[QUOTE=jani;150887]imkb 100 ikili tepesini yapti....tehlike canlari caliyor....her an long olabilirim....[/QUOTE]
ikili tepe düşüş formasyonu değil mi enden uzuyorsun? Yoksa Ağana fake mi atıyorsun?
Printable View
[QUOTE=jani;150887]imkb 100 ikili tepesini yapti....tehlike canlari caliyor....her an long olabilirim....[/QUOTE]
ikili tepe düşüş formasyonu değil mi enden uzuyorsun? Yoksa Ağana fake mi atıyorsun?
[QUOTE=YAVUZHAN;150892]dünkü gibi bir final görebiliriz yine..[/QUOTE]
Benim korkum da o yönde zaten.
Mileti bir aşağı bir yukarı sarhoş edip bir yöne topuklamları.
dj zor artı kapatır ama vob takarmı ayrı konu
[quote=Astatin;150895]dj zor artı kapatır ama vob takarmı ayrı konu[/quote]
Hocam ne zaman taktıki bugün taksın
61300 stoplu 61450 uzun açtım giderse 150 puan gider sabahtan beri buralarda dolandı durdu aşağı yada yukarı kopması lazım biz yukarı gitmez dedikçe piyasa yukarı gidiyor dün 60600 den long açmadığıma bin pişman oldum bari bugün pilşman olmayalım üüüüüüüüü
xtraderx in dediği şartlarda bugün gerçekleşti 61350 üstünde 1 saati geçiktir duruyor bu piyasa en azından 61875 göstermeliler
[QUOTE=Astatin;150895]dj zor artı kapatır ama vob takarmı ayrı konu[/QUOTE]
Yaw aslında adamlara bahane lazım ama bahane fazla yok...
en yakın bahane bence erdoğanın van mınut imf demesi
çünkü yabancılar baya bir destek veriyor sp moods fitc olsun
her şelale gibi bu şelaleninde düzlüğü yapılandırılıyor.. her yükseliş bir satış fırsatı..
satın uşaklar satun :)
gel 61850 az kaldı az sonra ralliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yukarda fena sıkışma var patlıyacak bakalım çok sert.
61350-61450 arasındaki işlemlerin oranı %53 bugün yapılan işlemler bu aralıkta gerçekleşmiş
çok ciddi mal küskülüyolar halka arz yapıyorlar gibi geliyor bana..acaba pozisyonel hismi..yoksa altıncı hismi..yoksa pozisyonel altıncı hismi
[url]http://www.youtube.com/watch?v=QQ_NCx6uMWs[/url]
taraftar isyanlarda, abi siz de insan gibi bağırmayı deneyin belki faydası olur :D
çok şeymi istedik yaw 61950 dedik :)
500 shortlar 375 den üfürüldü .. komısyonlarda agadan alındı... devam usaklar devam :) her yukselıs satıs fırsatı...
haydiii küskü birlikleri......TGG 4 den 2 düştü..ha gayret da...verin **
İmkb 100 [B]18.01.2008[/B] den buyana ilk kez 48.000 üzerinde kapanmak üzere gerisi boş... Ahan da bu günkü tek yorumum long devam :D
aşağı patlama ağırlığı daha fazla %60 diyeyim.
gece pozisyonum belli oldu...
375 kısaldım...
[QUOTE=Kennym;150905]500 shortlar 375 den üfürüldü .. komısyonlarda agadan alındı... devam usaklar devam :) her yukselıs satıs fırsatı...[/QUOTE]
ah ulan ah erklen sattık :)
djı 9807 üzeri kapatabilirmi bakalım.
standart bir KY olarak Babalara bugün 150 puanlık haracımı bıraktım flatos seyredos aklıma gelen başıma gelenos
Şimdi sıra piyasanın benim stoba çarpıp ralli yapmasınsa :D:D:D
SHORT için sebep yok...bence yok...dünün üstündeyiz ve en yüksekten 300 pıvan satış yimiş.olmaz...yetmez...
60.500 altında takılsın 1-2 saat o zaman bakarık...aşağıdan SHORT larım ama risk daha az olur.
sorry ASTİ ::::o
vobda 61350 sıkar üzerinde kapatmayı deneyecekler bakalım.
Operasyon sürüyor.. Parola: Küskü
Bütün gün 475 puan aralığında dolaştık.Harcadığın güne mi yanarsın. gözlerinemi. İşmi bu be.
yukarı aşağı derken yalama olduk pudra süreceğim uygun yerlerime artıkın :::((((((
Pala 17.00 den sonra kıstırdımı affetmez. Kollayın bi taraflarınızı.
[quote=SEYYAH;150914]SHORT için sebep yok...bence yok...dünün üstündeyiz ve en yüksekten 300 pıvan satış yimiş.olmaz...yetmez...
60.500 altında takılsın 1-2 saat o zaman bakarık...aşağıdan SHORT larım ama risk daha az olur.
sorry ASTİ ::::o[/quote]
risk neymiş daa yemişim riski..-800 GAP ı görürsen nereye şortluycan korkudan pamık..tavukmu şotlıcann::::::
MIGROSta inanılmaz indirim.
[IMG]http://i34.tinypic.com/2qdwqgz.jpg[/IMG]
günlük sistemim 33.000 den beri AL da...gelde yime kafayı....sadece 1 tek TRADE almış ve yatmış...üwwwwwwwwww :o:o
[quote=Astatin;150919]risk neymiş daa yemişim riski..-800 GAP ı görürsen nereye şortluycan korkudan pamık..tavukmu şotlıcann::::::[/quote]
yarın gösterir PALA sana tavuğu hemide en çerkez olanını :p:D:..:
[QUOTE=SEYYAH;150922]yarın gösterir PALA sana tavuğu hemide en çerkez olanını :p:D:..:[/QUOTE]
tavugun boynundan yakaladık... astide ayağıyla kıçına bastırıyo....
laçka oldum 1 haftadır hala kendime gelemedim.:)
Gel pala gel sabahtan beri bekliyoruz.
SHORT lasam mı acaba gı? ::: :D :confused:
yok yuaw ben bekliycem...
[QUOTE=enorton;150907]İmkb 100 [B]18.01.2008[/B] den buyana ilk kez 48.000 üzerinde kapanmak üzere gerisi boş... Ahan da bu günkü tek yorumum long devam :D[/QUOTE]
Ve de kapattık, imkb 100 de son 21 ayın en yüksek kapanışı geldi... [B]48364[/B] Hayırlı olsun... Geceye lönk...
vayda vay bu seferde çizik aşağıdan dokandı pes strateji değişti.Pla gene numara çekiyor bir iyilik düşünüyor yarına. pes pala pes.
Veri kötü ama spot iyi kapattı vob daha da fazla düşemeyecek gibi. Short umutları yarına kaldı. AGA demiş ki kuzu uzasın o zman nasıl basacağım aşağı görün demiş.
walla ben bugünkü son 325 şortları 175 den kapadım..fullşort olamma açısından..geceye 3/5 şort
[quote=mbm;150923]tavugun boynundan yakaladık... astide ayağıyla kıçına bastırıyo....[/quote]
islami usullere göre kesin bari :..:::::p
ASTİ kuduruk hayvanı direk giyotinde sallandırır :::
yuh a&q
275 i kaldırıyo...