-
[QUOTE=traderx;64491]obo borsayla az çok ilgilenen herkes bilirki öyle tırı vırı bir formasyon değildir...
bu obonun hedef okları 7000-8000 diyor çok ucube bir obomu acaba...
yanlış anlaşılmasın düşüş yönünde kesin bir fikrim yok çıkış yönündede öyle...
ne olabiliri ne olamazı düşünüyorum.[/QUOTE]
Ucube değil gerçek. Bu krizin şiddetine göre de normal.
-
[quote=catedral;64495]Şimdi diycenki seans bitti geldin:..::..:
Geceye kısa girdim:)[/quote]
seans bitti geldin ..!
-
İmkb 30 bir ayda 40000 oluverir, obo mobo kalmaz, ters omo demeye başlayanlar bile çıkar:). o obo 6. ayda kırıldı dedik o zaman, kapatma davası sonucuyla yine yükseldik ama ne çare işte.
-
[quote=sazan;64471]Ahha gördüm ve (longlara veda 31.675 Maliyetli), derhal short pozisyon açtım. (31.425):eek:[/quote]
walla bedduayı ettim ama :) pozisyonumu uydurmadım..200 puan tokatlanınca :) Ya bu FED e sıkı bir kafa atmak istiyorum..şunu 1 saat geç açıkla ne olur be..yıkılıyordu burası 1000 puanı cebe koyup mışıl mışıl uyuyacakken, 200 zarar yara oldu... Ha burası yine yıkılacak arada mal okutulmasın fırsat ve benim gibi stopçuları yeme fırsatı oldu :)
-
[QUOTE=QUEEN;64501]28 kasım 15 aralk düşüş fiboya göre;)[/QUOTE]
Fiboyu bilmem de Aralık ayı çok kötü olacak gibi geliyor bana. 26,400 ün altı garanti. Asıl beklentim aşağıda :
[QUOTE=VOBiX;63041]Bugün 28,800 ü kırmaları pek iyi olmadı ama Aralık ayında katliam bekliyorum. Hazır kurban bayramı da var. [COLOR="Blue"][B]VOB için en az 22 binler gibi.[/B][/COLOR][/QUOTE]
-
Şimdi onun seansı başladı, artık dow kapanana kadar sahne catedralin, helal sana catedral, yap yorumlarını, nası düşücez göster millete:), iyi akşamlar, saygılar.
-
[QUOTE=VOBiX;64504]Merrill Lynch Bank[/QUOTE]
Teşekkürler sn. vobix.
-
[QUOTE=VOBiX;64509]Fiboyu bilmem de Aralık ayı çok kötü olacak gibi geliyor bana. 26,400 ün altı garanti. Asıl beklentim aşağıda :[/QUOTE]
bende bekliyorum adam gibi sat versinde kısalayım:o
-
[QUOTE=bull market;64510]Şimdi onun seansı başladı, artık dow kapanana kadar sahne catedralin, helal sana catedral, yap yorumlarını, nası düşücez göster millete:), iyi akşamlar, saygılar.[/QUOTE]
Ben yazdığımda dow artıydı yalnız..
Şu POULSON denen beceriksiz kabiliyetsiz cibiliyetsiz adamdan çektiğim kadar hayatımda hiç kimseden çekmedim.
Senden bile:..::..::..:
-
[QUOTE=abka;64473]mbm nerede.bilen var mı..[/QUOTE]
bugun ben siteye giremedim gündüz sn abka..
evden giriliyor.. işyerinden girilmiyor..
nasıl işse....
gündüz bol bol al sat yaptırdılar. aşagı yukarı...çok az bi karla kapattık.....
spot ve vadeli 15 aldaydı kapanırken..
yalnız dow ve daxlar saatlik uyumsuz olacaktı...
bu uyumsuzluklardan dolayı kısa girdim geceye......
sabah ola hayrola...
-
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/184/dowbantee9.png[/IMG][/URL][/IMG]
8623 yada 8383
-
yarından itibaren (kısaları kapattıkdan sonra) daha uzun (15 dk)periyoda geçecegim..bu sistem(5 dak) bazen özellikle bugün gibi yatayda çarpılıyor...