fdow u 8500 üstünde tutmaları lazım..aşağısı short..
Printable View
fdow u 8500 üstünde tutmaları lazım..aşağısı short..
[QUOTE=bull market;64451]kim ? ben mi ? .dng[/QUOTE]
vobda pozisyonu olan herkes:..:
Brezilya uçuyo, dünde %+9 yapmıştı, şimdi %3.40 artıda, hayret bişey, saygılar
[quote=Astatin;64424]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....8100 altındaki her kapanış bu tanıma uyar..velakin bir nacizane not: "DJI böyle erken düşünce ya terse yatırır artıya döner veya hakikaten terbiyesizce düşer" önkoşulu henüz gerçekleşmediği için beddua nın bu kez tutacağı konusunda emin değilim...
YOK YOK BU DUANIN TABIATINA UYGUN OLMADI::BU MESAJI YAZILMADI VARSAYIN..DJ in RESMİNE GÖRE Bİ DAHA BAKARIZ
CC: Sn. Sazan[/quote]
Peki görmemiş olayım.
[QUOTE=bull market;64457]Brezilya uçuyo, dünde %+9 yapmıştı, şimdi %3.40 artıda, hayret bişey, saygılar[/QUOTE]
Biz yarına gaple uçacaz galiba
[QUOTE=hexen;64452]32150 oldu 32075
asayasında realiz devam amma üstesinde 34100 potans var..[/QUOTE]
Sn hexen, ben 32550-33150 aralığının tehlikeli olduğunu düşünüyorum, bugün kapanışta, yada yarın açılışta orada olursa dikkatli olmalı, kapanışta orada olursak flat kalmak gerekir diyorum, saygılar.
Kurumlara bakarsanız bugün bi nane olmadı, bu yüzden kapanışa yakın yukarı hareket yalan olabilir, riskli dakikalara girdik diyorum, saygılar.
[QUOTE=QUEEN;64459]Biz yarına gaple uçacaz galiba[/QUOTE]
En güzeli öyle olur ama bakalım, saygılar.
Ve, sazan Long pozisyon açar. (31.675)
FED e kafa atmak istiyorum..Bizdeki ağalarda muhtemelen kısaya oynayacakalrdı ve yıkacaklardı inceden 30500 e doğru..FEd pkaeti sürpriz olduki, baskı altına tutuyorlar pozisyon ayarı için
Sat geldi kısa şimdi, pis oldu bu.
Haaa, şimdi yarın 29000 açılış olurmuş? ne kötü olur ama, hiiii.