[QUOTE=bull market;64351]Avrupa eksi biz artıyız iyimi?[/QUOTE]
Bizde imf beklentisi var sisteminize bakın
Printable View
[QUOTE=bull market;64351]Avrupa eksi biz artıyız iyimi?[/QUOTE]
Bizde imf beklentisi var sisteminize bakın
Tamam tamam kapandık, ne biçim iş..
31700-800 arası dünkü uzunları kapatıp,kısa açtım..sistem al da..onun için bu stopllosslu..ama geceye giriş sistemi(daha uzun periyotdur)şimdilik sat da...
düşemeyen borsa çıkar hesabı...
Bugünde dünkü gibi ralli beklemek hatalı olabilir yarına kadar yatay olabilir şimdilik al tut sürüyor yükselecek beklentisine girenler alıyor kimisi kar realizasyonu yaptığından dolayı bugün işlem yapmak zor olabilir
Yok işte bugünde sat yemiyo piyasa, avrupa bile yadi, ama bizde bi nane var anlaşılan, ilerleyen günlerde piyasayı çok ama çok yukarı çekmek istiyolar gibi geldi bana
bu son hareket 31850 tamamen traşdı...geçecen o işi..kanımca burası yakın tepe olarak kalacaktır..
dolar gün içi en dipden 12 kuruş yukarda..
Hisseleri çiziyolar ama yukarı, garan a bakın, diğerlerine bakın, ağır ağır çıkacaksın bu merdivenleri, Cuma günüde aynen böyle olmuştu, günsonu bi baktık çızıktırdılar.
[QUOTE=abka;64360]bu son hareket 31850 tamamen traşdı...geçecen o işi..kanımca burası yakın tepe olarak kalacaktır..[/QUOTE]
Aşğılardan kısada yakalanları okadar kolay bırakacaklarını sanmam
Saat 11:00 e kadar vob belli etmedi, ama 11:00 den sonra artık yönü belli etti, kısa denedim olmadı, vermediler aşağıya, zaten spot toparladı o esnada, birbirini izleyen gelişmeler bunlar, saygılar.
[QUOTE=QUEEN;64364]Aşğılardan kısada yakalanları okadar kolay bırakacaklarını sanmam[/QUOTE]
kanımca 14;30 teminat tamamlamaya kadar tutarlar..millet kolunu kessin diye..dün(%10 luk yükselişte) terse kalanlara cezayı keserler..