yarına uzun, ama bu işleri uzatacaklar heralde, epey yatay takılırsak bu hafta şaşmam demeye başladım, saygılar.
Printable View
yarına uzun, ama bu işleri uzatacaklar heralde, epey yatay takılırsak bu hafta şaşmam demeye başladım, saygılar.
[QUOTE=traderx;64491]obo borsayla az çok ilgilenen herkes bilirki öyle tırı vırı bir formasyon değildir...
bu obonun hedef okları 7000-8000 diyor çok ucube bir obomu acaba...
yanlış anlaşılmasın düşüş yönünde kesin bir fikrim yok çıkış yönündede öyle...
ne olabiliri ne olamazı düşünüyorum.[/QUOTE]
Düşeceğiz dow 7750 kırdığı vakit bizde imkb 100 6000 olacak ve çıkış başlayacak
[QUOTE=bull market;64492]yarına uzun, ama bu işleri uzatacaklar heralde, epey yatay takılırsak bu hafta şaşmam demeye başladım, saygılar.[/QUOTE]
Şimdi diycenki seans bitti geldin:..::..:
Geceye kısa girdim:)
[QUOTE=QUEEN;64493]Düşeceğiz dow 7750 kırdığı vakit bizde imkb 100 6000 olacak ve çıkış başlayacak[/QUOTE]
anlamadım, imkb 100 6000 mi olacak, o zaman dow 7750 olacak öölemi?
[QUOTE=catedral;64495]Ş md d ycenk s ns b tt g ld n:..::..:
G c y k s g rd m:)[/QUOTE]
Aman Allahım, senin yazını göremiyom, kör mü oldum ne?.dng
[QUOTE=bull market;64496]anlamadım, imkb 100 6000 mi olacak, o zaman dow 7750 olacak öölemi?[/QUOTE]
7750 kırıldığı zaman(kırılırsa bence kırılacak) 5000 3000 arasından dönecek bizde 6xxx lerden döneceğiz kriz çok ciddi bence
Zaman olarak fiboya göre 28 kasıma kadar çıkış
[QUOTE=QUEEN;64499]Zaman olarak fiboya göre 28 kasıma kadar çıkış[/QUOTE]
Tamamdır, şimdi bende dolar bazında imkb 100 0,5 dolar olur diyorum ama, önce şöle 1,65 centlere ulaşırsa fena olmayacak gibi, yoksa arada tepmezsek 2009 da dipte sürüngenmi olacak bu borsa, saçma olur, arada tepsin diye bakıyom, saygılar.
[QUOTE=bull market;64500]Tamamdır, şimdi bende dolar bazında imkb 100 0,5 dolar olur diyorum ama, önce şöle 1,65 centlere ulaşırsa fena olmayacak gibi, yoksa arada tepmezsek 2009 da dipte sürüngenmi olacak bu borsa, saçma olur, arada tepsin diye bakıyom, saygılar.[/QUOTE]
28 kasım 15 aralk düşüş fiboya göre;)
[QUOTE=traderx;64490]çok merak ediyorum, fikir teattisi rica ediyorum....
[/QUOTE]
Sayın traderx
valla o OBO yu kimse görmek istemiyor.. Benimse aylardır hatta oluşurkenden beri gözüme gözüme batıyor. Biraz ucube ama yine de OBO. Kırılmış harekete geçmiş..
Aynısı 30 un haftalık ve aylıklarında da var. IMKB 30 35.000 dahi olsa bozulmuyor..
Hatta o OBO oluştuğundan beri şunu söylüyorum kii. Çok dikkat edilmesi gerekiyor.
[B]Haftalık ve Aylık grafiklerde oluşan OBO lar uzun dönemli ekonomik krizlerin göstergesidir..[/B]
gözümüze gözükcek var herkes kısa ya
[QUOTE=bull market;64468][COLOR="Red"][B]MLB hangi kurum yaaa[/B][/COLOR], açılımı ne bu kurumun, en çok bu almış, ondan mı piyasa bööle acaba, silkeleyemediler onu, galiba ondan.[/QUOTE]Merrill Lynch Bank