[quote=Astatin;451805]sakin...this is not ork horn[/quote]
yeeee....this is not ork horn....eksi açsa kapatacaktım..artı açtığı için kapatmadım..enteresan bir şort poz taşıma taktiği deilmi:p gorkuyorum diğer yandan.boks.gurtar bizi femen
Printable View
[quote=Astatin;451805]sakin...this is not ork horn[/quote]
yeeee....this is not ork horn....eksi açsa kapatacaktım..artı açtığı için kapatmadım..enteresan bir şort poz taşıma taktiği deilmi:p gorkuyorum diğer yandan.boks.gurtar bizi femen
300 den şort kavır...pohunu çıkardılar bi miktar hacı
[quote=Astatin;451811]300 den şort kavır...pohunu çıkardılar bi miktar hacı[/quote]
525 reşort..dur bakalım nerde bitecek saadetimiz
Yaaaa fileksi, çok düştü burdan uzayayım dersen böyle baka kalırsın işte :D
no stress..no stress...o kadar dehşet bir düşüş ardından bu dünya borsaları yukarı döneceyse bile (-niye ki), dünün makul miktar altına inmeli gün içinde..e biizmkide eşşek değil ya..ayrıca bizim tarafta bir kulak yada ipe çekme sorunsalı var ...he mi
[QUOTE=Astatin;451814]no stress..no stress...o kadar dehşet bir düşüş ardından bu dünya borsaları yukarı döneceyse bile ([B][SIZE="5"]-niye ki[/SIZE][/B]), dünün makul miktar altına inmeli gün içinde..e biizmkide eşşek değil ya..ayrıca bizim tarafta bir kulak yada ipe çekme sorunsalı var ...he mi[/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng.dng
[quote=flexy;451813]Yaaaa fileksi, çok düştü burdan uzayayım dersen böyle baka kalırsın işte :D[/quote]
.dng.dngaha filkes turiz grubunu brakıp gelmiş...
FİLEX başgan, aga YENİ ŞAFAKın manşeti sıradan bir manşet mi, yoksa önümüzdeki günler için sinyal mi...Bizim Başgan yabancı bangalara karşı bir operasyon mu şeettirecek aceba diye düşünmeden edemiyorum..öylyse eğer Selçuklu gral e hedefine 3-5 günde gelebilir burası..YADA KARAMSARLIĞIN zaten zirvesindeyiz, ben saçmalıyorum..her dipte öyle olur ya, birileri hala sıfır gösterir.dngwasnt me
şu harekete dahil olmadan grafiği izlemektense, ben gidip dizi izliyim patron.. :)
[quote=flexy;451817]şu harekete dahil olmadan grafiği izlemektense, ben gidip dizi izliyim patron.. :)[/quote]
femen izle.dng
[QUOTE=Astatin;451818]femen izle.dng[/QUOTE]
Pozisyon kaçırmış ama gururlu bi fileksi vardı diye bi gün karşına çıkacam patron :p.dng.dng.dng
[quote=Astatin;451692]ayunun rüyası; şöyle bir graşsa alt boll banda değse, orda dev bir pupu yapsa...filan
[IMG]http://i40.tinypic.com/33wpid2.png[/IMG][/quote]
öne alalım:::
hacı ne iş..+400 makas filan
[QUOTE=Astatin;451822]hacı ne iş..+400 makas filan[/QUOTE]
ben bi tünele girip çıkacam patron :)
işte bak şu an tam flu ve puslu hava...açılışta relax dım..çünkü fiyat yükselirkene apsd düşüyordu...bir de "nereye gidiyorsun memed, mallanmadan" durumu vardu pala için..ama sonra ciddi gevşesi..üstüne +400 makas koydu..şu an hala artı makasta... apsd pozitife döndü..ivit şu an körüm... o zaman gıpraşmayak..yannız şu son 89525 şortları 89100 gipi kapasak şimdi ne güzel şortardık beaa..sakin ol aste..sakin...dönecekse bile daha çok dalgalanacak..az bi water loo
yannız şunu söyliyim..eğer bugün 83000 e düşerse.dng, şortları kalıcı olarak kapatırım..1 aylığına...tamam tamam 1 hafta.. yawww tamam 1 gün..:p.daha aşşası olmaz..yada kaderde 91 den gapatmak vardır belki..bilemeyong
[quote=flexy;451823]ben bi tünele girip çıkacam patron :)[/quote]
filex, bu mesajlarında derin kinayeler olduğundan gıllanıyorum..yan ordaki tünel harbi tünel mi..yoksa şu turist grubu ile alakalı bir metafor mu..ne bilim ortamda stres olduğu zaman yazıyonya hep tünele "girecem-çıkacam" diye...sonra rahatlamış olarak dönüyon foruma.dng hayır yani nedir..milyon dalarlık bir mirasyedisinde gün boyu alemler filan..hemi lem:::
yoksa 89000 civarında artı makas atması ve apsd nin artmaya başlaması dönüş sinlamiydi..hayır hayır gözyaşına da hayır inanmıyorum sanaaa..ingaaaa
aha...90400 üzerinde apsd 1700 den 900 e indi...pala bugün çıtırmı yapıyo acap
[quote=Astatin;451824]işte bak şu an tam flu ve puslu hava...açılışta relax dım..çünkü fiyat yükselirkene apsd düşüyordu...bir de "nereye gidiyorsun memed, mallanmadan" durumu vardu pala için..ama sonra ciddi gevşesi..üstüne +400 makas koydu..şu an hala artı makasta... apsd pozitife döndü..ivit şu an körüm... o zaman gıpraşmayak..yannız şu son 89525 şortları 89100 gipi kapasak şimdi ne güzel şortardık beaa..[B]sakin ol aste..sakin...dönecekse bile daha çok dalgalanacak..az bi water loo[/B][/quote]
susadım az bi water loo
5 dakikalıkta TOBO var.. o yüzden şort devam..hehehe..Filex, manş tünelinemi girdin hacı.üğw..açılışta fiyat yükselirken apsd -600 filan idi..89-89.50 aralığında 1800 e çıktığını gördüm..sonra 89500 e verirlerken 900 e düştü..şimdi 90350 ve apsd 350 civarı..bugün herkes çıtır yapıyor galiba...
hem raning trıyengıl (sıkış sıkış boom) hem de femen formasyonu (git-gel-boom) var.. bakalım boom ne tarafa.. (trıyengıl teorik olarak aşşa kırmalı ama femen den emin değilim..yeni bi formasyon..geçen sefer aşşa kırmıştı, hem de pis)
[IMG]http://i40.tinypic.com/2u90fp3.png[/IMG]
Gardaşlar,
Şahsen bugün çok marjinal bir değişim bekliyorum kapanışta..Öyle yüzde 1-2 falan değil...AMa dikkat, eksi demedim..Artı da demedim...percent change olarak düne göre...
saçma sapan bir karalama..PU hakkında..amma birileri dediydiki düşüş trendinde pu lar, yükseliş trendinde nu lar çalışmaz
[IMG]http://i39.tinypic.com/2vach37.png[/IMG]
rın rın rın rın...jaws yaklaşıyo galiba
ya ben şu apsd yi yiyeceğim yada o beni yiyecek..sırf yükselişlerde apsd düşüyor deyu tutmaya devam ediyorum ya du bakalım nirde batlayacak
evet -1800 lerde olan apsd +660 oldu...net 2400 yeni poz açıdlı... dil**can pala hangi tarafta acaba...
şeytan kapat cillop gibi şortları burdan diyor ama şeytanı dinlediğim görülmemiştir..diğer yandan 15 dklıkdaki pupular hala bozulmadı...dow açılışı ile birlikte ceza kesecek bir tarafa sanısram
Tepecekse genelde Pazartesi tepiyor, Cuma teptiğini Pazartesi veriyor. :o
bir düş gördüm geçenlerde, görmez olayın ah olaydım içime şeytan girdi sandım keşke hiç uyumasaydım...şarkısı geldi aklıma nedense aslanpat
Emeklilik sisteminde 18,5 milyar yatırıma yönelmiş, nereye yatırıyorlar acaba?
89125 filat...pupusal
[quote=aslan;451935]Emeklilik sisteminde 18,5 milyar yatırıma yönelmiş, nereye yatırıyorlar acaba?[/quote]
teorik olarak sana sormaları lazımdı.dnghissemi, tk tahvil mi, usd tahvil mi falan deyu
[quote=Astatin;451937]teorik olarak sana sormaları lazımdı.dnghissemi, tk tahvil mi, usd tahvil mi falan deyu[/quote]
Sıcak paradan iyisimi var, kasada saklasınlar. :..:
aslanpat..bi teptir şunu yaw 90000 a filan da reşortak..he
hepsi numaramu saruman..5-15-60 dklıklardaki pupuları bademmi edeceksin pazrtesi -2000 filan yapıp..ayıp valla..bensiz olmaz..- buffer pahasına seninlayım
[quote=Astatin;451942]aslanpat..bi teptir şunu yaw 90000 a filan da reşortak..he[/quote]
Mecali yok bunun. Sabah tepti işte yeter. :..: Gideyim biraz çalışayım, işlerde bu aralar çok sıkıcı, çatacak yer arıyorum. :D
89600 ort ile reşortum aslan başgan (filex olmadığı için gnome başgan topiğine takıldım..üw)
5 dklık böyle kapattı....niyemi şort kaldım peki? düşüş trendlerinde yükseliş formasyonları çarpılır (3gen, tobo), yükseliş trendlerinde de düşüş formasyonları (obo v.b.) diye mi? hehehe o da var tabi ama..malum gerilim..bir erken seçim sürprizi vesaire vesaire
[IMG]http://i44.tinypic.com/5xsgvq.png[/IMG]
bu da 15 dk..şu lanet pupular kırılaydı tam olarak iyiydi...
[IMG]http://i43.tinypic.com/2itiurr.png[/IMG]
Dolar 2.20 TL`ye yükselir 21.06.2013 Goldman Sachs 12 aylık dolar/TL beklentisini 2.20'ye yükseltti.
Goldman Sachs, 3 aylık dolar/TL beklentisini 1.85'den 1.95'e, 6 aylık dolar/TL beklentisini 1.88'den 2.00’ye ve 12 aylık dolar/TL beklentisini 1.90'dan 2.20'ye revize etti.