[QUOTE=YAVUZHAN;150501]çağlar m.yılmaza ****** demiş ve tazminat ödemeye mahkum olmuştu..[/QUOTE]
Hakimin yalakalığı. Açıp sözlüğe baksaydı.
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;150501]çağlar m.yılmaza ****** demiş ve tazminat ödemeye mahkum olmuştu..[/QUOTE]
Hakimin yalakalığı. Açıp sözlüğe baksaydı.
[quote=VOBiX;150500]Küresel ısınma nedeniyle sualr kesikmiş. Bir müddet daha gelmeyecekmiş.[/quote]o zmana hamama gider kurnadan dökeriz
[QUOTE=Kennym;150505]ilerde bi gün deneyeceğim random bi sistem var.. yazı tura atıcam ne yone gelirse pozisyon alıcam belirli süre için...10 pozisyonda kacı karlı kacı karsız bitecek merak ediyorum acıkcası.. random trade metod adınıda yazayım suraya..[/QUOTE]
peryotu iyi seçmeye bakın. 5 ya da 15dklık sistem çok züer. En az yarım saatlik olması laızm o sistemin.
[quote=enorton;150497]Neden cezalı oldukları için mi? Yoksa sivillerle çıkıyorsun benim bildiğim... Sivil bile olsan asker olduğun kabak gibi belli oluyor aslında :D[/quote]
istanbul,ankara bazı turüstik bölgeler ve terör bölgeleri hariç diğer tüm şehirlerde üniformalı çıkılıyordu o zamanlar..
bugun not artırmadılar hayırdır inşallah ?
haber filanda gelmedi imf oldu olacak deyu ?
TL deger kazanıyo dolarınızı bozdurunda demıyolar..
Allahın hikmeti işte.. şelale yakın agalar.. adamlar tum kursunları bıtırdı sanki.. belki son bi kere daha imf diicekler ama millet elinde avucunda ne varsa aganın agzına tıkabılır :D ky olmuş cin aga olsan kac yazar mode one...
yurtdışından ayrıyız belli oldu küskü için herşey hazır fiyat yatay apsd artıyor olumsuz haller doğrumudur?
[QUOTE=VOBiX;150508]peryotu iyi seçmeye bakın. 5 ya da 15dklık sistem çok züer. En az yarım saatlik olması laızm o sistemin.[/QUOTE]
eft süre için 15 yada 30 dakika düşünüyorum diğer türlü komisyon parası bile iflahımızı keser :)
simdi 5 dakika sonra...
o tamam...bu tamam..baski var...projeksiyon belli o belli bu belli...sellele sellele diye yazip savastan kacmazsa namerdim....ha ha ha
[QUOTE=VOBiX;150503]Bu Deli Kadir'in benzeri var Haneler programında Yaban diye. Baya güzel işlemişler. Tipleme tuttu. 7. bölümünü bile gösterdiler. "Neyyyyyy...." diyişi filan var.[/QUOTE]
İlk günden beri izliyorum gerçekten çok başarılılar .brv.brv.brv
[IMG]http://www.tv7.gen.tr/images/haber/2205.jpg[/IMG]
[url]http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-haneler---yaban-filmi-/1140769[/url]
60700-60800 bandında çok işlem oldu
Şimdilik longa devam.
[quote=sazan;150422]Arkadaşlar,
Tamamen Day trade yapan bir sistem geliştirdim. Her gün sonunda açık pos kapatıyor ve gece pozisyonsuz takılıyor. Ancak daha önce bu yönde sistemler geliştirmediğimden performansı hakkında yorum yapamıyorum. Eğer day trade yapan (gece pozisyon taşımayan) bir sisteminiz varsa, sistem sonuçlarını siz de bana iletirmisiniz. (Sistemi kıyaslayabilmek adına)
5 dk'lık grafiklerde son 4 ayda,
%32.3 Kar
65 Karlı - 84 Zararlı işlem
Ort Kar / Ort Zarar : 2.35
Max drawdawn : %-1.8
Peşinen teşekkürler.[/quote]
La Gardaşım, yok mudur Day Trade eden birisi. .:confused:
[QUOTE=jani;150504]usaglar...
saat 15 30 da...bizim celcukinin sunnet toreni var....
davetlisiniz...[/QUOTE]
Keşke mesajların altına "Teşekkür et" butonu yanına bir de "Kınıyorum" butonu koysa sn hellim... Bu mesaj oldu mu şimdi hocam?? Ne komik ne etik...
[QUOTE=sazan;150517]La Gardaşım, yok mudur Day Trade eden birisi. .:confused:[/QUOTE]
Abi malesef yok demekki...
data sonrası yön tahminim aşağı kayıtlara geçmesin ne olur ne olmaz :)
[quote=Kennym;150510]bugun not artırmadılar hayırdır inşallah ?
haber filanda gelmedi imf oldu olacak deyu ?
TL deger kazanıyo dolarınızı bozdurunda demıyolar..
Allahın hikmeti işte.. şelale yakın agalar.. adamlar tum kursunları bıtırdı sanki.. belki son bi kere daha imf diicekler ama millet elinde avucunda ne varsa aganın agzına tıkabılır :D ky olmuş cin aga olsan kac yazar mode one...[/quote]
yok daha bunun birde reel piyasa Palası var
Faizler her ay düzenli düşerken adamlar '' Kredi almanın tam zamanı fırsatları sakın kaçırmayın'' gibi abuk subuk haberler basar sonrada millete kol gibi faizler kredi kullandırırlar.
Ev almanın tam zamanı derler milleti ev kredisine sokarlar sonrada kriz oldummu o evleri üç kuruşa haczederler
Şu an 2001 krizini hatırlıyorum Milpa araba kampanyası başlatmıştı 3 yıl taksitle ama fiyat dolara endeksli idi reklamlarda '' peki dolar artarsa diyorlardı cevap artık dolar fixlendi hiç bir şey olmazzz '' diye cevap veriyordu allahsızlar.
[quote=sazan;150517]La Gardaşım, yok mudur Day Trade eden birisi. .:confused:[/quote]
Ben vardım ama bu durgunlukta ne daytrade, ne nighttrade yapabiliyorum. Sıfır işlem flata flat devam. Elim kaşınıyo ama girecek pozisyon yok... .boks.
[QUOTE=sazan;150517]La Gardaşım, yok mudur Day Trade eden birisi. .:confused:[/QUOTE]
ben ediim ama tamamen histemle.. histemi bu hafta formule edip sizinle paylaşırım benim matrix ekranları acılırsa eğer..
[QUOTE=mbm;150484]savaştı askerlikti hucumdu esirlerdi derken
ortalıkta bayan bırakmadınız.......
helalll size....:)[/QUOTE]
forumun bu hale gelmesine katkıda bulunan herkese bende ''helal olsun'' diyorum...brv.brv.brv
jani bir daha bana hitaben yazı yazma .. aksi takdirde ortamı bozmamak için üzülerek forumdan ayrılmak zorunda kalacağım ...
[quote=enorton;150518]Keşke mesajların altına "Teşekkür et" butonu yanına bir de "Kınıyorum" butonu koysa sn hellim... Bu mesaj oldu mu şimdi hocam?? Ne komik ne etik...[/quote]
senin gibi aksama kadar kiz resimleri mi koysaydim yani...o mu etik....o mu komik...ha ha ha
ulen AGA ver al vob canlansın hem biz hareketlenelim hem de aracı kurumlar kazansın zaten tek kazanan onlar ya:::(((
kıpraşmadık bile :)
[QUOTE=jani;150513]simdi 5 dakika sonra...
o tamam...bu tamam..baski var...projeksiyon belli o belli bu belli...sellele sellele diye yazip savastan kacmazsa namerdim....ha ha ha[/QUOTE]
yinemi içtin kardeş...
durup dururken selçukluya ***** dedin...
sonra sünneti var dedin....
yazdıkların ne anlama geliyor farkındamısın sen....
yoksa forumdan gitme vaktinmi geldi....birileryle kavga edip öylemi gideyim diyorsun....
yaşını başını almış adamsın... ****** diye hitap edilmek hoşunamı gidiyor...
zorla küfürmü yemek istiyorsun milletten....
onu söyle sen....
86 tane misafirimiz var,havayı bozmayalım,güzel-güzel yazalım,paylaşalım..
piyasa zaten sıkıntılı birde burada gerginlik olmasın..
[QUOTE=VOBiX;150503]Bu Deli Kadir'in benzeri var Haneler programında Yaban diye. Baya güzel işlemişler. Tipleme tuttu. 7. bölümünü bile gösterdiler. "Neyyyyyy...." diyişi filan var.
[url]http://haber.ekolay.net/Haber/65/648953/yeni+fenomen+yaban.aspx[/url][/QUOTE]
[url]http://forum.shiftdelete.net/komik-video/98854-haneler-yaban-tum-videolar-bu-baslikta.html[/url]
[QUOTE=jani;150526]senin gibi aksama kadar kiz resimleri mi koysaydim yani...o mu etik....o mu komik...ha ha ha[/QUOTE]
Ben senin gibi burada arkadaşlarıma sataşmıyorum... Foruma resim yapıştırmakla burada birilerine sataşmayı aynı kefeye koyuyorsun... Koyduğum resimlerde de etik olmayan hiçbir durum yoktu buarada....
QUOTE=jani;150513]simdi 5 dakika sonra...
o tamam...bu tamam..baski var...projeksiyon belli o belli bu belli...sellele sellele diye yazip savastan kacmazsa namerdim....ha ha ha[/QUOTE]
[QUOTE=jani;150504]usaglar...
saat 15 30 da...bizim celcukinin sunnet toreni var....
davetlisiniz...[/QUOTE]
[QUOTE=jani;150480]cok az kaldi...
birazdan seni hadim edip....harem agasi yapmazsam namerdim *****....
esin simdilik....ha ha ha[/QUOTE]
Adama ***** dedin, hadım edecem dedin, sünnet edecem dedin... İyi sabır varmış valla... Ondan önce ben patladım... Yeter artık bir dur diyecek yok mu bu adama...
tamam...
ben yazmiyorum artik...
[quote=selçuklu;150525]jani bir daha bana hitaben yazı yazma .. aksi takdirde ortamı bozmamak için üzülerek forumdan ayrılmak zorunda kalacağım ...[/quote]
pire için yorgan yakma patron.
ralliye ve projeksiyonuna konsantre ol sen,bordo berelilerin nokta opersayonu çok yakın :)
Bay sazan iz diyoruz ağır kitle hatta kütle olduk diye. Siz diyorsunuz day trade yok mu diye. Gökhan var onun da 40 günü kaldı. Askere gidecek.
VOb Trader var ara verdi.
Fakat ben aklımdaki bir kaç proje için day trade sistem testini becerebilirsem bir ik isonuç sunmaya çalışırım.
[QUOTE=YAVUZHAN;150531]86 tane misafirimiz var,havayı bozmayalım,güzel-güzel yazalım,paylaşalım..
piyasa zaten sıkıntılı birde burada gerginlik olmasın..[/QUOTE]
Hava bozuk zaten yavuzhan, zehirli hava soluyoruz burada... Ya bu adam bacasına filtre takacak havayı kirletmeyecek ya da fabrikayı kapatıp gidecek... Başka yolu yok...
sistem histem sat 825
Dokunsan Ağlayacak derler ya
Sanki öyle bir durum oluştu gibime geliyor...
olacagı buydu.. kaçmak için bahane arıyordun zaten...
bunun için niye millete bulaşırsın be adam..
ayıp be yaptıkların yazdıkların...
[QUOTE=mbm;150540]olacagı buydu.. kaçmak için bahane arıyordun zaten...
bunun için niye millete bulaşırsın be adam..
ayıp be yaptıkların yazdıkların...[/QUOTE]
abi boşver anlaşıldı amacının ne olduğu .. salla gitsin .. :)
arhadaş dışarıya bakarsan SHORT olmak lazım.ama bu kadar kolay yedirirler mi onu bilemiyorum.
baksanıza DAX ve FDOW kanatlandı teyyare oldu bizki yerinde sayıyor.SHORT la beni SHORT la beni diyor.
bi terslik var bu işte.
Pascal Son Durum...
[IMG]http://img223.imageshack.us/img223/4526/adszhu.jpg[/IMG]
[quote=SEYYAH;150542]arhadaş dışarıya bakarsan SHORT olmak lazım.ama bu kadar kolay yedirirler mi onu bilemiyorum.
baksanıza DAX ve FDOW kanatlandı teyyare oldu bizki yerinde sayıyor.SHORT la beni SHORT la beni diyor.
bi terslik var bu işte.[/quote]
short için bişeyler eksik her zaman olduğu gibi :)
Ula Pala Şerefsiz Pala bir kerede yanılt ula beni Allahsız Bugün yurt dışı %5 artsa sen gene tutacaksın neden yurt dışını gören ve hafızasında cuma günkü 61300 gören piyasa kalan KY longda.
Şimdi yurt dışı %2 eksi yazsa biz ralli yaparız neden amaç sadece KY düdüklemek yahu raslanın ağzından değil arslanın kıçından ekmek almaya çalışıyoruz 2 haftadır deli gibi güçlü duran piyasa bugün sağırı oynuyor piiiehhhhhh
Pozisyon flat kafa rahat cenabet Pala ne olacak
Sinirler çok sağlam olmalı.:D:DShort için durumlar daha uygun değil onunda zamanı gelecek.