[QUOTE=enorton;150850]Abi nerden buldun bunu ya, izlerken gülmekten karnıma ağrılar girdi... :D Yurdum insanı işte...[/QUOTE]
Bu mobeselar iyi olmadı...
gizli bir şey kalmıyor
Printable View
[QUOTE=enorton;150850]Abi nerden buldun bunu ya, izlerken gülmekten karnıma ağrılar girdi... :D Yurdum insanı işte...[/QUOTE]
Bu mobeselar iyi olmadı...
gizli bir şey kalmıyor
günü - de kapatırlarsa hiç şaşırmam.. bu kadarda long çekilmezki aga.. zaten spotta ilk seans 2 m ytl para cıkışı oldu..
62.000 çokkkkk ama çokkk önemli üstü feza demek shortların stoplanması demek ralli demek
Geçen zirvede 62,000 de shortları arttırın diyen emdas şimdide shortlar için 62.000 stop noktasıdır demiş 62,000 üstünde kim short kalabilir bu memlekette yahu 62,000 üstünde ralli olsa diyelim 70,000 olsa bu longcular parayı kimden alacaklarki ????
herkes 62,000 - 65,000 dmeey başaldı sistemelr uzun osla da burası 59500lere çekielbilri diyip en azından astiden teşekkürü kapayım
bizim ufaklık mayıştı uyukluyor.oğlum ne yapıyon uyuyon mu diyorum.
hayır baba gözlerimi dinlendiriyorum diyor :D:p:..:
[QUOTE=activex31;150853]Bu mobeselar iyi olmadı...
gizli bir şey kalmıyor[/QUOTE]
Adamalr bir nete vermiş görüntüleri ayıptır yawf .dng
[quote=activex31;150853]Bu mobeselar iyi olmadı...
gizli bir şey kalmıyor[/quote]
sokak ortasında da gizli bişey olmaz değil mi? gizli şeyler kapalı kapılar ardında yapılmalı :D
bence çok iyi birşey mobese...
[quote=VOBiX;150856]herkes 62,000 - 65,000 dmeey başaldı sistemelr uzun osla da burası 59500lere çekielbilri diyip en azından astiden teşekkürü kapayım[/quote]
teşşekür kolay ...tokoba..bulamadın gitti bi alem..çok sıkıldım ben bu hafta..yaz bitişi, okullar dolayısıyla trafiğin cehenneme dönmesi, vob un geberik durumu....bi rahatlamam bi alemlere akmam lazım tokoba...:D:D söylemedin bir ortam ha...neyse bende avrupa yakasına geçerim mecbur..:)
ha bu araad unutmadan 48 tane sayın hazırmı :) ...ya bi deneyelim şunu..ciddiyim
ooff nassı sıkıldım nasıl sıkıldım... neyse sayın Hellim'den şöyle bir ricam olacak. Bu verilen teşekkürler geri alınmasın...Eğer sayın Hellim bunu yaparsa, çoook güleceğiz..Nasıl mı? Şöyle;
Mesela ben bir mesaj yazacağım: Le PAMBIK (isim rastgele seçilmiştir, herhangibir forum üyeside olabilir) sen ne güzide ne iyi bir insansın..EW sayımlarının kralısın, delikanlı adamsın falan diye bir ton övgü yazacağım..Haliyle PAMBIK bu mesaja teşekkür edecek..Sonra, yazılan mesajlar bir süre için güncellenebiliyoryya...döenceğim ben o mesajı şöyle yapacağım: Le PAMBIK ne pis insansın, v.b. v.b. bir ton yergi yazacağım..millette bakacak, vay be bu PAMBIK ne psikopata adam, Astatin saymış bir sürü, PAMIK da teşekküre tmiş diyecekler..hahaha
komik olmadımı...hım olmadı galiba...neyse idare edin... :)
agamla tilifonda konustum...
ne yaptin sen yaw dedim...sistemler alda...usaglar malda ve long...tum forumlar ellerini havaya acmis yagmur duasina cikmislar...baslarinda cinci asim hoca...
yer gok...65 000 ...65 000 diye inliyor....
verceeen ni bu paralari bu usaglara dedim....
ya biz ne olacagiz...azda ossa biraz shortcu kerizzzz olarak seninle maytab geciyoruz...
iki tarafta malda durun dedi....sirayla ebenizin orekesini gosterecegim dedi....
tilifonu sertce yuzume kapatti....
it's time to rally !
it's time to war :)
La bu yer çekimi gibi bir de gökçekimi bir şey var mıdır? Yer çekimi = Brüt yerçekimi-gökçekimi midir? .dng
her yöne ralli olabilir bayır aşağı bayır yukaru :)
[quote=VOBiX;150865]La bu yer çekimi gibi bir de gökçekimi bir şey var mıdır? Yer çekimi = Brüt yerçekimi-gökçekimi midir? .dng[/quote]
walla benim gözlediğim iki muhim çekim yerçekimi , tençekimi, ....bunun dışında piyango çekimi, el-etek çekimi, para çekimi, toprak çekimi gibi çekimlerde var ama onlar beni ilgilendirmiyor... gökçekimi kısmısı varsada ziro impakt olduğundan ne hali varsa görsün::::::
15-30- satta benim sistemde
bekleyişteki arkadaşlar yön tayini yapabilen var mı?
sıkıldım yaw::::((((((((((((((((((((
buyur işte battı balık yan gider..cuma günü Ankara ya iş seyahati çıktı..öfffffffff beeeeeeeee.... ANkara yı da hiç sevmem laf aramızda...üwwwwww....neyse en azından cuma...haftasonu kalma opsiyonumuz olur...şşşşş ANkaralı varmı aramızda..varsa, akılacak bi alem söylesinler plz...öyle abuk subuk caddeler yerler değil ya..nezih ama alem mekanlar yani..şu az önceki klipteki giib ya...şşş Ankaralılar
öreke=ebene ait olani cok meshur olan, yun egirmeye yarayan alet
Göstersin can sıkıntısından yün eğiririz hep beraber.:D:D
[QUOTE=VOBiX;150865]La bu yer çekimi gibi bir de gökçekimi bir şey var mıdır? Yer çekimi = Brüt yerçekimi-gökçekimi midir? .dng[/QUOTE]
aslıdna yerçekimi ile gök çekimi aynı şeydir.. maddelerin çekim kuvveti..
yanı bızde yercekimi dünyanın merkezine dogru cisimleri cekerken , güneş bizi dünyayı bütün olarak kendıne dogru ceker.. samanyolu galaksisi güneş sistemini kendisine dogru çeker vb gider bu.. mevcut hal bu cekımler bir aradayken denge halidir. gökçekimi kapsar(yerçekimi) desek daha dogru olur.. diger turlu formul içerisinde cok fazla etmen vardır.. çekimler haricinde birde itme kuvveti bulunur ki buda bigbangden dolayı tum gokcısımlerının sahıp oldugu biseydır.. cekım kuvvetlerı ıste bu kuvvetı dengeler ve mevcut halimizi koruruz uzayda..
bu kadar saat beklettiler bugün ekstralık gün değilmiş ekstralar flatta
sabit longlarla devam...
EVeeettt birlikler kebap yaptı yeterince..Yavaaşş yavaş toplayalım ayu birliklerini....Hareket lazım heyecan lazım....Hazır long kuvvetleri komutanı "selçuklu gıyaseddin keyhusrev" de ortada yokken..vuralım boğaları...de hayneeee
uzun devam ediyom..sıfır işlem devam...saatlik çok rahat cidden..istersen 2 saat uyursun bile..59. dakikada kalk bak..uykuya devam..
[quote=mozkan;150752]61.400 short, bundan da ekmek çıkmazsa diyecek bir lafım yoktur voba[/quote]
pehh bunlarda para etmedi, 350 den flatos dükkanı kapattık bugünlük vobta.
elbet düşecek pozda bekleyip kurdeşen dökmeye gerek yoktur. dow açılınca düşerse neydelim kısmet :)
[quote=Larossıan;150871]öreke=ebene ait olani cok meshur olan, yun egirmeye yarayan alet
Göstersin can sıkıntısından yün eğiririz hep beraber.:D:D[/quote]
yoksa kufuremi giriyor...ha ha ha
yandim...birazdan muhalle baskicilar yeter...gelde derdini anlat sincik...ha ha ha
ulen verdim korkudan elimdeki malı mala döndüm korkudan wüüüüüüüüüüü:(((((
Yyld :D
long devam 61600 üzeri kapacak görnüyor short cesaret ister
61000-61400 arası belirleyici olacak bakalım.
[QUOTE=Larossıan;150881]61000-60400 arası belirleyici olacak bakalım.[/QUOTE]
61000-61400 arası oalbilir mi yoksa gerçekten 60,400-61,000 mi?
[QUOTE=Astatin;150870]buyur işte battı balık yan gider..cuma günü Ankara ya iş seyahati çıktı..öfffffffff beeeeeeeee.... ANkara yı da hiç sevmem laf aramızda...üwwwwww....neyse en azından cuma...haftasonu kalma opsiyonumuz olur...şşşşş ANkaralı varmı aramızda..varsa, akılacak bi alem söylesinler plz...öyle abuk subuk caddeler yerler değil ya..nezih ama alem mekanlar yani..şu az önceki klipteki giib ya...şşş Ankaralılar[/QUOTE]
türkü seversen grup çığın dedemanın arkasındaki yer derim ama malesef Mustafa Özaslan çarşamba çıkacak bu hafta :(
[quote=Astatin;150870]buyur işte battı balık yan gider..cuma günü Ankara ya iş seyahati çıktı..öfffffffff beeeeeeeee.... ANkara yı da hiç sevmem laf aramızda...üwwwwww....neyse en azından cuma...haftasonu kalma opsiyonumuz olur...şşşşş ANkaralı varmı aramızda..varsa, akılacak bi alem söylesinler plz...öyle abuk subuk caddeler yerler değil ya..nezih ama alem mekanlar yani..şu az önceki klipteki giib ya...şşş Ankaralılar[/quote]
Ankara'lı değilim ama Cinnah cd ve Tunalı Hilmi cd. mekanlar diğerlerine nazaran daha iyidir.:rolleyes:
uzadılar 61550 kapak oluyor her seferinde
[quote=VOBiX;150882]61000-61400 arası oalbilir mi yoksa gerçekten 60,400-61,000 mi?[/quote]
Pala yüzünden ne yazdığımızıda bilemez olduk artık.üüü
imkb 100 ikili tepesini yapti....tehlike canlari caliyor....her an long olabilirim....
61950 istiyorummm
stop 60400 e güncellendi..
yyld :)
Asti senin için nezih bir yer buldum bak istersen şimdiden rezervasyon yap.
[URL="http://www.zaplat.com/video/muzikvideolari/37367/Ankara__da__Pavyonlar__Nas%25C"]http://www.zaplat.com/video/muzikvideolari/37367/Ankara__da__Pavyonlar__Nas%25C[/URL]...
[QUOTE=jani;150887]imkb 100 ikili tepesini yapti....tehlike canlari caliyor....her an long olabilirim....[/QUOTE]
senı de mı kaybedıyoruz janı :( demek yalnız carpısacagız agaya karsı..
neyse bızım ıcın her yukselıs satıs fırsatı :) yukselsın ben satayım.. nereye kadar yukselteceksınız bakalım :)
dünkü gibi bir final görebiliriz yine..