Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....8100 altındaki her kapanış bu tanıma uyar..
CC: Sn.Sazan (Geç oldu galiba ama)
Printable View
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....8100 altındaki her kapanış bu tanıma uyar..
CC: Sn.Sazan (Geç oldu galiba ama)
MLB hangi kurum yaaa, açılımı ne bu kurumun, en çok bu almış, ondan mı piyasa bööle acaba, silkeleyemediler onu, galiba ondan.
Böyle kapanırsa 29000 e kadar düşerek açılışın önü açılıyor, flat kalmalı, çünkü yukarı gap da olabilir, saygılar.
gece giriş sistemi ve kenndi sistemim sat da..geceye çok ters hareket olmazsa kısa gireceğim..
[quote=Astatin;64467]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da....8100 altındaki her kapanış bu tanıma uyar..
CC: Sn.Sazan (Geç oldu galiba ama)[/quote]
Ahha gördüm ve (longlara veda 31.675 Maliyetli), derhal short pozisyon açtım. (31.425):eek:
Tekrar uzun.
mbm nerede.bilen var mı..
mbm nerdeki zengin oldu tanımıyomu bizi artık
5 dak. sistem çok çarptığından periyodu artırmayı düşünüyorum...dolayısıyla az işlem..sankonun fortex i ve vobcleınt için ne kadar kontrat olmalı...bilen var mı..
bugün yatayda iyi çarpıldım..tamam periyodu değiştireceğim..
Bu işin sonu iyi değil, gaplı yukarı açılış olmayacak yarın, ben onu bilirim, yada öyle bir yukarı açılacakki 34500-35000 mesela, bakıcaz kalıcaz:) saygılar.
[QUOTE=abka;64475]5 dak. sistem çok çarptığından periyodu artırmayı düşünüyorum...dolayısıyla az işlem..sankonun fortex i ve vobcleınt için ne kadar kontrat olmalı...bilen var mı..[/QUOTE]
vob client icin aylık 200 kontrat foreks icin ise 2000 kontrat oldugunda 1 yıllıgına acılıyor diye hatırlıyorum