Saatlik yatay görünümde olmuş olduk, her iki senastada ver aşşağıya topla yukarıya oldu, ortalamalarda kapasak yeter, bakalım kapanışa aldamı olucaz sattamı? saygılar.
Printable View
Saatlik yatay görünümde olmuş olduk, her iki senastada ver aşşağıya topla yukarıya oldu, ortalamalarda kapasak yeter, bakalım kapanışa aldamı olucaz sattamı? saygılar.
Hepten kendi kendime yazıyom, sn. mbm de yok bugün, o varken hiç olmazsa topik sayfa atlıyodu:) saygılar.
Ben tam hesap yapıyodum, 31150 falan derken, 31000 i bekliyim dedim, baktım yukarı gidiyo, 31125-150 başladım ama ortalama 31375 ancak yetiştim, aslında 31175 de short cover patlatmak lazımdı, neyse, sağlık olsun:) saygılar.
Şimdi 31000-31900 arası git gel konya yolundan olur, yatayda kapanırız diye tahmin ediyom, bunun sonuda yarın gaplı yukarı açılış planlanmış olmalı, tekrar 32000 i geçersek tekrar durum değerlendirmesi yaparım diyorum, saygılar.
Manyak bunlar, spotta hisseleri çiziolar.
Garantiyi tavan yaparlarmı şimdi, olacağa bakın.
Bi araba sopa attılar millete, stop and buy böööle olur vobtraderım :) saygılar.
Sopaya devammı?
[QUOTE=bull market;64436]Bi araba sopa attılar millete, stop and buy böööle olur vobtraderım :) saygılar.[/QUOTE]
daha öğreneceğin şey çok
Dalgalandım da duruldum koştum ardından yoruldum
breh be..sistem ne güzel sat vermişti 525 den..sttık 500 puana yakın kardayken, bi sigara molası bir FED paketi etti 200 puan zarar ve stopladık........
Hem vob hemde dolar bugun yatay bandda güzel çalkalıyorlar, bir üst band , bir alt band, ister haberi kullan, ister yurt dışına bak, Çalkala bakalım...