herhalde kopyası vardır nasıl bir sistem merak ediyorum ben sistemsiz olduğum için :)
Printable View
herhalde kopyası vardır nasıl bir sistem merak ediyorum ben sistemsiz olduğum için :)
[QUOTE=teo;64532]demekle olsaydı, bana göre artı da kapatır, eksi de kapatır, ama bunu kimse bilemez,müneccim değilse.. :)
Dowu bilen benim yarın saat 4 de ne yapacağımı da bilmesi gerekir :) heheheh[/QUOTE]
dostum teo seni severim ancak bu mesajina cvp yazmadan yatmayim
bu ksamki hareketi gormek icin muneccimlige gerek yoktu ,teknik yorumdu,tuttu
muneccimlige bende inanmam
yanliz dun gonderdigin mesajlardan poker ve kagida merakli oldugun anlasiliyor
daha onceki mesajlarindan hatirliyorum nazar dahil spirituel hicbir seye inanmiyorsun
eger tanisirsak yaninda 2 deste kagit getir
SEN KARISTIR VE YERE SEN KAPALI OLARAK ACACAKSIN
senin haricinde KIMSE KAGITLARA TEMAS ETMEYECEK
ve sectigin onune aldigin kagitlar %80 dogrulukla sana soylenecek
insanlar yalnizca et ve kemik degil gibime geliyor.
herkese iyi aksamlar
[QUOTE=catedral;64572]Kapanış için tebrikler..
Biz kapanırken +1.5 lardaydı.. Yarın sabah Fdow a bakar:)[/QUOTE]
dogru ancak dubku kapanisida +%6 idi izim piyasa eksi acti
yarin 32 uzeri tekrar deneriz
tesekkurler tebrik icin
Dow artı,Nasdaq eksi aman dikkat, bu tip olaylarda genelde ertesi gün çöküş olur...
[QUOTE=follow;64574]
SEN KARISTIR VE YERE SEN KAPALI OLARAK ACACAKSIN
senin haricinde KIMSE KAGITLARA TEMAS ETMEYECEK
ve sectigin onune aldigin kagitlar %80 dogrulukla sana soylenecek
insanlar yalnizca et ve kemik degil gibime geliyor.
herkese iyi aksamlar
[/QUOTE]
Sayın Follow, siz doğa üstü bir güce sahip olduğunuzumu iddia ediyorsunuz, şu an , yoksa ben yanlış mı anlıyorum...
Yapılabilen her şeyin mantıklı bir açıklaması vardır.
Kağıtlar kapalı olacak ve siz bu kağıtları bileceksiniz.Buna medyumluk deniliyor sanırım.
[QUOTE]nazar dahil spirituel hicbir seye inanmiyorsun[/QUOTE]
bu tip düşünceler dinsel ve ilahi çağrışımlardır,Bunların doğruluğunu kanıtlayan henüz, inanç dışında hiç bir şey yok...
sitem edecem ama
teo abi saat 4 te ofisten çıktın iki yan odadaki wc ye gittin , sonra işini bitirip çıktıgında lavabodaki sabunun bittiginin farkına vardın ve tekrar ekran başına geçtin :D
[QUOTE=Vob Trader;64571]adam sistemi parayla satar ama kopyasını alır kendine de çok zor değilki bu[/QUOTE]mesela ben sistemi parayla satın alıp 100 kişiye beleş dağıtabilirim..bunlar komedi..
[QUOTE=negrolino;64562]selam parayla satılan sistem deneyen oldumu hiç aranızda ?[/QUOTE]
ben hepsini denedim, hangisini alırsan al, sonuç sıfırdır.Kısa bir dönem çalışabilir, ama uzun dönem çalışmadığı gibi bolca da kaybettirir..
Bu işin sırrı daha çözülemedi, %100 garantili bir şekilde...
Buna dayanarak trade etmemeniz gerekir ama en azından sistemli çalışmayı öğretebilir.
Kazanmanın sırrı sistemlerde değil, kendi beynimizde,
Ben bunun yolunu bulamadım, umarım siz bulursunuz bir gün...
Vay follow usta gelmiş, nerelerdesin sen yaaa, forumda bi eksiklik hissediyodum nihayet sen yazmaya başlayınca anladım ki sen yoksun, ne iyi ettin katıldın bugün, üstelik tebrik ederim dow artı kapamış, tekniğin kuvvetli vesselam.
Şimdi ben sana şunu diyim follow usta, yarın tam saat dörtte burda olalım hepimiz en iyisi, teo ne yapacak görmüş oluruz:).
Şakaydı, ne alıp veremiyonuz, kumar kumardır, borsa kumar değildir, ama kumar gibi piyasa yapan py ler sağolsun, kıbrısa gitmekten kurtuluyoz işte, jeton parası vereceğimize, kontrat parası veriyoruz, ütülüyoruz yani, üstelik kolu çekince para yağsada, bi bakmışın 5 dalgada para sıfır, üstelik sistemli, sistemli jeton atıyoz yani:), bide kafa patlatıyoruz, sonuçta teknik meknik herbişey nasibini alıyor, portföy sıfırlanır hade bakalım kaldıraç havale et vob hesabına, günler böyle geçiyo işte.
Bi kenara ev yada ne biliyim araba yada başka bişey atabilen kazançlıdır, onu bilirim, saygılar.
[QUOTE=bull market;64582]tekniğin kuvvetli vesselam..[/QUOTE]
yanlış anlaşılmaktan çekinirim, ama Bull, hangi teknik Dowun veya bizim ne yapacağını bilebilir,etmeyin ....
Sadece bir olasılık konuşulur, bu da olursa olur, olmazsa olmaz...
Teknik nedir? Zaman makinesi mi?
Ben vobda diyelim ki 400-500 bin YTL kazanıyım, ki kazanmadım hiç o kadar, o zaman bu parayı kaybedersem, işte o kumardır, ama bu benim için böyleyken, bi başkası için 40-50 bin ytl olur, bi başkası içinde 400-500 bin ytl para değildir günde kaybeder, yada 3-5 dalgada, burada önemli olan nokta budur, sen kendi hesabına göre ne kazanıyon?, ne kaybediyon? gerisi boş, saygılar.