-
[quote=Larossıan;151228]Arkadaşım böyle trade olmaz flatta var kullanacağın.:confused:[/quote]
Merak etme, benim için önemli olmayan bir miktarla oynama prensibini gözden kaçırmıyorum, o yüzden rahatım. :)))
Ama tüm analizlerim düşüş gösterirken tersini yapmak veya flat kalmak bana disiplinsizlik gibi geliyor. Uzun vadede sisteme ne olursa olsun bağlı kalmanın benim için karlı olacağını düşündüğüm için short devam....
-
patron mezbahaya kasap aranıyormuş :)
valla benim dede kasaptı,kuzenlerim devam ettiriyor halen..
bileyleyimmi alet edevatı :)
-
[QUOTE=YAVUZHAN;151233]patron mezbahaya kasap aranıyormuş :)
valla benim dede kasaptı,kuzenlerim devam ettiriyor halen..
bileyleyimmi alet edevatı :)[/QUOTE]
bile abi .. az kaldı ... benim bebe ayılarda büyüdü .. heheh :D:D:D
-
longcuların sesi fazla çıkmaya başladı...
düşüş yakındır. :)
-
mezbaha kapısına prinçten bir levha yaptıralım,
'' her koyun kendi bacağından asılır '' diye.. :::
-
[quote=unlimitted;151235]longcuların sesi fazla çıkmaya başladı...
düşüş yakındır. :)[/quote]
Bu indikatörü MetaStock ile test ettin mi? Başarı yüzdesi kaç? :D
-
[quote=unlimitted;151235]longcuların sesi fazla çıkmaya başladı...
düşüş yakındır. :)[/quote]
bak bu analizden korkarım işte..
-
[QUOTE=unlimitted;151235]longcuların sesi fazla çıkmaya başladı...
düşüş yakındır. :)[/QUOTE]
Her etkinin bir tepkisi olacaktır değil mi :)
Hem merak etme abi burada azılı longçu yok, düşerse biz de shortlarız...
-
[quote=Strategist;151237]Bu indikatörü MetaStock ile test ettin mi? Başarı yüzdesi kaç? :D[/quote]
forumdaki eskiler bilirler. şimdiye kadar şaşmadı! ;)
-
[quote=Strategist;151237]Bu indikatörü MetaStock ile test ettin mi? Başarı yüzdesi kaç? :D[/quote]
ben seans odalarında bi 7-8 yıl test ettim..
çok ilginçtirki boşu yok :)
-
[quote=enorton;151239]Her etkinin bir tepkisi olacaktır değil mi :)
Hem merak etme abi burada azılı longçu yok, düşerse biz de shortlarız...[/quote]
buda güzel yorum..
hiç bir yöne azılı taraf olmamak lazım..
-
[quote=enorton;151216]Abi düşüş kesindi de nerede biteceği kesin değildi, gerisi lagalugaydı... Allah allah :confused: Allahım sen benim sinirlerime hakim olmamda yardımcı ol yarabbim...
Memati bir bölümde şöyle demişti kendisine "[B]Şiddet yok Memati[/B]" diyen Polat'a;
[B]"Şiddet yok da usta, kaşıntıya da çare yok"[/B]
Şimdi burdan gelir piyasa düşer ve bu adamlar biz demedik mi deyip çığırtkanlık yapar ona buna sataşırsa şimdiden söylüyorum, bildiğim tüm küfürleri sıralayıp çekip gideceğim forumdan...[/quote]
simdi bu muhalle baskisi degil mi....kasinan kim...kasiyan kim...
kardesim sen bu forumun agasimisin...nasil oynuyacagimizi...nasil gulecegimizi...nasil tuvalete gidecegimizi...nasil nefes alacagimizi senden mi oyrenecegiz...sen neden kendi isine bakmiyorsun...
kazananda benim kaybedende...sana ne yaw....
aksama kadar tek isin var...ortaligi karistirmak...ona buna satasmak...yada borsa disi bir suru link atmak foruma...hastamisin sen yaw....
-
63400 gösterecekmi pala bakalım.
-
[QUOTE=YAVUZHAN;151241]ben seans odalarında bi 7-8 yıl test ettim..
çok ilginçtirki boşu yok :)[/QUOTE]
O zaman sessizlik beyler... Hani maçlarda esas çoşku verilmeden önce tüm tribün susarya aynı o konumda olalım :) Bu süreçte tek slogan YYLD :D
-
[QUOTE=jani;151243]
sen neden kendi isine bakmiyorsun...
kazananda benim kaybedende...sana ne yaw....
aksama kadar tek isin var...ortaligi karistirmak...ona buna satasmak...yada borsa disi bir suru link atmak foruma...hastamisin sen yaw....[/QUOTE]
Aynen ben de senin için düşünüyorum bunları... Dün gece yazdıklarına bak bakalım, sanki senin portfoyune giren çıkan varmış gibi durup duruken longçulara boy abdesti aldırdın (Allaha şükür senin gibi abdestsiz gezmeyiz), mezbahaneye soktun, düşüş belli esas nerede duracak gerisi lagaluga dedin...
İstersen alıntı yapayım tüm mesajlarını...
-
[QUOTE=VOBiX;151178]Programı kalsırırken "Shared Files" dediği aşka programalrın da kullanıyor olabilme ihitmali olan C://Windows/system32 klasörü içindeki genellikle .dll uzantılı dosyaalr.[/QUOTE]
sağolasın
deneyeceğim
-
YYLD...way** bu günleridemi görecektil..1/5 mir bölü beş ama YYLD
-
bankacı arkadaş ki yatırım kısmı çalışanı kendisi arayıp yemeğe gidelim dedi,gelince sorayım bakalım hesapların durumu nasıl?
longçumu çok shortçumu..
-
Bu EFG allem etti kullem etti gene Vadeliyi maliyetinin üstüne çıkardı.
Kaçtır aynı şey adam maliyetini yapıyor sonra basıyor aşağıya shortçu topluyor sonra geliyor maliyete oralarda tırmalıyor tırmalıyor sonra hoppp yeni zirve yahu bu sefer shortçu az dedik gittik kendimiz shortladık EFG ye yem olduk.
Sığ piyasada U100 60,000 olsa ne olacak 70,000 olsa ne olacak 10-20 milyon TL para girişi adamlar hergün göstere göstere %1 basıyorlar
-
-
[quote=Strategist;151232]Merak etme, benim için önemli olmayan bir miktarla oynama prensibini gözden kaçırmıyorum, o yüzden rahatım. :)))
Ama tüm analizlerim düşüş gösterirken tersini yapmak veya flat kalmak bana disiplinsizlik gibi geliyor. Uzun vadede sisteme ne olursa olsun bağlı kalmanın benim için karlı olacağını düşündüğüm için short devam....[/quote]
Bir seçenekte sistemi değiştirmen olabilirmi?
-
[quote=enorton;151245]O zaman sessizlik beyler... Hani maçlarda esas çoşku verilmeden önce tüm tribün susarya aynı o konumda olalım :) Bu süreçte tek slogan YYLD :D[/quote]
enerton sahaya üçlü çektir foruma :..:
-
Stoplamadan short durabilen varsa helal olsun başka ne derimki.
-
[quote=Astatin;151248]YYLD...way** bu günleridemi görecektil..1/5 mir bölü beş ama YYLD[/quote]
patron güzel yerden atladın trene..
-
[quote=YAVUZHAN;151255]patron güzel yerden atladın trene..[/quote]
yaaww trene atlamaktan ziyade..sabah 425 den stoplamak iyi hareketti...şükürki...
birinci kural kar et, ikinci kural az zarar et:D
-
[QUOTE=YAVUZHAN;151253]enerton sahaya üçlü çektir foruma :..:[/QUOTE]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA[/url] :D
-
[QUOTE=Astatin;151256]yaaww trene atlamaktan ziyade..sabah 425 den stoplamak iyi hareketti...şükürki...
birinci kural kar et, ikinci kural az zarar et:D[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv.brv.brv
-
beyler...1/5 lonklarımı 075 den filat...sebepsiz...her ne kadar, son bir hülülülü yukarı yapma ihtimalleri yüske olsada...
-
Stobum 60750 ye yükseldi buarada...
-
Bol kazançlar sistem 61475 long poz kar oranım 23 günde 4600 fena değil kredinin yarısı çıktı sayılır.
-
bol kozançlar..babacanın imf açıklaması saat kaçtaydı???
-
[QUOTE=Astatin;151256]
birinci kural kar et, ikinci kural az zarar et:D[/QUOTE]
Günün ata sözü,başka ne denirki.+.+.
Ben buna Asti sözü diyim, daha yakışcak.:)
-
[quote=Larossıan;151254]Stoplamadan short durabilen varsa helal olsun başka ne derimki.[/quote]
Benim stop'um 63000'de. Ordan sonra ben de flat'e geçip long'cu arkadaşlardan özür dileyip köşeye geçerim. Tek ayak üstünde dikilme cezası veririm kendime. :o
-
[quote=parderi;151263]Günün ata sözü,başka ne denirki.+.+.
Ben buna Asti sözü diyim, daha yakışcak.:)[/quote]
de bakalım pağdeği:D
-
[quote=enorton;151209]Dostum sadece meraktan soruyorum "Küçük_k" nın açılımı "Küçük Kuzu" mu?[/quote]
evetttt
-
[QUOTE=Strategist;151264]Benim stop'um 63000'de. Ordan sonra ben de flat'e geçip long'cu arkadaşlardan özür dileyip köşeye geçerim. Tek ayak üstünde dikilme cezası veririm kendime. :o[/QUOTE]
Strategist patron özüre ne gerek var .. strateji analiz falan varsa .. saygımız sonsuz .. .brv.brv
-
Böyle göstere göstere çıkış. Çok nadir bir durum. Ben çıkacam derken bir davul zurna çaldırmadı. 62200 de ne yapacak bakalım, hani iki haftadır tavan dediğimiz yer. Tahmini olan varmı?
-
[QUOTE=Strategist;151264]Benim stop'um 63000'de. Ordan sonra ben de flat'e geçip long'cu arkadaşlardan özür dileyip köşeye geçerim. Tek ayak üstünde dikilme cezası veririm kendime. :o[/QUOTE]
Özür yok kardeşim ne özürü, kime ne senin pozisyonundan... Pozisyon senin para senin... Bizim göremediğimiz bir şeyi görmüş shortlamışsındır... Kimseyi ilgilendirmez... Sakın mesajlarım yanlış anlaşılmasın... benim mesajlarım başkalarının pozisyonlarına sataşanlaradır... Longda olmuşlar, shortta olmuşlar farketmez...
-
[quote=Astatin;151256]yaaww trene atlamaktan ziyade..sabah 425 den stoplamak iyi hareketti...şükürki...
birinci kural kar et, ikinci kural az zarar et:D[/quote]
HAYIR İTİRAZIM VAR! EVLENEMEZLER :p
birinci kural az zarar et olmalı :cool:
bu arada gözlerimi yaşarttın lem asti LONG poz. açarak.bugünleride gördük üwwww üüü
-
[quote=stonhand;151210]öğle arası spot kapalıykende istedikleri kadar yukarı sürerler spotta para girişide uçmuş durumda giren girdi işyatırımda shorttan long tarafına geçti bile
gül gibi 700 puan karın kaçtığınamı yanalım şuan 600 puan zararamı
xtrader üstatda 1 aydır yükselecek dedi bugün düşecek diyeceği tuttu olan bana oldu offffff ulen offfffffff derdim var benden öte derdim var beni aşar[/quote]
al benden de o kadar kol kestik kanı durdurmak için bekliyorum bakalım kolsuz mu kalacağız yoksa dikiş atabilecek miyim?((((