-
[QUOTE=Strategist;151131]İkili tepe yaptıktan sonra, tüm indikatörler negatif uyumsuzluk verdikten sonra hala çıkmaya devam ederse bu piyasa, teknik analiz denen şey komple yalan demektir. İyi olur, rahatlarız, sadece hislerimize göre pozisyon alırız bundan sonra... :mad: :p :..:[/QUOTE]
Teknik analiz yalan zaten defalarca yazdık burada. Özellikle formasyonalr konusunda. :..:
-
[quote=enorton;151145]Stop loss seviyemi 50 puan daha yükselttim yavuzhan sende durumlar nasıl :)[/quote]
Hocam sizin dönüpde shortlayacağınız yer 59800 ün tertemiz sağlam hacimle kırılması olmalıdır yoksa yerinizden hiççççç kıpırdamamanız icap ederki slow traderada bu yakışır.
Mesela bugün diyebileceğiniz güzel bir söz şu olabilir
2009 yılı zirvesinin 500 puan altındayız long devam :p:p:p
U100 2009 zirvesini gördü long devam :p:p:p
VOB düne göre %0,33 artıda long devam :p:p:p
Slow trade çok güzel bir olaydır yeterki trend olsun biz trendi 57000 de kaçırdık üüüüüüüüüüüü
-
[QUOTE=YAVUZHAN;151147]telefonumu evde unutmuşum.
akılsız başın cezası ayaklara..
60500 e stop yazıp çıkıyorum.
larossian abide flat e geçmiş o zaman bende piyasayı enertona emanet ediyorum :)
neticede baskı belli :)
stop 60500 de.
kolay gelsin ![/QUOTE]
Anahtar cüzdan telefon üçlüsü yanımda olmazsa kendimi çıplak hissediyorum. ::: Esir aldılar beni.
-
Jani sen hiç long olmazmısın sürekli short der gibisin?
-
600 den yime şort...teep avcılığı yaparken keklik olacaız ama dur bakalım
-
[QUOTE=stonhand;151152]Hocam sizin dönüpde shortlayacağınız yer 59800 ün tertemiz sağlam hacimle kırılması olmalıdır yoksa yerinizden hiççççç kıpırdamamanız icap ederki slow traderada bu yakışır.
Mesela bugün diyebileceğiniz güzel bir söz şu olabilir
2009 yılı zirvesinin 500 puan altındayız long devam :p:p:p
U100 2009 zirvesini gördü long devam :p:p:p
VOB düne göre %0,33 artıda long devam :p:p:p
Slow trade çok güzel bir olaydır yeterki trend olsun biz trendi 57000 de kaçırdık üüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
Ben de 57000 de bindiğim trenden 59700 de indim sonra 60.000 de tekrar bindim, hatırlarsan ben indiiğimde sen kızmıştın bana ve haklıydın da... 59800 konusunda haklısın ama benim takip ettiğim bir sistem var şuanda ve astatin in deyimiyle sistemin bağırsaklarından gördüğüm kadarıyla 60300 lerde SAT verecek...
Yalnız Ahmet Çakar ın deyimiyle Vob da "[B]sıkıntı var[/B]" :) 61625 geçemiyoruz...
-
[quote=MMO;151154]Jani sen hiç long olmazmısın sürekli short der gibisin?[/quote]
62000 den...56 700 lere inerken...hem short vede hem long olarak...11 000 puan yapmistim....
cunki o kanalda marj 1000 puandi...bu kanalda marj 500 puan....60 200 den shortum...59 600 e inerse longu deneyecegim....
-
kefen parası bile bırakmıyacak bu vop bugünde
::(((
-
[QUOTE=VOBiX;151122]İlk iki expert advisor harici zig zag fonksiyonunu kullandığı için beş para emeyen kandırıkçı bir sistemdir.[/QUOTE]
teşekkür ederim
elinize sağlık
bunu size sorduktan sonra programı karştırıken bir hata yaptım
ve ayrı bir bölüme tekrar kurup yanlışlıkla silidiğim dosyayı kopyalamak istedim
fakat diğer programda etkilendi ve tüm sistem ve indikatörlerim silindi
sistemleri kurtadım ama indikatörler olmayınca bir işe yaramıyorlar tabii ki
yardımcı olabilirmisiniz..
-
zero işlem long devam .. ralli ralli ralli ..
-
ben vob da oyun tarzimi kurarken...
1-sistemcilere....
2-slow traderlere bakarim....
agam sistemleri 3 gun ard arda alda tuttumu....slow trader katlediyor demektir...su anda oldugu gibi....kimi katlediyor shortcu slow traderi....onlarin maliyet ortalamasi 57 500 de....ve longcu slow trader olusturuyor....katledilmemek ucun 62 200 e istop koydum...
bu uc gunden sonra....tek gunde 2000 puan civarinda iner....bunu yol boyunca kendisini izliyen suruyu dogramak ucun yapar....iste o gun ben long olurum....1000 puan tepkiyi almak ucun...
sevgili mmo...
vob da iki yondede para var...sadece cok kurnaz ve sabirli olucan...zarari ustlendin mi...tasimayi bilecen....
-
[quote=enorton;151156]Ben de 57000 de bindiğim trenden 59700 de indim sonra 60.000 de tekrar bindim, hatırlarsan ben indiiğimde sen kızmıştın bana ve haklıydın da... 59800 konusunda haklısın ama benim takip ettiğim bir sistem var şuanda ve astatin in deyimiyle sistemin bağırsaklarından gördüğüm kadarıyla 60300 lerde SAT verecek...
Yalnız Ahmet Çakar ın deyimiyle Vob da "[B]sıkıntı var[/B]" :) 61625 geçemiyoruz...[/quote]
Hocam ne kızması Estağfurullah benim o zamanda demek istediğim Trend tradersanız o hareketlerde değil pozisyon değiştirmek kılınızı bile kıpırdatmamanız gerektiğiydi ki doğru yolu sonunda buldunuz karın üstünde oturarak şuan herkesden daha rahat pozdasınız.
Şu trend traderlığı bir beceremedim gitti ben alır almaz Piyasa kucağıma 500-1000 puan zararı bırakıyor üüüvvvvv
Tren tradırlığı becerebildiğim en güzel ay Cans üstatla beraber 37450 den 42,000 lere kadar olan trenndi hiççç kıpırdamadan karın üstünde 5000 puanı ceplemiştim.:D:D:D
-
şelale mi geliyor üstedlar?::((
-
[quote=ordi;151158]kefen parası bile bırakmıyacak bu vop bugünde
::((([/quote]
daha kötüsü kefene sokacak **..:..: kefene girdikten sonra parasını düşünmeye gerek yok..belediyenin ücretsiz verdiği hizmetler arasında..o bile olmasa içimizden biri o duruma gelirse , forumcek para toplarız..üwwwww
-
[QUOTE=temese;151159]teşekkür ederim
elinize sağlık
bunu size sorduktan sonra programı karştırıken bir hata yaptım
ve ayrı bir bölüme tekrar kurup yanlışlıkla silidiğim dosyayı kopyalamak istedim
fakat diğer programda etkilendi ve tüm sistem ve indikatörlerim silindi
sistemleri kurtadım ama indikatörler olmayınca bir işe yaramıyorlar tabii ki
yardımcı olabilirmisiniz..[/QUOTE]
O sorunu çözemedim ben de. Sistme testi yaaprken elektrik kesintisi nedeniyle PC kapnınca program çöküyor malesef. Hatta dün gece bir arkadaşın PCsindeki programla uğraştık. Gidince hepsi gidiyor. Bu yüzden yeni bir şey ekleyince organzierdan yedeğini alıyorum.
İkinci kurulumu kaldırmayı dneyin ama shared dosyaları kaldırtmayın. Genelde bu paylaşımlı dosyalardan sorun çıkıyor.
-
[QUOTE=Astatin;151164]daha kötüsü kefene sokacak **..:..: kefene girdikten sonra parasını düşünmeye gerek yok..belediyenin ücretsiz verdiği hizmetler arasında..o bile olmasa içimizden biri o duruma gelirse , forumcek para toplarız..üwwwww[/QUOTE]
avatar hayırlı uğurlu olsun patron .. senmisin o heheeh :D:D
-
[quote=selçuklu;151166]avatar hayırlı uğurlu olsun patron .. senmisin o heheeh :D:D[/quote]
Pala dağıtmış Astiyi he hehe.:)
-
[quote=jani;151161]ben vob da oyun tarzimi kurarken...
1-sistemcilere....
agam sistemleri 3 gun ard arda alda tuttumu....slow trader katlediyor demektir...su anda oldugu gibi....kimi katlediyor shortcu slow traderi....onlarin maliyet ortalamasi 57 500 de....ve longcu slow trader olusturuyor....katledilmemek ucun 62 200 e istop koydum...
bu uc gunden sonra....tek gunde 2000 puan civarinda iner....bunu yol boyunca kendisini izliyen suruyu dogramak ucun yapar....iste o gun ben long olurum....1000 puan tepkiyi almak ucun...
sevgili mmo...
vob da iki yondede para var...sadece cok kurnaz ve sabirli olucan...zarari ustlendin mi...tasimayi bilecen....[/quote]
sistemciler ise...duygusuzdur....saglam usaglardir...sistem ne derse odur...bunu zaten fiyatlarda aninda goruyorsun...sistem sinyali caktimi...fiyat o yonde 400 puan ziplar...cunki bu usaglar tuslara conmustur bile...ne aliyi tanirlar ne veliyi....
birde onlarin bu anini kollarim...
-
[QUOTE=enorton;151156]Ben de 57000 de bindiğim trenden 59700 de indim sonra 60.000 de tekrar bindim, hatırlarsan ben indiiğimde sen kızmıştın bana ve haklıydın da... 59800 konusunda haklısın ama benim takip ettiğim bir sistem var şuanda ve astatin in deyimiyle sistemin bağırsaklarından gördüğüm kadarıyla 60300 lerde SAT verecek...
Yalnız Ahmet Çakar ın deyimiyle Vob da "[B]sıkıntı var[/B]" :) 61625 geçemiyoruz...[/QUOTE]
Boşuan indi bindi ücrete tabidir yazmıyor demekki. 300 puanını alıvermişelr indi bindi ücreti olarak.
-
[QUOTE=jani;151161]ben vob da oyun tarzimi kurarken...
1-sistemcilere....
sevgili mmo...
vob da iki yondede para var...sadece cok kurnaz ve sabirli olucan...zarari ustlendin mi...tasimayi bilecen....[/QUOTE]
Daha sistemcilerden slow traderlara geçemedei en az 1000 puan yükselince geçmiş sayılır.
-
bugün yeni tepe görürüz bence vobda ..
-
spot la vob arasında makas kalmadı yanaktan makasta alınmayacak artıkın::((
-
[quote=Astatin;151164]daha kötüsü kefene sokacak **..:..: kefene girdikten sonra parasını düşünmeye gerek yok..belediyenin ücretsiz verdiği hizmetler arasında..o bile olmasa içimizden biri o duruma gelirse , forumcek para toplarız..üwwwww[/quote]
canlı canlı toprağa .dngsokmaz inşalllaaaahhhh:::)))
-
[QUOTE=VOBiX;151165]O sorunu çözemedim ben de. Sistme testi yaaprken elektrik kesintisi nedeniyle PC kapnınca program çöküyor malesef. Hatta dün gece bir arkadaşın PCsindeki programla uğraştık. Gidince hepsi gidiyor. Bu yüzden yeni bir şey ekleyince organzierdan yedeğini alıyorum.
İkinci kurulumu kaldırmayı dneyin ama shared dosyaları kaldırtmayın. Genelde bu paylaşımlı dosyalardan sorun çıkıyor.[/QUOTE]
shared dediğiniz nedir
-
enorton patron dün iyi yükseltememişiniz vobu .. bugün öğleden sonra .. çubuğu dikecem .. iyi izleyin .. hehhhe :D:D:D
-
forum sakinleşmiş .. vay anasını .. üüüüüü
-
[QUOTE=temese;151175]shared dediğiniz nedir[/QUOTE]
Programı kalsırırken "Shared Files" dediği aşka programalrın da kullanıyor olabilme ihitmali olan C://Windows/system32 klasörü içindeki genellikle .dll uzantılı dosyaalr.
-
[QUOTE=selçuklu;151177]forum sakinleşmiş .. vay anasını .. üüüüüü[/QUOTE]
Patron sen ne zaman dumansız hava sahasına gireceksin?
-
[QUOTE=VOBiX;151179]Patron sen ne zaman dumansız hava sahasına gireceksin?[/QUOTE]
ağayı soyayım .. o zaman girerim.. ağam eyi oğlandır .. .. hehehhe :D:D:D
-
62000 hedefine gidiyor.Millet 62000 iş biter derken korkarım pala 62000 geçirirse seyreyle 63000 hedefine .
-
[quote=selçuklu;151166]avatar hayırlı uğurlu olsun patron .. senmisin o heheeh :D:D[/quote]
yok patron..bu azılı bir teröristin resmi...Mareşal sorumlulukları ağır geldi..devlet düzen işi falan ağır işler...anarşik takılayım dedim..ama yaramadı...üniformanın ağırlığı falan vardı, zarar etmiyoduk.
bu arada son kısalarda 50 puan haşırtosa stop..flat kenarda....
yürü selçuklu patron :) tırmala şu palayı 5000 puan...:)
-
[QUOTE=Astatin;151182]yok patron..bu azılı bir teröristin resmi...Mareşal sorumlulukları ağır geldi..devlet düzen işi falan ağır işler...anarşik takılayım dedim..ama yaramadı...üniformanın ağırlığı falan vardı, zarar etmiyoduk.
yürü selçuklu patron :) tırmala şu palayı 5000 puan...:)[/QUOTE]
patron ağaç dalındaki ayı familyasından sevimli hayvan iyiydi bence ..
doğal hayatı koruyalım kollayalım :D:D
-
[QUOTE=Astatin;151182]yok patron..bu azılı bir teröristin resmi...Mareşal sorumlulukları ağır geldi..devlet düzen işi falan ağır işler...anarşik takılayım dedim..ama yaramadı...üniformanın ağırlığı falan vardı, zarar etmiyoduk.
yürü selçuklu patron :) tırmala şu palayı 5000 puan...:)[/QUOTE]
[IMG]http://i34.tinypic.com/1zzkhhv.jpg[/IMG]
Bu kimin resmi?
-
[quote=jani;151157]62000 den...56 700 lere inerken...hem short vede hem long olarak...11 000 puan yapmistim....
Cunki o kanalda marj 1000 puandi...bu kanalda marj 500 puan....60 200 den shortum...59 600 e inerse longu deneyecegim....[/quote]
sende stop yokmu dostum? Amanınnn dikat ettt
-
[quote=VOBiX;151184][IMG]http://i34.tinypic.com/1zzkhhv.jpg[/IMG]
Bu kimin resmi?[/quote]
doktor bu ne?
-
[QUOTE=VOBiX;151184][IMG]http://i34.tinypic.com/1zzkhhv.jpg[/IMG]
Bu kimin resmi?[/QUOTE]
ağanın resmi o .. soyup havuza atmıştık ..ben kafasına beyzbol sopasıyla vurmadan önce .. martoniki patron .. çekmişti o fotoğrafı .. :D:D:D
-
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/30/1091.bmp[/img][/url]
62000 geçirirse 63400 hedef.
-
way**..dünkü hesap yanlışmış..multipass eylül ayında %3 değil %0.3 zarardaymış...şu an %0.8 artıya geçti..way**..kapı gibi bir ay ve %0.8...neyse, vobsinyalleri nokta komu bile 2600 çarpışlarsa :) buna sevinmek lzım...tokoba fiyat 50000 oldu:..::..:
-
[quote=Astatin;151189]way**..dünkü hesap yanlışmış..multipass eylül ayında %3 değil %0.3 zarardaymış...şu an %0.8 artıya geçti..way**..kapı gibi bir ay ve %0.8...neyse, vobsinyalleri nokta komu bile 2600 çarpışlarsa :) buna sevinmek lzım...tokoba [B]fiyat 50000 oldu[/B]:..::..:[/quote]
ben talibim üüü:o:(
avantaj kartlan 50 taksit yaparsın mı? taksitli ödediğim için indirimde yaparsın mı? üüü
-
[quote=selçuklu;151187]ağanın resmi o .. soyup havuza atmıştık ..ben kafasına beyzbol sopasıyla vurmadan önce .. martoniki patron .. çekmişti o fotoğrafı .. :D:D:D[/quote]
way be.. ağa cillopmuş...ne ballı ağa bu..hem aşkda hem kumarda kazanıyo **