[QUOTE=Astatin;64341]o bir kanayan üçgen olacak günsonunda..ama kimler için acep :).boks..boks..boks.[/QUOTE]
Hala yön yukarı gibi düzeltmesini yapıp 33000 e çıkış normal bence dışarı düzelmesi lazım
Printable View
[QUOTE=Astatin;64341]o bir kanayan üçgen olacak günsonunda..ama kimler için acep :).boks..boks..boks.[/QUOTE]
Hala yön yukarı gibi düzeltmesini yapıp 33000 e çıkış normal bence dışarı düzelmesi lazım
Bana ne oldu bilmem, rakam vermezdim evvelden, artık rakam yazamak geliyor içimden, 31600 den bende kısayım şimdi, saygılar.
[quote=QUEEN;64342]Hala yön yukarı gibi düzeltmesini yapıp 33000 e çıkış normal bence dışarı düzelmesi lazım[/quote]
katılıyorum..dışarıya rağmen bu tutunmanın arkası, IMF anlaşması gerekçes ile yukarı ve dışarısı da toparlarsa kaymaklı yukarı olarak sürer... uymadığım artık unuttuğum değerlerden al vermiş olan sevgili sistemim ise hala pozisyonunu koruyor.. Bu saatten sonra bize sat sinyali beklemek düşer..Ne kadar abartırlarsa hele de bir de pozisyın ayarlama bonusu eklenirse endekse, ayuların dönüşü muhteşem olacak
ben de 32.000 kısa ,31050 den uzun yaptım..var mı ötesi.:)
31500 üzeri 5 dak dahil tüm periyot al sürüyor
[quote=abka;64345]ben de 32.000 kısa ,31050 den uzun yaptım..var mı ötesi.:)[/quote]
ötesinin olması mümkün değil :) çok tebrik ederim..kinayeler gırla :)
[quote=Astatin;64327]"Loss of opportunity is preferable to loss of capital."+.sn sazan[/quote]
Sn Astatin,
Sizin DOW temenni ve dilekleriniz genelde tutuyor. (Kısacası sizde tırsıyorum) Bu gece ne yinde temennide bulunacağınızı VOB kapanmadan yazarsanız, pozisyon alırken 2 kere düşünürüm.
Manyak bu piyasa, evet al sürüyor, ama beklenti bir aşağı sark geri yukarı çık şeklindeydi, olmadı, olacağıda yok, bakalım nereden uzuna geçicez, saygılar.
Kısa yaptık ya yukarı gidiyo:)
Avrupa eksi biz artıyız iyimi?
Haaa, bizde erdoğan açıklama yapacaktı dimi, şu mesele, ayrışmıştık bide:), falan filan işte.
[quote=sazan;64348]Sn Astatin,
Sizin DOW temenni ve dilekleriniz genelde tutuyor. (Kısacası sizde tırsıyorum) Bu gece ne yinde temennide bulunacağınızı VOB kapanmadan yazarsanız, pozisyon alırken 2 kere düşünürüm.[/quote]
size alçakgönüllü bir yanıt yazayım .... :) forumda başka espri yapabilen arkadaşların da varolduğunu görmek güzel .lelele.lelele
tememni ve dilek olayına gelince -ben ona kısaca beddua diyorum- henüz içimden gelmiyor..DJI ile aramızda öyle bir metafizik bağ var mı? sanmıyorum ama bu duanın edildiği iki gün de %5 den fazla düştüğüne göre, bir kere daha denemenin bir sakıncası olmaz herhalde.. :)
anladığım kadarıyla benden değil bedduamdan tırsıyorsunuz.. resmime aldanmayınız esasen tırsılacak biri değilim :) Ama zaten senin resim de gel omuzuma yasla başını diyen türden bir resim değil...:)