gelişmelere karşı hassas şirketlerin hisseleri önemli oranda
değer kaybetti.
% 17.04 düşen Research In Motion, Nasdaq'ın en çok değer kaybeden
hissesi oldu. BlackBerry üreticisi RIM, bir gün önce, piyasa
beklentisinin altında gelir açıklamış ve hayalkırıklığı yaratan bir
görünüm açıklamasında bulunmuştu.
Dow Jones Sanayi % 0.44 değer kaybederek 9,665 seviyesinde, Standart &
Poor's 500 Endeksi % 0.61 değer kaybederek 1,044 seviyesinde ve Nasdaq
Bileşik Endeksi % 0.79 değer kaybederek 2,090 seviyesinde günü
tamamladı...
Bu hafta; S&P 500 % 2.2, Dow Jones % 1.6 ve Nasdaq Endeksi % 2 değer
kaybetti..
[quote=ordi;150325]aga longçuları mı shortçuları mı palaladı bilen var mı?[/quote]
iki tarafıda tokatladı,hızlı başladı haftaya..
saplandı kaldı 500 de .. karar vermesi lazım artık py nin.. ınsanların umudu kırılıyo aslında yukselıs ıcın.. buda buyuk oyuncuları uzuna yoneltebilir..
suan ki APS durumu nedir bilgi alabilen var mı ? kurum bazında bi goz atsak..
Selçuklu patron için saldırın boğalar....(Patron, az porsiyon benim longlar..zaten ben olsam olsam çakma boğa olurum..her an satabilirim..sırf sistem hatrına yanındayım..oğa göre :))
[QUOTE=VOBiX;150330]Diyarbakırda DTPye kim oy veriyor?
Pusulanın her bölümünde DTP mi yazıyor yoksa?
Bölücübaşına liderimiz önderimiz PKKlıya da kardeşimiz diyen DTP değil mi?
Elien silah alıp dağa çıkan ve bu ülkenin vatandaşalrını Türk Kürti kadın çocuk ayırt etmeden öldüren kim?
Adamlar bu bilgiler ışığında tepki gösterdiyse haksız mı?
Madem PKKlı değilsin neden daha çok kan akar diye tehdit edersin?
Sen eşkiya mısın? Koskoca Türkiye cumhuriyetinde neyi paylaşamadınız? Aç mı kaldınız açıkta mı kaldınız? Atatürkün partisi, Milliyetçilerin partisi gibi siz de meclistesiniz üstelik %10 barajını aşmadan üç kağıtçılık yöntemi ile.
Başbakanın bir lafı vardı : Gözünüzü toprak doyursun![/QUOTE]
Tolga valla hislerime tercüman oluyorsun .brv.brv.brv.brv.brv.brv
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/28/1580.bmp[/img][/url]
Günaydın arkadaşlar bu ay karınca kararınca ilerliyorum ayın 7.beri 3725 puan alabildim.En son bugün long dedi tekrar.
forumda kimse kalmadı mı yaf ne bu sessizlik.. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[QUOTE=enorton;150336]Tolga valla hislerime tercüman oluyorsun .brv.brv.brv.brv.brv.brv[/QUOTE]
enerton bu fabrikatörler zaten zengin değilmi....:D
bu arada 700 uzunladık....