long devam dünden gelen ekleme yaparak
Printable View
long devam dünden gelen ekleme yaparak
[quote=Astatin;151107]425 stop abiler.....haşırtos[/quote]
Bugün de çıkarsa ya sinirimden bu işi bırakacam, ya da hala short'larımı tuttuğum için iflas edip bırakacam, ya da ikisi de.... :D
[QUOTE=adiget21;151109]long devam dünden gelen ekleme yaparak[/QUOTE]
Aman hocam piramit için erken daha...
[quote=Astatin;151104]üwwwwwwwwwwwwwww[/quote]
zırlama sabah sabah :(üüü:o
Alın verin palaya can verin.::::::::::..::..::..:
nereye duseceyiz...60 200 e mi...yoksa 59 600 e mi bugun....buna kafayi yormak ilazim....gerisi lagalugadir....
[QUOTE=Larossıan;151113]Alın verin palaya can verin.::::::::::..::..::..:[/QUOTE]
Evet aslında istedikleri tam da bu, esas voleyi komisyondan vuruyorlar...
[quote=enorton;151111]Aman hocam piramit için erken daha...[/quote]
600 civarında satacapğıma inanıoyorum :::::::::
acilisi ve uyguladigi taktik guzeldi...
Sanayı bakanı ergun:"vergı ındırımınde uzatma sozkonusu degıl" - cnbce
-matrıks-
[quote=jani;151114]nereye duseceyiz...60 200 e mi...yoksa 59 600 e mi bugun....buna kafayi yormak ilazim....gerisi lagalugadir....[/quote]
59800 bana yeterde artar bile jani Üstadım ordan yeniden longlarız IMF haberi gelir melir sonra gene koyarız büle büle hep koyarız :::::::::
Hocam sizinle Xtraderx üstadın aynı pozisyonda buluşması benim için mükemmel bir şey Pala 62200 e kadar çekerse 800 puan girer yoksam en az 1500 puan almadan kıpraşmammm .lelele.lelele.lelele
PALA nasıl sinsi sinsi ş yapıyor deel mi?
hergün 100/200 puan yukarı çekiyor.kurbağa misali SHORT çuları mayıştırıyor.alttan kaynatıyor emme SHORT olanlar uyuşmuş sankim vadeli yerinde sayıyor kimi geliyor herkese.
aslında yuharı gidiyor piyasa.56.500 den buraya nasıl geldi hissettiniz mi? hiç +2000 kapattı mı misal.yok ufak ufak çekiyor.çekiyor sonra yataya bağlıyor sistemcileri yatayda öpüyor.sonra yine yukarı çekiyor.
bu PALA nın 2010 model trade tarzıymış.
[quote=Larossıan;151113]Alın verin palaya can verin.::::::::::..::..::..:[/quote]
esas yorum bu....bu iste vob daki handikap....
[QUOTE=temese;151097]sn vobix tactical trader ı kırdınız mı?[/QUOTE][QUOTE]
[COLOR="Blue"][B]Tactical "D" Retracement
AL : [/B]PDI(14) > MDI(14) AND (Cross(80,Stoch(5,3) ))
[B]SAT : [/B]MDI(14) > PDI(14) AND Cross(Stoch(5,3),20 )
[B]Tactical "V " Power
AL : [/B](Cross(Mov(VHF(C,15),2,W),Mov(VHF(C,15),30,W)) AND
(Mov(VHF(C,15),9,W)>Mov(VHF(C,15),30,W)) OR
Mov(VHF(C,15),2,W)>Mov(VHF(C,15),30,W) AND
Cross(Mov(VHF(C,15),9,W),Mov(VHF(C,15),30,W)) AND
C>Mov(C,30,W) )AND Ref(CLOSE,-1)>Ref(Mov(C,30,W),-1)
[B]SAT: [/B](Cross(Mov(VHF(C,15),2,W),Mov(VHF(C,15),30,W)) AND
(Mov(VHF(C,15),9,W)>Mov(VHF(C,15),30,W)) OR
Mov(VHF(C,15),2,W)>Mov(VHF(C,15),30,W) AND
Cross(Mov(VHF(C,15),9,W),Mov(VHF(C,15),30,W)) )
AND
C<Mov(C,30,W) AND Ref(CLOSE,-1)<Ref(Mov(C,30,W),-1)[/COLOR]
[B]Tactical Geometric Vector System 1
Swing Buy : [/B]sb:=Cross(Fml("Vector1.SwingTrend"),0);
Vector1.SwingTrend:=If((({R2}(Zig((((HIGH+LOW+CLOSE)/3)
-(Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3)-HIGH)
+(Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3)-LOW)
),3,%)< Ref(Zig((((HIGH+LOW+CLOSE)/3)
),3,%),-1) ) AND {S2}Zig(((HIGH+LOW+CLOSE)/3-(((Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3))-LOW)-(Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3)-HIGH))),3,%) < Ref(Zig(((HIGH+LOW+CLOSE)/3-(((Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3))-LOW)-(Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3)-HIGH))),3,%),-1))=1),-1,1);
Cross(Fml("Vector1.SwingTrend") ,0);
[B]Swing SEll : [/B]
sb:=Cross(0,Fml("Vector1.SwingTrend"));
Vector1.SwingTrend:=If((({R2}(Zig((((HIGH+LOW+CLOSE)/3)
),3,%),-1) ) AND {S2}Zig(((HIGH+LOW+CLOSE)/3-(((Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3))-LOW)-(Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3)-HIGH))),3,%) < Ref(Zig(((HIGH+LOW+CLOSE)/3-(((Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3))-LOW)-(Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3)-HIGH))),3,%),-1))=1),-1,1);
Cross(0,Fml("Vector1.SwingTrend"));
[B]Buy deviation :[/B] (Fml("tactical.vector1.SwingTrend")>0 AND Fml("tactical.vector1.Swing.R")< Ref(Fml("tactical.vector1.Swing.R"),-1)) OR
(Fml("tactical.vector1.SwingTrend")>0 AND Fml("tactical.vector1.Swing.S")< Ref(Fml("tactical.vector1.Swing.S"),-1))
[B]Sell Deviation : [/B](Fml("tactical.vector1.SwingTrend")<0 AND Fml("tactical.vector1.Swing.R")> Ref(Fml("tactical.vector1.Swing.R"),-1)) OR
Fml("tactical.vector1.SwingTrend")<0 AND Fml("tactical.vector1.Swing.S")> Ref(Fml("tactical.vector1.Swing.S"),-1)
[B]Tactical Geometric VectorSystem LT[/B]
[B]LT Buy :[/B] Cross(Fml("Tactical.Vector1.LTTrend") ,0)
[B]LT Sell :[/B] Cross(0,Fml("Tactical.Vector1.LTTrend"))
[B]Buy Deviation :[/B] (Fml("tactical.vector1.LTTrend")>0 AND Fml("tactical.vector1.LT.R")< Ref(Fml("tactical.vector1.LT.R"),-1)) OR
(Fml("tactical.vector1.LTTrend")>0 AND Fml("tactical.vector1.LT.S")< Ref(Fml("tactical.vector1.LT.S"),-1))
[B]Sell deviation :[/B] (Fml("tactical.vector1.LTTrend")<0 AND Fml("tactical.vector1.LT.R")> Ref(Fml("tactical.vector1.LT.R"),-1)) OR
Fml("tactical.vector1.LTTrend")<0 AND Fml("tactical.vector1.LT.S")> Ref(Fml("tactical.vector1.LT.S"),-1)
[B][COLOR="Red"]İndikatörler :[/COLOR]
Tactical.Vector1.LT.R : [/B]Zig((((HIGH+LOW+CLOSE)/3)
),5,%)
{main Trend Vectortop}
[B]Tactical.Vector1.LT.S :[/B] Zig(((HIGH+LOW+CLOSE)/3-(((Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3))-LOW)-(Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3)-HIGH))),5,%)
{main trend vectorbottom}
[B]Tactical.Vector1.LTTrend :[/B] If((({R2}Zig((((HIGH+LOW+CLOSE)/3)
),5,%)< Ref(Zig((((HIGH+LOW+CLOSE)/3)
),5,%),-1) ) AND {S2}Zig(((HIGH+LOW+CLOSE)/3-(((Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3))-LOW)-(Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3)-HIGH))),5,%) < Ref(Zig(((HIGH+LOW+CLOSE)/3-(((Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3))-LOW)-(Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3)-HIGH))),5,%),-1))=1,-1,1)
[B]Tactical.Vector1.Swing.R :[/B] Zig((((HIGH+LOW+CLOSE)/3)
),3,%)
{swing Trend Vectortop}
[B]
Tactical.Vector1.Swing.S :[/B] Zig(((HIGH+LOW+CLOSE)/3-(((Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3))-LOW)-(Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3)-HIGH))),3,%)
{swing trend vectorbottom}
[B]Tactical.Vector1.SwingTrend : [/B]If((({R2}(Zig((((HIGH+LOW+CLOSE)/3)
),3,%),-1) ) AND {S2}Zig(((HIGH+LOW+CLOSE)/3-(((Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3))-LOW)-(Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3)-HIGH))),3,%) < Ref(Zig(((HIGH+LOW+CLOSE)/3-(((Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3))-LOW)-(Abs(2*(HIGH+LOW+CLOSE)/3)-HIGH))),3,%),-1))=1),-1,1)
[/QUOTE]
İlk iki expert advisor harici zig zag fonksiyonunu kullandığı için beş para emeyen kandırıkçı bir sistemdir.
[QUOTE=jani;151114]nereye duseceyiz...60 200 e mi...yoksa 59 600 e mi bugun....buna kafayi yormak ilazim....gerisi lagalugadir....[/QUOTE]
fdow bugün hiç düşecek gibi durmuyor ama jani.. saatliklerde ikili dip görüntüsü var fdow'da..üüü yurtdışını bugün es mi geçecek bizim pala..
Nikkei için 9.000 demişler...geberecek demişler...
Yorumu olan var mıdır?
şu ana kadar işlemlerin %84.3 ü 375-475 aralığında gerçekleşmiş
benim ne sistem ne histem al sat veriyor ne yapak kurbanlar ya sizin sistemler ve histemler ne durumda:::(((((
efg karın deşen jack gibi girdi tahtaya..
YYLD :)
[quote=jerfin;151123]fdow bugün hiç düşecek gibi durmuyor ama jani.. saatliklerde ikili dip görüntüsü var fdow'da..üüü yurtdışını bugün es mi geçecek bizim pala..[/quote]
bu formasyonlar mal dagitim formasyonlari...
ornek...dun 48 300 bilinen en tepeden kapadi...
amaaaaaa...
dun yabanci takasi 66.66 dan....66.59 a dustu....
yani cikarip veriyorlar....
bu piyasa tokat gibi bir satış yemediği sürece SHORT yapılmaz.öyle 300 pıvan düştü 500 pıvan düştü filan hikaye...
çok namert bir şekilde götürüyor piyasayı yukarı.
PALA namert PALA...
[QUOTE=jani;151128]bu formasyonlar mal dagitim formasyonlari...
amaaaaaa...
yani cikarip veriyorlar....[/QUOTE]
ben yabancı takasına bakmıyorum artık janim.. vob 30.000-33.000 aralığında yataya sıkıştığında yabancı takası hergün düşüyordu.. sonrasını biliyoruz.. borsa o aralıktayken yabancı takasına baktığımızda bu piyasa öldürsen yukarı çıkamaz, hergün mal veriyor yabancılar diyorduk..:)))
İkili tepe yaptıktan sonra, tüm indikatörler negatif uyumsuzluk verdikten sonra hala çıkmaya devam ederse bu piyasa, teknik analiz denen şey komple yalan demektir. İyi olur, rahatlarız, sadece hislerimize göre pozisyon alırız bundan sonra... :mad: :p :..:
Makası sıfırlaması shortçuların yararına dünkü makasa bakanlar şimdi harıl harıl longluyordur :D:D:D
benmim öngörüm; bu piyasada 15.30 a kadar ciddi bir düşüş olmaz.. abd den gelecek veriler beklentilerden kötü olursa ancak o zaman ciddi düşüş beklerim ben..
[QUOTE=Astatin;151103]Yanayım yanayım ateşlerde yanayım Pala nın **,
Sarayım sarayım kollarımla sarayım Pala nın **,
Dalayım dalayım uçan tekmeyle dalayım Pala nın ** :)
Ula Pala helal olsun sana..şu ivrenççç şarkıyıda remix ettirdinya bana :)[/QUOTE]
ivrenççç dediğin şlarkıy repertuarına aktmak isteyen İBO 100 bin doalr önermiş Babutsa'ya. adamalr bence hemen kabul etsin.
efg tek başına savaşıyor helal olsun
acaba kime çalışıyorlar
[QUOTE=SEYYAH;151129]bu piyasa tokat gibi bir satış yemediği sürece SHORT yapılmaz.öyle 300 pıvan düştü 500 pıvan düştü filan hikaye...
çok namert bir şekilde götürüyor piyasayı yukarı.
PALA namert PALA...[/QUOTE]
Evet aynen senin gibi düşünüyorum .brv.brv
48.500 üzerindeyiz.. bakalm birkaç saat kalabilecek miyiz bu seviye üzerinde...
selçuklu patron nerdesin ?
çiz bi projeksiyon :)
ımf/vınals:turkıye'nın, dıger gelısmekte olan pıyasalara gore nıspeten bıraz daha zayıf oldugu alanlar var
EFG bugün buralardan long açtıysa karşısındada fazlasıyla shortlamıştır. İş yatırımı delimi dürttüde bugün short tarafına geçti her zamanki karşılıklı işlemler bunlar 61600 direnç 61875 direnç 62,000 ikili tepe sonrası Allah Kerim.
Babalar bu kadar iyi niyetli ise memleketin KY si zengin olur yok bildiğimiz babalarsa bugün 60600 ilk durak olmalı
200-300 puan idare edecez flat..
[QUOTE=slazenger;151125]Nikkei için 9.000 demişler...geberecek demişler...
Yorumu olan var mıdır?[/QUOTE]
Çin işi Japon işi bunu yapan iki kişi....
Bize de söylemezler
[QUOTE=jani;151128]bu formasyonlar mal dagitim formasyonlari...
amaaaaaa...
yani cikarip veriyorlar....[/QUOTE]
APSD bu kurbanda kzuu kesmeyin boğa kesin diyor. APSD şu an -1412de ama efg ,+2445te EFGnin APSDye olan artı katkısı da çıktığında EFG harici APSD -3857 oluyor.
[QUOTE=YAVUZHAN;151138]selçuklu patron nerdesin ?
çiz bi projeksiyon :)[/QUOTE]
Stop loss seviyemi 50 puan daha yükselttim yavuzhan sende durumlar nasıl :)
FTSE, TURKIYE'YI ''BIRINCIL GELISMEKTE OLAN ULKE'' STATUSUNE YUKSELTMEK ICIN IZLEME LISTESINE ALDI
DUNYANIN ONDE GELEN ENDEKS SIRKETLERINDEN
FTSE, TURKIYE'YI ''BIRINCIL GELISMEKTE OLAN ULKE'' STATUSUNE YUKSELTMEK ICIN
IZLEME LISTESINE ALDI.
ISTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI'NDAN (IMKB) YAPILAN ACIKLAMADA, FTSE
ENDEKS SIRKETI'NIN, YILLIK OLARAK YAPILAN ULKE SINIFLANDIRMASI ILE ILGILI
DEGERLENDIRME SONUCUNDA, TURKIYE'NIN FTSE GLOBAL HISSE SENEDI ENDEKS SERILERI'NDE
''IKINCIL GELISMEKTE OLAN ULKE'' KATEGORISINDEN ''BIRINCIL GELISMEKTE OLAN ULKE''
KATEGORISINE YUKSELTILMESI ICIN IZLEME LISTESINE ALINDIGINI BILDIRDIGI
BELIRTILDI.
ACIKLAMADA, BIR ULKENIN STATU YUKSELTME AMACIYLA IZLEME LISTESINE
GIRMESININ, ULUSLARARASI YATIRIMCILARA YONELIK OLUMLU BIR SINYAL OLARAK
DEGERLENDIRILDIGI KAYDEDILDI.
-AA-
Buyur yetmedi bilgi bombardımanı
telefonumu evde unutmuşum.
akılsız başın cezası ayaklara..
60500 e stop yazıp çıkıyorum.
larossian abide flat e geçmiş o zaman bende piyasayı enertona emanet ediyorum :)
neticede baskı belli :)
stop 60500 de.
kolay gelsin !
61 000 kirilirken....cok kol bacak gideceginden...60 600 e nefessiz iner....
[quote=enorton;151145]Stop loss seviyemi 50 puan daha yükselttim yavuzhan sende durumlar nasıl :)[/quote]
benimde dün 60400 dü şuan 60525 olmak üzere..
gün içi bi 150-200 daha tırmanacaktır..
yukarida ise 62 200 kirilirken...cok kol bacak gider...including mine....