-
[QUOTE=sazan;150422]Arkadaşlar,
Tamamen Day trade yapan bir sistem geliştirdim. Her gün sonunda açık pos kapatıyor ve gece pozisyonsuz takılıyor. Ancak daha önce bu yönde sistemler geliştirmediğimden performansı hakkında yorum yapamıyorum. Eğer day trade yapan (gece pozisyon taşımayan) bir sisteminiz varsa, sistem sonuçlarını siz de bana iletirmisiniz. (Sistemi kıyaslayabilmek adına)
5 dk'lık grafiklerde son 4 ayda,
%32.3 Kar
65 Karlı - 84 Zararlı işlem
Ort Kar / Ort Zarar : 2.35
Max drawdawn : %-1.8
Peşinen teşekkürler.[/QUOTE]
Metastockta day trade sistmein testini nasıl yapıyorsunuz?
-
[quote=negrolino;150423]pençere kenarında oturmuyorum nasıl yaparız :..:[/quote]
la get uçağın gapısını aç o zaman pencere kenarında oturanlarada rahatsızlık vermemiş olursun.
kökten çözüm :..:
-
senet olsaydı burası bir üçgen atardım :)
-
ula 4/5 şort oldum...700 dentakviye..maliyet geldi 725 e.... küskü den korkan küskü gibi olsun:..:
-
bu şerefsizler içimdeki trader ruhunu öldürdü iyice.pc yi bile açmak içimden gelmiyor.VOB a başladığımdan bu yana ilk kez şu son 2-3 ayda böylesine bir isteksizlik çöktü üstüme.
acaba bıraksam mı diye bile düşünmeye başladım.bıktım ne yalan söölim bu işten.
ne bilem ya amaaan...
-
Cumanın tam tersi durum yurt dışını gören KY longlar Palada bunları mortlar yimezler pala ralli oalcaksa yurt dışının en az %0,80 eksi yazması lazımki KY longlamasın gözüne fener tutulmuş tavşan gibi bakakalsın üüüüüvvvvvv
-
birazdan...kuccuk bi yukari itis ve ardindan 2000 puan asagi gidecek bi hareketi mustuluyabilirim....
-
[QUOTE=jani;150430]birazdan...kuccuk bi yukari itis ve ardindan 2000 puan asagi gidecek bi hareketi mustuluyabilirim....[/QUOTE]
ağzından bal damlıyor maşallah
ver çoşkuyu ver çoşkuyu
-
[quote=VOBiX;150424]Metastockta day trade sistmein testini nasıl yapıyorsunuz?[/quote]
Sistemi [B]matriks'de [/B]geliştiriyorum.
AL (Long) için - "and HOUR() < 17"
SAT (Close Long) için - "or (HOUR() = 17 and MINUTE() = 10)"
Açığa Sat (Short) için - "and HOUR() < 17"
Açık Pos Kapat (Close Short için) - "or (HOUR() = 17 and MINUTE() = 10)"
Mevcut sistem şartlarına ilave olarak tırnak işaretli kısımları lgili kısımlara koyuyoruz.
-
-
[QUOTE=jani;150430]birazdan...kuccuk bi yukari itis ve ardindan 2000 puan asagi gidecek bi hareketi mustuluyabilirim....[/QUOTE]
Syn Jani,
İsctr ile garan eşitlendi.Bu işaret olabilir mi 2000 puan için?:..:
-
-
60.7'den sazan shortları kapar ve flat'lar.
-
piyasada hareket yok emme maşallah topic kalaba bugün...150 kişiyüz...
işaret mi acaba? kırılım günü mü acaba?
-
ben çah kahve şekli yapayım :)
-
[quote=negrolino;150438]ben çah kahve şekli yapayım :)[/quote]
jacobs alayım ben...şekersiz sütsüz...hatta varsa filtre kahve olur
-
Jani ilk dediğin gerçekleşecek gibi
Devamı gelecekmi bakalım..
-
[QUOTE=SEYYAH;150437]piyasada hareket yok emme maşallah topic kalaba bugün...150 kişiyüz...
işaret mi acaba? kırılım günü mü acaba?[/QUOTE]
5-6 kişiyüz gibi. Millet topiği açıp gitmiş.
-
way**...15 dklık grafı pis güzelleştirdiler...ama 60 dklık bu kadar çirkinken bu gıza görücüye gidilirmi ba...üwwww...
ula orduda firarlar başladı duyan şort kavur yapıyo..üwww
-
750 den flate geçiş tırtık ıcın fırsat kollamaya devam... güreşi kim kazanırsa onların tarafındayım... half bear half bull mode on.. :D:D:D:D
-
[quote=SEYYAH;150437]piyasada hareket yok emme maşallah topic kalaba bugün...150 kişiyüz...
işaret mi acaba? kırılım günü mü acaba?[/quote]
seyyah forum katılım analizinemi başladın :)
180 kişiyi geçersek satış gelir kesin :)
-
az sonra bite de bir yöne patlama olacak gibi
-
satış baskısı var gibi duruyo..hani dax %0,5 e gelse buraya 600 puan çakacaklar gibi sanki..
hayvan dax..üwww
-
long devam 61 000 ufukta görünüyor
-
[quote=Astatin;150442]way**...15 dklık grafı pis güzelleştirdiler...ama 60 dklık bu kadar çirkinken bu gıza görücüye gidilirmi ba...üwwww...
ula orduda firarlar başladı duyan şort kavur yapıyo..üwww[/quote]
patron 60 dk lığada makyaj yapmaya başladılar :)
-
son kurşunlarıda 825 den sıktım...üwwww..full şort
-
[quote=Astatin;150449]son kurşunlarıda 825 den sıktım...üwwww..full şort[/quote]
Asti stplatabilirler.:D
-
genç süvariler rahatsız :)
hücum isteriz :)
-
[quote=Astatin;150449]son kurşunlarıda 825 den sıktım...üwwww..full şort[/quote]
Ben de sabahtan beri şort şort diye bağırıyorum ama cesareti toplayıp giremiyorum bir türlü.... Korkak yatırımcı benim gibi hayat boyu flat kalmaya mahkumdur... :p
-
yemişim 5 dalkığını...artık sadece saatlikle trade ediyorum..kaldıraç 2 dir..saat başı kafayı kaldırıp bakıyom..aylık hedef 4-6.000 puan arası..
10 ayda para 2 kaldıraçla 10 katı gecer..
kaldıraç az olunca ,ve saatlik olunca ,strest çok az oluyor..komisyon da yok denecek kadar az..
-
[QUOTE=enorton;150380]Tamam bitti bu iş ben dışarı çıkıyorum, Yavuzhan da aramıza geldiğine göre 62000 kapatırız akşama .lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
Geldim abi long devam...
-
[QUOTE=YAVUZHAN;150451]genç süvariler rahatsız :)
hücum isteriz :)[/QUOTE]
abi komuta sende süvarilerin .. bende niye hucum etmiyor süvariler diyordum ... :D
-
yavuzhan komutan ver emri .. zıpkın gibi yıksınlar 61000 kalesini ..
-
[quote=selçuklu;150455]abi komuta sende süvarilerin .. bende niye hucum etmiyor süvariler diyordum ... :D[/quote]
ok,ben hilal çizdirip çembere alayım o zaman :::
hilal formasyonuda kayıtlara geçsin,her hakkı saklıdır :..:
-
[quote=Larossıan;150450]Asti stplatabilirler.:D[/quote]
Stoplatabilirlerde zıplatabilirlerde laros.... hayatın parçası....amma gel görki risk de yaşamın kaynağı....ancelina coli ni n o isimli bir filmi vardı...bak gevşedim birden...üüüüüü
-
[quote=selçuklu;150456]yavuzhan komutan ver emri .. zıpkın gibi yıksınlar 61000 kalesini ..[/quote]
çaldım hücum borusunu yalnız dediğim gibi yay çizdirecem benim bölüğe,şöyle 61500 lerden dolaşıp 61000 e doğru sıkıştırıcam sonra olaylar gelişir zaten :..:
-
[QUOTE=YAVUZHAN;150457]ok,ben hilal çizdirip çembere alayım o zaman :::
[B]hilal formasyonud[/B]a kayıtlara geçsin,her hakkı saklıdır :..:[/QUOTE]
hilal formasyonun yanına bir de Halil formasyonu ekleyelim :D
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=150460&postcount=10[/url]
-
Ahanda, süvariler pusuya geldi..gelin gelin az daha yanaşın...:)
-
ters indikator kardesiniz de shortladı .. hadi hayırlısı... bugun daha terse düşmedik cok sukur ama genede bilginiz olsun...
-
cartman olaya el koydu agaya respect my autority ! çekiyo..