[quote=Vob Trader;64317]hala aynı[/quote]
öteki forumda sanaluser alt limitte indirim var, bir araba parası vs. demiş ama araba serçe mi mercedes mi detay yok tabiki.
Printable View
[quote=Vob Trader;64317]hala aynı[/quote]
öteki forumda sanaluser alt limitte indirim var, bir araba parası vs. demiş ama araba serçe mi mercedes mi detay yok tabiki.
[quote=mozkan;64318]öteki forumda sanaluser alt limitte indirim var, bir araba parası vs. demiş ama araba serçe mi mercedes mi detay yok tabiki.[/quote]
vasat bir araba demiş.:)))
ben 30.000 - 40.000 ytl civarı gibi anlıyorum.
Sn Mavi,
Ben DJI'de aşağıdaki sayımımı izliyorum. (Grafik haftalık ve Logaritmiktir)
EW'de artık çok uzun ve karışık yorum yazmak istemediğimden (dolayısıyla bu sayımın neden benim için geçerli olduğunun gerekçelerine girmeden), benim için ne söylediğini ifade edersek :
9794 (iv tepesi) seviyesini aşamayan tepkiler normaldir (4. dalga oluşumudur) ve DJI grafikte görülen en düşük fiyat seviyesini bir kere daha aşağı yönde geçmek isteyecektir. Bu yüzden tepki sonrası en azından bir double bottom beklerim.
[U]Konudan bağımsız not :[/U] Geliştirmekte olduğum 15 dk'lık sistemi , daha detaylı test edebilmek için VOB Endeks30 kontratlarında geçmişe uzanan dataya ihtiyacım var. Halihazırda Matrik kullanıyorum ve 15 dk'lık dataları geçmişe dogru 4 ay gidiyor. Eğer elinizde daha geçmişe uzanan 15 dk'lık data var ise , tarih+open+high+low+close+volume bazında excel yada ascii formatta verebilme durumunuz varsa, özelime mail attığınız taktirde nereye gönderebileceğinizi söyleyebilirim. İlgilenenler için şimdiden teşekkürler.
Nerdesin...
Bugün bolca veri var dışarıdan bağımsız hareket edebiliriz yatay olabiliriz.
32 poz kapa şort
[QUOTE=Vob Trader;64323]32 poz kapa şort[/QUOTE]
300 şort cover
31.75 maliyetli shortları 31.1'de kapatıp, yine aynı fiyattan long pozisyon açtım.
Uzunları 31.400 den kapatıp tekrar kısa pos açtım.
"Loss of opportunity is preferable to loss of capital."+.sn sazan
piyasa bilir.. imf anlaşması gibi büyük hareket oluşturacak bir olayı sistemleri yanıltarak fiyata yansıtamaz...sistem sat ise kısa ,al ise uzun olunmalıdır..sonuçta anlaşmanın beklentiler dahilinde gelmemeside bir ihtimaldir...
Günaydın, iyi seanslar...