sistem 725 sat verdi 200 puanlık marjda tulumba misali bi aşağı bi yukarı en iyisi aga gibi flat takılmak galiba
Printable View
sistem 725 sat verdi 200 puanlık marjda tulumba misali bi aşağı bi yukarı en iyisi aga gibi flat takılmak galiba
PC nin başına yeni oturdum
Pozisyon flat 60600 desteğinin üstüne atmış sabah destek kırılmış ama gene shortçu doğramış pala şöyle bir 60200 lere bir çekilme olsa direkt arkaya yaslanır 59800 e stop koyar longlarım şimdilik beklemeye devam nasılsa yataydayız
[quote=enorton;150374]Tüm dalgalarda terste kalana da 1500 puan girdi :..:[/quote]
bu dalganın altında kalmamak için sörf öğrenmek mutlak şart yoksa.dng
[QUOTE=enorton;150380]Tamam bitti bu iş ben dışarı çıkıyorum, Yavuzhan da aramıza geldiğine göre 62000 kapatırız akşama .lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
hedefleri değiştirmeyelim lütfen emortım patron ..çubuk belli .. kapanış hedefimiz belli .. :D:D
[QUOTE=selçuklu;150268]vob kapanış tahminim 62.775 kayıtlara geçsin . ralli..[/QUOTE]
Yine ayısal üçgen formasyonuna girdik. 14:00'den sonra short'ları çekmeye hazırlanıyorum. Demedi demeyin... :)))
[QUOTE=Strategist;150385]Yine ayısal üçgen formasyonuna girdik. 14:00'den sonra short'ları çekmeye hazırlanıyorum. Demedi demeyin... :)))[/QUOTE]
ben baskılı çubuk formasyonu görüyorum graflarda .. ralli ..
[quote=selçuklu;150386]ben baskılı çubuk formasyonu görüyorum graflarda .. ralli ..[/quote]
Çubuklar sarı lacivertse daha iyi Selçuklu...brv
725 long !
baskı belli üstelik çubuklu,krakerli :)
[IMG]http://i34.tinypic.com/5x4u3s.gif[/IMG]
apsd de 2910 lik artıs var .. aga ne tarafa adam topladı acaba ? bugun icin acılan pozısyon mıktarını kurum bazında goren var mı arkadaslar ?
mılletın yonunu bılelım aga tam tersıne gıdecek nasılsa... :P
60650 uzunladım kemeri bağladım bekliyorum ya gazlarız yapa paraşütü açarız :)
Ayı çubuk mudur, boğa çubuk mudur, çubuk kraker midir 14:00'den sonra görürüz, ama asıl benim kafamı düşen hacim kurcalıyor. Şuraya bakın saat 13:00 olmuş, hacim daha 400.000.000 bile olmamış. Eylül'ün başlarında şimdiye 700-800.000.000'lere geliyordu.
Benim tecrübem derki, bu fırtına öncesi sessizliktir. Para tribünden maçı seyrediyor. Yön belli olur olmaz o yönde patlama olacak bence. Para tribünden inip önce hakemi, sonra ağayı, sonra da biz oyuncuları dövecek... .boks..dng
750 ort..şortlarla devam..sistemde alda zaten..sistemde sata geçerse full şort oluruz artık :):D:D
Bay SAZAN,
Ending diagonal yukarı oluyordu, mümkünse bir starting diagonal olsun...lütfen:)
aga ne ayucukları ne de boğacıkları uyandırmadan hareket etmek istiyor. Sadece biz trene baka kalacağız galiba üwüüüüüü:(((
[QUOTE=Astatin;150394]750 ort..şortlarla devam..sistemde alda zaten..sistemde sata geçerse full şort oluruz artık :):D:D
Bay SAZAN,
Ending diagonal yukarı oluyordu, mümkünse bir starting diagonal olsun...lütfen:)[/QUOTE]
iğstersen ortaya karışık yaptıralım....:)
yatay band ve hedefsiz bir bekleyiş :(
[IMG]http://i36.tinypic.com/10dhy6h.jpg[/IMG]
60 dklık vob graf..küskü ihtimali %51.....fiyatın cumaya göre düşmemesine rağmen TGG 2 den 0 a düşmüş..60400 aşağı kırılırsa "jetski" aşağıya..61175 yukarı kırılırsada "concorde" yukarıya
[quote=mbm;150396]iğstersen ortaya karışık yaptıralım....:)[/quote]
EW zaten yeterinde karışık mbm...istemem karışık marışık:D:D
Şöyle 1 ay yataya bağlasak 61300 shortlasak 60200 longlasak tertemiz para yapsak bir aşağı bir yukarı 1000 puan marjda oynayıp dursak ne öyle ralli yada şelale üüüüvvvvvv
YKB nöbetçi galiba 675 yaslıyor fdj 12 puan gitti bizde tık yok :)
[quote=Strategist;150393]Ayı çubuk mudur, boğa çubuk mudur, çubuk kraker midir 14:00'den sonra görürüz, ama asıl benim kafamı düşen hacim kurcalıyor. Şuraya bakın saat 13:00 olmuş, hacim daha 400.000.000 bile olmamış. Eylül'ün başlarında şimdiye 700-800.000.000'lere geliyordu.
Benim tecrübem derki, bu fırtına öncesi sessizliktir. Para tribünden maçı seyrediyor. Yön belli olur olmaz o yönde patlama olacak bence. Para tribünden inip önce hakemi, sonra ağayı, sonra da biz oyuncuları dövecek... .boks..dng[/quote]
Çubuğu yukarı almadan çakmazlar.:o:oDaha zevkine eremedi pala.
[IMG]http://i34.tinypic.com/ohpkdg.jpg[/IMG]
buda 15 dklik...sadece şunu diyor..bugün sıkı bir küskü olacak ama ne tarafa olacağı belli değil.... selçuklu patron..belli değil diyo bu ya...belli olması lazım :)
[QUOTE=Astatin;150403][IMG]http://i34.tinypic.com/ohpkdg.jpg[/IMG]
buda 15 dklik...sadece şunu diyor..bugün sıkı bir küskü olacak ama ne tarafa olacağı belli değil.... selçuklu patron..belli değil diyo bu ya...belli olması lazım :)[/QUOTE]
barlar yeşile dönmüş işte ..ralli olacak belli ..
Arkadaşlar kazançlar yerindedir inşallah uzuna devam.
[quote=selçuklu;150404]barlar yeşile dönmüş işte ..ralli olacak belli ..[/quote]
he öyle patron sistem alda zati..alda olmayan peiryot yok **....amma TGG günlükte 4 den 3 e, saatlikde 2 den 0 a düşmüş....çok ürkünç bir durum..ya bu sadece bir realizasyon ve hedeg çok yukarılarda yada küskünün hası postada 1-2 güne zarf açılacak
Jani nerde jani...ula yine tek mi kaldık şortsaflarında **
[QUOTE=Astatin;150406]he öyle patron sistem alda zati..alda olmayan peiryot yok **....amma TGG günlükte 4 den 3 e, saatlikde 2 den 0 a düşmüş....çok ürkünç bir durum..ya bu sadece bir realizasyon ve hedeg çok yukarılarda yada küskünün hası postada 1-2 güne zarf açılacak[/QUOTE]
bence hedef çok yukarlarda yeni tepe görecez .. .. ama küskünün hasıda postada .. yeni tepeden sonra şelale başlayacak .. üüü ..
kemeri bağladık ama sıktı ne yapmak lazım :confused:
[quote=selçuklu;150409]bence hedef çok yukarlarda yeni tepe görecez .. .. ama küskünün hasıda postada .. yeni tepeden sonra şelale başlayacak .. üüü ..[/quote]
yok patron sordum ben..eğer küsküyü postaya verirlerse APS ile gönderirlermiş..küskü postada ise çarşambaya kalmaz:D:D
[quote=Astatin;150407]Jani nerde jani...ula yine tek mi kaldık şortsaflarında **[/quote]
marasal...
sesini cikarma...bi yere gizlen...durum kotu...ordu bozuldu...
bizim celcukiye mutluluk cubugu takmis kefere....
*****nun hormanal dengesi bozuk....
neme lazim...bi yere gizlen...ne olurrrr ne olmaz....
58 700 yandiginda...tuslara connnnn....
[QUOTE=Astatin;150411]yok patron sordum ben..eğer küsküyü postaya verirlerse APS ile gönderirlermiş..küskü postada ise çarşambaya kalmaz:D:D[/QUOTE]
o işi hallettik .. demirci patron biz isteyince yollayacak küsküleri .... olmadı demir patron aps memurlarına esir götürecek biraz .. küskü sevkiyatı kontrolumuz altında yani ... :D:D
[quote=Astatin;150411]yok patron sordum ben..eğer küsküyü postaya verirlerse APS ile gönderirlermiş..küskü postada ise çarşambaya kalmaz:D:D[/quote]
Bu küskü kargoda kayboldu galiba. Haftalardır bekliyoruz gelen giden yok... .dng
[quote=Astatin;150407]Jani nerde jani...ula yine tek mi kaldık şortsaflarında **[/quote]
Patron ben de şort'um. Bu boğalar moralini bozmasın, belki bugün de olmaz ama en geç Çarşamba tepetaklak aşağı gidiş bekliyorum. Na şurda duvara da yazıyorum, kimse demedi demesin.... .dng.dng
[QUOTE=jani;150412]marasal...
sesini cikarma...bi yere gizlen...durum kotu...ordu bozuldu...
bizim celcukiye mutluluk cubugu takmis kefere....
*****nun hormanal dengesi bozuk....
neme lazim...bi yere gizlen...ne olurrrr ne olmaz....
58 700 yandiginda...tuslara connnnn....[/QUOTE]
jani hoşgeldin .. çekil önmüzden boynuzlar sivri .. hehe :D:D
[IMG]http://gallery.photo.net/photo/5031488-lg.jpg[/IMG]
[QUOTE=YAVUZHAN;150376]patron 34.mekanizeden teskeremi aldım.
selçuklu ordusuna,atlı süvari olarak kayıt yaptırmak istiyorum :::
atımda var hemde safkan :)
2 öğün yemeğe fitim ben :)[/QUOTE]
Tarkan'ın dediği "HAncı bana bir kuzu budu Kurt'a da et ver." deidği gibi "Komutanım bana iki öğün yemek atıma da arpa" benzeri oldu. hayırlı olsun.
[quote=negrolino;150410]kemeri bağladık ama sıktı ne yapmak lazım :confused:[/quote]
uçağın penceresini açta biraz hava al eyi gelir :p
son Durum yySD
seans açılsın hareket gelir buraya :)
[quote=selçuklu;150416]jani hoşgeldin .. çekil önmüzden boynuzlar sivri .. hehe :D:D
[IMG]http://gallery.photo.net/photo/5031488-lg.jpg[/IMG][/quote]
bak marasal ikiside gudurmus bunnarin...
dedim ya...hormonal dengeleri bozuk...aaasama ikisinide mezbahaya sokarlar....
Arkadaşlar,
Tamamen Day trade yapan bir sistem geliştirdim. Her gün sonunda açık pos kapatıyor ve gece pozisyonsuz takılıyor. Ancak daha önce bu yönde sistemler geliştirmediğimden performansı hakkında yorum yapamıyorum. Eğer day trade yapan (gece pozisyon taşımayan) bir sisteminiz varsa, sistem sonuçlarını siz de bana iletirmisiniz. (Sistemi kıyaslayabilmek adına)
5 dk'lık grafiklerde son 4 ayda,
%32.3 Kar
65 Karlı - 84 Zararlı işlem
Ort Kar / Ort Zarar : 2.35
Max drawdawn : %-1.8
Peşinen teşekkürler.
[quote=SEYYAH;150418]uçağın penceresini açta biraz hava al eyi gelir :p[/quote]
pençere kenarında oturmuyorum nasıl yaparız :..: