ohara buhara..+9000 apsd..gulpppp
Printable View
ohara buhara..+9000 apsd..gulpppp
hala annıyamıyorum agadaş..94700 ü nassı bu kadar kolay deldi geçti..eşhedü
apsd 10500 oldu...pıfffff..açılış gapsız olsaydı ve yedire yedire buralara gelseydi, şortlar için lay lay lom derdim ama bu haliyle no comment
filexde arabayı kenara çekti..eşhedü..kimle lak lak yapacağık şinci
ve fekat bu 10500 apsd nin şort tarafı eğer Palatron ise;I have a dream... Unexpected action on unexpected time... taban olur mu lem acaba...üğ
%-5.08...yetmez ama EVETTTTT
tahvil 7.52 olmuş.. :(
sinyalle filat..(92100)...histemik reşort 92350...
graşta olsa randa olsa dalganın tersine alamayacaksın beni palatron
Br kez daha yürüyoruz ayu gardaaşşşşşşşşşşş
15 dklık graflarda çok pis pupular war..çalıştı çalışmadı durumuna göre +-1500 points
ayunun rüyası; şöyle bir graşsa alt boll banda değse, orda dev bir pupu yapsa...filan
[IMG]http://i40.tinypic.com/33wpid2.png[/IMG]
Merkez dolara vuruyor, piyasa direniyor..TAHVİL 7.52 de zirvede..tcmb PY bankalara vereceği likitideyi arttırdı....VOB da %5lik düşüş sonrası 15200 yeni açık pozisyon gösteriyor...Cehennem, Gezi Parkı eylemlerinin ertesi günü değil...Bugün..Kapanış beni geriyor...Dedim ya mesele şu: Olay kulak çekme harekatı mı, ipe çekme harekatı mı..Kulak çekme ise anca bu kadar olur zaten...İpe çekmeyse bakınız son grafik yukarıda
ortam çok vahşileşmiş patron :)
91375 full filat hacılar
[quote=flexy;451711]ortam çok vahşileşmiş patron :)[/quote]
ahada haci gelmiş..dng nerdesin gardaş:p
525 reşort
[quote=Astatin;451717]525 reşort[/quote]
papaz doymuş olabilir:D:(
[quote=Astatin;451692]ayunun rüyası; şöyle bir graşsa alt boll banda değse, orda dev bir pupu yapsa...filan
[IMG]http://i40.tinypic.com/33wpid2.png[/IMG][/quote]
[quote=flexy;451711]ortam çok vahşileşmiş patron :)[/quote]
Başgan, şu proceksiyon için bi dua alsak senden
şincikkk...bu 91200 gösterip deptiktan sonra apsd 500 civarı azaldı... a)tamam bu kadar yiter diyen şortcuları mı trenden indiriyor b)yoksa kendi malımı kapanan..du bakalım..Ben şimdi DOW toparlarken, bize vermesini bekliyorum..Eğer öyle yaparsa anlarıkki, a şıkkı
[quote=Astatin;451720]şincikkk...bu 91200 gösterip deptiktan sonra apsd 500 civarı azaldı... a)tamam bu kadar yiter diyen şortcuları mı trenden indiriyor b)yoksa kendi malımı kapanan..du bakalım..[B][COLOR=red]Ben şimdi DOW toparlarken, bize vermesini bekliyorum.[/COLOR][/B].Eğer öyle yaparsa anlarıkki, a şıkkı[/quote]
:::::::::kukuriku.. a şıkkı..hehe..ben 91025 den kapanıp 500 puanımı dah aalayımda sonra bakarık:p
ve 125 reşort..papaz hala doymamış
ve şimdi DOW la elele, yeni diplere kemik...I hope so
[quote=Astatin;451722]ve 125 reşort..papaz hala doymamış[/quote]
gıllandırıcı tek hususu söyleyeyim..şu 15 dklıklardaki pupular kırılmadı gittiya la...deperse çok ağlatır, ağlarım
Çarşıdan az yardım alak...
Gel bakalım, al bakalım, gontratları çiz bakalım, fiyatı sür, şortları patlat, delikanlı kim bakalım
filex,
Sana kötü bir haberim var. Az sonra çıkmam lazım :) Piyasayı sana emanet ediyorum..Gerisini biliyon zaten..Ödül/ceza mekanizmasını..eheheheh
[quote=Astatin;451730]Çarşıdan az yardım alak...
Gel bakalım, al bakalım, gontratları çiz bakalım, fiyatı sür, şortları patlat, delikanlı kim bakalım[/quote]
thanx to çarşı..
:D
[quote=Astatin;451374]EXHIBIT2 (DOW, VOB BOĞALARINI GURTARAMAZ)
FDJR/X30YVADE haftalık graf...Gezi parkı olayı öncesi zaten dow ile negatif ayrışmışız (eş zamanlı olarak USDTRY ve TAHVİL de ranıyordu)...Gezi parkı mevzusu ile negatif ayrışma top çekmiş ve üst bollingeri yarmış geçmiş graf. Ve doğal olarak mal kitleme operasyonu sekteye uğramış paydada-x30yvade
Şimdi sevgili fiyat, bollingerini bekliyordu -paydada olan X30yvadede mal kitleme ritüeli-ve an itibariyle kavuşmuş görünüyorlar..(Bu graf bir şey daha diyor: DOW a göre düşük performans göstermeye devam edeceğuk muhtemelen)..
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/statusicon/wol_error.gif[/IMG]Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin büyük hali için buraya tıklayın. 860x742.[IMG]http://i39.tinypic.com/2jg5heo.png[/IMG][/quote]
dow followerlara hatırlatma
gıllı atraksiyonlar yapıyor ama ben çıkmak zorundayım hacı..bol şans herkese
Asti başkan ;
büyük adamsın , femen muharebesinde görüşmek üzere :)
[quote=gnome;451763]Asti başkan ;
büyük adamsın , femen muharebesinde görüşmek üzere :)[/quote]
Estagfurullah gnome başgan..Sadece benim bile bir gün için tahmin etmediğim kadar şans karıştı işin içine..:) Sen iyi bir adam/analist/yorumcusun patron..Takılma münferit vakalara..sonuçta %51 doğru tarafta olmak bile yetiyor.brvki bu oran sende çok daha fazla..ivit femen çarpışmasında görüşürük..hehe
gece beklenecek...
throw over olmuş ya la...:p:p
genem yeşillendi finduuk dallarıı ...
ulem ne oliyii bizim ovlanın halları...ammann (nota işareti, nota işareti) ..
işareti bulamayınca yzaıylan yazdım yahuu...:D:D
aslında bizim oglanda..elongeyt ilem başlaruk diyem düşündiydim emme..pala dedi ki sen düşünme beni izle taa kiii...neyse ...afroz ederler beni yaw onunda zamanı gelir elbet..:D:D
Give NO Mercy, Take NO Prisoners..HANGSENG, NIKKEI, DOW, BIST, DAX, BOVESPA HER YER GRAŞŞ HER YER DİRENİŞ
[QUOTE=Astatin;451795]Give NO Mercy, Take NO Prisoners..HANGSENG, NIKKEI, DOW, BIST, DAX, BOVESPA HER YER GRAŞŞ HER YER DİRENİŞ[/QUOTE]
Kaptın avı tadını çıkar. Böyle av her zaman nasip olmaz. :):)
Çok değil yılda 2 kez yakalarsan yeterde artar. Ama 2013 çok başka oldu bu açıdan.+.+.
Bu arada bir tane daha gelecekmiş ki çok başka diyorlar..lelele.lelele
[quote=kurt;451796]Kaptın avı tadını çıkar. Böyle av her zaman nasip olmaz. :):)
Çok değil yılda 2 kez yakalarsan yeterde artar. Ama 2013 çok başka oldu bu açıdan.+.+.
[B]Bu arada bir tane daha gelecekmiş ki çok başka[/B] diyorlar..lelele.lelele[/quote]
femen?:D
[QUOTE=Astatin;451797]femen?:D[/QUOTE]
No. I'll share details maybe later on hazy air.
Günaydın Başganlar,
Sabah FDOW ve usdtry vb yi görünce harekat plansı belliydi...Eksi gap olunca şortları kavırma yap...Yukarı tepkiyi bekle...5 dklık indik ve/veya sistemle yeniden şort poza gir şeklindeydi (kulak mı çekiyorlar ipemi çekiyorları anlayana kadar şort ağırlıklı trade)..Ancak Yeni Şafak gazetesinin manşeti görünce hesaplar şaştı...Açılışı bi görek
sakin...this is not ork horn