cok verimli ve yogun bir gundu dunden bugune 2500 points verdi pala bana ve geceye 73000 ten tekrar uzun baska islem yapamam galiba bugun herkese iyi aksamlar
Printable View
cok verimli ve yogun bir gundu dunden bugune 2500 points verdi pala bana ve geceye 73000 ten tekrar uzun baska islem yapamam galiba bugun herkese iyi aksamlar
[quote=cırcır;266084]Günlük marjlar 1000 puan üzeri ise kazanmamak için hiçbir neden yok. Buna sn.saraylıda katılacaktır eminim. Daytrade için konuşuyorum. Sistemim günde max. 5 sinyal üretiyor ve hepsini karsa kar, zararsa zarar uyguluyorum ve son 2 haftada kazandım. Bu şans değil vadelinin günlük dalgalanması 1600 puana ulaşıyosa sistemli trade edenler için o gün kaybetmek imkansızdır. Trader sistemci olduğu halde işlem yapmadığı yurtdışı piyasaları izliyosa, öngörülerini karıştırıyosa, ew sayım vs. vs. ilgileniyosa işi çok zor dikiş tutturamaz.[/quote]
Günlük dalgalanma 1000 puanın altına 500-600 falan inerse yapılacak şey hedefli trade etmektir. Şimdi ben napıyorum sabahın köründen akşama kadar her sinyali uyguluyorum hedef falan yok ne kadar alabilirsek :) Çünkü dalgalanma bol pala saolsun. Hedefli trade etsem öğlen olmadan işimi bitirip kendimi sokaklara atmıştım :))) Ne kadar doyumsuz olduğum ortada son dakkaya kadar pozisyon tutuyorum.
son 10 dakika da satacak bunlar.bana öyle geliyor ki gün içi yeni dip yakacaklar.
zor karar...dow eger gece bir daha toparlasa, pazartesi sabahı VOB da bugunku gibi insaflı olmayacaklardır...üüww mondiyooo
tatilden merhaba
offf pala sistemci killing moduna girmiş wwwwaaaaaşşşşş
ETRem(orta vadeli sistemim) alda kaldı yine
ilk sahibinden az kullanılmış satılık histemlerim var fiyatta anlaşırız:)
[quote=kitaro;266121]ilk sahibinden az kullanılmış satılık histemlerim var fiyatta anlaşırız:)[/quote]
Üstüne para versen almam :::
son 2 gün STR açısından çok verimli idi,
ben bugün tam faydalanamadım,
disiplin konusu önüme çıkıyor,
aşacaz abi bunu....
[quote=cırcır;266122]Üstüne para versen almam :::[/quote]
benim histemler 1500 puandan fazla zarar yazmıyor
senin sistemler zincirleme en fazla kaç puan zarar yazıyor
daha iyiyse bencede alma:)
[quote=saraylı;266123]son 2 gün STR açısından çok verimli idi,
aşacaz abi bunu....[/quote]
Saraylı abi çok teşekkür ederim. Benim için çok güzel geçti bu gün str sayesinde. Öngörüsüz oldum kazandım. .lelele.lelele
[quote=cırcır;266084]Günlük marjlar 1000 puan üzeri ise kazanmamak için hiçbir neden yok. Buna sn.saraylıda katılacaktır eminim. Daytrade için konuşuyorum. Sistemim günde max. 5 sinyal üretiyor ve hepsini karsa kar, zararsa zarar uyguluyorum ve son 2 haftada kazandım. Bu şans değil vadelinin günlük dalgalanması 1600 puana ulaşıyosa sistemli trade edenler için o gün kaybetmek imkansızdır. Trader sistemci olduğu halde işlem yapmadığı yurtdışı piyasaları izliyosa, öngörülerini karıştırıyosa, ew sayım vs. vs. ilgileniyosa işi çok zor dikiş tutturamaz.[/quote]
ne dıım Allah daim etsin kazancını Aydemir patroms...
Ha günlük marjı sana sabah 9.14 itibariyle verecek ve ona göre trade etmeni sağlayacak bir program ya da düzenek varsa ya da oluşturduysan seni tebrik ederim...Lakin bütün sistemlerin fiyattan türediğini düşünürsek,o anki sinyalin sana bir trend mi yoksa testere mi ya da dar band mı vereceiğini bir tek gelecekteki fiyatlar bilebilir.ve bir matematikçi olaraktan bunu en azından söyleyebilirim...
o yuzden umarım bundan sonra da sabah marj aralığını sana fısıldayan ve sana ona göre işlem yaptıran whisperer ına nazar değmez gayri....
[quote=saraylı;266123]son 2 gün STR açısından çok verimli idi,
aşacaz abi bunu....[/quote]
ema55 i geçince al gerekise aynı cubukta flatla hiç kafama yatmadı zaten ondan değiştirdim heryerini bu olay zorlayabilir psikolojik açıdan
ama daytrader arkadaşlar malı götürmüştür bu hareketlerle
neyse arkadaşlar herkese kolay gelsin ben yüzmeye gidiyorum
74175 shortlar 150 den uzun oldu.
[QUOTE=saraylı;266123]son 2 gün STR açısından çok verimli idi,
aşacaz abi bunu....[/QUOTE]
abi str de anlamadığım bir konu sto ve boll kullanımı ... sadece wma ve ema ile sto ve boll kullanmadan daha verimli olmuyormu .. onları neden koydun str nin içine saraylı abi .. ?? exit için özellikle boll sakıncalı gibi bence ..
örnek bolle exit yapıldı ... tekrar enter nasıl yapılacak .. yani ... orasını anlamadım ben şahsen ... :o:o:o:o
[quote=kitaro;266121]ilk sahibinden az kullanılmış satılık histemlerim var fiyatta anlaşırız:)[/quote]
kazalı mı?:o
[QUOTE=kitaro;266128]ama daytrader arkadaşlar malı götürmüştür bu hareketlerle
neyse arkadaşlar herkese kolay gelsin ben yüzmeye gidiyorum[/QUOTE]
he patron sorma pela beni götürecekti nerdeyse ... ühühühüh .. .:o:o:o
Pazartesi yükselerek açılacağımızı düşünüyorum.
çok dik açılı 2 gün geçirdik...5 dakikalık her sistem,hatta macd bile çok kazandırdı..ama piayasada bu kadar sert günler çok nadirdir.. str çok güzel..
ama bu zamanda çok iyi getiri sağlayan wma vs. yakında mokoko olur..............
bende 2 günde öyle çok çok kazanç yok...
geceye flat...kapanıştan...poz alsaydım geceye kısa girmezdim...
[quote=kertenkele99;266125]Saraylı abi çok teşekkür ederim. Benim için çok güzel geçti bu gün str sayesinde. Öngörüsüz oldum kazandım. .lelele.lelele[/quote]
memnun oldum çok...:)
fikirlerini bizlerle paylaşan dostlara Allah razı olsun
[quote=ATHLON;266126]ne dıım Allah daim etsin kazancını Aydemir patroms...
Ha günlük marjı sana sabah 9.14 itibariyle verecek ve ona göre trade etmeni sağlayacak bir program ya da düzenek varsa ya da oluşturduysan seni tebrik ederim...Lakin bütün sistemlerin fiyattan türediğini düşünürsek,o anki sinyalin sana bir trend mi yoksa testere mi ya da dar band mı vereceiğini bir tek gelecekteki fiyatlar bilebilir.ve bir matematikçi olaraktan bunu en azından söyleyebilirim...
o yuzden umarım bundan sonra da sabah marj aralığını sana fısıldayan ve sana ona göre işlem yaptıran whisperer ına nazar değmez gayri....[/quote]
Şuan sıkıntı olmaz günlük marj açısından 7x.xxx endeksdeyiz. Bol bol dalgalanır vadeli :))) Zaten dediğiniz gibi bir tahminle güne başlama olayı yok.
[quote=selçuklu;266130]abi str de anlamadığım bir konu sto ve boll kullanımı ... sadece wma ve ema ile sto ve boll kullanmadan daha verimli olmuyormu .. onları neden koydun str nin içine saraylı abi .. ?? exit için özellikle boll sakıncalı gibi bence ..
örnek bolle exit yapıldı ... tekrar enter nasıl yapılacak .. yani ... orasını anlamadım ben şahsen ... :o:o:o:o[/quote]
sto+boll 5 çıkış yönteminden biri selçuklum,
onu kullanma o zaman diğerlerine bakarsın...
kullanırsan şöle:
boll+sto ile çıktın:
ema55 yükselmeye devam ediyosa,wma lar tekrar yukarı kesince longlarsın..
cümleten iyi tatiller !
herkese iyi haftasonları..gecey şort....djı 1028.88 kapanır tahminim..yada taban olur erken kapanır
İyi tatiller
herkese iyi haftasonları.....brv.lelele:::.boks.:)+.T..CT..CT..C
[QUOTE=saraylı;266147]sto+boll 5 çıkış yönteminden biri selçuklum,
onu kullanma o zaman diğerlerine bakarsın...
kullanırsan şöle:
boll+sto ile çıktın:
ema55 yükselmeye devam ediyosa,wma lar tekrar yukarı kesince longlarsın..[/QUOTE]
anladım abi .. tşk ... saygılar hörmetler .... .brv.brv
sn.saraylı bu hafta bir çarşamba günü zararla bitirdim sizde durum nedir
oy kullansanıza yaw..anketçi robot bacı üzülüyor bak..üwww
[quote=cırcır;266153]sn.saraylı bu hafta bir çarşamba günü zararla bitirdim sizde durum nedir[/quote]
bende de eehhh işte ,kar var ama iyi diğil hafta bazında...üüü:)
iyi olur iyi,
olmazsa da oldururuz...::::::
[quote=selçuklu;266130]abi str de anlamadığım bir konu sto ve boll kullanımı ... sadece wma ve ema ile sto ve boll kullanmadan daha verimli olmuyormu .. onları neden koydun str nin içine saraylı abi .. ?? exit için özellikle boll sakıncalı gibi bence ..
örnek bolle exit yapıldı ... tekrar enter nasıl yapılacak .. yani ... orasını anlamadım ben şahsen ... :o:o:o:o[/quote]
Çarşamba günü mesela boll, sto ya da hedefle realize kullansaydım zararla bitirmezdim. Zor gündü çarşamba. Bu sorduğun o günkü hareketlere göre değişiyor.
[quote=Multipass Nikola;266154]oy kullansanıza yaw..anketçi robot bacı üzülüyor bak..üwww[/quote]
Geliyorum az sabretsin:::
Cümleten iyi aksamlar
iyi tatiller
haftasonuna mecburen şort son bir saat bilgisayar başından ayrıldım
Haftalık öngörüm.meraklısına.
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=266165&posted=1#post266165[/URL]
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/dsn48s2xwr.png[/IMG]
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/v85zu6vqng.png[/IMG]
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/6afr339kea.png[/IMG]
60 lık satta iken gerisi teferruat gerçi..
bugün hiç işlem yapamadım. ful flat devam
herkese iyi tatiller...
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/2iw4sgy6wx.png[/IMG]
uzanmışım kumsalaaa..güneş damlar içimee
kurumuş dudaklarımdaa..unutulmuş bir beste.. yaşıyoruuum ahesteee.. heheheee.lelele.lelele
n'abersiniz daytrader ahalisi..::::::